Okurken yoruldummm!!!Bugün çooook yorucu bir gündü. Şükürler olsun ki sona yaklaşıyoruz :) sabahtan oğluşla cebelleştk. Sonra 10:30 gibi babamızı uyandırdık. Babamız bizden bıktı çünkü çok yaramazdık :) 12 de teyzemiz gelince dışarı çıktık. Eve bikaç bişi ve de pompa aldık havuz şişirmeye. Havuz eşşek kadarmış tüm balkonu kapladı. Neyse oğluş havuzdaylen ben biraz Kuran okudum. Sonra su soğudu ve çocuğu çıkarmak istedik ama çocuk bunu istemedi :) kavga kıyamet ve ağlama. Teyzesi zaptedemedi kendini dolaplara vurdu. Ben balkon yerlerine havuzun suyunu boşaltıp temizlemekle uğraştım. Sonra oğlumu eyledim. Yarım saat sürdü krizinin geçmesi. Sonra baklavaya giriştim. Malzeme çok gelince o tariften 4 ölçek yapıp pişirdim, 2 tane de buzluğa attım. Sonra saat 4 gibi kalan Kuranımı okudum ve 4:30 da uyuya kaldım. Oğluşun ağlamasına 6da kalktım ki teyzeyi yollamış babamız ve ben ölü gibi uyumuşum :) çok şükür bugün de sona yaklaşıyoooo :)))
Çorba olarak mercimek yada yoğurtlu buğday çorba güzel fikirMerhabalar kızlar, okudum okudum yazacak fırsat vermedi bıcırıklar ,
Born , çok geçmiş olsun , neyse ki ilaçlama firmaları var, temizliğin de yapılınca tertemiz oturursunuz insallah, Yasir'in kaşıntısı gecti mi kıyamam ya kuzucuk
Eagle minnoşa acil şifalar diliyorum...
Cumartesi 10 kişilik iftar davetim kesinleşti, aklıma birşey gelmiyo kafam çalışmıyo uykusuzluktan ve susuzluktanbi barbunya var aklımda, bi de chesscake .. Onlar da kesin değil tabii değişebilir menünün geri kalanına göre... Ama Gerisi muamma, fikir verecek gönüllüler aranıyor, şöyle basitinden ama leziz yemek önerileri olan
biz 6. hastalık geçirdik bidaha olurmu acaba? yok zaten yarın da devam ederse bi gidelim artık. bu arada benim kız oğlandan fena yaw herkez oğlandan çeker ben kızımdan...ananesi anasına çekmiş kızım darılma diyor
Okurken yoruldummm!!!
ben bugün kısaca uyudum, uyudum ve uyudummm:))) 4 buçuk gb de kalkıp yemeğe giriştim. Dünden içli köftem ve fasülyem var, yanına pirzola, şehriye çorba ve incir tatlısı ( nfk dan etkilendim:)) yaptım. İncir tatlımın altı azcık yanmış olsa da masaya koyacağım, kesmezsse yemekten sonra çıkar tatlı alırız artık napalım
Merhabalar kızlar, okudum okudum yazacak fırsat vermedi bıcırıklar ,
Born , çok geçmiş olsun , neyse ki ilaçlama firmaları var, temizliğin de yapılınca tertemiz oturursunuz insallah, Yasir'in kaşıntısı gecti mi kıyamam ya kuzucuk
Eagle minnoşa acil şifalar diliyorum...
Cumartesi 10 kişilik iftar davetim kesinleşti, aklıma birşey gelmiyo kafam çalışmıyo uykusuzluktan ve susuzluktanbi barbunya var aklımda, bi de chesscake .. Onlar da kesin değil tabii değişebilir menünün geri kalanına göre... Ama Gerisi muamma, fikir verecek gönüllüler aranıyor, şöyle basitinden ama leziz yemek önerileri olan
pamuk helvacim, bugun kv ler gelseydi; suzme mercimek corbasi, etli taze fasulye, firin makarna, kiymali borek, incirli tatli ve dolaptaki kabak stogunu eritmek icin kabak kizartacaktim.
Benim cok bilgim yok ama; bugdayli yogurt corbasi guzel bi secenek.. Yahut ana yemege gore domates corbasi. Zeytinyagli olarak barnunya var madem, etli biber-kabak-patlican doldurabilirsin. Basli basina bi ziyafet; sofrada goz doldurur. Ana yemek olarak da karniyarik ve pilav olabilir. Peynirli bi borek de iyi olur yanina. Cok mu aciktim ben yaaaav?! :111:
kremali patateeeeees!Çorba olarak mercimek yada yoğurtlu buğday çorba güzel fikir
zeytinyağlı olarak genelde geçen kızlarla konuştuğumuz fırında şakşuka, barbunya.
ana yemek olarak saç kavurma, bademli pilav, patates püre yada kremalı patates.
tatlı da fırın sütlaç, pratik bence.
kremali patateeeeees!
Kavurma sote gibi bi ana yemek yaparsa 10 kisilik et ne kadara gelir acep?
Gecen muhallebili kadayif yaptim. Sanirim benim en sevdigim tatli bu:125: incirli tatli, gurcu yada kibris tatlisi da dusunulebilir. Bereketli tatlilar; epey porsiyon cikiyor bunlardan..
Ooh menüler süper :)
Bugün ben birşey yapmayacaktım ama yine duramadım;
Domates çorbası
Bulgur pilavı
Sodalı ayran
Buzluktan köfte
Fırında patates
Üzümlü kek
Karpuz.
Pöff gene coşmuşuz :) İftarımızı yaptık kocişle elhamdülillah
Bakalım yarın doktor beni ameliyata alacak mı
Bence mahsus yapiyor. Dr yat dinlen dogum baslamasin demis. Bizimkinin yaptigina bakHatun yarın doğuma girecek yaptığına bakarayacaksın bugünleriiiiiii :) totomu devirip yayılaydım diyeceksinnnnnn :) ay hadi çok heyecanlandım bakalım nolcak??
Bu da busmainin bişi yapmamış haliOoh menüler süper :)
Bugün ben birşey yapmayacaktım ama yine duramadım;
Domates çorbası
Bulgur pilavı
Sodalı ayran
Buzluktan köfte
Fırında patates
Üzümlü kek
Karpuz.
Pöff gene coşmuşuz :) İftarımızı yaptık kocişle elhamdülillah
Bakalım yarın doktor beni ameliyata alacak mı
Ben de bugun ilk kez susadim. Aksam ustu cok gergindim..
Esim birkac tas yedi benden..
Sofrayi falan kurdu ama yine de yaranamadi, her lafina bi karsilik aldi.neyseki iftar yaptik da normale dondum. Allah kimseyi aclikla imtihan etmesin..
eaglee, biz sana iftara gelsek; bu dediklerimizi de yapar getiririz baciim
Ben de bugun ilk kez susadim. Aksam ustu cok gergindim..
Sofrayi falan kurdu ama yine de yaranamadi, her lafina bi karsilik aldi.neyseki iftar yaptik da normale dondum. Allah kimseyi aclikla imtihan etmesin..
Bence mahsus yapiyor. Dr yat dinlen dogum baslamasin demis. Bizimkinin yaptigina bak
Bu da busmainin bişi yapmamış hali
Bu gidişle kesin alcak:) dualarımız seninle, bizi haberdar et gelişmelerden.
Survier mıydı neydi o geldi aklıma:)) kaçın nfk nın gazabından:)
Ayy 3 senedir kismet olmadi mubarek ayi layikiyla gecirmek seneye nasipse artikk...oglus uyudu..kocis koltukya mac seyrederken uykuya yenik dustu bende iki gomlek utuledim oturdum valla..mutfagi muhtarin karisi topluyacak sanki:)
Busmaii.bu gece uyku yok sana sanirsam..hadi bakalim 10 hafta sonrada ben 3.5 atacam..sene bilmemek demissin ama banada tam tersi gibi geliyor..onda saskinlikla korku birarada ne oldu bittigini anlamadan catal maceramiz baslamisti..simdi ise offfff neyse seninki sezercik o maceran olmuyacak nasilsa..
Kizlarrrr 10 puanlik soru..dogumgunu icin pasta siparisinizi aksesuarsiz duz bi pastami istediniz yada istiye ce ksiniz..pembis sen market filan demissin is makinasi icin..sekerportakalim siteden filanmi siparis veeeceksin susu icin.hangi site ve maliyet ne tutuyor.vs vs..bilgilendirirseniz mesuttt olurumm canlar..
Yayılmak mı var bacım bizeHatun yarın doğuma girecek yaptığına bakarayacaksın bugünleriiiiiii :) totomu devirip yayılaydım diyeceksinnnnnn :) ay hadi çok heyecanlandım bakalım nolcak??
İşe gitsen adamı tokat manyağı yapcan demek :)Ben de bugun ilk kez susadim. Aksam ustu cok gergindim..
Sağol canım benim ,hayırlısı olsun inşallah.. Eşimin de girmesini rica edicem doktora bakalım izin verecek miBu da busmainin bişi yapmamış hali
Bu gidişle kesin alcak:) dualarımız seninle, bizi haberdar et gelişmelerden.
Survier mıydı neydi o geldi aklıma:)) kaçın nfk nın gazabından:)
Bugün hiç sancım olmadı biraz da ondan cesaret aldım, ve dişi kuş olunca evi son kez derleyip toplamak da bana kaldı mecburBence mahsus yapiyor. Dr yat dinlen dogum baslamasin demis. Bizimkinin yaptigina bak
O kadar içerse olacağı bu :))Ay sorma ben de kocama dalıverecektim. Çocuk dibimde orayı burayı dürtüyo adam içerde maç izliyo. Şarladım olay halloldu
Heeee doğurası var :)))))
Nfkcan bu arada ben en son yatırırken 250lik süt veriyorum Efeye yani 21:30da bi de sabah 6:30da kalkınca içiyo. Yani gece beslenmemiz yok ama gün içinde maşallah çok su içiyo. Suluğunu kaç kere dolduruyoruz bilinmez... Kahrolsun taşan bezlerrrr
Ayy 3 senedir kismet olmadi mubarek ayi layikiyla gecirmek seneye nasipse artikk...oglus uyudu..kocis koltukya mac seyrederken uykuya yenik dustu bende iki gomlek utuledim oturdum valla..mutfagi muhtarin karisi topluyacak sanki:)
Busmaii.bu gece uyku yok sana sanirsam..hadi bakalim 10 hafta sonrada ben 3.5 atacam..sene bilmemek demissin ama banada tam tersi gibi geliyor..onda saskinlikla korku birarada ne oldu bittigini anlamadan catal maceramiz baslamisti..simdi ise offfff neyse seninki sezercik o maceran olmuyacak nasilsa..
Kizlarrrr 10 puanlik soru..dogumgunu icin pasta siparisinizi aksesuarsiz duz bi pastami istediniz yada istiye ce ksiniz..pembis sen market filan demissin is makinasi icin..sekerportakalim siteden filanmi siparis veeeceksin susu icin.hangi site ve maliyet ne tutuyor.vs vs..bilgilendirirseniz mesuttt olurumm canlar..
Mesela bana....Kendimi feda ettim ve tatlıdan yedim minik bi parça :) kıtır kıtır bir lezzet. Bana tatlısı güzel gelse de sanıyorum aramızdan bazılarına fazla tatlı gelebilir
Ne güzel heyecanlar bunlar... Ben doğumdan önceki gece uyuyamamıştım heyecandan, sonraki gün yine kuzumu kucağıma aldım ıturdum sabaha dek, 3. Günde sıpa uyutmadı sabaha kadar ağla ağla... Nitekim 3 gün arka arkaya uykusuzluk... Halisünasyon görüyordum en sonYayılmak mı var bacım bize
Kereme mecbur yemek yedirmem lazım, e benim mide de maşallah sürekli aç.. Baya da uyudum aslında aralarda :) Yine de gün verimli geçti. Az önce de son kalan ütüleri yaptım oturarak. Mecburen evi derleyip toplamam gerekiyo çünkü anneme gidicem hastaneden çıkınca.
Zaten boş kalınca aklıma saçma sapan düşünceler ve korkular geliyordu, ben de köle isaura olmayı seçtim
İşe gitsen adamı tokat manyağı yapcan demek :)
Sağol canım benim ,hayırlısı olsun inşallah.. Eşimin de girmesini rica edicem doktora bakalım izin verecek mi
Bugün hiç sancım olmadı biraz da ondan cesaret aldım, ve dişi kuş olunca evi son kez derleyip toplamak da bana kaldı mecbur
O kadar içerse olacağı bu :))
Evet maceralık durumum olmiycak ama sezeryan korkusu var bende de. O dikişlerin acısı, bebeği yardımsız kucağıma alamamak, tabi Keremi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?