Yayılmak mı var bacım bize
Kereme mecbur yemek yedirmem lazım, e benim mide de maşallah sürekli aç.. Baya da uyudum aslında aralarda :) Yine de gün verimli geçti. Az önce de son kalan ütüleri yaptım oturarak. Mecburen evi derleyip toplamam gerekiyo çünkü anneme gidicem hastaneden çıkınca.
Zaten boş kalınca aklıma saçma sapan düşünceler ve korkular geliyordu, ben de köle isaura olmayı seçtim
İşe gitsen adamı tokat manyağı yapcan demek :)
Sağol canım benim ,hayırlısı olsun inşallah.. Eşimin de girmesini rica edicem doktora bakalım izin verecek mi
Bugün hiç sancım olmadı biraz da ondan cesaret aldım, ve dişi kuş olunca evi son kez derleyip toplamak da bana kaldı mecbur
O kadar içerse olacağı bu :))
Evet maceralık durumum olmiycak ama sezeryan korkusu var bende de. O dikişlerin acısı, bebeği yardımsız kucağıma alamamak, tabi Keremi de
Mesela bana....
Ne güzel heyecanlar bunlar... Ben doğumdan önceki gece uyuyamamıştım heyecandan, sonraki gün yine kuzumu kucağıma aldım ıturdum sabaha dek, 3. Günde sıpa uyutmadı sabaha kadar ağla ağla... Nitekim 3 gün arka arkaya uykusuzluk... Halisünasyon görüyordum en son
Muhallebili kemalpaşa tatlısı gördüm gayet hoş görünüyor, denemek lazım kızlar aklınızda olsunEki Görüntüle 1174747 Eki Görüntüle 1174746
hay Allahim yaa, gece gece beni guldurdunOğluşum mikemmel zamanlama ile imsak öncesi kalktı :) şimdi ayağımda sallıyorum. Babası eylemeye çalıştı istemedi. Oysaki yastık aynı bacak daha kaslı yani
belki efe yumusak seviyordur, ahahaahah...Oysaki yastık aynı bacak daha kaslı yani
hay Allahim yaa, gece gece beni guldurdun
Emmeyi birakiyor ya gor bak sana daha duskun olacak simdi.. Aysecik o donemde surekli kucagima geliyor sarilip opuyor sirnasiyordu. Geceleri de uyaninda kesinkikle babayi istemiyor, ittirip agliyordu. Yanima yatirinca bana sarilip uyuyordu..Yani efenin ille de seni tercih etmesi dogal. Bari esin sofra kursun kaldirsin diyicem ama yok enisteyi az biraz tanidik, bu onun icin hic dogal deil :111:
Cok yazasim, alinti yapasim var ama telefondan yarim yamalak yapiyorum. Sabah da son direksiyon dersim var donunce tam anlamiyla dncem ben size.herkese hayirli sabahlar olsun simdiden..
belki efe yumusak seviyordur, ahahaahah[SUP][/SUP]
Hadi kolay gelsin canikom.hay Allahim yaa, gece gece beni guldurdun
Emmeyi birakiyor ya gor bak sana daha duskun olacak simdi.. Aysecik o donemde surekli kucagima geliyor sarilip opuyor sirnasiyordu. Geceleri de uyaninda kesinkikle babayi istemiyor, ittirip agliyordu. Yanima yatirinca bana sarilip uyuyordu..Yani efenin ille de seni tercih etmesi dogal. Bari esin sofra kursun kaldirsin diyicem ama yok enisteyi az biraz tanidik, bu onun icin hic dogal deil :111:
Cok yazasim, alinti yapasim var ama telefondan yarim yamalak yapiyorum. Sabah da son direksiyon dersim var donunce tam anlamiyla dncem ben size.herkese hayirli sabahlar olsun simdiden..
kız uyuyorum uyuyorum uykuya doyamıyorumgünaydınnnn
ecrin canım pasta malzemeleri satan yerler var burda onlarda bulunuyor komple set 10 tl falan
uygun fiyatlı ama nedense bu konuda erkek için daha çok çeşit var işte futbol sahası
kamyon tren arabalar vb.
nfk hadi bakalım son direksiyon dersinde güzel geçsin inşallah
pempiş ayy sen çok alemsin valla dediğin doğru valla yumuşak bacak istiyor demek çocuk
busmai kızz kendini yorma diyorlar aksine işler yapıyorsun valla yarından önce almasın seni doktor
aryam baya uyumuşsun iyi bari dün güzel geçti senin için yani gene menüler sende bitmez maşallah valla
Evet bazı markalar kokuyor, çabuk dağılıyor vs. Ama bunun görüntüsüne bayıldım. Yapıp bi denicem galibaSanki evi kim görecekse :)
Çok mu içiyo diyosun?? Bugün daha az içti bakalım nolacak sabaha???
Kızımmmm boşversene; alacağın kadar yardım alırsın. Zaten süreceği 1 hafta. Sonra istediğin kadar kaldır koy, sarılayyyy o yenidoğanın yumuşaklığı ve minikliğiiiiiii <3 :) Allah'ım ikinizi de sağlıkla kurtarsın aminnnnnn.
Kıyamam sana :)
Ben de doğumdan önceki gece uyuyamamıştım. Doğumun olduğu gece falan uyumuştum oğluş küvezde olduğu için...
Bununla ilgili olumsuz yorumlar okuduğum için yapmadım. Parçalanıyomuş vs. Zaten kenal paşaya da kılımbana yumurta kokuyo :/
Hadi kolay gelsin canikom.
kız uyuyorum uyuyorum uykuya doyamıyorumNe olacak bu halim bilemedim valla. Menü olayı da kv ler ramazanda hep et yemeği yiyorlar, öyle olunca da hergün özel menü oluşuyor mecburen. Ama ben şimdiden yıldım. Bu kadar et benim bünyeye fazla
Benim de bugün anneme gidesim var, iftara dönerim. Evde yat yat böyle ramazan mı olurmuş
Evet bazı markalar kokuyor, çabuk dağılıyor vs. Ama bunun görüntüsüne bayıldım. Yapıp bi denicem galiba
günaydınnnn
ecrin canım pasta malzemeleri satan yerler var burda onlarda bulunuyor komple set 10 tl falan
uygun fiyatlı ama nedense bu konuda erkek için daha çok çeşit var işte futbol sahası
kamyon tren arabalar vb.
nfk hadi bakalım son direksiyon dersinde güzel geçsin inşallah
pempiş ayy sen çok alemsin valla dediğin doğru valla yumuşak bacak istiyor demek çocuk
busmai kızz kendini yorma diyorlar aksine işler yapıyorsun valla yarından önce almasın seni doktor
aryam baya uyumuşsun iyi bari dün güzel geçti senin için yani gene menüler sende bitmez maşallah valla
Evet bazı markalar kokuyor, çabuk dağılıyor vs. Ama bunun görüntüsüne bayıldım. Yapıp bi denicem galiba
Kızlar öğleden sonra giriyorum lütfen dua edin çok korkuyorum
Ah ah işte istanbul olunca böyle dükkanlar oluyo. Biz de burda oyuncak arayalım
Dene kız güzel olursa marka ve tarif alırız senden
Ayyyy güzelim benim hadi bakalım. Hayırlısı ile gir çık inşallah. Dualarımız hep seninle. Yaşasın topiğin yeni kuduruğu Merttttt
Anaah mert bugünmü gelipyor. yuppppiii.3 temmuz 3014 mert bebek geliyor
Busmai, korkma bacim, Allahin izniyle saglikla kolaylikla kucagina alacaksin kuzunu..
Günaydınlar tatlişkolar. akşam ftardan sonra batuşun altını temizlerken belim tutuldu. eğik vaziyetteydim yani büyük yatağa yatırdım bende ayaktaydım eğildim çocuğun altını temizledim tam kalkarken kramp gibi bişey girdi. şimdi çok fena durumdayım. eşim hastaneye götümek istedi gitmedim gidecek durumda değildim. kas gevşetici yapıp gönderecekler. şimd istesemde gidemem zaten. akşamı nasıl yaparım bilemiyorum. muskoril falan almıştım bide kremini sürdüm. işe gitmeden yine krem sürdüm hafif düzelir gibi oldu ama çok baskı yapıyor yinede. nasıl oldu anlayamadım ya. bu vaziyette işe geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?