Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Muhallebili kemalpaşa tatlısı gördüm gayet hoş görünüyor, denemek lazım kızlar aklınızda olsun

Sanki evi kim görecekse :)

Çok mu içiyo diyosun?? Bugün daha az içti bakalım nolacak sabaha???

Kızımmmm boşversene; alacağın kadar yardım alırsın. Zaten süreceği 1 hafta. Sonra istediğin kadar kaldır koy, sarıl ayyyy o yenidoğanın yumuşaklığı ve minikliğiiiiiii <3 :) Allah'ım ikinizi de sağlıkla kurtarsın aminnnnnn.

Kıyamam sana :)
Ben de doğumdan önceki gece uyuyamamıştım. Doğumun olduğu gece falan uyumuştum oğluş küvezde olduğu için...

Muhallebili kemalpaşa tatlısı gördüm gayet hoş görünüyor, denemek lazım kızlar aklınızda olsunEki Görüntüle 1174747 Eki Görüntüle 1174746

Bununla ilgili olumsuz yorumlar okuduğum için yapmadım. Parçalanıyomuş vs. Zaten kenal paşaya da kılım bana yumurta kokuyo :/

Oğluşum mikemmel zamanlama ile imsak öncesi kalktı :) şimdi ayağımda sallıyorum. Babası eylemeye çalıştı istemedi. Oysaki yastık aynı bacak daha kaslı yani

Oğluşum mikemmel zamanlama ile imsak öncesi kalktı :) şimdi ayağımda sallıyorum. Babası eylemeye çalıştı istemedi. Oysaki yastık aynı bacak daha kaslı yani
hay Allahim yaa, gece gece beni guldurdun
Emmeyi birakiyor ya gor bak sana daha duskun olacak simdi.. Aysecik o donemde surekli kucagima geliyor sarilip opuyor sirnasiyordu. Geceleri de uyaninda kesinkikle babayi istemiyor, ittirip agliyordu. Yanima yatirinca bana sarilip uyuyordu.. Yani efenin ille de seni tercih etmesi dogal. Bari esin sofra kursun kaldirsin diyicem ama yok enisteyi az biraz tanidik, bu onun icin hic dogal deil :111:

Cok yazasim, alinti yapasim var ama telefondan yarim yamalak yapiyorum. Sabah da son direksiyon dersim var donunce tam anlamiyla dncem ben size. herkese hayirli sabahlar olsun simdiden..

Gündüz de durup durup sarılması ondan demekkkkkkkk. Yavrularım ya anneye yakın olmak istiyolarrrr. Özellikle öğleden sonra bakıcısı gelip de benim yakınımdan onu almaya çalışınca çıldırıyo...

Kolay gelsin canımmmmm. Yapıcan sen bu işi ben inanıyorum

belki efe yumusak seviyordur, ahahaahah[SUP][/SUP]

Evet anladım ki öyle hele benim gibi ekstra yumuşak olunca çocuk napsın odun gibi bacakları ahhahahah

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.

Bugün artık sağlık ocağına gidiyorux hayırlısıyla.

günaydınnnn

ecrin canım pasta malzemeleri satan yerler var burda onlarda bulunuyor komple set 10 tl falan
uygun fiyatlı ama nedense bu konuda erkek için daha çok çeşit var işte futbol sahası
kamyon tren arabalar vb.

nfk hadi bakalım son direksiyon dersinde güzel geçsin inşallah

pempiş ayy sen çok alemsin valla dediğin doğru valla yumuşak bacak istiyor demek çocuk

busmai kızz kendini yorma diyorlar aksine işler yapıyorsun valla yarından önce almasın seni doktor

aryam
baya uyumuşsun iyi bari dün güzel geçti senin için yani gene menüler sende bitmez maşallah valla

bende dün önceki günden kalma biraz pilavımız vardı yanına tarhana çorbası tavuk sote ve eşim gene salata yaptı çok şaşkınım
genelde ayda 1 kere anca yapardı çok acıkıyor herhalde

sütlaç tatlımızı yemeden iftardan sonra dışarı alışverişe çıktık hızlı bir alışverişin ardından birde tur attık melisayı parka götürdük
bu sefer gittiğimiz park melisaya çok değişik geldi tırmanmalı bir kaydıraktı hem tek başına kaydı hem de tırmanmak hoşuna gitti bir dahakine gene oraya
götürelim bari çocuk eğlensin yaaa şu sahur işini bir türlü çözemedik yaaa
akşam geç yatıyoruz 2 saat uykuyla kalk tekrar yat sabah hep kalıyoruz yaa eşime diyorum yemek yiyip yatsak o zamanda acıkmış olmuyoruz bir kaç güne düzene gireriz herhalde:44:

Hadi kolay gelsin canikom.
kız uyuyorum uyuyorum uykuya doyamıyorum Ne olacak bu halim bilemedim valla. Menü olayı da kv ler ramazanda hep et yemeği yiyorlar, öyle olunca da hergün özel menü oluşuyor mecburen. Ama ben şimdiden yıldım. Bu kadar et benim bünyeye fazla

Benim de bugün anneme gidesim var, iftara dönerim. Evde yat yat böyle ramazan mı olurmuş

Evet bazı markalar kokuyor, çabuk dağılıyor vs. Ama bunun görüntüsüne bayıldım. Yapıp bi denicem galiba

hergün et yenimir mi ya ama bazı insanlar etçil oluyor tabi sende onlarla beraber kilo alacaksın bu ay

Benim de bugün anneme gidesim var, iftara dönerim. Evde yat yat böyle ramazan mı olurmuş

değişiklik olur git ama ordada uyuma

Evet bazı markalar kokuyor, çabuk dağılıyor vs. Ama bunun görüntüsüne bayıldım. Yapıp bi denicem galiba

dene bakalım fikirlerini alırız bu arada sen hep instagram da gezinip yemek tarifimi bakıyon kız :44:

bende nfk nın dediği gibi muhallebili kadayıfı çok beğeniyorum iftar davetinde pasta kesmiyor olsaydık tatlı olarak onu yapardım

Kızlar öğleden sonra giriyorum lütfen dua edin çok korkuyorum

Ah ah işte istanbul olunca böyle dükkanlar oluyo. Biz de burda oyuncak arayalım

Dene kız güzel olursa marka ve tarif alırız senden

Ayyyy güzelim benim hadi bakalım. Hayırlısı ile gir çık inşallah. Dualarımız hep seninle. Yaşasın topiğin yeni kuduruğu Merttttt

ayyy sabah yazdım bugün almasın doktor seni diye gerçek oldu
rabbim hayırlısı ile sağlıcakla merti doğurmanı nasip etsin dualarımız seninle canım

evet alışveriş yönünden istanbul süper biryer

3 temmuz 3014 mert bebek geliyor
Busmai, korkma bacim, Allahin izniyle saglikla kolaylikla kucagina alacaksin kuzunu..

Günaydınlar tatlişkolar. akşam ftardan sonra batuşun altını temizlerken belim tutuldu. eğik vaziyetteydim yani büyük yatağa yatırdım bende ayaktaydım eğildim çocuğun altını temizledim tam kalkarken kramp gibi bişey girdi. şimdi çok fena durumdayım. eşim hastaneye götümek istedi gitmedim gidecek durumda değildim. kas gevşetici yapıp gönderecekler. şimd istesemde gidemem zaten. akşamı nasıl yaparım bilemiyorum. muskoril falan almıştım bide kremini sürdüm. işe gitmeden yine krem sürdüm hafif düzelir gibi oldu ama çok baskı yapıyor yinede. nasıl oldu anlayamadım ya. bu vaziyette işe geldim.

3 temmuz 3014 mert bebek geliyor
Busmai, korkma bacim, Allahin izniyle saglikla kolaylikla kucagina alacaksin kuzunu..
Anaah mert bugünmü gelipyor. yuppppiii.
hadi bakalım herşey yolunda olacak inşallah. allah kurtarsın mert bebekte gelsiin. sezeryan olcaktın sanırım. epidural olacaksan sakın ha kımıldama ben çok dikkat etmeme rağmen hafif refleks oldu yinede çok ağrısını çektim. daha yeni yeni iyiyim derken tabi bugün tutulmanın gazabına uğradım. her şekilde çook korumak gerekiyor kndini. dikkat edeceğinden de eminim zaten.

Ayy canım benim , Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle , birkaç saat sonra insallah iki çocuklu bi anne olacaksın, sağlıkla hayırlısıyla insallah... Ağrın sızın az olsun insallah, Allah kolaylık versin
Saati tam olarak belli mi, o anda dua edelim senin için ve Mert minnoşu için

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun cnm, düzelmezse Dr a git istersen cnm iğnesi daha çabuk tesir ediyo kas gevşeticilerin. Allah şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…