Çok sağolun kızlar , güzel sözleriniz ve geçmiş olsun dilekleriniz için, bugün daha iyi çok şükür , antibiyotiği dün bitti iltihap kurur insallah...
Pembiş, hayırlısı olsun cnm, içine hangisi sinerse orası olsun, insallah teyzeniz iyileşir de gönlünden geçirdiğin gibi 3 yaşına kadar evde kalır kuzucuk ...
Colicos hoşgeldin cnm ... Ankara'ya gidip gelmişsin ne güzel ...
Cansel. Sizin oralar nereler, fotograflarda da orman manzarası görünüyor galiba , sayfiye yeri gibi ne güzel (; güle güle oturun insallah ..
Okul konusunda hayırlısı olsun cnm, arTık istanbulda az mevcutlu sınıf bulmak da zor galiba , hatta bizim burada sokaklarda parklarda da yürümüyor . Hatta hatta Türkçe konuşana rastlarsam sevinip öpecek noktaya geldim , kaçsam buralardan diye planlarım var kafamda , ama işler güçler işte );
Born ellerinize sağlık cnm, sağlıkla doğup giyinsin cicilerini prenses insallah .....
ben de Eylül ortasında doğum yapmış ve son ay sıcakların da tesiri ile kendini 1000 kilo hisseden birisi olarak, seni çok çok iyi anlıyorum , o Ağustos yaşadığım en sıcak Ağustostu kesin ); Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz , en ideal doğum zamanlaması gerçekten...
Nfk, yerim o cimcimeyi, darısı başımıza tembel oğlanlar n'olacak

Ev konusunda hayırlısı olsun. Kartal da çok güzel. Benim de gönlüm kavacık, beykoz, Çubuklu. Çengelköy'de.. Çok seviyorum oraları...
Şekerportakalım , bayılıyorum sizin hafta sonu aktivitelerinize. Dolu dolu verimli... Allah sağlık mutluluk versin
Hayırlı huzurlu geceler,

Allah rahatlık versin hepinize