Kızlar sayfayı açıp okumaya başladım ki çok çok mutlu ettiniz beni, tam da bugün ilk kez direksiyon dersine gideceğim için heyecanlı ve gergindim, şimdi gülerek seke seke gideceğim oraya sayenizde

Estagfurullah , sizin güzel bakışınız

Hepiniz iyi niyetli, çok güzel kalpli insanlarsınız,insallah gerçek yaşama da taşıyabiliriz buradaki arkadaşlığımızı :)
Günaydın , günaydın

Cansel , güzel günlerde huzurla oturun insallah , ben de çekmeköy tarafını, genelde yüksek binalardan ibaret sanıyordum, şile tarafına kaçmak lazım demek ki ...
Site içi okul olmasının avantajı . 30 çok iyiymiş, bizim mahallenin okulu kaç kişidir Allah bilir , okul dağılınca kalabalıktan yürünmüyor

Allah çocuklara zihin açılığı ve kolaylık versin , insallah güzel nesiller olarak yetişirler...
Nfk, benim de beykozdaki evlerde aklım kalıyo hep, ama oralarda iskân sorunu varmış sanırım ,
koruya gidince tek katlı bahçeli minik bi ev görüyorum satılık , eşimin gönlü olsa yazları gelir oraya yerleşirim , çocukları çayıra çimene bırakırım...ne güzel olur );
Born, evet cnm sıcak olsa da olmasa da son ay insan iyice bunalıyor, bir de 2. Hamilelikte ilk çocuğun sorumluluğu ve düşüncesi , en zoru

Kaç gece çocuğa bakıp bakıp ağlamıştım , eşime de mektup bırakmıştım , bana birşey olursa üvey anne eline bırakma sakın çocukları diye

Allahım sağlıkla kavuşmak büyütmek nasib etsin, hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın
Hepinize hayırlı huzurlu günler kızlar.