Günaydın kızlar , sağolun canselin dediği gibi biraz gözlemliycem olumluysa devam, değilse kapatırım yeniden...
Bugün kursa gitmem gerektiği içim öğleden sonra bezliycem anneme bi de bu işi yüklemiyim kadın zaten ikisiyle zor başediyo
Aryam,ilbilge,eagle, pembiş kolaylıklar yeni dönemde.. Aryam ; tayin konusunda hakkınızda hayırlısı olsun...ne güzel yerleşik düzene geçmenize az kaldı insallah ...
Busmai; vallahi aynı şeyi düşünüyorum ben de bazen, ne gerek var sultanlıktan başını kalabalığa sokup dert çekmeyeAma düzen böyle işte napalım , kendi istemediği sürece; kızımı 30- 35 e kadar evlendirmiycem ama
Hepimiz için sağlıklı huzurlu bi gün olsun (;
Günaydınnnnn..... Sabah sabah bizde düştük yollara, gidiyoruz bakalım. Bu arada süpriz bi şekilde il dışı tayinleri açıldı yeniden. Kayseri için bizim branşta fena değil sayı. Eşim en kötü köyleri bile yazacak, gelme ihtimali yüksek. Öyle olursa şubata kadar yada 1 yıla kadar ayrı kalacağız sanırım. Ne senaryo yazdım ama:)) ama sonuçta iyi birşey olacak kayseriye gitmiş olacağız inşallah. Kader ağlarını örüyor mu neee? Kızlar dua edin hakkımızda hayırlısı olsunnn.
Busmaicim ben kerem yapar bu işi gb hissediyorum, sen biraz sabret yeter:)
Pembişim sabah okuduğumda aynı saatlerde uyandık bacım, ohh sen yemeğini yaptın hiç değilse, ben kalhvaltı hazırlayabildim sadece.
Saol canım. toparlandım çok şükür. başka şansımda yok zaten.Colicos geçmiş olsun , Allah şifalar versin ... Yarın istirahat etmek iyi gelir sana insallah .. Yok canım alınmayız biz, siz huzursuz olmayın yeter ki
Busmai. Ilk gün nasıl gidiyo canım, ben de öğle uykusunda bağlamadım , altına alt açma minderini serdim , uyanır uyanmaz oturtayım dedim istemedi huysuzlandı. Sonrasında ikna ettim , üç tane de külot var zaiyat olarakBir de halı kenarı ile bir kısım parke, olur o kadar napalım ..
Geceden sabaha kupkuru uyanıyo, tamamdır bence bu iş, insallah öğrenirler kolayca
Kardeşin için en hayırlısını versin Allah , insallah sen de düğüne kadar normal kilona inmiş olursun , bir fıstık görümce de seni görürüz insallah (; darısı da başıma, ben de görümce olmak istiyorum artık ya hu..
Pembiş işleri bitiremedi galiba , kolay gelsin cnm, benim de var 2-3 makine yıkanacaklar... Hiç bitmiyo ki zaten. Sepet hep dolu hep dolu ..
Nfk, ben de anlatmadım ama uyanınca yazık bi gidip boynuna sarılasım geldi suçluluk duygusu ileBilinç altımızda neler yatıyo acaba, çocukluğumuza inmek lâzım
Dilanaz, nerelerdesin bi ara okuduğunu gördüm sanki..
Babamız iş yemeğine gidecekmiş , geç gelicek, sanki çok erken geliyo da normaldeneyse çocuklarla başbaşa bir akşam daha, Allah'ım sağlık huzur versin hepimize....
Hayırlı akşamlar hepinize..
İlk iş günüm baya yoğundu arkadaşlar. Sabah okul, öğlen kendi evime bi uğradım, ev toz içinde, iyi bi temizlik lazım, gözümde büyüdü bayaSonra tekrar kayseri, öğlen yemeği... Aryayı halası götürmüş, oraya gittim oturdum biraz, sonrasında kuzen ve çocuklarla avm ve oyun alanı yaptık. Eve gelip tekrar aryayla oyna derkeeeennn, pertim şuan Yol da yoracak galiba biraz
Günüm böyle geçti, aryayı uyutup uzandım daha kalkamadım. Bi duş ve uyku iyi gelecek...
oh valla sabah 9 da evden çıktım 16.30 da döndüm... bu hafta keyif haftası ilan ediyorum. hergün başka biyerde kutlama yapıcamarada vicdan yapıyorum ama şeytan ağır basıyor "bu senin hakkın " diye bağırıyor.
Fena değil canım :) ama çok sıkıldım gün boyu keremdeydi gözüm
2 kere lazımlığa, 5 kere yerlere.. İlk gün için fena değil bence, tabi kendi söylemedi tam yapacağını anlayınca ben oturttum. Kaka hiç yapmadı bugün yarına bekliyoruz
Annemi çağırdım yarına çünkü çok bunaldım
Ama yöntem çok aklıma yattı, klasik yarım saatte bir tuvalete oturtma işi hiç sarmıyordu beni. Bunda bütün gün izliyorsun belden altı çıplak; sanki daha iyi farkına varıyor ama yorucu. Çünkü sürekli tetiktesin sürekli başındasın hiç iş yapamıyosun .Normalde zaten 2 kişi olması lazım başında, ben yalnız yapıyorum o ayrı.. Eşim de akşam bıdı bıdı etti ne acele ediyormuşum falan, sonunda bi gün söyleyecekmiş uğraşmaya ne gerek varmış
Ay darısı başıma her an pes edecek gibiyim :) halıları kaldırdım koltuğa pike serdim
Sen ne sabırlı kadınsın ya :) kocan kıymetini bilsin
Bugün ne düşündüm ,bunalmıştım zaten "aklı olan kadın evlenmez" :)
Günaydınlar herkeseeeeeeee. Sabahın köründe kalktım çünkü yemek ve banyo yapmalıyım. Hoş geldin okul vaktiiii. Herkese güzel bir gün diliyorum.
Hayirli sabahlar.. Namazdan sonra uyuyamayinca kendime gicik oluyorum.
Busmai, baslamak bitirmenin yarisi derler. Cok da dogru. İlk gun performansiniz da gayet iyi. Bizimki bir kez lazimliga gerisi yerlere seklinde olmustu.
Sana tavsiyem, cis-kaka yaptigi saatleri not al. Gercekten cok ise yariyor. Simdi surekli takiptesin, ama birkac gun sonra o saatlere gore hareket ediyorsun. Takip isi gercekten stresli. Ama sinyal verebiliyor cocuk. Bizimki elini bacaklarini arasina tutunca anliyordum cisi geldigini. Kakasi gelince de gozleri daliyor. O an yakaladiysam oturttuyordum. Ama 4-5 gun zorlugu, sonra alisiyor. Pamuk helvacim, sana da Allah kolaylik versin bacim.
Pembisim, yeni sezonu actin demek. Hadi hayirli olsun.. Tum calisanlara kolayliklar..
Eaglee, hergun kutlama mi yapacaksin??
pembis yemegi sabahtan mi yapıyorsun. Allah kolaylik versin. bizim ipek böceğide efe abisinin yolunu izliyor. nerdeyse 1 aydir sabah 5.30 da kalkip bir dahada yatmiyor. ne zor büyüdü bu velet
Günaydın. Kış hazırlıkları nedeniyle yoğunum, yazamıyorum.
Busmai, sabah sabah çok güldüm.
O işin şakası tabii de Allah hayırlısını nasib etsin .. Ama mesala ben 23 yaşında evlendim okul biter bitmez , şimdiki mantığımla düşündüğümde 23 çok erken, çok şükür evlilikle alakalı bir sorun yaşamasam da birazcık daha geç evlenseydim diyorum ...Kız annesi olmak zorr şekerim. hayatı boyunca iyi şeylerle karşılaşsın inşallah. 30-35 de çok geç ama yaa.
Canımmm. çok sevindim. inşallah hayırlısı olur. herşey gönlünüzce olsun. insan kendi hayatını yaşamayı özlüyorr. inanırmısınız diyorsunuz ya hani off sepet sepet çamaşırım var, ütüm var v.s yorucu olsada insan onları yapmayı bile özlüyor. keşke kendi evimde yaşasamda bunları hep yapsam. sürekli birilerinin buyuruğu altında sadece onun kurallarına uymak zorunda olup yaşamak okadar zor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?