Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Saol tatlım.

Bende şeker portakalı nerde acaba diye içimden geçiriyordum. harika bir eş ve annesin canım.

Yaa saklıyorumda çok uzun vadeli değil. eşimde o yüzden beni çok severya.. için dışın bir diye. amann olsun. sır tutarım ama. sadece kendimle ilgili konularda böyleyimm.

Off zor bir imtihan olacak sizin için. canım yaaa. sonu güzel olacaksa... dilediğiniz gibi ve hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

canım geç yaşta evlenip çocuk bakmak daha zor olur bence. ancak gençliğini yaşamak istiyorsan elbette 30 lu yaşlarr süpper bencede. ben erken evlenmedim ama iyiki eşimle evlenmişim diyorum.

Kv için ne güzel şeyler düşünüyorsun. öyle olmalı tabiiki. Allah muhabbetinizi artırsın. Bizde çekingenlik hiçbir zaman olmadı. fakat bu konuda hiç yorum yapmak istemiyorum.

NFK nerelerdesin şekerim. gözüm seni aradı walla.

Colicoscum ben o tatlıdan yaptım. Hatta okuldaki günde çok büyük sükse yapmıştı yeşil salata sitesinden yapmıştım.

Perşembe günü kv ve kp geliyor kısmetse Cmt de görümceme geçecekler. Okullar başladığında yine gelecekler.

Bayramda kıbrısa mı gitsekde tatil yapsak diye düşündüm. Ama yorumları okuyunca zor olacağına karar verdik. Nasıl bir tatil planı yapsak bilemedim. Okula bu yazın izlerini silmeden başlarsak halimiz ne olur bilmiyorum

NFK nerelerdesin şekerim. gözüm seni aradı walla.
buradayım bacım. aklıma esti, ayşeciği bıraktım alışverişe gittim.
adetim değildir ama çıkarken de evi toplamadım,kahvaltı bulaşığı bile masadaydı.
öylece kapıyı çekip çıktım

geç gidince, bir de çarşıda oyalanınca eve geç döndüm.
gelir gelmez işe daldım. 1 saat 15 dakikada duş al, fön çek. 3 çeşit yemek yap, evi toparla
şimdi de süpürüp salonun yerlerini de bi silicem.
eşim gelmeden bir de ayşeciğin kekini yaparsam kendi rekorumu kırarım.

nfk; rüzgardan hızlı, ışıktan biraz yavaş

Son düzenleme:
Hay maşallah kızımmmmmmmmmm. Süpersin

bugünkü kutlamalar da sona erdi. ne değişikmiş çarşıda avm de koşmadan alışveriş yapmasamda bakınmak...elim ayağıma dolaştı sakin nasıl yürünür unutmuşum vakit geçmek bilmedi....çay bahçesinde kitap okudum kahve içtim...uykum geldi acaba bi otele gidip uyusammı bikaç saat dedim...neyse bugün de hoş oldu elbet şarj olurum ben...pembiş ben nasıl foto görücem

Gerçekten seninki tam bir sarj olma. Eve gitmeden iyi duruyorsun ben olsam kesin eve koşarım.

Ay ben de hamileyken namazdan sonra uyuyamıyordum çok gıcıktı..

Bugün yarısını lazımlığa yarısını yerlere yaptı çişin.
Kaka bugün de yapmadı acaba kendini mi tutuyor? Neyse yarın bırakır mecburen.
Annem geldi bugün daha rahattım, Merti de doktora götürdük 1,5 ayda 1800gr almış "yeterli" dedi doktor. Ben de uğraşmiycam artık mamayla.

busmai hemen pes etme. ilerde daha zor olacağını düşün. 1 hafta dene baktın olmuyor zorlama. bu haklı mucadelende sonuna kadar arkandayiz
Canım yaaaa ne kadar zormuş çok yoruldum
Bi lazımlığa yapıyor "galiba oldu bu iş " diyorum 5dk sonra karşımda yere yapıyor. Ümitsizliğe kapılıyorum. Her zerrem yorgun sen nasılsın
Günaydın. Kış hazırlıkları nedeniyle yoğunum, yazamıyorum.
Busmai, sabah sabah çok güldüm.
:) gül gül
Ayyy canım hayırlısıyla olsun bu iş inşallah yaa
Bilmiyorum inşallah başarırız şu an hiç öyle görünmüyo ama
Yaşamadan bilemiyoruz işte :) evlenmesek de bekarlıktan şikayet edecektik
Azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. öğrencek hayırlısıyla.
Ay inşallah yaaa
Sağlık olsun da koşturmaca bitmiyo zaten
Bakıcı öğretecekse niye üşeniyosun ki
Seneye sanki beni tuvaletini altına yapmakla tehdit eder gibi geliyor çok bilmesi de iyi değil :) şimdi aklı fazla ermezken öğrense ne iyi olur
Gerçi bugün en son tuvalete otur dediğimde sinirlendi bi tekme vurdu lazımlığa :)hahha
Ooo hadi bakalım, yağmur yağmadan gökkuşağı çıkmazmış :)
Vay anasını sayın seyirciler :)
Otelde uyumak süper fikir :) hahha

Faceten yollarım canımıniçiiiiiiii

Busmaicim Kerem öyle bişi yapmazzzzzzz :) sen ne fenasın yahu :) yüzde elli başarı da fena değil bak bugünki eğitimde inşallah en kısa sürede bitirirsiniz. Bugün bana da bi arkadaş sordu okulda bezi bırakıp bırakmadığımızı. Ben de 3 yaşı bekliyorum dedim. Onaylamayan gözlerle bakıp "tabi çocuk senin sen bilirsin" dedi haha

busmai, annende bi denesin bakalım kolay değil. ams çokta kasma gerçekten. sonuçta erkek çocukları için ideal zaman 2,5 diyor herkes. olmadi kışın 3 günde ogretirsin. ben kızıma Mart ayında ogretmistim yazı beklemedim.

bende şükür diyeyim ne diyeyim. ipek yone erkenci bugün. yine kurulmuş saat gibi 5.30 dakalktı. kanepe kenarına çıkıyor. düştü yine aynısını yapıyor

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee :)

Ah canselim İpekcan aynı benim oğluş gibi valla. Elalemin çocuğu canı acıyınca aynı hareketi yapmaz; benimki daha da hırslanır ve yapar!! Tuvalet eğitiimini o arkadaş çocuğuna 18 aylıkken vermiş. Çok bilmiştir zaten kendisi. Ben hiçççç umursamıyorum valla. Milletin lafı ile çocuk mu büyütülür dimi ???

Günaydın kızlar. İşkolik kocama sinirliyim, Kerem gibi gidip Lazımlığa tekme savurup ona olan kızgınlığımı çıkarmak istiyorum

Busmai, dün sabah bizde de oldu aynısı, oturttum minik bi çiş yaptı , kalktık 5 dk. geçmeden çiş ve kaka bir arada doldurdu kiloda
Neyse; gece de ben dişimi fırçalıyordum ve banyo kapısı kapalıydı, kapıya gelip anne çişim geldi dedi, ay o an dünyayı verseler ancak bu kadar mutlu olurdum Kakasını haber vermiş de çocuğum , ben çıkıp yetişene kadar yapmıştı yine... Kakayı haber vermesi demek, bu işin bitmesi demek.. çünkü çişini götürdükçe yapıyo, onda sıkıntı yok çok şükür ....
Yalnız çok minik minik parça parça yapıyo ve 5-10 dk bir tekrar ediyo bu kısır döngü
Bakalım bugün ne maceralar yaşayacağız

Ayy muhabbete bak, pek çişli kakalı oldu
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…