Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gerçekten seninki tam bir sarj olma. Eve gitmeden iyi duruyorsun ben olsam kesin eve koşarım.

Bende duramıyorum valla. eşim işten almaya gelirse 1 saat kadar takılırız. ama ben işten çıkınca sanki acelem varmış gibi koşa koşa eve giderim.

Dün kv de lazımlığa oturtmuş. hiç bişey yapmadı diyor. bende sizden öğrendiğimi söylüyorum. kendi tuvaletin gelince değilde çocuğun çiş saatlaerini takip edip oturtursan daha iyi olur diye. tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor. hahhaah. sanki çok enteresan bişey dedik.

Ahhh kuzuuum. negüzel haber vermiş. darısı bizlere artık.
Çocuklar çişe alışana kadar bu muhabbet bitmeeeeez.

ayşeciğin tuvalet muhabetleri;

ben: kızım bitti mi?
ayşecik: ııııh! bi tane daha yapcam.
(şıp! kaka klozete düşer)
-ayşecik: aaa! anne bak, bi tane çıktı.

Colicoscum sana igden yollamıştım ama sen kapatınca sildim gitti. Olmazsa biricik posta güvercinimiz ordan yollayabilir sana profitrol de çok yorucu kızım yaaaaa. Eline sağlık ve afiyet olsun

Destinycim geçmişler olsun. Hiç moralini bozma. Birçok kadında oluyo. Allah'ın izni
İle de tertemiz çıkacak inşallah.

Şeker portakalım baskın basanındır yapmışsınız ne güzel

Nfk sultan kocacığına kızmakta haklısın. Ama erkek milleti be bacım ya :) benimkini zaten biliyosunuz hiç anlatmıyım tekrar :) idare edip yaşlancaz işte napıcazzzzz

Colicoscum ben o tatlıdan yaptım. Hatta okuldaki günde çok büyük sükse yapmıştı yeşil salata sitesinden yapmıştım.

Yaa bende diyor dum ki sanki bu tatlıyı biryerde gördüm. demekki sen yapmışsın. hiç yorum yaptığımı hatırlamıyorum. yoğun bir günüme denk gelmişti demek. yoksa böyle fırsatları hiç kaçırmam. e beğenildiğine göre bende yapabilirim. yorumlarda çok olumluydu zaten. fakat ben bunu başka bir sitede gördüm. tarif aynımı ki acaba. birde senin dediğin siteye bakıp karşılaştırayım.

Bu arada artık kim okuyo falan görüyorum telden. Başım göğe erdi

Dün bakıcı teyzesi gelince oğlum bi sevindi anlatamam. Biz çıkarken el salladı ağlamadı bile. İnşallah sağlığı yerinde olur da devam ederiz.

saol tatlım. profiterol bana göre yorucu değildi. yaptığımada değdi. hemde iki tepsi. ev ahalisi hep tatlıcı.

nasıl yani yaaa. burdan niye görünmüyor. nasıl naerden görüyorsun. bende merak ediyorum çünki bazen kim var kim yok diye.

Zaten sonuç uyumaya bağlanıyor kesin
Hepi topu 1-2 saat ilgilenecekler onda da ya uyukla ya telefonla ilgilen...
Hayır ben kendimi geçtim zaten alışkınım 7/24 tek kalmaya, ama çocuklar için yıkıcı oluyo bu durum ve biraz daha büyüyüp idrak ettiklerinde; öyle yarım saat oyalayamayıp, al sen biraz çizgi film izle dediklerinde tatmin olmayacaklar bu çocuklar

Tatile hiç doymayan pembee. yunan adalarını bir araştırsana. harika olacağından eminim. özelliklede kos adası. oteller de muhteşem. çokk romantik.

NFK cım çarşı krizin mi tuttu yine. evi niye toplamadan gittin. alemsin yaa.

nasıl yani yaaa. burdan niye görünmüyor. nasıl naerden görüyorsun. bende merak ediyorum çünki bazen kim var kim yok diye.

Mesaj yazdığım kutunun en altında.

Ya bırakın çocuklar eğitsin onları yaaaaa ne uğraşacaz

Tatile hiç doymayan pembee. yunan adalarını bir araştırsana. harika olacağından eminim. özelliklede kos adası. oteller de muhteşem. çokk romantik.

Kız yazık bana kız hep pişik ishal ve hastalıkla geçti tatil aslında benden çok kocacım için istiyorum. Fakat sanıyorum Efecimle çok yorucu olur o yüzden cayıyorum ada vb şeylerden. Kıbrısı da ekimde denize girilir diye düşünmüştüm.

Mesaj yazdığım kutunun en altında.

Ya bırakın çocuklar eğitsin onları yaaaaa ne uğraşacaz
Ben uğraşmayı bırakalı çook oldu , baktım değişen birşey yok Ama işte sinir oluyorum o ayrı..
Sonra yaşlanınca, cocuklar beni arayıp sormuyor , işi gücü bırakıp bi yüzümü görmeye gelmiyorlar diye şikayet etmesin

Ahaaa gördüm canım. tamam canım benim de başım göğe erdi. kim var bende görüyorum artık.

ah canımm evet haklısın bayaa sıkıntılı bir tatil geçirdin. bahsettiğim yer çok sakin ve hoş biryer. eğer düşünürsen. benim aklımda başka bir tavsiye daha var ama efeye hiiiç uygun değil. eşle yalnız gidilir. çünki otel odaları denizin içinde ve ahşaptan ve çok hoş. uyandığında direk denizin içindesin. aşağı kadar sarkan hasır şemsiyeler var ayyy inanılmaz bir görüntü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…