Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu arada ben toplantıdayım yoksa bu kadar çok yazmam biliyosunuz artık toplantı ne kadannnnnnnn eğlenceli geçiyo siz düşünün :)

Kimsenin toplantıdan hoşlandığı görülmemiş. toplantı ortamınızı bilmiyorum ama bizimki gibi oval bir masa ve erafında san dalyeler var. herkez birbirini çok net gördüğü için telefona bakma şansın yok. ben elimde mutlaka bir ajanda bulundururum. toplantı bitimine kadar baya bir resim çizmiş oluyorum. tabi bu hafta sonu yapılan personeltoplantısında oluyor. birde projeyle ilgili yapılan toplantılar var. işte o zaman kaçış yok sonuna kadar dinlemek ve katılmak zorundasın.

Bizim şuanda salonda toplantımız. Yani sinema ortamı gibi diyebiliriz :) ben değişmeyecek birşeyler için boş konuşulup vakit harcanmasına karşıyım. Ha eğitim sistemi nasıl düzelir o çoook uzun cevabı olan bir soru...

ilk zamanlar uni baby alıyorduk canım sonra başka bir ıslak mendile geçtiğimde pişik yapmıştı geri dönmüştük
sonrasında eltim johnson's baby kullanıyordu denedik sıkıntı olmayınca onunla devam ediyoruz 3 lü paket 5 tl ye düşmüş
normalde tek paketi 2,5 tl

evet yaa bu çocuklardan daha neler öğrencez bakalım. kazalara dikkat!!!
Ya sizde nekadar boşverdiniz. kocanız düz diye sizde öyle olmayın ama. hoş, bunu çokta romantik olmayan ben söylüyorum. ortamı severim büyülenirim ama o kadar. yinede gidin işte beraberr. ben kocamsız zevk alamam valla öyle yalnız yalnız.

Canım çarşambaya gün verdi demek. bekleyelim bakalım. sonuç almak biraz uzun sürüyor galiba böyle durumlarda. sonuç iyi çıksında inşallah..
Canını boşyere acıtmasınlar. bölgesel uyuşturma yaparlar heralde. bayıltmazlar bence.

Aynen yanii. göz önünde olunca yasak olmasada telefonumuzu yanımıza alamayız biz.
Canım sizin öğle yemek saati nekadar erkenmiş. Afiyet olsun.
Ben de halaaa johnson's 3 lü ekonomik paketlerden kullanıyorum. her alışverişte 3 paket alıyorum. çok fazla kullanılıyor. özelliklede dışarıda.

Bayılıyorum sizin bu aktiviteasyonunuza.

destiny çok geçmiş oldun. sonuçlar iyi çıkar inşallah.
busmai sizede büyük geçmiş olsun. bizim tv biraz yukarda kalıyor. yoksa kac sefer yeltendi. d smart bozuk bizimde sabah oynuyordu. ne yaptıysa artık çalışmıyor

Hımm tahmin etmiştim.
Offf harbiden değişmeyen sıkıcı bir konu. bugün birşey derler yarın başka birşey olur. oturtamadılar bi düzen.
konuşa konuşa türkiyeyide kurtarırlar ama icraat ve sonuç yok. haklısın yanii.

Şeker portakalım, ramazan Bingöl lokantası varya. İkitelli şubesinde oyun yerinde çocuklarla ilgilenecek biri varmış. kahvaltıya gitmişler onlar. Ümraniye Şubesi var burda da ana kısmet olmadi biz gidemedik. aklında olsun belki burda da vardır.

uni baby den ben de hiç memnun kalmamıştım. en güzeli johnson's baby. çok uzun süredir bende 3 lü paketini kullanıyorum. 5 tl çok çok iyiymiş nerden aldın. 11 tl bizim burda. marketmi orası.

Eşim batuyla çok çoook ilgilidir ama batu yinede bana babadan daha düşkün. birde erkek çocukları babaya daha düşkün derlerdi hahaah havalarını aldılar. bunu söyleyen malum kişi.

parka gittik geldik ama cılkım çıktı,
bu veledi parkın sınırları dahilinde tutmak, güvenliğini sağlamak ne kadar güç

ig yoksa ben varım. nfk ismiyle bi mesaj uygulaması piyasaya sürcem

idare ediyoruz, ama arada böyle şarlayınca bi rahatlama da oluyor yani

nerede, ben göremedim.

ah canım benim yaa, ne sevindi yavrum. ben de sizin namınıza çok sevindim.
inş iyi olur da, bir süre daha beraber devam edersiniz.

orası öyle.. ama o kadar başka şeylerle meşgullerki, çocuklar hep ikinci üçüncü planda kalıyor
eşime bazen diyorum, onunla olabildiğince zaman geçir. bir daha bu yaşta olmayacak.
bebekliği geçti gitti bile, çocuk oldu resmen..

NFK cım çarşı krizin mi tuttu yine. evi niye toplamadan gittin. alemsin yaa.
he yauv!
Bugün hava biraz kapalı gibi. sanırım yağmur yağacak. marmara tarafı hep yağışlıydı sanırım hemde birkaçgün. haberlerde görmüştüm.
ben o tahminlere ne diyim? ne yağmur, ne rüzgar.
dışarda hava 30 derecenin üstünde, nem de çok yüksek. eve geldim duş aldım da rahatladım..

geçmiş olsun.. inş tamir olur. ünitenin üstünde miydi tv?
bu yeni nesil tv ler de bozulunca, ekran falan çatlayınca tamir olmuyor.
arkadaşınki öyle oldu, taksiti bitmemişken kullanılmaz hale geldi, yenisini aldılar..

prosedürü bilmiyorum ama öyle can atıtacak bi şeyse, bayıltsınlar ya..

bizimki de babaannesine deli, bir de benim babama..

nikahlayacak mısın? ilahi yaaa

Sabah sabah bayaa hareket var topikte. hadi bakalım.
şirkette de sabah sabah sabuha çalıyor (ibrahim tatlıses) kim açtı onu yaa gülme krizine girdim.
ahahahahah! ibrahim tatlısesin de eski şarkıları çok güzel.
eski yorumları da harika. şimdi onun yarısı kadar iyi söyleyemiyor malesef..

Bu arada ben toplantıdayım yoksa bu kadar çok yazmam biliyosunuz artık toplantı ne kadannnnnnnn eğlenceli geçiyo siz düşünün :)
hay Allahım yaaa!!
Ben de toplantıdayım :)
he, gerçekten toplantıdakiler belli oliiiy!
Öğrenciler gibi miyiz neyiz hahhahahah???
hmm, doğru öğrenciler yapsa sıkıntı, öğretmenler olunca olabilir
hadi bakalım, yine iş kaçıracaksın..
yalnız mı gideceksin? tek başına dışarıda yemek yemekten hiç hoşlanmıyorum.
yalnız hiçbirşeyin tadı çıkmıyor

uni baby ben de 1 sene kullandım. şimdi ona denk fresh'n soft kullanıyorum.
3lü paketi 10 lira.

çocuklu evin halleri

bundan alacakmıştı yaşına uygun değil diye atı vermiş oyuncakçı. eğlenceli ama. kişniyorda.

cansel canım ramazan bingölü bende duymuştum bizde ümraniyedekini hiç gitmedik ona eşimle önce gideriz olmadı bir ara

busmai ayy büyük geçmiş olsun canım eşim tv alırken sigortası varmış onu yaptırmış çocuk vurup kırmalarına karşı nfk nın dediği gibi tamiri zor oluyor sigorta ile yenilemek en iyisi aklınızda bulunsun belkide vardır satarken yapıyor bazı yerler??

nfk evet dediğin gibi hava sıcak yaa yağış mağıs hak getire yemeği genelde işyerinde yiyoruz ama ben işim olduğu zamanlarda dışarı çıkıyorum

colıcos canım metro diye toptancı market var ordan

nfk, parkta kerem'de hiç durmuyor. iki sallanıyor kayıyor hopppp kaçıyor. merdiven bilimum zararlı neresi varsa.

Şeker portakalım, giderseniz yorumunu yazarsan sevinirim. Özellikle çocuk yeri hakkında

hava yağmurlu hatta fırtına var dediler aksine dündende sıcak neyse en azından çamaşırlar kuruyor.

nfk, parkta kerem'de hiç durmuyor. iki sallanıyor kayıyor hopppp kaçıyor. merdiven bilimum zararlı neresi varsa.
evet, o ayran gönüllülük bizimkinde de var. hiç park görmemiş gibi..
sallanıcam diyor, salıncağa oturuyor 30 saniye sonra inicem diye tutturuyor.
sonra kaydırağa koşuyor, 1 kez kayıyor hoop diğer oyuncağa.
bir de şu egzersiz aletlerinden var, onlardan beri edemiyorum. dönüp dolaşıp oraya kaçıyor.

hava yağmurlu hatta fırtına var dediler aksine dündende sıcak neyse en azından çamaşırlar kuruyor.
evet o iyi yönü, bende de 3 posta çamaşır yıkandı, asacak yer yok artık sağa sola seriyorum ama kuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…