Bu arada ben toplantıdayım yoksa bu kadar çok yazmam biliyosunuzartık toplantı ne kadannnnnnnn eğlenceli geçiyo siz düşünün :)
Bizim şuanda salonda toplantımız. Yani sinema ortamı gibi diyebiliriz :) ben değişmeyecek birşeyler için boş konuşulup vakit harcanmasına karşıyım. Ha eğitim sistemi nasıl düzelir o çoook uzun cevabı olan bir soru...Kimsenin toplantıdan hoşlandığı görülmemiş. toplantı ortamınızı bilmiyorum ama bizimki gibi oval bir masa ve erafında san dalyeler var. herkez birbirini çok net gördüğü için telefona bakma şansın yok. ben elimde mutlaka bir ajanda bulundururum. toplantı bitimine kadar baya bir resim çizmiş oluyorum. tabi bu hafta sonu yapılan personeltoplantısında oluyor. birde projeyle ilgili yapılan toplantılar var. işte o zaman kaçış yok sonuna kadar dinlemek ve katılmak zorundasın.
Çaktırmıyoz kızımmmm
Hangi ıslak mendili kullanıyosunuz siz?? Bizimki dana oldu ama ben hala ebebekten babymenin mavi yenidoğanını kullanıyorum.
Ben de ankarada olsam senin gibi olurum sanıyorum :) aktivite candır.
Kıs gecmiş olsun iyi patlamadı falan
Bu cocuklarla herseyı göruruz bız elhamdulillah
Bosver romantızmı efeyı kocaya bırak kendın gıt kafayı dınle:)
Saol canım haber verırım elbet. Doktor rahım agzında bır kitle gördu çarşamba biyopsi yapılacak
Ben de bayıltmasını isticem
kızlara bak ya toplantıdan bize yazıyorlar helal olsun valla
bizim toplantılarda telefona bakmak yasak
birazdan öğle yemeği vakti bende metroya gideceğim kullandığımız ıslak mendil epey indirime girmiş ondan alayım topluca gitmişken ordaki restaurantta yemek yerim artıkım
Bayılıyorum sizin bu aktiviteasyonunuza.colıcos demişsin ya yalnız kalmayı sevmiyorsun galiba diye sanırım aktivitesiz kalmayı sevmiyorum
akşam çaya çağırırım diye düşünmüştüm şimdide aklıma acaba onlarıda alıp bir yerleremi götürsem akşam diye düşünüyorum
anadolu yakasında oturan arkadaşlarım hem bizim oturabileceğimiz hemde çocukların eğlenebileceği nereye gidebilir ki değişik
Hımm tahmin etmiştim.Bizim şuanda salonda toplantımız. Yani sinema ortamı gibi diyebiliriz :) ben değişmeyecek birşeyler için boş konuşulup vakit harcanmasına karşıyım. Ha eğitim sistemi nasıl düzelir o çoook uzun cevabı olan bir soru...
uni baby den ben de hiç memnun kalmamıştım. en güzeli johnson's baby. çok uzun süredir bende 3 lü paketini kullanıyorum. 5 tl çok çok iyiymiş nerden aldın. 11 tl bizim burda. marketmi orası.ilk zamanlar uni baby alıyorduk canım sonra başka bir ıslak mendile geçtiğimde pişik yapmıştı geri dönmüştük
sonrasında eltim johnson's baby kullanıyordu denedik sıkıntı olmayınca onunla devam ediyoruz 3 lü paket 5 tl ye düşmüş
normalde tek paketi 2,5 tl
Valla ben her zaman ona diyorum. Arandaki bağı şimdi güçlendirdin güçlendirdin. Yoksa sonrada çok zor. Bi de kocamın hep lafı "bu çocuk sana çok düşkün". E tabiki düşkün olacak diyorum. Anne olduğum için zaten önde başlıyorum :) ama onun dışında da eğlendirir gezdirirsen çocuğu tabiki düşkün olur.
ig yoksa ben varım. nfk ismiyle bi mesaj uygulaması piyasaya sürcemColicoscum sana igden yollamıştım ama sen kapatınca sildim gitti. Olmazsa biricik posta güvercinimiz ordan yollayabilir sanaprofitrol de çok yorucu kızım yaaaaa. Eline sağlık ve afiyet olsun
Destinycim geçmişler olsun. Hiç moralini bozma. Birçok kadında oluyo. Allah'ın izni
İle de tertemiz çıkacak inşallah.
Şeker portakalım baskın basanındır yapmışsınız ne güzel
Nfk sultan kocacığına kızmakta haklısın. Ama erkek milleti be bacım ya :) benimkini zaten biliyosunuz hiç anlatmıyım tekrar :) idare edip yaşlancaz işte napıcazzzzz
nerede, ben göremedim.Bu arada artık kim okuyo falan görüyorum telden. Başım göğe erdi
Dün bakıcı teyzesi gelince oğlum bi sevindi anlatamam. Biz çıkarken el salladı ağlamadı bile. İnşallah sağlığı yerinde olur da devam ederiz.
orası öyle.. ama o kadar başka şeylerle meşgullerki, çocuklar hep ikinci üçüncü planda kalıyorZaten sonuç uyumaya bağlanıyor kesin
Hepi topu 1-2 saat ilgilenecekler onda da ya uyukla ya telefonla ilgilen...
Hayır ben kendimi geçtim zaten alışkınım 7/24 tek kalmaya, ama çocuklar için yıkıcı oluyo bu durum ve biraz daha büyüyüp idrak ettiklerinde; öyle yarım saat oyalayamayıp, al sen biraz çizgi film izle dediklerinde tatmin olmayacaklar bu çocuklar
he yauv!NFK cım çarşı krizin mi tuttu yine. evi niye toplamadan gittin. alemsin yaa.
ben o tahminlere ne diyim? ne yağmur, ne rüzgar.Bugün hava biraz kapalı gibi. sanırım yağmur yağacak. marmara tarafı hep yağışlıydı sanırım hemde birkaçgün. haberlerde görmüştüm.
geçmiş olsun.. inş tamir olur. ünitenin üstünde miydi tv?Az önce gözümüzün önünde ağır bir oyuncağı TV ye atarak TV ekranını kırdı artık göstermiyor hiçbişeyArtık TV miz de yok.
Nfk muhabbet süper :)
Yapar yapar dur bakalım 3 yaş sendromu 2yaş sendromundan betermiş diyolar
Üff şu erken kalkmaları yok mu
Biz de o tv izlerken uyumaya devam ediyorduk TV de gitti şimdi
Evet ya parça parça çiş yapıyor
İnşallah temiz çıkacak
Hahha iyi tespit
Oyy kıyamam
prosedürü bilmiyorum ama öyle can atıtacak bi şeyse, bayıltsınlar ya..Saolasın aryanınki yaraydı. Allah herkese şifa versin
İnşallah. Parça alınması olayından da korkuyorum bayıltacaklar mı acaba
Bızım ceylin de bazenbabanneci oluyor takma kadana anne cocuk arasındaki bağ her daim güçlüdür
Evet canım yoktum. Gemliğe gittim sonra geldim 1 hafta kv de kaldık. Sonrada anneme gectim. Aryanın ki yaraydı evet. Bana kitle dedi. Buz gibi dondum. Randevu çarşambaya. Korkuyorum canım yanacak mı. Hayatımda ilk defa çatala çıktım gecen gun
Aman bosver takmayın erkekleri kafaya. Bizimki de gelir gelmez tv ye sarılır. İkinizi nikahlıcam ben zaten diyorum. Erkeklerin fıtratı ve yaratılışı böyle fazla ince dusunmezler dumduz dusunurler.
Ay çok şeker:) masallah
Saol canım inşallah korktugum gibi değildir
Allah bızı yavrularımıza yavrularımızı da bize bağışlasın
ahahahahah!Sabah sabah bayaa hareket var topikte. hadi bakalım.
şirkette de sabah sabah sabuha çalıyor (ibrahim tatlıses) kim açtı onu yaa gülme krizine girdim.
hay Allahım yaaa!!Bu arada ben toplantıdayım yoksa bu kadar çok yazmam biliyosunuzartık toplantı ne kadannnnnnnn eğlenceli geçiyo siz düşünün :)
he, gerçekten toplantıdakiler belli oliiiy!Ben de toplantıdayım :)
hmm, doğru öğrenciler yapsa sıkıntı, öğretmenler olunca olabilirÖğrenciler gibi miyiz neyiz hahhahahah???
hadi bakalım, yine iş kaçıracaksın..kızlara bak ya toplantıdan bize yazıyorlar helal olsun valla
bizim toplantılarda telefona bakmak yasak
birazdan öğle yemeği vakti bende metroya gideceğim kullandığımız ıslak mendil epey indirime girmiş ondan alayım topluca gitmişken ordaki restaurantta yemek yerim artıkım
uni baby ben de 1 sene kullandım. şimdi ona denk fresh'n soft kullanıyorum.ilk zamanlar uni baby alıyorduk canım sonra başka bir ıslak mendile geçtiğimde pişik yapmıştı geri dönmüştük
sonrasında eltim johnson's baby kullanıyordu denedik sıkıntı olmayınca onunla devam ediyoruz 3 lü paket 5 tl ye düşmüş
normalde tek paketi 2,5 tl
çocuklu evin halleridestiny çok geçmiş oldun. sonuçlar iyi çıkar inşallah.
busmai sizede büyük geçmiş olsun. bizim tv biraz yukarda kalıyor. yoksa kac sefer yeltendi. d smart bozuk bizimde sabah oynuyordu. ne yaptıysa artık çalışmıyor
evet, o ayran gönüllülük bizimkinde de var. hiç park görmemiş gibi..nfk, parkta kerem'de hiç durmuyor. iki sallanıyor kayıyor hopppp kaçıyor. merdiven bilimum zararlı neresi varsa.
evet o iyi yönü, bende de 3 posta çamaşır yıkandı, asacak yer yok artık sağa sola seriyorum ama kuruyorhava yağmurlu hatta fırtına var dediler aksine dündende sıcak neyse en azından çamaşırlar kuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?