Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Valla ben her zaman ona diyorum. Arandaki bağı şimdi güçlendirdin güçlendirdin. Yoksa sonrada çok zor. Bi de kocamın hep lafı "bu çocuk sana çok düşkün". E tabiki düşkün olacak diyorum. Anne olduğum için zaten önde başlıyorum :) ama onun dışında da eğlendirir gezdirirsen çocuğu tabiki düşkün olur.

He tam Efeye göre artık onu büyütünce gideriz hangi otel kız merak ettim.

Bugün hava biraz kapalı gibi. sanırım yağmur yağacak. marmara tarafı hep yağışlıydı sanırım hemde birkaçgün. haberlerde görmüştüm.

Az önce gözümüzün önünde ağır bir oyuncağı TV ye atarak TV ekranını kırdı artık göstermiyor hiçbişey Artık TV miz de yok.

Nfk muhabbet süper :)

Yapar yapar dur bakalım 3 yaş sendromu 2yaş sendromundan betermiş diyolar
bende şükür diyeyim ne diyeyim. ipek yone erkenci bugün. yine kurulmuş saat gibi 5.30 dakalktı. kanepe kenarına çıkıyor. düştü yine aynısını yapıyor
Üff şu erken kalkmaları yok mu
Biz de o tv izlerken uyumaya devam ediyorduk TV de gitti şimdi
Evet ya parça parça çiş yapıyor
İnşallah temiz çıkacak
yalnız kalmayı pek sevmiyorsun sanırım.
Hahha iyi tespit
Oyy kıyamam

Ya ismini bilmiyoırum. bulabilirsem bir bakayım. Bir magazin haberinde dikkatimi çekti. tek kelimeyle ba yıl dııım. Ancak efe büyüynce gidebilirsiniz zaten.

Ayy inanmıyorum yaaa. kırıldımı yanii resmen. büyük geçmiş ola.

Saolasın aryanınki yaraydı. Allah herkese şifa versin
İnşallah. Parça alınması olayından da korkuyorum bayıltacaklar mı acaba
Bızım ceylin de bazenbabanneci oluyor takma kadana anne cocuk arasındaki bağ her daim güçlüdür
Evet canım yoktum. Gemliğe gittim sonra geldim 1 hafta kv de kaldık. Sonrada anneme gectim. Aryanın ki yaraydı evet. Bana kitle dedi. Buz gibi dondum. Randevu çarşambaya. Korkuyorum canım yanacak mı. Hayatımda ilk defa çatala çıktım gecen gun
Aman bosver takmayın erkekleri kafaya. Bizimki de gelir gelmez tv ye sarılır. İkinizi nikahlıcam ben zaten diyorum. Erkeklerin fıtratı ve yaratılışı böyle fazla ince dusunmezler dumduz dusunurler.
ayşeciğin tuvalet muhabetleri;

ben: kızım bitti mi?
ayşecik: ııııh! bi tane daha yapcam.
(şıp! kaka klozete düşer)
-ayşecik: aaa! anne bak, bi tane çıktı.
Ay çok şeker:) masallah
Saol canım inşallah korktugum gibi değildir
Allah bızı yavrularımıza yavrularımızı da bize bağışlasın

Anaaaaa geçmiş olsun. Kızımmm çocuk uyanıkken uyunur mu yahu??

2 yaş sendromunu bilmiyorum ben. Dediğim gibi biz doğuştan sendromluyuz

Ya ismini bilmiyoırum. bulabilirsem bir bakayım. Bir magazin haberinde dikkatimi çekti. tek kelimeyle ba yıl dııım. Ancak efe büyüynce gidebilirsiniz zaten.

Be gidecem kız öyle romantik ortama Efe ve babası ile ?!?!?! Gidecem tek başıma dinlenicem ohhhhhh

Destinny in alıntısını göremedim yada gözden kaçırdım. canım çok geçmiş olsun. hemen kötü şeyler düşünme .aryam da çok üzülmüştü temiz çıktı. seninde sonucun temiz çıkar inşallah.
Tam anlayamadım ne zaman çıkıyor sonucun. bizimle mutlaka paylaş canım merak ederim.

Benim arkadaşımı bayıltmamışlardı. Biraz canı acımıştı. Sen bayıltmalarını iste hiç denemeden. Spiral taktırırken bile bayıltılanlar var yani hakkın.

Sabah sabah bayaa hareket var topikte. hadi bakalım.
şirkette de sabah sabah sabuha çalıyor (ibrahim tatlıses) kim açtı onu yaa gülme krizine girdim.

Bu arada ben toplantıdayım yoksa bu kadar çok yazmam biliyosunuz artık toplantı ne kadannnnnnnn eğlenceli geçiyo siz düşünün :)

Kıs gecmiş olsun iyi patlamadı falan
Bu cocuklarla herseyı göruruz bız elhamdulillah

Bosver romantızmı efeyı kocaya bırak kendın gıt kafayı dınle:)
Saol canım haber verırım elbet. Doktor rahım agzında bır kitle gördu çarşamba biyopsi yapılacak
Benim arkadaşımı bayıltmamışlardı. Biraz canı acımıştı. Sen bayıltmalarını iste hiç denemeden. Spiral taktırırken bile bayıltılanlar var yani hakkın.
Ben de bayıltmasını isticem

Kafalar aynı çalışıyo

kızlara bak ya toplantıdan bize yazıyorlar helal olsun valla
bizim toplantılarda telefona bakmak yasak

birazdan öğle yemeği vakti bende metroya gideceğim kullandığımız ıslak mendil epey indirime girmiş ondan alayım topluca gitmişken ordaki restaurantta yemek yerim artıkım

colıcos demişsin ya yalnız kalmayı sevmiyorsun galiba diye sanırım aktivitesiz kalmayı sevmiyorum
akşam çaya çağırırım diye düşünmüştüm şimdide aklıma acaba onlarıda alıp bir yerleremi götürsem akşam diye düşünüyorum
anadolu yakasında oturan arkadaşlarım hem bizim oturabileceğimiz hemde çocukların eğlenebileceği nereye gidebilir ki değişik

Çaktırmıyoz kızımmmm

Hangi ıslak mendili kullanıyosunuz siz?? Bizimki dana oldu ama ben hala ebebekten babymenin mavi yenidoğanını kullanıyorum.

Ben de ankarada olsam senin gibi olurum sanıyorum :) aktivite candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…