Ben uğraşmayı bırakalı çook oldu , baktım değişen birşey yokAma işte sinir oluyorum o ayrı..
Sonra yaşlanınca, cocuklar beni arayıp sormuyor , işi gücü bırakıp bi yüzümü görmeye gelmiyorlar diye şikayet etmesin
Ahaaa gördüm canım. tamam canım benim de başım göğe erdi. kim var bende görüyorum artık.
ah canımm evet haklısın bayaa sıkıntılı bir tatil geçirdin. bahsettiğim yer çok sakin ve hoş biryer. eğer düşünürsen. benim aklımda başka bir tavsiye daha var ama efeye hiiiç uygun değil. eşle yalnız gidilir. çünki otel odaları denizin içinde ve ahşaptan ve çok hoş. uyandığında direk denizin içindesin. aşağı kadar sarkan hasır şemsiyeler var ayyy inanılmaz bir görüntü.
Yapar yapar dur bakalım 3 yaş sendromu 2yaş sendromundan betermiş diyolarBusmaicim Kerem öyle bişi yapmazzzzzzz :) sen ne fenasın yahu :) yüzde elli başarı da fena değil bak bugünki eğitimdeinşallah en kısa sürede bitirirsiniz. Bugün bana da bi arkadaş sordu okulda bezi bırakıp bırakmadığımızı. Ben de 3 yaşı bekliyorum dedim. Onaylamayan gözlerle bakıp "tabi çocuk senin sen bilirsin" dedi haha
Üff şu erken kalkmaları yok mubende şükür diyeyim ne diyeyim. ipek yone erkenci bugün. yine kurulmuş saat gibi 5.30 dakalktı. kanepe kenarına çıkıyor. düştü yine aynısını yapıyor
Evet ya parça parça çiş yapıyorGünaydın kızlar. İşkolik kocama sinirliyim, Kerem gibi gidip Lazımlığa tekme savurup ona olan kızgınlığımı çıkarmak istiyorum
Busmai, dün sabah bizde de oldu aynısı, oturttum minik bi çiş yaptı , kalktık 5 dk. geçmeden çiş ve kaka bir arada doldurdu kiloda
Neyse; gece de ben dişimi fırçalıyordum ve banyo kapısı kapalıydı, kapıya gelip anne çişim geldi dedi, ay o an dünyayı verseler ancak bu kadar mutlu olurdumKakasını haber vermiş de çocuğum , ben çıkıp yetişene kadar yapmıştı yine... Kakayı haber vermesi demek, bu işin bitmesi demek.. çünkü çişini götürdükçe yapıyo, onda sıkıntı yok çok şükür ....
Yalnız çok minik minik parça parça yapıyo ve 5-10 dk bir tekrar ediyo bu kısır döngü
Bakalım bugün ne maceralar yaşayacağız
Ayy muhabbete bak, pek çişli kakalı oldu
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum
İnşallah temiz çıkacakGunaydın kızlar gecmişi pek okuyamadım vakıtbulunca okucam inş
Okul acıldı anneme göçtuk
Keyfım yok pekgecen gun jinekologa gittim. Ara kanAmam oldu birde ramazanda 2 kez adet gördum doktora gidiyim dedim. Dr önce ustten baktı bişey göremedi temiz dedi. İstersen bi simire bakalım dedi. Simir için numune alırken rahim ağzında kitle gördu. Çarşamaya gun verdi. Buna biyopsi yapmamız lazım rahımden de parça almamız lazım dedi. Fena oldum. Aklıma önce ceylin geldi. Korkuyorum. Kocama bahsettım. Kardesım hemsıre onada anlattım. Genelde iyi huylu olur korkulacak bir sey değil dedi ama yınede beni b.k böcekleri sardı yani
Hahha iyi tespityalnız kalmayı pek sevmiyorsun sanırım.
Oyy kıyamamBatudada babaya çok düşkünlük var. çok severler ama canları isterse işte. ben işten eve gelince hemen herkez köşeye çekilir. çocuğa birazda sen bak diye. özlediğim için hiç dokunmuyor ama daha bismillah yani. kapıdan adım atar atmazda çekilmeleri tuhaf geliyor.
Geçen batunun kv me çok bağlandığını bana kendisini pek sevdirmediğinden bahsetmiştim hani, çok kıskanmaya başladığımdan vs.. akşam kv diyorki öğle uykusuna yattığında senin çarşafını aldı sarıldı üstüne örttü, elinden alcaktım başka birşey örtmek için ama vermedi annem diye ağladı diyor. sanırım kokumu alıyor onunla uyuyor. geceleri ben üstüme o çarşafı örtüyorum hep. çok hoşuma gitti. az görüyorum diye uzaklaşmasına tahammül edemem ki yaa. kendi kendime üzülmüştüm o zaman.
Ya ismini bilmiyoırum. bulabilirsem bir bakayım. Bir magazin haberinde dikkatimi çekti. tek kelimeyle ba yıl dııım. Ancak efe büyüynce gidebilirsiniz zaten.Valla ben her zaman ona diyorum. Arandaki bağı şimdi güçlendirdin güçlendirdin. Yoksa sonrada çok zor. Bi de kocamın hep lafı "bu çocuk sana çok düşkün". E tabiki düşkün olacak diyorum. Anne olduğum için zaten önde başlıyorum :) ama onun dışında da eğlendirir gezdirirsen çocuğu tabiki düşkün olur.
He tam Efeye göreartık onu büyütünce gideriz hangi otel kız merak ettim.
Ayy inanmıyorum yaaa. kırıldımı yanii resmen. büyük geçmiş ola.Az önce gözümüzün önünde ağır bir oyuncağı TV ye atarak TV ekranını kırdı artık göstermiyor hiçbişeyArtık TV miz de yok.
Nfk muhabbet süper :)
Yapar yapar dur bakalım 3 yaş sendromu 2yaş sendromundan betermiş diyolar
Üff şu erken kalkmaları yok mu
Biz de o tv izlerken uyumaya devam ediyorduk TV de gitti şimdi
Evet ya parça parça çiş yapıyor
İnşallah temiz çıkacak
Hahha iyi tespit
Oyy kıyamam
Saolasın aryanınki yaraydı. Allah herkese şifa versinohhh ellerine sağlık afiyet olsun sabah kahvaltısı niyetine profiterol mu yedin
canım içini ferah tut mutlaka insan tedirgin oluyor en kötü senaryoları kafasında kuruyor ama inşallah temiz çıkar aryamında buna benzer birşey olmuştu tahlileri temiz çıkmışdı seninde öyle olur canım sıkma canını
İnşallah. Parça alınması olayından da korkuyorum bayıltacaklar mı acabaEllerine sağlık cnm afiyet olsun ,
Ben de çok seviyorum sabahları evde yapılmış hafif tatlıları yemeyi ...
Geçmiş olsun canım ,
Aklına hemen en kötüsünü getirme, Allah'ın izni ile temiz çıkacak insallah ...
Oo ne güzel. Yalnız kalıp sıkılmaktansa misafir en güzeli (;
Bakıcınız işin bi kısmını üstleneceğine göre, kolay olur insallah geçiş süreciniz insallah ..
Bızım ceylin de bazenbabanneci oluyor takma kadana anne cocuk arasındaki bağ her daim güçlüdürBatudada babaya çok düşkünlük var. çok severler ama canları isterse işte. ben işten eve gelince hemen herkez köşeye çekilir. çocuğa birazda sen bak diye. özlediğim için hiç dokunmuyor ama daha bismillah yani. kapıdan adım atar atmazda çekilmeleri tuhaf geliyor.
Geçen batunun kv me çok bağlandığını bana kendisini pek sevdirmediğinden bahsetmiştim hani, çok kıskanmaya başladığımdan vs.. akşam kv diyorki öğle uykusuna yattığında senin çarşafını aldı sarıldı üstüne örttü, elinden alcaktım başka birşey örtmek için ama vermedi annem diye ağladı diyor. sanırım kokumu alıyor onunla uyuyor. geceleri ben üstüme o çarşafı örtüyorum hep. çok hoşuma gitti. az görüyorum diye uzaklaşmasına tahammül edemem ki yaa. kendi kendime üzülmüştüm o zaman.
Evet canım yoktum. Gemliğe gittim sonra geldim 1 hafta kv de kaldık. Sonrada anneme gectim. Aryanın ki yaraydı evet. Bana kitle dedi. Buz gibi dondum. Randevu çarşambaya. Korkuyorum canım yanacak mı. Hayatımda ilk defa çatala çıktım gecen gunne zamandır yoksun, ben de merak ediyordum..
geçmiş olsun. ben de olsam aynı hissederdim. bugün mü randevun?
aynı şey değil ama geçenlerde aryada da rahim ağzı yarası çıkmıştı. tahlilde temiz çıktı, tedavi olacak.
seninki de temiz çıkar inş, güzel haberlerini alırız.
Aman bosver takmayın erkekleri kafaya. Bizimki de gelir gelmez tv ye sarılır. İkinizi nikahlıcam ben zaten diyorum. Erkeklerin fıtratı ve yaratılışı böyle fazla ince dusunmezler dumduz dusunurler.elbette erkekler kadınlar gibi olmaz, ben de full time onunla oynasın demiyorum. onu ben de yapamamki.
ama evde olduğu süreyi daha verimli kullanabilir. yani akşam gelsin, bizi çıkarsın gezdirsin demiyorum..
organizasyon program yapalım demiyorum. ki kendi zamanımız çok boş geçiyor.
akşamları kitap okuyalım diyor, ayşecikle ne mümkünse??
o gelince ben elime telefon almıyorum. evde tv yok. tabi az takılsın. haberlere baksın, ama sonra bıraksın yani..
hiçbirşey yapmasın yanımızda uzansın yatsın o daha iyi.
Ay çok şeker:) masallahayşeciğin tuvalet muhabetleri;
ben: kızım bitti mi?
ayşecik: ııııh! bi tane daha yapcam.
(şıp! kaka klozete düşer)
-ayşecik: aaa! anne bak, bi tane çıktı.
Saol canım inşallah korktugum gibi değildirColicoscum sana igden yollamıştım ama sen kapatınca sildim gitti. Olmazsa biricik posta güvercinimiz ordan yollayabilir sanaprofitrol de çok yorucu kızım yaaaaa. Eline sağlık ve afiyet olsun
Destinycim geçmişler olsun. Hiç moralini bozma. Birçok kadında oluyo. Allah'ın izni
İle de tertemiz çıkacak inşallah.
Şeker portakalım baskın basanındır yapmışsınız ne güzel
Nfk sultan kocacığına kızmakta haklısın. Ama erkek milleti be bacım ya :) benimkini zaten biliyosunuz hiç anlatmıyım tekrar :) idare edip yaşlancaz işte napıcazzzzz
Az önce gözümüzün önünde ağır bir oyuncağı TV ye atarak TV ekranını kırdı artık göstermiyor hiçbişeyArtık TV miz de yok.
İnşallah temiz çıkacak
Hahha iyi tespit
Oyy kıyamam
Ya ismini bilmiyoırum. bulabilirsem bir bakayım. Bir magazin haberinde dikkatimi çekti. tek kelimeyle ba yıl dııım. Ancak efe büyüynce gidebilirsiniz zaten.
Benim arkadaşımı bayıltmamışlardı. Biraz canı acımıştı. Sen bayıltmalarını iste hiç denemeden. Spiral taktırırken bile bayıltılanlar var yani hakkın.Saolasın aryanınki yaraydı. Allah herkese şifa versin
İnşallah. Parça alınması olayından da korkuyorum bayıltacaklar mı acaba
Bızım ceylin de bazenbabanneci oluyor takma kadana anne cocuk arasındaki bağ her daim güçlüdür
Evet canım yoktum. Gemliğe gittim sonra geldim 1 hafta kv de kaldık. Sonrada anneme gectim. Aryanın ki yaraydı evet. Bana kitle dedi. Buz gibi dondum. Randevu çarşambaya. Korkuyorum canım yanacak mı. Hayatımda ilk defa çatala çıktım gecen gun
Aman bosver takmayın erkekleri kafaya. Bizimki de gelir gelmez tv ye sarılır. İkinizi nikahlıcam ben zaten diyorum. Erkeklerin fıtratı ve yaratılışı böyle fazla ince dusunmezler dumduz dusunurler.
Ay çok şeker:) masallah
Saol canım inşallah korktugum gibi değildir
Allah bızı yavrularımıza yavrularımızı da bize bağışlasın
Birinin nostaljisi gelmişşşşSabah sabah bayaa hareket var topikte. hadi bakalım.
şirkette de sabah sabah sabuha çalıyor (ibrahim tatlıses) kim açtı onu yaa gülme krizine girdim.
Kıs gecmiş olsun iyi patlamadı falanAz önce gözümüzün önünde ağır bir oyuncağı TV ye atarak TV ekranını kırdı artık göstermiyor hiçbişeyArtık TV miz de yok.
İnşallah temiz çıkacak
Hahha iyi tespit
Oyy kıyamam
Bosver romantızmı efeyı kocaya bırak kendın gıt kafayı dınle:)Anaaaaa geçmiş olsun. Kızımmm çocuk uyanıkken uyunur mu yahu??
2 yaş sendromunu bilmiyorum ben. Dediğim gibi biz doğuştan sendromluyuz
Be gidecem kız öyle romantik ortama Efe ve babası ile ?!?!?! Gidecem tek başıma dinlenicem ohhhhhh
Saol canım haber verırım elbet. Doktor rahım agzında bır kitle gördu çarşamba biyopsi yapılacakDestinny in alıntısını göremedim yada gözden kaçırdım. canım çok geçmiş olsun. hemen kötü şeyler düşünme .aryam da çok üzülmüştü temiz çıktı. seninde sonucun temiz çıkar inşallah.
Tam anlayamadım ne zaman çıkıyor sonucun. bizimle mutlaka paylaş canım merak ederim.
Ben de bayıltmasını isticemBenim arkadaşımı bayıltmamışlardı. Biraz canı acımıştı. Sen bayıltmalarını iste hiç denemeden. Spiral taktırırken bile bayıltılanlar var yani hakkın.
Kafalar aynı çalışıyoKıs gecmiş olsun iyi patlamadı falan
Bu cocuklarla herseyı göruruz bız elhamdulillah
Bosver romantızmı efeyı kocaya bırak kendın gıt kafayı dınle:)
Saol canım haber verırım elbet. Doktor rahım agzında bır kitle gördu çarşamba biyopsi yapılacak
Ben de bayıltmasını isticem
Ben de toplantıdayım :)Kafalar aynı çalışıyo
Öğrenciler gibi miyiz neyiz hahhahahah???Ben de toplantıdayım :)
Birinin nostaljisi gelmişşşş
kızlara bak ya toplantıdan bize yazıyorlar helal olsun valla
bizim toplantılarda telefona bakmak yasak
birazdan öğle yemeği vakti bende metroya gideceğim kullandığımız ıslak mendil epey indirime girmiş ondan alayım topluca gitmişken ordaki restaurantta yemek yerim artıkım
colıcos demişsin ya yalnız kalmayı sevmiyorsun galiba diye sanırım aktivitesiz kalmayı sevmiyorum
akşam çaya çağırırım diye düşünmüştüm şimdide aklıma acaba onlarıda alıp bir yerleremi götürsem akşam diye düşünüyorum
anadolu yakasında oturan arkadaşlarım hem bizim oturabileceğimiz hemde çocukların eğlenebileceği nereye gidebilir ki değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?