Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bende şükür diyeyim ne diyeyim. ipek yone erkenci bugün. yine kurulmuş saat gibi 5.30 dakalktı. kanepe kenarına çıkıyor. düştü yine aynısını yapıyor
Allah sağlık sıhhat versin minik kuşa, ama çok tatlı annesi ya
Bizim kız da bir dönem öyleydi. Sabah ezanı okunmadan uyanırdı istisnasız her gece, akşam da 7-8 oldu mu uyurdu tutamazdım....
4 te uyanıp sabah 9-10 gibi yeniden sızardık ikimiz de... Tabii tek çocuk olunca çocukla birlikte uyumak kolay oluyordu... Allah kolaylık versin cnm...

günaydın..
canım niye uyuyamıyorsun acaba. uykuyu da alamayınca sersem gibi oluyor insan.
bilemiyorumki.. namazla kahvaltı için kalkma arasında 1 saat civarı bi zaman var.
ay şimdi bir saat var, hadi uyuyayım. aa, bak 10 dk gitti bile. niye uyuyamadım derken hiç yatamıyom

ay ben kindarım yaa
yapılan hiçbir şeyi unutmuyorum. onlar şimdiki hareketlerimin de temeli..
yani konuşuyorum, ediyorum ama belli bi samimiyet çizgisi var, ondan ileri gidemiyorum.
kv ile bu sınırı hiç aşamadım..

bence de okul biter bitmez evlenmemeli kızlar. az kendilerine zaman ayırmalı, giyinmeli gezmeli tozmalı.

zor bi karar. hakkınızda hayırlısı olsun canım ya..
ooh, ara sıra ne güzel jestler yapıyorsun sen ya, maşallah
ne mutlu eşine.. o oyun alanlarına ayşeciği sokunca çıkaramıyorum ben.
görevli elemanlar da dediğin gibi müsade ediyor. hepsine binmeden çıkamıyoruz

süt geliyor belliki. bana da oldu, özellikle sol göğsüm sızladı, ağırdı..
aile hekimine sordum sağma dedi. belki gün de bir iki kez sık.
bir iki damla, o bile rahatlatabilir ama daha fazla uğraşma dedi.
hakikaten öyle oldu, 3-4 günden sonra acımadı.. inş senin daha kısa sürer..

oo, gözün aydın.. kıbrıs tatili hakkında hiçbir bilgim yok.
denize girmek istiyorsanız, yine egede bi yerlere gidebilirsiniz..

ay canım benim yaaa, çılgınsın eaglee
seviyorum seniiii

Gerçekten seninki tam bir sarj olma. Eve gitmeden iyi duruyorsun ben olsam kesin eve koşarım.
bende de o hal var. 3-4 saat alışverişe falan gidiyorum, sonra koştur koştur eve geliyorum.
sanki 2 yaşında değil de, emen küçük bebe

onu biz de yaşadık. lazımlakta 3 dk oturuyor. yapmıyor. kalkıyor 2 adım yürüyor
oraya yapıyor. hakikaten acayip sinir bozucu. ama bebekler tuvaletini tutmayı bilmiyor.
biriktirmeyi de bilmiyor. azcık gelince yapıveriyor, yarım saat sonra bir daha..
işte birkaç gün sonra sen de göreceksinki o çişlerin arası açılacak. şimdi 1 saatte yapıyorsa
o zaman 2-3 saat kendini tutacak ve iyice sıkışınca haber verecek. bunu bilfiil yaşadığım için söylüyorum.

bi de en büyük yanılgı 3-5 günde öğreneceğini düşünmek o zaman hayal kırıklığı oluyor.
ben böyle 2 haftayı göze almıştım. ama 5. günden sonra düzeldi.. sen de az daha sık dişini..

bi de keremin inat yapacağını, kakasını sana karşı kullanacağını düşünüyorsun.
niye öyle olsun? bence öyle bi şey olmayacak..

''tuvalet eğitimi bir başarı değildir'' her bebeğin yaşadığı doğal bi süreçtir.
bunu yaşla, öğrendiği günle övünerek anlatan anneler yok muuu? sinir oluyorum

bende şükür diyeyim ne diyeyim. ipek yone erkenci bugün. yine kurulmuş saat gibi 5.30 dakalktı. kanepe kenarına çıkıyor. düştü yine aynısını yapıyor
ipek kızın yüzü ipek gibi de, huyu zor
Allah kolaylık versin. keremden ziyade zorladı seni..

Allah sabır versin ne diyeyim canım. dün de eşime öyle kızdım ben.
neredeyse bir saat elinde telefon birşeyler yapıyor, izliyor.
yani akşam birlikte olduğumuz saat belli, neden benimle kızınla geçirmiyorsun bu vakti.
beni asıl sinirlendiren yatsı namazına durdum. ayşecik namazdayken bazen güldürüyor beni.
babası da bunu biliyor. telefona öyle dalmışki, çocuk benim namaz kıyafetimin bağını çözdü,
elbisemin önü açılacak, bi elimle onu tutuyorum, bi yandan namaz kılmaya çalışıyorum.
hem gülesim geliyor hem sinirliyim. zor tamamladım. bi fırçaladım onu neden çocuğu tutmuyorsun diye.
hemen gel sana pepee açayım diyor. dedimki azcık kendini zorla, kolaya kaçma. niye çizgi film açıyorsun
oyna, oyala. sonuç; vitir namazımı da bozdu veled. ben de daha da kızdım, gittim içerde kıldım.

senin durumunla uzaktan yakından alakası yok, çok farklı ama hala sinirimi atmış değilim. ondan konuşuyorum
kusuruma bakma.

selime maşallah yaa!! bizimki ilk çiş sözünü 10 gün söyledi. birkaç güne bezlerden temelli kurtuluyorsunuz inş.
bizde de 1 açılmamış paket, bir de yarım var. bir yerlerde gece kaldığımızda kullanmak için birkaç tane bez alıp, geri kalanını kuzene vericem.

pamuk helva, cok haklısın canım Allah sanada kolaylik versin. ben eşimin geliş saatini gozluyorum. geç geldiği günler çok daha zor geçiyor.

ngk, gerçekten daha çok zorladı bu kız paşam daha rahatti özellikle uyku konusunda hiç uzmedi bizi

Sağoalsın cnm yok tam da sizin yaşadığınız gibi bi olay ,
Çocuklar az gördükleri için babayı. O varken onunla olmak istiyorlar,
Beyefendi de azıcık erken geldi ya. Elinde telefon, iş ile alakalı telefon bekliyormuş ...
Neyse 1-2 konuştu , Selim sabırsızlanıp kızmaya başladı; babaa diye ağlayarak yanına gitti,
O da bana bakıp konuşamıyorum ya alsana su çocuğu dedi !..
Git sen de işini iş yerinde hallet , uyuz ya Zaten günlerdir evde yoktun, yarın sabah da erkenden çıkıp gideceksin 3 gün yoksun , bu çocuklar ne yapsın ...

Selim'i Ramazan'da da bir ara bezini açıp denemiştim ya, ondan biraz aşina çiş olayına Ama çocuk sıkıldı artık, oturmamak için kaçıp durdu dün...

herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah

pempiş kıbrıs sıcak olur mu diye tercih ediyorsun bende merak ediyorum orayı ama gitmek nasip
olmadı

nfk valla kafana esmiş gerçekten sen ki planlı hatunsun yapmazdın böyle şeyler
ama süper hızla tüm işlerini halletmişsin maşallah
eş konusunda haklısın ama geçen gün işyerinde bu konu oldu biz çocuklara sürekli zaman ayırıyoruz
bilmem kaç parçaya bölünüyoruz falan arkadaşlarla konuşuyorduk erkek arkadaş lafa girdi
bende çocuklarımı çok seviyorum hatta çokda ilgilenirim ama belli bir yere kadar ve kısa sürer dedi
siz anneler gibi olamayız bu sizin fıtratınızda var bizden aynısı beklemeyin sizin gibi olsaydık bizede
çocuklar anne derdi dedi demekki her erkekde bu var canım fazla şey beklememeliyiz

eagle
ben kaçırmışım yaa bu arada bakıcımı bakıyor anlayamadım

busmai valla süper gidiyorsun hız kesme bak nfk da 2 hafta demiş sonrası rahat olursun inşallah
tehdit zamanlarıda 4-5 yaş oluyor galiba o zamana daha çok var merak etme
bakıcı gündüzleri yapacak ben akşamları ve hafta sonu o ara bile bana zor geliyor düşün yani

cansel ipek kızımızın uyku problemi varmış her çocuk bir değil demekki doğruymuş aman sağlıklı olsunlarda

pamuk helva sende doğru yolda ilerliyorsun demek geldi demeside çok önemli eş için olanlarıda yukarda yazdım canım
değiştirilemezler yani:KK63:

Günaydın hanımlarr. nasılsınız bakalım. herkezler iyidir inşallah. bugün kendimi daha enerjik hissediyorum çok şükür. allah kimseye zarar keder vermesin. herkeze bol neşeli bir gün olsun inşallah.

Akşam tatlı krizim tutmuştu. resmini koyduğum krepli tatlıyı yapacaktım ki son anda profiterol yapmaya karar verdim ve yaptım. muhteşemdi. sabah sabah yine yedim. enerjim ondanmıdır nedirrr....

Gunaydın kızlar gecmişi pek okuyamadım vakıtbulunca okucam inş
Okul acıldı anneme göçtuk
Keyfım yok pekgecen gun jinekologa gittim. Ara kanAmam oldu birde ramazanda 2 kez adet gördum doktora gidiyim dedim. Dr önce ustten baktı bişey göremedi temiz dedi. İstersen bi simire bakalım dedi. Simir için numune alırken rahim ağzında kitle gördu. Çarşamaya gun verdi. Buna biyopsi yapmamız lazım rahımden de parça almamız lazım dedi. Fena oldum. Aklıma önce ceylin geldi. Korkuyorum. Kocama bahsettım. Kardesım hemsıre onada anlattım. Genelde iyi huylu olur korkulacak bir sey değil dedi ama yınede beni b.k böcekleri sardı yani

eşim bu aralar hep mesaide kalıyor
dün akşam melisa ile ufak çaplı market alışverişi yaptık sonrasında eşim çıkana kadar 2 park dolaştık sonra baktık çıkmıyor işyerine gittik neyse biraz dolandı ortalıkda melisa sonra babacım sende gel diye naz yapmaya başladı eşime sen git biz hallederiz dediler çıktık
bu akşamda kalacakmış bende akşam kayınvalidem ve eltimleri çaya çağırayım diyorum bakalım

ohhh ellerine sağlık afiyet olsun sabah kahvaltısı niyetine profiterol mu yedin

canım içini ferah tut mutlaka insan tedirgin oluyor en kötü senaryoları kafasında kuruyor ama inşallah temiz çıkar aryamında buna benzer birşey olmuştu tahlileri temiz çıkmışdı seninde öyle olur canım sıkma canını

Ben eşim ve oğlumla geçenlerde yunan adalarına gitmiştim. günübirlik. kos adasında indik. böyle bir sahil yok yaaa. muhteşemdi. otel de dahil. tadı damağımda kaldı. şimdilerde deniz çekmiyor beni artık. çok doydum. daha farklı yerlere gitmek istiyorum. bodrumun girişinde otellerin biraz ilerisinde bir çiflikten bahsetmişti eşim. köy sofrası muhteşem doğası. hafta sonu ailecek oraya gitme planımız var şimdilik.

Ellerine sağlık cnm afiyet olsun ,
Ben de çok seviyorum sabahları evde yapılmış hafif tatlıları yemeyi ...
Geçmiş olsun canım ,
Aklına hemen en kötüsünü getirme, Allah'ın izni ile temiz çıkacak insallah ...
Oo ne güzel. Yalnız kalıp sıkılmaktansa misafir en güzeli (;
Bakıcınız işin bi kısmını üstleneceğine göre, kolay olur insallah geçiş süreciniz insallah ..

evet yaa soğuk soğuk güzel gitti valla canım.

yalnız kalmayı pek sevmiyorsun sanırım.

Batudada babaya çok düşkünlük var. çok severler ama canları isterse işte. ben işten eve gelince hemen herkez köşeye çekilir. çocuğa birazda sen bak diye. özlediğim için hiç dokunmuyor ama daha bismillah yani. kapıdan adım atar atmazda çekilmeleri tuhaf geliyor.

Geçen batunun kv me çok bağlandığını bana kendisini pek sevdirmediğinden bahsetmiştim hani, çok kıskanmaya başladığımdan vs.. akşam kv diyorki öğle uykusuna yattığında senin çarşafını aldı sarıldı üstüne örttü, elinden alcaktım başka birşey örtmek için ama vermedi annem diye ağladı diyor. sanırım kokumu alıyor onunla uyuyor. geceleri ben üstüme o çarşafı örtüyorum hep. çok hoşuma gitti. az görüyorum diye uzaklaşmasına tahammül edemem ki yaa. kendi kendime üzülmüştüm o zaman.

ne zamandır yoksun, ben de merak ediyordum..
geçmiş olsun. ben de olsam aynı hissederdim. bugün mü randevun?
aynı şey değil ama geçenlerde aryada da rahim ağzı yarası çıkmıştı. tahlilde temiz çıktı, tedavi olacak.
seninki de temiz çıkar inş, güzel haberlerini alırız.

Saol canım benim. sabah sabah severim bende hafif tatlılardan yemeyi.

Offf sabah sabah amma alıntılamışsın. Bende sabahları 7:00 de uyanıyorum. saat 8:00de kalkmam yeterli. nasıl olsa 1 saat daha var diye tekrar yatarım ama uyumam döner dururum. kalkmakta istemiyorum. yarı uyur vaziyette yarı uyanık o bir saati doldururum. bugünde öyle oldu mesela.

elbette erkekler kadınlar gibi olmaz, ben de full time onunla oynasın demiyorum. onu ben de yapamamki.
ama evde olduğu süreyi daha verimli kullanabilir. yani akşam gelsin, bizi çıkarsın gezdirsin demiyorum..
organizasyon program yapalım demiyorum. ki kendi zamanımız çok boş geçiyor.
akşamları kitap okuyalım diyor, ayşecikle ne mümkünse??
o gelince ben elime telefon almıyorum. evde tv yok. tabi az takılsın. haberlere baksın, ama sonra bıraksın yani..
hiçbirşey yapmasın yanımızda uzansın yatsın o daha iyi.

Çok alemsin sen yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…