Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Tuvalet eğitiminden bildiriyorum:) Çişini tuttu baya en son dayanamadı pipide damlayı gördüm hemen lazımlığa oturttum ama nasıl sıkıyor kendini musluk gibi damla damla. Bırakmıyor. Hadi oğlum yap da rahatla derken koyverdi lazımlığa. Yaptım dedi. Sanki işe yarıyor farkına varmaya başladı ama düzenli gider mi bilmem...
Kakasını da tutuyor sanırım , hala yapmadı. Korkuyo mu acaba?
Kv geldi bugün de sağolsun yemek yaptı falan. Bu gece kalıcak. Beni de böyle seven bi karım olsaydı aah ah
İlgili baba olsa da gelmiyolar canım yaşlanınca.çocuğun içinde olacak. Ama bu güzel zamanları bi daha göremeyeceklerinin bilincinde olsalar keşke
Tatil yerleri senden sorulur
Ayy inanmıyorum yaaa. kırıldımı yanii resmen. büyük geçmiş ola.
İçerden kırıldı canım dışardan belli olmuyo açınca görüntü yok ekranda
Servisi aradık 1800 tl dedi yaptırmanın anlamı yok
Uyunur hem de çok güzel :) odayı kilitliyosun o tv izlerken uyuyosun
Evet üniteye asılıydı
Dediğin gibi astarı kumaşından pahalı
Zaten misafir odasındaydı oda perişan oluyordu. Şimdi mecburen küçük bişey alır oturma odasına koyarız :) misafir odam temiz kalır
Aynen parkta çok saçma şeyler yapıyor

Burada az az yagmaya basladi. İns cok yagmur yagar.

Ecrin, nerelerdesin bacim? Yoksa bebis geldi miiii?

Akşam oğluşla alışverişe gittik. Küçük araba alıyoruz o sürüyor. Aldığım sebze meyveleri o tarttırıp arabaya koyuyor. Acaip keyif alıyor :) tabi reyonlar arasında coşup herşeyi arabaya atmak istemesi yorucu oluyo ama olacak okadar

Yarına karnıyarığımı pişirdim. Buğdaylarımı akşamdan bi taşım kaynatıp çorba için hazırladım. Öğlene doğru gelecek kvler inşallah. Cacığı sabahtan yaparım da pilavı olmazsa gelince o yapar. Ben 12:30 gibi geliyorum çünkü.

iii akşamlar herkese.sohbetlere katılamıyorum ara sıra okuyorum .bi selam vereyim dedm.2 küçük çocukla h ayat biraz zor.brde kızımmın şu 1 aydır bana düşünlüğü artı.eskdende düşkündü ama ...bensz kv yanında falan çok durmuyo .geceleri uykudan alayark kalkıyo.kardeş geldikten sonra başladı. yanında kardeşni hiç sevmiyoruz.yavrum akşama bi sagına bi soluna yatıyo.gün içinde çok yoruluyorumm.

Öğrenciler gibi miyiz neyiz hahhahahah???
Bi yastan sonra bayıyor dınlemesi ya. Bızım bı de ortaöğretım yönetmeliği anlatılıyordu. Öğretmenın görevlerı konusu hem de. Sanki bilmiyik
Kıs sana daha faciasını sölimmi
Bi arkadas vatsaptan gtup kurmuş okuldaki arkadaslar var sadece
Biz toplantı esnasında vatsaptan yazısıyorduk hep bırlıkte:)

Gecen gun civile gıtmıştım sonra bı baktım en ust katındaoyun alanı kafeterya yazıyor vardım gittim bu ne olaki diye. Bi taraf kapalı mekan parklar varya küçük kaydırak kucuk salıncak bi kaç tane parayla çalışan oyuncaklar bi tanede zıplama şeysi vardı. Parkın hemen dibindede kafeterya vardı ama bizimkiler kucuk. Şöyle dört yasında falan olsalar bırak kendıkendıne oynasın sen de kahveni iç.

Bizimki konferans salonunda herkes birbirinin ensesini görür vaziyette:)
Ve en önemlisi de kalabalık:) konu da sıkıcı :) yani kaytarmak için tum şartlar olgun:)
Evet ama ben devlet hastanesine gitmiştim basit birsey diye. Acaba hamileyken gittiğim doktoruma bi mayene olsam mı ki. Böyle ciddi şeylerde de özellerin para diye yapamayacagı sey yok. Kardesım hemsire ondan biliyorum
Saol canım inşallah temiz cıkar

Batunun amcası bundan almış. pek hoşuna gitti batunun. zıplayıp duruyor.

Çocuk Şişme Zıp Zıp Eşek At Pletes
Ceylinin de var ana sıkıldı artık. Hiç bir oyuncagın albenisi uzun sürmuyor cocuklarda
Ayy aynı ya. Bende sadece ceylin böyle sanıyordum. Parktan hevesini hemen alıyor doğru sitenin cıkıs kapısına koşuyor. Site dar geliyor hanıma valla

He nıkahlıcam kocamı tv le. :) tv benım kumam olur da:)
Doktora sölicem bayılt beni dicem:). Bayıltmazsa kalkar giderim:) daha da davosa gelmem:)
Allahım hala espiri yapıyorum

bundan alacakmıştı yaşına uygun değil diye atı vermiş oyuncakçı. eğlenceli ama. kişniyorda.
Yegenimin var bundan. Ceylin bayılıyor ama bizim olmadıgından sanırım:)
Korkuyor olabilir canım gitme üstüne. Bizimki de lazımlığa oturmayı reddedıyor naapcam bilmem
ben çamaşırlari öyle sersem bizimkiler oyuncak eder onları nfk
Cok guldum hee:)

Senınkı masallah bınıyor alısverıs arabasına. Ceylin hayatta bınmez. Reyonlar arası kovalamaca oynuyoruz. Yanı o öyle zannedıyor.
Efeye bakmaya mı gelıyorlar pembiş. Ben kacırdım oraları. Bi bakıcı problemin vardı sanırım öyle hatırlıyorum

Allah kolaylık versın canım. Anne kuzusu ıkısı de. Kıskanıyor olabilir

Kolay gelsin canım.
Kıskançlık olabilir ama sonuçta geçecek üzülme sen. O da bugünleri unutup kardeşini çok sevecek inşallah

Yok canım bakmaya gelmiyorlar. İstanbula geçecekler burdan da iki gün kalacaklar işte. Okul açıldığında da bikaç hafta kalmak üzere gelirler sanıyorum. Bakıcı teyzemizin fizik tedavisi uzamıştı ve gelemicem heralde demişti. Neyseki doktoru değişti ve daha iyiye gidiyor. Sabahtan öğlene kadar geliyor öğleden sonra da doktora gidiyor işte.

Arabaya oturmuyor Efe de tabiki. Hani market arabalarının küçükleri var ya çocuklar kendi sürsün alışveriş yapsın diye onu sürüyor. Zaptetmesi zor ama amele ruhlu oğlum iyi hissediyo kendini iş yapınca

Canım inşallah güzelce atlatacaksın şu sıkıcı dr sürecini de. Bence de özele gitme Allah korusun dinleri imanları para. Heleki söz konusu kadın hastalıkları olunca

Akşamki planların hepsi iptal oldu
Gorumce arkadaşına kalmaya gitmiş elimde kışlık fasulye kavurma işlerine girilmiş
Neyse bizde kızıyla vakit geçirmiş olduk biraz parkta oynadik sonra bir market alışverişi ardından eve gelip yemek yap yedim banyo derken birazdan da yapacağız babamda hala gelmedi offf püf yani

Canim Melisada aynı canı ne istiyorsa sepete atıyor birde marketi oyun alanı sanıyor kapıdan girer girmez yakalamak oyunun başladığını sanıyor bizde peşinden tabi

Şimdiden gözünaydın canım. Efe, eminim çok sevinecektir.

Tecrübeli anneler bana akıl verin Kakasını yatarken bağladığım bezine yaptı sonunda. Tuvalete yapmak istemiyor galiba. 3.gün bugün. Kabız olur diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?
1 saat dışarı çıktık bez bağlamadım hiçbirşey yapmadı. Kaslarını tutabildiğini anlamış olduk. Ama bezine yapmak istiyor

Günaydınlar herkeseeeeee :)

Şeker portakalım planların iptal olmasına üzüldüm

Busmaican ya bi yerde okumuştum yada bi yerde görmüştüm; beze yaptığı kakayı tuvalete birlikte atıp sifon çekerekten olayı normalleştiriyorlardı. Kolay gelsin canım.

İlbilgecim valla Efeye oyun arkadaşı lazım ya bence de çoook sevinecektir

busmai pembisin dediği çok mantıklı geldi bi dene istersen. biz böyle bi durum yaşamadık. ama kaslarını tutabildigine göre bu kadar çaba sarfettiniz bırakma derim.

Gunaydin herkese.. Erkenden neneye geldik. Aysecigi birakip bankaya geldim, sonra da emniyet mudurlugune gidicem ehliyet icin..

Busmai, boyle kakasini tutanlari duymustum.
Anaokulu ogretmeni arkadas erkeklerde daha cok goruldugunu soylemisti. Ozellille kakanin onun bir parcasi oldugunu dusundugunden boyle yapiyormus. O kendi oglunda da bunu yasamis. Ayni pembisin dedigi gibi kakayi gozunun onunde klozete atmak gerekmis. İns ise yarar..

Yine bir toplantıdan merhaba kızlar :) bu arada bu zümreler toplantısı. Yani
İl genelindeki tüm branşlar farklı okullarda toplanıp görüşüyor vs.

Sabah uyanınca oğluşu çişe oturtayım dedim. Hani her uykudan kalktığında oturtarak bi başlangıç yapayım diye düşündüm. Çok az yaptı ve sonra durumdan hoşlanmayıp kalktı. Bir iki kere daha denerim ama çok da kasmam sanıyorum

İki gün önce bir baktım yegane caddemizde gratisin yanına watsons açılmış. Bir an içimden ağlamak geldi güzel gelişmeler bunlar

Nfk sultan hadi tekrar hayırlı olsun canımmmmm. İstanbul trafiği bir canavar daha kazandı hahahaah dermişim. Şaka tabi. Keşke bayan sürücüler daha çok olsa da kazalar minumuma inse.

Allah iyiligini versin. Guldurdun beni yaa
İns istedigin tum magazalar acilir..

Busmai ve pamuk sekerinin umut vaad eden tuvalet egitimleri seni de sevklendirdi.
Lazimliga mi oturtturdun? İlk seferde yapmasi bence cok guzel.. Bakarsin yavas yavas efe de alisir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…