- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.859
- 498
Dan dan dan, cekilin yollardanNfk sultan hadi tekrar hayırlı olsun canımmmmm. İstanbul trafiği bir canavar daha kazandı hahahaah dermişim. Şaka tabi. Keşke bayan sürücüler daha çok olsa da kazalar minumuma inse.
Bakıcı probleminin olmamasına sevindimKolay gelsin canım.
Kıskançlık olabilir ama sonuçta geçecek üzülme sen. O da bugünleri unutup kardeşini çok sevecek inşallah
Yok canım bakmaya gelmiyorlar. İstanbula geçecekler burdan da iki gün kalacaklar işte. Okul açıldığında da bikaç hafta kalmak üzere gelirler sanıyorum. Bakıcı teyzemizin fizik tedavisi uzamıştı ve gelemicem heralde demişti. Neyseki doktoru değişti ve daha iyiye gidiyor. Sabahtan öğlene kadar geliyor öğleden sonra da doktora gidiyor işte.
Arabaya oturmuyor Efe de tabiki. Hani market arabalarının küçükleri var ya çocuklar kendi sürsün alışveriş yapsın diye onu sürüyor. Zaptetmesi zor ama amele ruhlu oğlum iyi hissediyo kendini iş yapınca
Canım inşallah güzelce atlatacaksın şu sıkıcı dr sürecini de. Bence de özele gitme Allah korusun dinleri imanları para. Heleki söz konusu kadın hastalıkları olunca
Gunaydın canımGunaydin herkese.. Erkenden neneye geldik. Aysecigi birakip bankaya geldim, sonra da emniyet mudurlugune gidicem ehliyet icin..
Busmai, boyle kakasini tutanlari duymustum.
Anaokulu ogretmeni arkadas erkeklerde daha cok goruldugunu soylemisti. Ozellille kakanin onun bir parcasi oldugunu dusundugunden boyle yapiyormus. O kendi oglunda da bunu yasamis. Ayni pembisin dedigi gibi kakayi gozunun onunde klozete atmak gerekmis. İns ise yarar..
Ben de toplantıdayım daha dogrusu seminerYine bir toplantıdan merhaba kızlar :) bu arada bu zümreler toplantısı. Yani
İl genelindeki tüm branşlar farklı okullarda toplanıp görüşüyor vs.
Sabah uyanınca oğluşu çişe oturtayım dedim. Hani her uykudan kalktığında oturtarak bi başlangıç yapayım diye düşündüm. Çok az yaptı ve sonra durumdan hoşlanmayıp kalktı. Bir iki kere daha denerim ama çok da kasmam sanıyorum
İki gün önce bir baktım yegane caddemizde gratisin yanına watsons açılmış. Bir an içimden ağlamak geldigüzel gelişmeler bunlar
Bunu satıp otomatik mi alacaksınızDan dan dan, cekilin yollardan
Esim bizim arabayi ilana koydu. İns kisa zamanda iyi fiyata satilir da bana uygun bi araba aliriz
Aaaa gerçekten mi??? Gelecek ağustostan bahsediyoruz yani dimi?? Bak herhangi bir konuda yardım edebileceğim birşey olursa hemen haberim olsun. Bu arada senin ne instagram ne facein yok mu şekerim ya?????Bakıcı probleminin olmamasına sevindim
Amele ruhlu oğlum:) tabire bak çılgın guldurdun
İnşallah bu sureç bi an önce biter guzel şeylerle
Gunaydın canım
İnşallah hayırlı sürüşlerde kullanırsın ehliyetını
Ben de toplantıdayım daha dogrusu seminer
Kıs pembiş efeyi babası wc ye gidince babasını izlemesini sağlasana. Erkek çocugu ya belki babası yaparken heves eder onun gibi yapmaya calısır
Üzülme ya daha magaza acılır inş. Benim kardesimde agustosta boluya gelin gelecek:)
Bunu satıp otomatik mi alacaksınız
Destiny, araba citroen berlingo. Duz vites. Ticari arac old icin vergisi sigortasi normal binek araclardan daha pahali. Hem buyuk hem de kendi fiyati pahali. Ozellikle acemi donemini gecirecegim, ufak tefek surtmelerde carpmalarda icimin yanmayacagi kucuk bir araba istiyorum. Esim boyle bi araba gosterdi, hem de triptonik. Fiyati da makul. Bakalimm
Pembisim, destiny in face hesabi var. Whatsapp tan gondereyim linki.
Evet canım önmüzdeki ağustosta dugunAaaa gerçekten mi??? Gelecek ağustostan bahsediyoruz yani dimi?? Bak herhangi bir konuda yardım edebileceğim birşey olursa hemen haberim olsun. Bu arada senin ne instagram ne facein yok mu şekerim ya?????
Babası hayatta böyle birşeye ok demez. O daha çok beni izliyo tuvalete giderkenamannn sanki eskiden izletiyolar mıydı napıyolardı?? Öğrenir gider ilerde inşallah.
Ay aklıma gelmişken geçen gün bana tuvalet eğitimi muhabbeti yapan arkadaş şöyle bir cümle kurdu: 3 yaşında çocuk kendi öğrenir zaten sen öğretmezsin. İnsanlar çooook hoş(!)
Daha uyanamadı sanırım:)Colicos nerde beaaaaa??? Sabahtan bi ton bişi yazardı genelde :)
Ekledim canikom seniEvet canım önmüzdeki ağustosta dugun
Saolasın ince dusuncen için:) kardesım oraya gelince sıkılacak senınle tanıstırırım gider gelirsiniz artık bırbırınıze:)
Face var instegram yok bi kaç kez vermiştim beni de ekleyın demiştim ama kımse ekleyemedi benim ayarlarımdan kaynaklı sanırım
Daha uyanamadı sanırım:)
Benim bu saatlere kadar uyuduğum görülmüşmü ki? Sabah 9:00 da şirketteydim. patronumla konuşuyordum.Evet canım önmüzdeki ağustosta dugun
Saolasın ince dusuncen için:) kardesım oraya gelince sıkılacak senınle tanıstırırım gider gelirsiniz artık bırbırınıze:)
Face var instegram yok bi kaç kez vermiştim beni de ekleyın demiştim ama kımse ekleyemedi benim ayarlarımdan kaynaklı sanırım
Canım seninde mi kardeşin evleniyorr. negüzel. allah mesut etsin.Evet canım önmüzdeki ağustosta dugun
Waaawww süpeeer. Bu harika bir haber. şekerim yakışır yaniii.Dan dan dan, cekilin yollardan
Esim bizim arabayi ilana koydu. İns kisa zamanda iyi fiyata satilir da bana uygun bi araba aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?