Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gündüz iyice öğrensin; çişi tutmayı , çişi geldiğinde haber vermeyi, o zaman gece bezlemeyi bırak istersen cnm . Allah kolaylık versin bütün annelere :)
Tamam tatlım sağol
Ama bezini açarken her sabah kavga ediyoruz ayrılmak istemiyor bezi tak diyor
Uyanmadan önce çıkarabilsem
Ondan önce de kalkamıyorum

Aa şimdi bi yazı okudum altına hasta bezi serin diyor, böylece ıslaklıkla uyumak zorunda kalmaz ve bezlenmemiş olur
Duygusuzlar işte n'olacak
Aynennn

herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah

cansel valla allah kolaylık versin bacım biz tek çocuğu kahvaltı yaparken zorlanıyoruz sen 3 tane

pamuk helva canım inşallah bugünkü sınavı kolayca atlatırsın güzel haberlerini bekliyoruz

pempiş canım ellerine sağlık nasıl olmuş kekin yapılabilir mi?

busmai canım az kaldı 1-2 güne alışacaktır keremde babalarda bu duygular yok maalesef

colıcos bu aralar tatlı krizlerindesin kızz hayırdır inşallah

nfk
canım yeniden sınavlara falanmı gireceksin kızz maşallah valla ben melisa ile hiç ders çalışamam sanırım
cesaretine hayranım

tek başıma çalışmaya devam ediyorum
dün eşim mesaiye kalmadı allaha şükür ailecek yemek yiyebildik
sonrasında işyerindeki arkadaşından kapmış galiba burnum akıyor biraz kötüyüm demeye başladı offf melisaya geçmese bari sabah ilaçlarıda yanına koydum iç diye bakalım inşallah bize geçirmeden atlatır

Günaydın kızlarrrrrrr

Sabah koşturmasından yazamadım :) şimdi yine toplantıdayız.

Şeker portakalım ucundan azıcık yedim sabah dilimlerken güzel gibiydi. Öğleden sonra kesin yorum veririm

Pamuk helvam kıyamam sana. Kolay gelsin bugün.

Canselim ya akıl sağlığını nasıl koruyorsun üç çocukla

Nfkcım otur oturduğun yerde yahu ne yine okuması. Bana para verseler yine okumam. Gerçi miktarı da önemli hahhahaha.

Busmai olacak bu iş olacakkkkk ama cansele katılıyorum; hasta bezi 2-3 tane sermen gerekir ki yatağı kaplasın.

günaydııın. cumamız mübarek olsun canlar..
cumanın hürmetine Rabbim bol bereketli yağışlar indirsin, barajlarımız dolsun inş

gece 4te kalkan ayşecik zor bela 6da uyudu. e sabah kahvaltı hazırlamaya kalkmaya da bende hal yoktu.
eşim sağolsun kendi hazırlanıp çıkmış. biz de şimdi ayşecikle güzel bi kahvaltı edelim ana-kız.
sonra da parka gideriz..

http://www.nefisyemektarifleri.com/frambuazli-biskuvi-pastasi/
Denemek istediğim tarif bu. Biri benden önce davranırsa makbule geçer
frambuazlı pasta eşimin en sevdiğidir. ama linke baktım da bisküviden midir, pek cazip gelmedi

Zor olmaz olur mu? Öğle vakti uyumuyor, çok ığraşıyoruz ama olmuyor. Sonra 4-5gibi uymak istiyor. Bu kez de biz uyutmuyoruz. Akşam erken uyuyor tabi. Öyle işte...
bi şekilde dayanıyor demek.. belki bu bi dönemdir ve tekrar uyumaya başlar.
destiny in kızı da uykuya direniyordu, zor uyuyordu ama uykuyu bırakmamıştı yanlış hatırlamıyorsam..

istanbulda tek bi tane derken istanbul üniversitesi ilitamı diyorsun galiba..
ezber çok mu? bi yerde 30. cüzü ezber ettiklerini söylemiş biri, bilemiyorum doğru mu?

inş bi denemeyi düşünüyorum..
nfk hayırlı olsun. benim gözümde büyüdü valla ( pek tembel gordum kendimi)
kızım sendeki bebeler bende olsa, okul neymiş ne yemek yaparım ne temizlik

kızlar ecrin'in bebegi doğmuş. ınstagramsa gördüm. çok guzell hemen nas felak okuyorum
maşallah ya, pek de tatlı. resmen büyük bebek gibi yüz ifadesi. kızarık ve buruşuk da değil, maşallah subhanallah..
ahahahahh benim emzirmeyi bırakırkenki hüznüm, eşimin duyarsızlığı ve ona şarlayışım geldi aklıma..
Aman Allahım daha gece yeni başladı alıştırma külodu dolmuş taşmış yatağı sırılsıklam
Hemen taktım bezi:)
bi süre daha gece bezlemek en hayırlısı galiba
Allah kolaylık versin bacım. senin bu boyun ağrın ve baş dönmen ne böyle?
bi ara dr a gitmiştin, ilaç alıyordun. şimdi yine mi hortladı..

inş güzel geçer dersin..

busmai, bende sıvı gecirmeyen alezlerden almıştım. hasta bezi artı alez kullan. hasta bezi toparlanabilir
çarşafın altına alt açma örtüleri serdim ben. şimdilik iyi toparlanma yapmadı.
ama bi kaza durumunda ne olur bilmem..

ikisinim kahvaltısı tamam tertemiz mutfak perişan halde sıra üçüncüde

hatun bi de, kendimi tembel gördüm diyo yaaa
eşim ikinci bebeğe bıdı bıdı ediyor nasılsa. sınav ve okul işini onunla da bi istişare edeyim bakalım.
çocukla elbet zor olur ama inş kazanır yaparım. şimdi olmazsa iki çocukla asla olmaz

inş hemencik iyileşir. dün kardeşim grip salgını var, herkes hastalıktan kırılıyor dedi.
gözüm korktu, yaz gribi çok fena ya..

Son düzenleme:
Busmai olacak bu iş olacakkkkk ama cansele katılıyorum; hasta bezi 2-3 tane sermen gerekir ki yatağı kaplasın.
Eltim yatağa streç serip üzerine alt değiştirme bezi sermişti çarşafınıda üzerine kapatmıştı. buda mantıklı geldi bana.

ben dalinin alt açma örtüsünü kullanıyorum. boyutları canbebeninkinden daha büyük.
60.90 cm. enine iki tane seriyorum yatağın içine..

evet canım yaa profiterolün ardından bide etimek tatlısı yaptım. yarında krepli tatlıdan yapmayı düşünüyorum. çoktandır tatlı yemiyorum ama.

Geçmiş olsun canım. terliyken cereyanda kaldın galiba. Bi dr gitsen iyi olacak. aslında yada kas gevşetici içsen boynunada kremini sürsen fayda ederdi.

Çok saol kafamda çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…