- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Maşallah , Allah'ım güzel sağlıklı uzun ömürler versin ...kızlar ecrin'in bebegi doğmuş. ınstagramsa gördüm. çok guzell hemen nas felak okuyorum
Tamam tatlım sağolGündüz iyice öğrensin; çişi tutmayı , çişi geldiğinde haber vermeyi, o zaman gece bezlemeyi bırak istersen cnm . Allah kolaylık versin bütün annelere :)
AynennnDuygusuzlar işte n'olacak
frambuazlı pasta eşimin en sevdiğidir. ama linke baktım da bisküviden midir, pek cazip gelmedihttp://www.nefisyemektarifleri.com/frambuazli-biskuvi-pastasi/
Denemek istediğim tarif bu. Biri benden önce davranırsa makbule geçer
bi şekilde dayanıyor demek.. belki bu bi dönemdir ve tekrar uyumaya başlar.Zor olmaz olur mu? Öğle vakti uyumuyor, çok ığraşıyoruz ama olmuyor. Sonra 4-5gibi uymak istiyor. Bu kez de biz uyutmuyoruz. Akşam erken uyuyor tabi. Öyle işte...
istanbulda tek bi tane derken istanbul üniversitesi ilitamı diyorsun galiba..Olmuyor derken ne olmadı mesela
Keremde durum şu; çişini sıkı sıkı tutuyor
Dışarı çıkardım bezsiz, kupkuru geldi.
Yani tutmayı başarıyor bırakmayı başaramıyor
Niye mi bıraktım
Hatırlamıyo musun sınavlara gittiğim günleri:)
Hem kerem hem hamilelik çok üşendim. Keremle yalnız başımıza son günlerimizin tadına varmak istedim
En önemli sebep de tek yüzyüze sınava girilen kuran ezberlerini yapamıyordum
Bütün dersleri geçtim onlar kaldı
Son dönem kalmıştı bıraktım
İstanbulda tek bi tane var zaten
Sınavlara ve kayıtlara gidiyosun
inş bi denemeyi düşünüyorum..Hayırlısı olsun insallah canım, önümüzdeki sınava hazırlanır girersin o zaman ...
Dgsde türkce haricindekiler, pratik zekâ ve zamanı kullanabilmeye dayalı,
evde bol bol test çözersen sınavda başarılı olursun insallah..
kızım sendeki bebeler bende olsa, okul neymiş ne yemek yaparım ne temizliknfk hayırlı olsun. benim gözümde büyüdü valla( pek tembel gordum kendimi)
maşallah ya, pek de tatlı. resmen büyük bebek gibi yüz ifadesi. kızarık ve buruşuk da değil, maşallah subhanallah..kızlar ecrin'in bebegi doğmuş. ınstagramsa gördüm. çok guzell hemen nas felak okuyorum
ahahahahhİnşallah kızlar ya Allah yardımcımız olsun
Kabız olmasın da uğraşmaya razıyım..
Bi yandan da bezini dolaba kaldırdım diye gözyaşı döküyorum, büyüyor diye üzülüyorum
Eşim sen psikopat mısın diyor,
Ne anlar ki adam
Aman Allahım daha gece yeni başladı alıştırma külodu dolmuş taşmış yatağı sırılsıklam
Hemen taktım bezi:)
Allah kolaylık versin bacım. senin bu boyun ağrın ve baş dönmen ne böyle?Günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar
Sabah 6 da uyandıran boyun ağrım ve baş dönmem biterse 9 da direksiyon dersim var insallah..
Hepimiz içim hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun insallah
çarşafın altına alt açma örtüleri serdim ben. şimdilik iyi toparlanma yapmadı.busmai, bende sıvı gecirmeyen alezlerden almıştım. hasta bezi artı alez kullan. hasta bezi toparlanabilir
ikisinim kahvaltısı tamam tertemiz mutfak perişan halde sıra üçüncüde
eşim ikinci bebeğe bıdı bıdı ediyor nasılsa. sınav ve okul işini onunla da bi istişare edeyim bakalım.colıcos bu aralar tatlı krizlerindesin kızz hayırdır inşallah
nfk canım yeniden sınavlara falanmı gireceksin kızz maşallah valla ben melisa ile hiç ders çalışamam sanırım
cesaretine hayranım
tek başıma çalışmaya devam ediyorum
dün eşim mesaiye kalmadı allaha şükür ailecek yemek yiyebildik
sonrasında işyerindeki arkadaşından kapmış galiba burnum akıyor biraz kötüyüm demeye başladı offf melisaya geçmese barisabah ilaçlarıda yanına koydum iç diye bakalım inşallah bize geçirmeden atlatır
Eltim yatağa streç serip üzerine alt değiştirme bezi sermişti çarşafınıda üzerine kapatmıştı. buda mantıklı geldi bana.Busmai olacak bu iş olacakkkkkama cansele katılıyorum; hasta bezi 2-3 tane sermen gerekir ki yatağı kaplasın.
evet canım yaa profiterolün ardından bide etimek tatlısı yaptım. yarında krepli tatlıdan yapmayı düşünüyorum. çoktandır tatlı yemiyorum ama.colıcos bu aralar tatlı krizlerindesin kızz hayırdır inşallah
nfk canım yeniden sınavlara falanmı gireceksin kızz maşallah valla ben melisa ile hiç ders çalışamam sanırım
cesaretine hayranım
tek başıma çalışmaya devam ediyorum
dün eşim mesaiye kalmadı allaha şükür ailecek yemek yiyebildik
sonrasında işyerindeki arkadaşından kapmış galiba burnum akıyor biraz kötüyüm demeye başladı offf melisaya geçmese barisabah ilaçlarıda yanına koydum iç diye bakalım inşallah bize geçirmeden atlatır
Allah kolaylık versin canım.ikisinim kahvaltısı tamam tertemiz mutfak perişan halde sıra üçüncüde
Ecrincim gözünaydın tatlım. allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip etsin.kızlar ecrin'in bebegi doğmuş. ınstagramsa gördüm. çok guzell hemen nas felak okuyorum
Günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar
Sabah 6 da uyandıran boyun ağrım ve baş dönmem biterse 9 da direksiyon dersim var insallah..
Hepimiz içim hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun insallah
Biz 15-20 gündür öğle uykusu uyumuyoruz.
İlbilgecim çok zor yaaaaa; öğle uykusuz hayat olmasın :)
Colicoscum tavanın büyğklüğü önemli değil. Ben küçükte de yaptım büyükte de. Büyükte yapınca ikiye böldüm. Ama rulo yap sonra kes yani. Hatta okula götürürken üçe bölmüştüm
Busmaicim 1-2 gün daha bekle sonra bırak bence. Tuvalet tutmak tehlikeli Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?