Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Görmüştüm. güzel olursa tavsiye et. biraz riskli gibi geldi bana.

Canım biraz riskli bir karar. ama ticaret yapacaksan riski göze almak lazım. henüz verilmiş bir karar yok. eşimlede oturup enine boyuna konuşmam lazım.

Uyuz oğlum daha yeni uyudu!! Hemen keke girişiyorum inşallah.
pembe seni yakalamışken sormak istiyorum tavanın çapını söyleyebilirmisin yani en büyük boyda mı. büyük tavada yaptım demiştin rulosu çok büyük olmazmı ozaman. daha önce milyon tane krep yaptım tabiiki ama bu farklı dedinya öğrenmeye çalışıyorum. sanırım rengi kahverengi olduğu için, içinin pişip pişmediği anlaşılmıyor. birde son soru orta ateştemi pişti.

beklersin beklersin hiç olmayacak zamanda doldurur kakayı.

cmt bişeyler yapmak istiyorumm. yani pasta v.s gibi. pazar zaten ailecek çiflikteyiz köy kahvaltısına gidiyoruz.

aslında krepli tatlıyı şöylede yapabilirim çapı büyük olan tavada eşit aralıklarda bölüp yine rulo yapabilirim olmazmı.

Hay allahım yaa birzamanlar mutfakta harikalar yaratan ben neler soruyorum şimdi. ben bu tatlıya niye bukadar kafayı taktım ki yaa. altı üstü bi tatlı yanii.

http://www.osym.gov.tr/belge/1-19303/2014-sinav-takvimi.html

Şuraya göre Temmuz ayında olmuş 2014 sınavı cnm,
Okullar kapanınca yazın oluyordu hatırlıyorum , ben de 1 kere girmiştim
Saol canim benim..
Ben de az once biraz baktim. Temmuz ayinda yapiliyormus. Hazirlanmayi dusunuyorum. Sozeli full cekersem belki ilitama (uzaktan egitim) yerlesir 2 senede ilahiyat lisans diplomasi alabilirim. Ama iyi bi arastirmam lazim, sinav ve yerlestirmeyle ilgili net ve dogru bilgilere nasil ulasicam bilmiyorum.

Aslında düşünüyorumda elmalı pastanın harcından da bu krepin arasına koyup tatlı yapabiliriz. harika olur.
Hatta ve hatta hem krema hemde elmalıpasta harcını da birleştirip bi sunum yapabilirim. di mi.

Biz de ilk gunlerde ayni seyi yasadik. Kahvaltidan sonra ogleye kalmadan kaka yapar normalde. Surekli gozum ustunde izliyordum. Kosarak antreyi gecip yatakodasina gidiyordu. Ben kosup pesine gidene kadar kakayi yapiyordu. Anladimki kakayi yapacagi zaman ozellikle gozden kayboluyor.

İlbilgecim çok zor yaaaaa; öğle uykusuz hayat olmasın :)

Colicoscum tavanın büyğklüğü önemli değil. Ben küçükte de yaptım büyükte de. Büyükte yapınca ikiye böldüm. Ama rulo yap sonra kes yani. Hatta okula götürürken üçe bölmüştüm

Busmaicim 1-2 gün daha bekle sonra bırak bence. Tuvalet tutmak tehlikeli Allah korusun.

Keki yaptım, fırından çıkardım. Soğuyunca dolaba koyacağım inşallah. Yarın yenince yorumları iletirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…