Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızım bana sorsana ilitam son dönemden terkim:)
Gece bez takıyor muydun ve gezmeye gidince?
Ben de ondan korkuyorum
Hani bunların kasları gelişmiyordu bu yaşta
Benden güçlü kasları maşallah.
Öyle bağırdı tuttu ki kendini ,pipiden damlıyor ama inatla yapmıyor bikaç dk sonra dayanamadı saldı..
Kv de sağolsun yardıma gelmişti
İkide bir "bence vazgeç" deyip duruyor
Ya sabır...

busmai çocuğunu en iyi sen tanirsin. ama sen ne yapardın diye sorarsan. önceden de söylemiştim. kızımda 1.5 yaşında denedim. baktım olmuyor. 2 yaşında vakti geldiğinde çok kolay öğrendi. (1-2 vukukuat oldu tabi) kerem'i hic denemiyorum bile hazır olmadığını biliyorum. ama senin kerem'de maşallah gelişimi biraz önde bi cocuk. bu haftayı deneme süreci olarak al bir iki gün daha dene. baktın olmuyur bırak. ne kendini uz nede çocuğunu.

ilbilge, kerem'de reddediyor bazen pes ediyorum uğraşmiyorum ama o gün çok kötü geçiyor. bazen salliyorum bile uyusun diye. o uyumadigi zaman sesle ipegi de uyutmuyor.

Busmai, sordum bacim nedir, nasil oluyor bu ilitam?.. Sen neden biraktin? Kontenjanlar iyi galiba. Diploma notumu bilmiyorum ama yuksek deildi galiba. Sinavdan iyi yaparsam ins bi umut. Bi de istanbulda hangi uni ilitam daha iyidir? Yuzyuze egitim var mi, harclar ne alemde ?aha, vur dedin oldurdum

Aysecigin altinini ilk gunler geceleri bagladim. Baktim yapmiyor, biraktim. Gezmeye gittigimde bir kez alistirma kulodu giydirdim. Sonra onu da kullanmadim. Ozellikle cisini kakasini yaptiktan sonra disari ciktik ve kisa sure sonra donduk. Uzun gittigimizde lazimligi yanimizda goturduk. Alisma doneminde kaza yasamadik.

Bence kerem asil zor donemi gecirdi. Kaka durumunu 2-3 gun daha gozlemle. Buna gore karar verirsin. Yoksa emegine yazik olur. İkinci ucuncu kere daha kolay olur ins..

Allah Allah! Daha erken ya.. Gunler de cok uzun. Nasil dayaniyor? Aksam erken mi yatiyor?.

ilbilge, kerem'de reddediyor bazen pes ediyorum uğraşmiyorum ama o gün çok kötü geçiyor. bazen salliyorum bile uyusun diye. o uyumadigi zaman sesle ipegi de uyutmuyor.
Zor olmaz olur mu? Öğle vakti uyumuyor, çok ığraşıyoruz ama olmuyor. Sonra 4-5gibi uymak istiyor. Bu kez de biz uyutmuyoruz. Akşam erken uyuyor tabi. Öyle işte...

Olmuyor derken ne olmadı mesela
Keremde durum şu; çişini sıkı sıkı tutuyor
Dışarı çıkardım bezsiz, kupkuru geldi.
Yani tutmayı başarıyor bırakmayı başaramıyor
Niye mi bıraktım
Hatırlamıyo musun sınavlara gittiğim günleri:)
Hem kerem hem hamilelik çok üşendim. Keremle yalnız başımıza son günlerimizin tadına varmak istedim
En önemli sebep de tek yüzyüze sınava girilen kuran ezberlerini yapamıyordum
Bütün dersleri geçtim onlar kaldı
Son dönem kalmıştı bıraktım
İstanbulda tek bi tane var zaten
Sınavlara ve kayıtlara gidiyosun

Kızlar şükürler olsun kakayı bi köşede yaparken yakaladım sonrasını lazımlığa yaptı. Güle güle yaptık tuvalete dökerken
Cesaretlendim yeniden çok şükür, bez olayını da bırakıcam gece de takmiycam. Bezi unutsun istiyorum

Ayy hadi gözümüz Aydın cnm çişi de ikna yöntemleri bularak yapmaya razı edebilirsin belki, sakız seviyorsa sakız ver mesela, çiş yaptığı için ödül gibi değil de. Çişini yaptığında sakız getirecek çiş hanım diyorum ben , hoşuna gidiyor Ablası da sakıza tav olmuştu (;

Son düzenleme:
Bizde de annem vazgeç Boşver diyor ,
Vaktinde zorluk çektikleri için dayanamıyorlar galiba,
Zaten annem bakacağı zaman bezliyorum ben

Hayırlısı olsun insallah canım, önümüzdeki sınava hazırlanır girersin o zaman ...
Dgsde türkce haricindekiler, pratik zekâ ve zamanı kullanabilmeye dayalı,
evde bol bol test çözersen sınavda başarılı olursun insallah..

nfk hayırlı olsun. benim gözümde büyüdü valla ( pek tembel gordum kendimi)

İnşallah kızlar ya Allah yardımcımız olsun
Kabız olmasın da uğraşmaya razıyım..
Bi yandan da bezini dolaba kaldırdım diye gözyaşı döküyorum, büyüyor diye üzülüyorum
Eşim sen psikopat mısın diyor,
Ne anlar ki adam

Aman Allahım daha gece yeni başladı alıştırma külodu dolmuş taşmış yatağı sırılsıklam
Hemen taktım bezi:)

Günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar hanımlar
Sabah 6 da uyandıran boyun ağrım ve baş dönmem biterse 9 da direksiyon dersim var insallah..

Hepimiz içim hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…