- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
Hee, uyuyamadim. Korle yatan sasi kalkar, senin halin bana mi aksetti yoksamm?Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
Nfk sultan uyuyamadın mı yine??? :)
ne güzell..Herkese günaydın.
Bugün öğleden sonra arkadaşlarla buluşacağız.minik kuşu götürmeyi düşünmüyorum. Anneannesiyle kalacak.
Hee, uyuyamadim. Korle yatan sasi kalkar, senin halin bana mi aksetti yoksamm?
ulan istanbulu bende seviyorum yarım yamalak izlesemde
Herkese günaydın.
Bugün öğleden sonra arkadaşlarla buluşacağız.minik kuşu götürmeyi düşünmüyorum. Anneannesiyle kalacak.
Günaydın canım çok saol. yağmurlu havada denize girmenin faydaları işteColicos geçmiş olsun cnm, yeni işin de hayırlı olsun , yükün artacakmış biraz ama Allah kolaylık versin..
Nfk sultan iyi gezmeler (; evet Darıca ya gitmiştik Selim'den evvel, bi fırsatta yine gitmeli , biz Antep e gidince çok gidiyoruz hayvanat bahçesine, oradaki de ikinci büyük bahçeymiş , gez gez ayaklara kara sular iniyor çok büyük ...
Pembe, kolay gelsin cnm , benim de bir dolap düzenlemesi yapmam lâzım da mecâlim yok nedense gözümde büyüyor );
Biz de bügün kırtasiye malzemelerini almaya gidicez kızımla, yarın da yolculuk öncesi son eksikleri alırız, okula hazır oluruz insallah ...
Ilbilge iyi gezmeler , eagle iyi eğlenceler (;
Cansel ; ilk günü nasıl geçti prensesin, arkadaşlarını öğretmenini sevdi mi ?
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum
Seninki açık sözlüymüş annesi. çocuk açık açık söylüyor işte çişe gitmicem diye... yerim ben onu.. üzerine düşmeyincede alışıyor galiba bakın batuya. kıçını bile siliyor. kim öğretti; hiç kimse. Ancak bu saatten sonrada tekrar beze dönmek çok itici olcak senin için.Günaydın kızlar, hepinize çok çok teşekkür ederim verdiğiniz destek ve moral için, dün tekrar yazamadım Selim'i gözetleme modunda olduğumdan , çocuk da sıkıldı artık benden, en son gece çişeee ditmiyceeemmm diye isyan bayrağını çektiAma zafer benim insallah geceden sabaha fire vermedik sabah da hemen koştuk tuvalete , gündüzleri de artık 5 dakikada bir gitmiyoruz 15 - 20 dk kadar tutmayı öğrendi Çok şükür ... Şimdi yarınki yolculukta ( 1 saat 40 dk sürüyor ) bezini bağlasam mı yoksa yolda Lazımlığa mı oturtsam bilemedim..
Cansel, çok sevindim öğretmeninizi sevmiş olmanıza ve sınıf mevcuduna , ne kadar güzel 25 kişi olarak kalır insallah
Teşekkürler canım.günaydın herkese.....okuldayım yaşasın...öğleden sonrada plan yaptım arkadaşımla...yaşasın kötülük
colicos geçmiş olsun
cansel eşimin de memleketi mersin ordan tanıdık geliyor...tekirdağda yaşıyoruz burda zaar=be ya arada ağzımızdan kaçıyo vallabu arada bamyayı yıkamadan soymadan direk dondurucu tavsiye ederim .çıkarınca buzlu şapkaları kesmesi çok kolay oluyor eldivenle tabi...bamyaya bayılırım ama bu şapkalar beni bitiriyor...
Çok rahat vakit geçireceğinden eminim. iyi eğlenceler.Herkese günaydın.
Hiç dizi yada komedi tarzı program izleyemiyorum. arada bir öylesine bakıyorum ama sürekli izlemeyince çok bişey anlamıyorum. bazen eşimle batu uyuduktan sonra kamera şakaları tarzı şeylere bakıyorum.ulan istanbulu bende seviyorum yarım yamalak izlesemde
Saol canımcım. evet yaa ilaçsız olmuyor. ben biraz doğal yollardan atlatmak taraftarıyım. ot çöp ne bulursam içiyorum faydalı olabilecek.colicos geçmiş olsun. dün bende de vardı. ilaç al muhakkak
ne güzell..annen orda mıydı, kaçırmışım..
Sağ olun kızlar...Kurbandan sınraya kadar beraberiz.Colicos geçmiş olsun cnm, yeni işin de hayırlı olsun , yükün artacakmış biraz ama Allah kolaylık versin..
Nfk sultan iyi gezmeler (; evet Darıca ya gitmiştik Selim'den evvel, bi fırsatta yine gitmeli , biz Antep e gidince çok gidiyoruz hayvanat bahçesine, oradaki de ikinci büyük bahçeymiş , gez gez ayaklara kara sular iniyor çok büyük ...
Pembe, kolay gelsin cnm , benim de bir dolap düzenlemesi yapmam lâzım da mecâlim yok nedense gözümde büyüyor );
Biz de bügün kırtasiye malzemelerini almaya gidicez kızımla, yarın da yolculuk öncesi son eksikleri alırız, okula hazır oluruz insallah ...
Ilbilge iyi gezmeler , eagle iyi eğlenceler (;
Cansel ; ilk günü nasıl geçti prensesin, arkadaşlarını öğretmenini sevdi mi ?
Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum
Cok guzel.. İns o zamana su iskan meselesi cozulur de tasinirsiniz..
Sağ olun kızlar...Kurbandan sınraya kadar beraberiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?