Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bi taşla iki kuş. bak hem görevini yapmış oldun, hem de melisaya ortam çıktı
moda sahil çok güzel, ama her daim bi park sıkıntısı..
gideceğin yerin yüzlerce metre ilerisine park etmek
oraya gitmekten vazgeçiriyor insanı.

yanına bi sebze ya da köfte et gibi bi şey iyi gider.
ben de fix yaz yemeğimi yaptım, zeytinyağlı fasulye ve domates çorbası.

hakikaten neden babaanne ve hala bakmıyorlar? bunu bi ara merak ettim de sana soramadım.
okurken yoruldum kız. destan yazmışın..
haftasonunuz güzel geçmiş, ne mutlu. oraları değerlendirin her fırsatta..

batuya diyecek sözüm yok. dediğin gibi yıkamayla da çıkmaz o koku.
yutmasın da, koku çok mühim değil. geçen babaannesinde balık yapmışlar.
ayşecik bi geldi nasıl kokuyor. gündüz banyo yaptırmama rağmen dayanamadım
kalkıp bi daha yıkadım. ama inanır mısın koku tamamen çıkmadı yaa

ilk sefer öyle sersem gibi oldum ben de biliyorsun.. sürekli kendime telkin veriyordum.
önce şu, sonra bu, daha sonra şu. sıralamayla da olmuyor işte, heyecan çok büyük faktör.
zaten aday stresli bi de o canı tez, çok bilmiş kurul üyesi yok mu?
bana o kadar müdahale olmadı ama sırf bu yüzden kalanlar var.. ve eminimki, özellikle bıraktıkları insanlar da var..
sanıyorum bu da bi kural; öndeki hoca daha yaşlı, tecrübeli ve suratsız oluyor.
arkadaki de daha genç ve esprili..

bi dahaki sınav bu haftasonu zaten. bence bunda geçeceksin. heyecan oluyor ama
ilkindeki şaşkınlık sersemlik olmuyor.

yoksa selimin babası da 1 yaşında mı söylemiş çişini?
tabi öyleyse babaanne haklı çoook geç kaldı, yakışmaz.

meraklı ve münasebetsiz kv, Allahım düşman başına
hepsinde o his var biliyor musun, inş biz öyle olmayız da..
şöyle düşünüyorlar, ooo bizim zamanımızda ne kadar zordu gelin olmak.
ne sıkıntılar yaşadık, kv bana ne eziyetler etti.. sen de çek!

hem nene hem babaanne öyle bizde.. ne isterse anında oluyor, hiç kural yok, sınır yok
annem daha da ileri götürüyor mevzuyu.. ayşecik tuvalet eğitimindeyken daha ilk günlerdi
kahvaltı edecektik, ki biz yerde yemek yeriz.. ayşeciğin altına alt açma örtüsü serdim üzerine oturttum.
vay efendim sen niye öyle yaptın? çocuğa hakaret ettin. siz bu evin her yerine yaptınız, onlar da yapabilir.
benim evimde benim torunuma böyle davranamazsın.

Ay gerçekten kabus ya "kusura bakma bu ara paranı veremiycem" de bence.. Belki de ondan ağırdan alıyo. İnsanoğlu çiğ süt emmiş
kesinlikle bu çok büyük etken. mağazadan bi şey alırken parasını veriyorsun da
eve taaa ne zaman geliyor, geliyor ürün kusurlu, geri arıyorsun ilgilenen yok.
neyin ücreti önden ve tam veriliyorsa, o iş yaş oluyor..

okullu gençlere ve annelerine mutlulukar dilerim ömür boyu başarılı çalışkan ve sosyal olurlar inşallah...pembiş geçmiş olsun senin dağlar hep karlı yaw bahar gelmeden sen 2. kuzuyu alıcan kucağına
cansel memleketi hala merak ettim bak benim de eşimden biliyorum "zaar" kelimesinikışa neler yaptın başka fikir ver bakalım...
pamuk helva geçmiş olsun bidahakine olur bunlarda adet olmuş ilkinde bırakmak...biz gençken direksiyonu tanımayanlara ehliyet veriyorlardı.

Üç katlı bir tesisin metrajını çıkarıyorum. yangın, pis su temiz su yani sıhhi tesisat, havalandırma ve ısıtma soğutma. ölçüm hesap beynim şişti. biraz ara verip sizinle kafamı dağıtmak istiyorum. işin enteresan tarafı bu işin tasarımla hiçç alakası yok. tecrübe başa bela. bu işten de anlıyorum. sırada bekleyen bir sürü işlerr varr.
Sanırım biraz üşüttüm. yutkunmakta zorluk çekiyorum. bademciklerim şişti. sanırım yağmurdada fazla kaldım. aman naapıiim bu anı kolay kolay yakalayamazdım. imkanım olsa denizin içinde foto çekecektim. yok böyle bir görüntü.

Oooo bebişkolar okula başladımııı. ne güzell. allah zihin açıklığı versin. hadi bakalım. eğitim hayatlarında inşallah çok başarılı olmaları dileğiyle....

Bodrumda kısmenn boşaldı. rahat bir nefes aldık. plajlar çok yoğun değildi.

Şekerimm ''zaar'' nedemek ben bilmiyorum. şivesel bir kelimemi anlamadım.

Canımm dün okadar koşturmalı ve eğlenceli geçtiki hep es geçtim. kısa bile oldu.
Batu dün ne yaptı biliiomusunuz. ah benim wc eğitimi alamayan oğlum ben wc deyken oda kendi lazımlığına oturmuştu konuşuyoruz karşılıklı benden tuvalet kağıdı istedi vermedim yırtıp parçalar atar ortalığa diye. inat etti kendisi kalktı aldı. sonra oturdu lazımlığa tekrar ,bir parça kopardı ve kıçını sildi. çok güldüm yaaa.

Hahahh çok güldüm haa. sen benim duyduğum lafları duysan kafayı yersin bu neki tatlım yaaa. ben artık bu konuda hiç yorum yapmıcam yani yaptıkları konusunda ama kafayı yedirten türden demeyimde artık alıp başını gidersin yeteeeeeer diye bağırarak ama. aman gidiyoruzz zaten. yaptıkları da ona kar kalsın.

Daha sabırlı ve sevecen olacağımız kesin. ama haksızlık ve yanlış bişey varsa birazcık dayanamayıp kırmadan üzmeden konuşuruz belkiii.

Amann özeline hiç karışmayız bence de... bırak istedikleri gibi yaşasınlar. yani umarım öyle olurr. senin dileklerinede kocaman bir amiiiin diyorum.

Saol canım gerçekten güzeldi. bu arada ''kos ''adasına tekrar gitmeyi düşünüyoruz. günübirlik. ama bu sefer kv ve gençlerde olacak. nekadan eğlenceli olur bilemiyorum o güzelim romantik ortamda. iş konusunda kendimi geliştirmek istiyorum çalışma pozisyonu olarak ama bu düşündüğümden daha zormuş. hayırlısı olsun. yinede memnunum böyle çalışmaktan. eğer birgün kendime ait bir işyerim olursa pasta tasarımı üzerine olur galiba. çünki mutfak işini çok seviyorummm.

yurt genelinde bir yağış sanırım. özlemiştik yağmurlu havaları. onada ihtiyacımız var. demek bayaa yağdı. ankarayıda sel götürmüş. gök gürültüsünden çok tırsıyorum bende. neyseki öyle gök gürültülü bir yağış yoktu burada. hemen güneş açtı zaten. melisanın uyanmaması iyi olmuş. bende çok panik olurdum aman uyanmasın diye gürültüden. batuyu şezlongun üzerine uyutmuştum. yağmur damlacıkları uyarttı oğlumu. çokta hoşuna gitti kuzumun. öyle oturdu kaldıı.

Ayy benimde düğün dernek gidesim var kurtları dökmeye. bu sene düğünlerden marum kaldım. hafta sonun bayaa yoğun geçmiş seninde. hiç durmuyorsun zaten maaşallah. ya gezmelerde yada mutlaka bir koşuşturma içindesin.

Pamuk helvacım sınavdan kalmana üzüldüm. İnşallah ikincisine halledersin canım eminim ben.

Bakıcı teyzeye bol acıtasyonyaptım. Kv ve kp yada annemlere minnet etmemekle ilgili. Bi şekilde gelecek haftayı da çıkarırız inşallah.

Off ayağını yine mi burktun. geçmiş olsun. sende bu ayağından bayaaa çektin be yaa. ahaaa bakıcıda mı gelemiyorrr. işin iş valla. allah kolaylık versin bir çözüm yolu bulursunuz umarım.

bir hafta gezmelerdesin yanii. bol eğlenceler tatlımm. sınav içinde üzülme sağlık olsun. birdaha ki sefere daha dikkatli olursun. olur böyle şeyler. başarırsın nasıl olsa.

ankarada kocaman bir hayvanat bahçesi vardı canım. atatürk orman çifliğinde. kaldırmışlarmı acabaa. yeniden yapılanma, peyzaj vs yapılacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…