Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

dün kerem'e ayakkabı aldık. yağmurlar başladı çocuk sandaletle kaldı. bugunde domatesleri hallettik annemlerde. eve geldik şimdi. yarın okulun ilk günü banyo ve Ütü işlerim var
Güle güle kullansın ayakkabısını canım. oyyy negüzel. okulada başlıyor. ne heyecanlıı. allah zihin açıklığı versin canım.

Canselim ve pamuk helvam kuzularınıza başarılarrrrrrrrr. Çok duygulandım beaaaaaaa.

Bizim burun şelaleeeeeee. Nezle oldu oğluş sanıyorum. Benim de kulağım ve genzim kaşınıyo.
ayyy bende grip oldum galiba. uzun süredir ilk defa. çok yoğunlaşmadan atlatırız umarım. eve gidincede hemen otlarımdan içicem.. nane limonda katıcam. bir de pastil ve ilaç işimi görür.

Destiny yokluğumda bayaa asktifmişsin şekerim. seni daha çok görelim buralarda..

Canım benimm dinlenmeye ihtiyacın varr. yüzmek kesinlikle çok dinlendirici. ardındanda nekadar çok yorulduğunu anlıyorsun tabii. su yatağı çok keyifli. ama kocacım bir rahat vermedi bana denize devirdi sürekli. sörfe merak sardım. bu aralar tam zamanı. dengemi sağlayabilirmiyim bilmiyorum. küçücük çocuklar sörf yapınca heveslendim. ben niye yapamayım dedim. denicem bir gün.

Ben bu parfüm olayında kafama az kalsın şişeyi yiyordum. elinden almak için biraz kovalamaca yaşadık. şişeyi bir fırlattı kafama. refleks işte. elimi kaldırmasam kafama gelecekti.

off kaptırmışımm yazmaya kendimi. artık işime dönsem iyi olacak. öpüldünüz.

Ayy inanamıyorumm yaa yaptığım bu mekanik tesisat işinin devamı geleceği haberini aldım. artık bundan sonra mekanik işine de girecekmişim. ohh ne alaaa bundan benim çıkarım ne olacak diye soru sormuş bulundum gayri ihtiyarii. sonuçta bu işin hamallığını ben yapıcam ama. tasarla çiz metraj çıkar haklıyım ama. sonrasında kendimi pek bi paragöz hissettim. ama söylemeseydim yüzde alamıcaktım. hahhah.

Günün şarkısı sezen aksudan sıkıldım sıkıldım uçmak istiyorummmmmmm. Gezmek istiyorum. Ya oğlum uyuyor ya eşimin hali yok. Evde düzenlenmesi gereken bir sürü dolap vs var ama benim ne isteğim ne halim var. Zaten oğluma biri bakmadığı sürece de imkansız iş yapmak öyle işte.

pamu helva üzme kendinii önemli olan panik yapmamak. kendine güven ikincide ehliyet senindir kayinvalidene de hee de gec
pembis cok gecmis olsun. seninde bakiciya bosa para odemen bi garip. arada hayri olsa bari

Şeker portakalım annem yardım etmese benimkilerde kalırdı. işin cogunu o yaptı sağolsun. bamyayi ayikladik şoklayip atacagiz buzluga.

Biz bugün okulumuza gittik. 3 sınıf acmislar. devlet atama yapti öğretmenlere onun sayesinse sinif mevcudumuz şimdilik 25 dört, bes kişi daha gelebilir dedi öğretmen.
ogretmenimiz kura cekilerek belirlendi. diger ogretmenleri bilmem ama bizimki mikemmel. insallah boyle devam eder. adama nazar degdirmem

İçine sinmesine çok sevindim. İlk okul öğretmeni önemli.

Canselim güzel gelişmelere çok sevindimmm. Bir ömür boyu eğitim hayatları iyi olur inşallah kuzucukların. :)

Oğluşu uyutup ulan istanbulu izlemek ve gülmek istiyorummmmmmm.

Bu arada saçlarımı omuzumda kat kat kestiricem inşallah uyuz kuaförümü il sınırında yakalayabilirsem

Annem de o diziyi izliyor. Ara sıra izledim. Güzel gibi geldi. Bugün de o izlerken biraz seyrettim. En son Suavi'ye kasey için gittiler. Sonrası benim minik kuşumla olan sahnelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…