- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.832
- 498
321 pogacasi mi? İsmi guzelmis yaaapembis 321 pogacasi degil mi o. bayılırım
Allah razi olsun canim, insnfk, Güle güle giysin fıstık ayakkabısini
Nasil gidiyor? Anaokulundan asina ama alisabildi mi?bende okula gidip geliyorum. 3. günde bitti hayirlisiyla.
Mayasiz pogacanin guzel olabilecegi kadar iyi demekki.. Cansel de begeniyormus ya, negatif ismail msn kizim sen?!Bolulu pembiş usta sen dememiş miydin mayasız poğaça sevmem diye, yoksa neyneyse miydi..
bence bu 321 poğaçası hiç güzel olmuyo sıcakken yedin yedin sonra fos
Güle güle giysin kuzucuk.3 kabartma tozu var ve yumurta yok, öyle mi? ilk fırsatta deniciiiiim
neden bilmiyorum, ama pek bi şey yoktu. kendime iki eşarp anneme çamaşır alıp çıktım.
benim kitapta avm, gezmeden sayılmiiiy bacım
ayşeciğe tam istediğim gibi olmasa da iyi bi ayakkabı aldım..
şimdi yağmur yağabilir, ahahahahahahh
Negatif busmai yim :)321 pogacasi mi? İsmi guzelmis yaaa
Allah razi olsun canim, ins
Nasil gidiyor? Anaokulundan asina ama alisabildi mi?
Mayasiz pogacanin guzel olabilecegi kadar iyi demekki.. Cansel de begeniyormus ya, negatif ismail msn kizim sen?!
Yok yoook, tatli cadi busmai sinNegatif busmai yim :)
Nasıl gidiyo cnm alıştı mı sınıfına yeni öğretmenine arkadaşlarına ,bende okula gidip geliyorum. 3. günde bitti hayirlisiyla.
begenmene sevindim canım topık genel olarak pek hoşlanmamıstı ama başka ismi bir türlü içimize sindiremedik hayırlısı artıkın :)Zümra ismi çok güzel.
Annen haklı...ben de senin gibiyim ama gittiğim her yere gelsin istiyorum.
Kalp krizi canım.
Herkese günaydın.
ahhh canım hoşbulduk inş daha kolay olur doğumum yakın ama ne kadar yakın oldugunu kestiremediğim için hala büyük temizliği yapmıs değilim yardımcı biriyle 1 ekim diye konustuk inş çok geç olmaz o zamana kadar ben de pek çıkmıyortum zaten babası yasiri alıp cıkardıkca bol bol dinleniyorumHayirli sabahlaaaar!
Neneye geldik. Birazdan kahvalti edicez. Yazliga gitmeyi planliyoruz. İns gideeiz de aysecik bahcede diledigince oynar
Born, hosgeldin caniimben de dun seni dusundum. Dogumum oyle yakin olsa evden cikmam ben hayirlisiyla kolaylikla ins kurtulursun. İlk tecruben seni korkutuyor ama ins bu sefer daha kolay olacak, kucuk kuzu annesini zorlamayacak.
inş canım cok saol Allah razı olsunnfk ohh ayşeciğe yarayacak yani bugün kudurur bol bol
pembiş canım geçmiş olsun inşallah dinlenebilirsin canımda ilerlemez
busmai annen çok doğru demiş canım ama nedense hep aklımız onlarda eksikliğini göstermesin rabbim
born ohh yaklaştı günlerin canım rabbim kolaylığını verir inşallah içini ferah tut kızında çok zarif olacak merak etme
ilbilgehatun canım başısağolsun arkadaşının gerçekten çok gençmiş allah rahmet eylesin
iyi yaptın ohh sefan olsun benim de kısa sürede kurtulmam lazım saçlarımdan dogum yapar yapmaz bi gidip ferahlıcam inş..Bu arada bugün kendi kuaförüme ulaşamayınca gittim başka bir kuaförde saçımı kestirdimmmmm. Artık omuzlarımda saçlarım :)
gayet iyiymiş gercekten mevcut inş tüm dönem boyunca artmaz ve hep böyle uyumlu olur kızcenpamukhelva, iyi yapmissin canım. mevcut nekadar az okadar iyi. bizim mevcut 28 çıktı bunada şükür diyorum. insallah başka kayıt gelmez.
Cansel, maşallah böyle uyumlu devam eder insallah , zihinleri açık olsun .. Mevcutları ne güzel azmış , bizim semtte en az 40- 50 dir herhalde sınıf mevcutları );
Pembiş sıhhatler olsun , ben de saçlarım omuz hizasında olunca rahat ediyorum, cansel beline kadar saçın bakımı bayağı zor oluyordur , azıcık kestir gitsin (;
Yol boyunca kâh uyanık kâh uyur vaziyette gelen Selim sımsıkı tutmuş kendini , eve girince iki kez koştuk lazımlığına :) şimdi küveti doldurdular yüzüyorlar iki kafadar
Pembiş sağol panduflara bakmak lâzım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?