Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çocuk için erken diyorduk ama Rabbim verirse çok şükür. bugün alayım yarın sabah aç karnına mı yapmam gerekiyor?
aç tok farketmez. hatta saat de farketmez. önemli olan adet gününün geçmesi.
ama sabah ilk idrarla yap sen.

Tamam çok teşekkür ederim, belki de psikolojik olarak etkilendim burada yazılanlardan falan ama yine de insan acaba mı diyor? özellikle bu baş ve bel ağrısı ile arada mide bulantıları yüzünden

bu aralar ayşecik telefona taktı.
bazen telefondan pepee açıyorum izliyor, yarım saat- bir saat falan..
ama geçen akşam farkettimki, özellikle akşam saatlerinde yakından da bakmasının etkisi var galiba
izlerken gözlerini kırpıştırıyor. artık telefondan video açmayacağım.

Tamam çok teşekkür ederim, belki de psikolojik olarak etkilendim burada yazılanlardan falan ama yine de insan acaba mı diyor? özellikle bu baş ve bel ağrısı ile arada mide bulantıları yüzünden
bana kalırsa bu gibi şeyler psikolojik. en azından bulantılar, 6. haftadan sonra başlıyor..
ama testi yap, kesin sonucu görünce kafan rahatlar. hakkında hayırlısı olsun..

herkese günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah

pempiş canım güle güle kullan yeni şekil saçlarını eminim çok yakışmıştır

nfk kızz her güne bir planın var maşallah eee yemeğin çoğuda varmış zaten rahatsın valla

cansel bende seni tebrik ediyorum benim saçlarım çabuk yağlanır 2 günde bir bazen her gün yıkamak zorunda kalırım ve bu durum beni sinir eder

ilbilgehatun canım şimdiden kolay gelsin biraz telaşlı zamanlarınız olacak ama sonrasında yeni güzel bir evde huzurla oturacaksınız inşallah

pamukhelva selime benden de kocaman bir maşallah

busmai ben o keremi yerim yaa profitorol niyetine

yanımdaki iş arkadaşım izin den dönmesini fırsat bilip dün akşam işten biraz erken çıktım kendimi attım mağazalara
melisaya bir sweat iki kilotlu çorap aldım kendimede bir etek
birde akşam eve gidince mısır unlu poğaca yaptım ne zamandır aklımdaydı mısır unu yok evde diye geçen gün yapamıştım dün pempiş poğaca yapınca aklıma düştü gene yaptım güzel oldu eşimde beğendi
birde hayatımda ilk defa mercimek köftesi yaptım kendime şaşırdım yani dün becerdim hiç ümidim yoktu
bir tek kusuru mercimek az mı gelir acaba diyerek çok az daha mercimek kattım sonradan kattığım mercimekler az pişti onun haricinde çok güzel oldu artık misafirlerime mercimek köfteside yapabilirim yani

günaydın oğluşum henüz uyanmadı ayşecik gibi fırsatan istifade yazayım.
pembecim sonradan gardırop çalışma masası vs.alacakmısın alacaksan nasıl renk tonları düşünüyorsun?

nfk benim kızımın bazası 90/190 genellikle bu ölçüde oluyor.bizimkide artık park yatağında yatmayı sevmiyor.

sürekli döndüğü için sıkılıp kalkıyor.bi bazada bize lazım.birde 4 +1 ev oğlumada ayrı bir oda yapsam.

inşallah gönlünüze göre bir oda yaparsınız sizde canım

Günaydın kızlar
Burda acayip yağmur yağıyor
Kerem yine bi cümle kurup beni şok etti

Anne yağmur bastırdı, Baba inşaatta ıslanıcak

tü tütü maşallah
ne güzel dili var bu çocuğun yaa

bu arada soracağım ne zamandır unutuyorum sizin çocuklar senin adın ne diye sorduklarında söylüyorlarmı
melisa adını biliyor resimde aynada falan görse melisa diyor ama adın ne sorusuna bir türlü cevap vermiyor
sorunun içeriğini anlayamadı herhalde daha

Sağ olun kızlar. Sabah 07.30 şirket geldi evi temizlemeye. Akşam da mutfaktan birazını götürüp yerleştireceğiz. Okul da açılıyor. Bir yığın iş var. Plan, zümre vs. Yazamazsam kusura bakmayın.

yakın bir zamanda saçlarımı kestirecegim inşallah. pembis çocuklara alışveriş ayrı zevkli valla. bizde kerem'in odasını yavaş yavaş hizaya soktuk. yatak abladan kalma. küçük bi dolap almıştık ıkeadan. buraya taşınınca da hali, perde ve lambasıni hallettik.
ilbilge kolay gelsin sanada tatlı telaslar.

benimde bu hafta yorucu geçti. ipek yine sabahın besinde dikiyor ayağa. sabah 9 da okuldayiz. bir buçuk saat bekliyorum. gerçi benim için iyi oldu. burda hiç komşum falan yoktu. arkidis edindim.

Busmai, yemek lâzım fındık Kerem'i , şair ruhlu oğlan şimdiden dil konusunda yeteneğini sergiliyor (; maşallah ona..

Duman91, hakkında hayırlısı olsun , kan testi en kesin cevap olur sanıyorum ..

Pembiş, büyük yatağa terfi ediyor Efe kuzusu demek, yan korkuluk gibi birşeyi de olacak mı bazanızın ? Gece bizimki kanepeden taşa uçtu, Allah'tan koskocaman bi yastık emniyet görevi gördü de kafasına birşey olmadı çok şükür );

Dilanaz. Allah kalbinize göre versin insallah , 4+1 ayrı çocuk odaları çok kullanışlı olur , ders çalışmalar başlayınca bizim kafadarlar aynı odada ne yapacaklar bakalım :) Abla hiçbirşeyini elletmiyor çünkü );

Colicos gelmedi bu sabah , dünki hoşçakalın bi veda mıydı anlayamadım ben ?

Nfk, bizimkiler de çok düştüler telefona oyuna düştüler ikisinin de gözleri bozuk zaten ); burada bahçe kum derken uzaklaşırlar biraz, bir de ablamız okula başlasın da unutturacağım ben de insallah .. Çok kötü teknoloji çağı , uzak tutmak imkansız , ipin ucu kaçınca da zararlı.. Işimiz zor );

Son düzenleme:
Şeker portakalım aldıklarınızı güle güle kullanın cicim. Efe konuşuyo mu ki Allah aşkına soruya cevap versin

Kerem bizim yerimize de konuşuyo maşallah busmai :)

İlbilgecim kolay gelsin canımmmmm. Ne ksuuru. Sen sonradan arayı kapatırsın

Dilanazım bizde çileğin baby dream dolap ve şifonyeri var. Bugün gidip bazaya baktım ve kremini beğendim çünkü kırık beyaz gibi bi kremdi. Kocama ilerde odayı baştan düzecem desem beni kapıya koyar hahhaha. Ama ilerde kırık beyaz tonlarında bi çalışma masası iş görür inşallah. Daha o günlere çok var gibi :)

Nfk sultan babamıza kırmızı baza dedem beni napar sence??? dediğim gibi kremi çok hoşuma gitti.

Şeker portakalım yere minder koyacağım inşallah. Ama yine de baza ve üstüne yatak biraz yüksek oluyo gibi neyse baktım çok düşüyo alırım bi kumaş korkuluk.

Colicosu ben de merak ettim yahu.

Şekerportakalım , mercimekli köfteni tutturmuşsun, ben de bir iki ay evvel ilk denememde çok güzel tutturmuştum ki hep çok zor zannederdim, çok da severim.. Ellerine sağlık senin de...

Selim ismini tam söylemiyor S ile başladığı için mi nedir? S leri de peltek söylüyor biraz , bana çekmiş o konuda senin ismin ne diye sorunca "men " (ben) diyo :) şimdi ben de Muhammed i öğretiyorum en azından bir ismini bilsin :)

Cansel, Kerem güzel günlerde kullansın yeni odasını.. Okulda neden bekliyorsun bütün veliler kalıyor mu ? Haftaya bizim kız kal demez insallah , annem de kuzuluk ta olacağı için Selim le okulda perişan olmayalım ..
Arkadaş edinmen ne güzel olmuş , Veli arkadaşlıkları güzel oluyor , paylaşılacak çok şey oluyor çünkü ..

Ilbilge hadi hayırlı olsun cnm yavaştan işe koyulmuşsunuz, Allah yardımcın olsun yoğun geçecekmiş günlerin ..

benimde bu hafta yorucu geçti. ipek yine sabahın besinde dikiyor ayağa. sabah 9 da okuldayiz. bir buçuk saat bekliyorum. gerçi benim için iyi oldu. burda hiç komşum falan yoktu. arkidis edindim.

oo komşulardan arkadaş olman iyi olmuş canım inşallah kafa dengi insanlardır

pamuk helvacım yeni nesil bütün çocukların neredeyse çoğununda böyle maalesef ne kadar çok alışmalarını istemesekte
biz bir yanından bu işin içindeyiz çünkü melisayı başka birşeyle oyalamaya çalışıyorum derken eşim telefonunu eline alıyor bu sefer görünce hemen onun yanına yani eğer istemiyorsak bunları bizimde ara vermemiz lazım ama herşeyimiz internet oldu maalesef

Çok doğru haklısın canım , bizim de elimiz ayağımız oldu , çocuklar en çok bizden etkileniyor zaten , ama bir yemek tarifi bakılacak bilgisayar , kitap siparişi verilecek internete başvur , e babamizin işi zaten yazılım, iş yeri yetmez eve gelince whatsapp lar mailler elde hep bi telefon ... Bi ara yasaklamıştım şimdi deliniyor o yasaklar el koymam lazım olaya :) Çocuklar da haklı yani );

yani dediğin gibi bazen bir tarif bakacak oluyorum melisa görmesin diye banyoya götürüyorum tableti valla yoksa elinden almak ne mümkün ama işin şu tarafıda var gerçekten çokda şey öğrendi melisa izlediklerinden sonuçta bizim öğretemediğimiz şeyleri o orda görsel hafıza ile öğrenmiş oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…