- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.831
- 498
aç tok farketmez. hatta saat de farketmez. önemli olan adet gününün geçmesi.çocuk için erken diyorduk ama Rabbim verirse çok şükür. bugün alayım yarın sabah aç karnına mı yapmam gerekiyor?
bana kalırsa bu gibi şeyler psikolojik. en azından bulantılar, 6. haftadan sonra başlıyor..Tamam çok teşekkür ederim, belki de psikolojik olarak etkilendim burada yazılanlardan falan ama yine de insan acaba mı diyor? özellikle bu baş ve bel ağrısı ile arada mide bulantıları yüzünden
Biz de akşam yegane avmmize gittik. Oğluşa sıvı geçirmez alez, yastık, çarşaf ve yastık kılıfları aldım. Henüz baza ve yatağı alamadık ama bunlar hazır olsun :) baza olarak bellonada twinjoyun yeşilini alıcam inşallah. Yatağı da yataştan alırım sanıyorum. Alışverişi seviyorummmmmmm
günaydın oğluşum henüz uyanmadı ayşecik gibi fırsatan istifade yazayım.
pembecim sonradan gardırop çalışma masası vs.alacakmısın alacaksan nasıl renk tonları düşünüyorsun?
nfk benim kızımın bazası 90/190 genellikle bu ölçüde oluyor.bizimkide artık park yatağında yatmayı sevmiyor.
sürekli döndüğü için sıkılıp kalkıyor.bi bazada bize lazım.birde 4 +1 ev oğlumada ayrı bir oda yapsam.
Günaydın kızlar
Burda acayip yağmur yağıyor
Kerem yine bi cümle kurup beni şok etti
Anne yağmur bastırdı, Baba inşaatta ıslanıcak
benimde bu hafta yorucu geçti. ipek yine sabahın besinde dikiyor ayağa. sabah 9 da okuldayiz. bir buçuk saat bekliyorum. gerçi benim için iyi oldu. burda hiç komşum falan yoktu. arkidis edindim.
Busmai, yemek lâzım fındık Kerem'i , şair ruhlu oğlan şimdiden dil konusunda yeteneğini sergiliyor (; maşallah ona..
Duman91, hakkında hayırlısı olsun , kan testi en kesin cevap olur sanıyorum ..
Pembiş, büyük yatağa terfi ediyor Efe kuzusu demek, yan korkuluk gibi birşeyi de olacak mı bazanızın ? Gece bizimki kanepeden taşa uçtu, Allah'tan koskocaman bi yastık emniyet görevi gördü de kafasına birşey olmadı çok şükür );
Dilanaz. Allah kalbinize göre versin insallah , 4+1 ayrı çocuk odaları çok kullanışlı olur , ders çalışmalar başlayınca bizim kafadarlar aynı odada ne yapacaklar bakalım :) Abla hiçbirşeyini elletmiyor çünkü );
Colicos gelmedi bu sabah , dünki hoşçakalın bi veda mıydı anlayamadım ben ?
Nfk, bizimkiler de çok düştüler telefona oyuna düştüler ikisinin de gözleri bozuk zaten ); burada bahçe kum derken uzaklaşırlar biraz, bir de ablamız okula başlasın da unutturacağım ben de insallah .. Çok kötü teknoloji çağı , uzak tutmak imkansız , ipin ucu kaçınca da zararlı.. Işimiz zor );
Çok doğru haklısın canım , bizim de elimiz ayağımız oldu , çocuklar en çok bizden etkileniyor zaten , ama bir yemek tarifi bakılacak bilgisayar , kitap siparişi verilecek internete başvur , e babamizin işi zaten yazılım, iş yeri yetmez eve gelince whatsapp lar mailler elde hep bi telefon ... Bi ara yasaklamıştım şimdi deliniyor o yasaklar el koymam lazım olaya :) Çocuklar da haklı yani );oo komşulardan arkadaş olman iyi olmuş canım inşallah kafa dengi insanlardır
pamuk helvacım yeni nesil bütün çocukların neredeyse çoğununda böyle maalesef ne kadar çok alışmalarını istemesekte
biz bir yanından bu işin içindeyiz çünkü melisayı başka birşeyle oyalamaya çalışıyorum derken eşim telefonunu eline alıyor bu sefer görünce hemen onun yanına yani eğer istemiyorsak bunları bizimde ara vermemiz lazım ama herşeyimiz internet oldu maalesef
Çok doğru haklısın canım , bizim de elimiz ayağımız oldu , çocuklar en çok bizden etkileniyor zaten , ama bir yemek tarifi bakılacak bilgisayar , kitap siparişi ver internet e babamizin işi zaten yazılım iş yeri yetmez eve gelince whatsapp lar mailler ... Çocuklar da haklı yani );
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?