Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oğlumu uyuttum. Babamız dışarda. Tv karşısında keyif yapacağım ve bu saatte yenmemesi gereken kuruyemişleri yiyeceğimmmm

Birinci düşüşümüz gerçekleşti. Koca yatağa sığamıyo ya inanamıyorum. Hatta şuan içerden yine ses geldi sanırım yine düştü

Düşüp düşüp duruyo. Yarın sandalye dayayacağım salondan inşallah. Hergün sandalye mi taşıcaz yaaaa???

20 eylül için gün aldık, TAŞıNIyORuMmmmmmmmmm.
Yarın ev temizlenecek. Yavaş yavaş mutfaktan, kullanmadıklarımdan götüreceğiz.Dua edin kızlar.
ilbilge güle güle otur inşallah...biz mutfağı kendimiz taşıdık ve paketlemedim tepsi ve mutfak leğenine koyarak arabayla taşıdık...kolay mı oldu dersen emin değilim kutulayıp nakliyeye de bırakabilirdik.
busmai valla hamurişi börek hariç senede 2 kere anca yapıyorum o yüzden margarin konusunda hassas davranmıyorum ama tereyağ neden olmasın.
şu teknoloji konusunda hepinizi dövesim geldi. ben asla vermem evime gelen misafire de söylerim telefonlarınız sigortalı değil verirseniz karışmam derim...zaten yarım akıllı bir telefonum var yanlarında kullanamıyorum ve o yüzden gündüz evdeysem hayatımda sıfır internet var. ama çok meraklılar buna bişey yapamam...ne kadar geç o kadar iyi...tabletimiz de yok bir laptop o da akşamları ancak açılıyor..tv sabahları pepe ve biz ikimiz(ikiz kardeşlermiş , ömer ve güls müş öğleden sonra nodle ve dodle akşam ise itfaiyeci sam var...
bedeli ise dışarda restoranda asla yemek yiyememek cafe de oturamamak yabancıya misafirliğe gidememek ama bu da geçecek

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Seminerin son günü geldi çattı. Bugün toplantımız var. Artık boş konuşmaları seyreyle :)

Herkese güzel bir gün diliyorummmmmm.

busmai kerem bu hafta dün haric öğlen uykusu uyumadi o yuzden aksam 20.00 de yatti. dun saat 21.30 da yatti. ıpekte aynı o saatlerde yatıyor malum ipek sabah erkenci olduğu için. Yanlız benim çocukları gece kaçta yatirirsan yatır sabah aynı saatte ayaktalar.

Herkese Günaydın hayırlı cumalar

Bugün izinliyi evdeyim
Melisa henüz uyanmak akşam geç yapmıştı inşallah biraz daha uyur bende kahvaltı hazırladım kendime türleri de makinaya attım kahvaltı sonrası temizlik dantellerimide atacağım onlarda çıksın aradan bayram temizliğine biraz start vereyim değilmi az kaldı

Nfk yerim ben o ayseyi her soruya cevap verilmiş maşallah

Pembis hayırli olsun yatağınz ama koruma almak şart olmuş

Cansel neysekiçok geçyatmiyorlarmis ama sen o saatte yatamıyorsun o ayri

Colicos hayırdır ya Nerelerdesin

Busmai ne kadar kıskanç kocan var kız gerçi sende öylesin değilmi

Günaydın hanımlar , sabah erken saatte koştuk parka , geldiğimiz ilk gün bi yavru kedi görmüştük onu arıyoruz her yerde :) kedi severler bunlar ..

Pembişcim bizim ablamız daha yeni düşmeden yatmaya başladı , bilmiyorum her çocuk aynı mı olur ama şimdilik korkulukla yatsa daha rahat edersiniz .. Nereye düştü alttaki mindere mi, zaten park yataktan da çıkıp o yatağa mı düşüyordu bi fotografını göstermiştin :)

Cansel maşallah erken kalksalar da erken yatan çocuk çok iyi oluyor , annenin de biraz kafa dinleme vakti kalıyor , bizimkiler bu ara en erkn 10.30- 11 de yatağa gider oldular benim için yorucu oluyor onlarla beraber uyuyorum );

Nfk gelmemiş henüz
Colicos terk mi ettin bizi bir ses ver
Şekerportakalım , kolay gelsin derin temizlik var sanırım , evet bayrama az kaldı insallah ..

Hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bir gün diliyorum ..

Dün kızımın buraya getirdiğimiz güzel yazı defterlerini kapladık , eve dönünce de kitapları kaplarız, yıllar yıllar sonra kap bant etiket işine girişmek güzel oldu :) anılar geldi aklıma , hain domdom Abi'm parayla yapardı benim kaplarımı kızdırınca da sökmekle tehdit ederdi , ben de çok düşkündüm itina ederdim hepsine , yırtıcam deyince çıldırırdım :)
Sanki dün gibi yaa, insan inanamıyor şimdi okullu çocuk annesi olacağım );
Bizim kız başak burcu ama biraz pasaklı şimdilik , insallah büyüdükçe düzelir , defterine kitabına dikkat edecek mi bakalım okulda

pembis alsaydin keşke korkuluk sürekli sandalye zor yaa

Bence de almalıyız. Ama kocam şimdi beynimi yiyo arabalı yatak aldırmadım diye. Sanki ondan düşmeyecekti.

Boş gününü temizlikle değerlendiren bir amele ruhlu daha terapi lazım kızım bizeeeeee :)

Kıskanç karı koca

ay yazdım yazdım, ne olduysa silindi sinir oldum ya..
herkeslere günaydın. ayşecikle kahvaltımızı yaptık güne başladık.

şeker portakalımm, kolay gelsin canım.. bizim evde temizlik bi yana öyle bi hal varki, anlatamam görmeniz lazım..

busmai, şeker portakalımm haklı. sen de kıskançsın. birbirinizi anlarsınız

pembişim, hayırlı olsun canım. şimdi kaça kaç aldın bazayı? belki erkekler için büyük ebatlı almak daha mantıklıdır.
efe gibi deli yatan bi bebe için korkuluk şart galiba. uyurken bile park yataktan çıkıp yerdeki minderde
uyumaya devam eden bi bebe bu

cansel, ayşecikte kilo takıntısı yok, olmaz da sanıyorum. çünkü vücut tipi bana hiiç benzemiiiiy.
toto avuç içi kadar sabah zaten erken kalkılıyor, akşam yarım saat de olsa erken yatmaları tercih edilir.
bizimki gece yarısından sonra yatıyor. 7-7.30 da ayakta.. şimdi neyse de, kışın inş değişir düzeni..

bu arada colicos ve destiny e mesaj attım, ama cevap yok. ararım birazdan..

destinyden mesaj var.. lokal anesteziyle parçayı almışlar, korktuğum kadar sıkıntı olmadı.
sonuçlar 15 gün sonra çıkacak dedi.. dua edelim de temiz çıksın sonuçlar..

Pembis canım bize terapi falan kar etmez genimiZde var bu durum care yok
Sonunda gene ben yapacağım için bugün yapayım yarın belki geçerim dedim

Nfk senin durumun ayrı öyle olsa bende temizlik yapmak istemezdim canım koyver gitsin

Pamuk helva bende dün kırtasiye deilan görmüştüm evde uğraşmayın getirin biz kaplayalim diye bence onun heyecanı yaşattığı duygular çok ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…