Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

colicostan mesaj var. işleri acayip yoğunmuş. kafamı kaldıramıyorum diyor..

Destiny , geçmiş olsun kolay atlatmışsın çok şükür , insallah sonuçlar da hayırlısı ile güzel çıkacak ..

Haberleri getirip götüren nfk mız sağ olsun :)

Colicos işlerin kolay gelsin insallah ..

Çok saolun kızlar
Pembiş pamuk helva şeker portakalı gecmıısı cok okuyamadım adını yazmadıgım arkadas varsa özür dilerım sımdıden
Nfk nın dediği gibi lokal anesteziyle alındı rahime morfin yapıldı iğneyle. Diş cektırır gibi
Sonuclar 25 inde cıkacak

ayşecikle günlük parkımızı yapıp döndük.
evi az toparlayayım, sonra ayşecikle yatıcam inş..
akşama da kolaya kaçıp menemen yapmayı düşünüyorum

arya da malum tayin işleriyle uğraşmaktan girememiş kaç gündür..
inş durumları netleşir de, düzenlerini kurarlar..

Günaydınlar
Bu akşam eşimin kuzeninin düğünü var ..
Eşim gelin arabasının şoförü olcakmış kuzeni öyle istemiş, sinir oldum. İki çocukla kp nin arabasına binicem ! Düğünde de şahit olcakmış, zaten muhtemelen erkek tayfasıyla oturur kuzeni amcası bilmem nesi
Kadınların arasında kalıcam Allahım kabus gibi..
Neyse ki annem babam da gelicek onlarla erken çıkacağım düğünden. Fazla duramam yoksa nasıl emziririm zaten açık havada düğün
Dua edin de güzel olayım bari :) köylülere rezil olmayayım :)

Bu geçecek de bizden de gençlik geçiyor aah ah :)
Çok iyi maşallah geceler senin :)
Kerem 10da mert 01'de yatıyor :) bi düzene girseler ah ah
sabahın köründe kalkıyor kerem de 7-8 gibi
Ben akşamları bi yere gitmesini yasaklayamıyorum ama :)
Yırtmayla mı tehdit ediyordu ah bu büyükler :)
Çok geçmiş olsun

pembis, 1-2 yil sonra o oğlan sana Arabalı yatağı aldırır. arabali yataklar biraz daha alcak. ilerde kerem cok isterse dusunebilirim. elanur bile pembe arabali yatak istemisti. odamiz kucuktu ozaman icimde kaldi

pamuk helva, bizede bugün kırtasiye listesi verildi. kitaplar, defterler aynı renk şeffaf kaplikla kaplanacakmis hello kityli kapi kullanamayacagiz

Evet canikom o mindere düştü. Bi de evde kocaman kalkpli bir yastığımız var onu da koymuştum. Yani uyumaya aynen devam ettiğine göre sorun yok ama insanın içi elvermiyo onu orda bırakmaya ay sorma vallahi benim oğlum sınır tanımıyor

Eder eder annesi. Daha çok küçük o :)
Ben de bayılırım kaplamaya ve etiket yapıltırıp yazmaya. Ortaokuldayken bile aile dostlarımızın çocuklarının kap işlerini hallederdim :)

100e 200 aldık canım. Normal çocuk yatakları 90a 190. Ama bizimki
Normal değil tabi

destinyden mesaj var.. lokal anesteziyle parçayı almışlar, korktuğum kadar sıkıntı olmadı.
sonuçlar 15 gün sonra çıkacak dedi.. dua edelim de temiz çıksın sonuçlar..

İnşallah temiz çıkacak.

En büyük muhtar bizim muhtarrrrrrr

Bari amele ruhlular derneği kuralım
colicostan mesaj var. işleri acayip yoğunmuş. kafamı kaldıramıyorum diyor..

Aman iyi olsun da yoğun olsun.

Canımmm hadi inşallah atlattın. Eminim kötü birşey çıkmayacak.

Valla bak zaten köyün en yakışıklı ve zengin genci ile evlenmişin, bi de üstüne iki oğlan doğurmuşun; havandan geçilmemesi lazım hahahhaa. Daş gibi hatunsun şekerim maşallah tabiki güzel olcan. Ama bize de foto yolla kız kuzularınla çekinip bi de iyiki anne baban geliyo valla yoksa imkansız düğünü atlatamazdın.

pembis, 1-2 yil sonra o oğlan sana Arabalı yatağı aldırır. arabali yataklar biraz daha alcak. ilerde kerem cok isterse dusunebilirim. elanur bile pembe arabali yatak istemisti. odamiz kucuktu ozaman icimde kaldi

Kız elimde olsa ben de isterim pembe bi arabaşı yatak (yada pembe bir araba da olur ). Ama evler okadar geniş değil. Tekzende 700 liraya da var ama odanın yarısını kaplıyor. Eşim de ebatına bakınca anladı saçma bir harcama olacağını. Senin de içinde kalmasın canikom; daha bi ton masraf yapıcaz biz bu veletlere inşallah

busmai, zaten doğal güzelliğin var. hafif renk kat yeter.

Dediğim gibi hatun daşşşş maşallah

evet pembis diğer yataklara göre büyük o yönü dezevantaj bide pembesi daha güzel .. daha pahali çilekteki

Slm kızlarr.... Öyle bir yoğunluk var ki anltamam. Eşimin tayini çıktı kayseriye, ben hala sivastayım:) iş böyle olunca bizim sivastaki eve 40km uzaklıkta bir okula 1 yıllığına eşime görevlendirme aldık. Yine eve gidip gelecek ama bayaa bir yol katetmesi lazım tabi:) şubatta eş durumu tayinlerinde de ben tayin isteyeceğim, sonrasını da o zaman düşüneceğiz inşallah. Hayatımızda köklü değişiklikler oluyor bu ara bakalım... Seminerde kayseride kv de kalmaya devam ettik, sivasa git gel yaptık hergün. Aryaya kv bakmış oldu 2 hafta, baya yıprandı:) yarında evimize geçeceğiz inşallah, temizlik, yerleşme vs derken yine giremeyebilirim. Hiç okuyamadım bu arada herkes iyidir umarım. Var mı köklü değişiklikler yaşayann? Hepinizi öpücüklüyorum, görüşürüz yineee

hayırlı olsun canım.. yolun durumunu bilmiyorum ama 40 km çok fazla bi yol değil, gidip gelir.
inş sömetstrde senin işin de istediğiniz şekilde gerçekleşir.
benim eşim her gün 100 küsür km gidiyor geliyor, hele trafik de varsa günün 4 saati yolda geçiyor.

kv aryaya baktı demek, çok sevindim arya için gerçekten sevindim.
kv de durumu bizzatihi yaşayınca, annenin kıymetini daha iyi bilir artık

hoş tatile çıkmadan inceden temizlemiştin ama şimdi yarın senin temizlik de epey sürer
kolay gelsin bacım, inş çabucak halledip aramıza dönersin.. gözüm her gün seni arıyor valla

aryam, hayırlı olsun. 40 km istanbul'a göre bir şey değil. gider gelir hayirlisiyla

İstanbulluların 40km yorumu aynen beklediğim gibi :) bizim gibi küçük şehirde yaşayanlara 15dakkadan fazla sürüyorsa eğer araba ile uzaktır orası aryammm hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Bugün bir arkadaşa yemeğe gittik akşam. Toplam 4 aile olduk. Hepsi de çocuklarını büyütmüş (ilkokul ortaokul çağı) tipler. Oğluşum onları şoka uğrattı. Bizi uğurlarken kolaylıklar dilediler. Sağolsunlar oğluş çok eğlendi ama. Büyüklerle kudurdu, abilerin oyunlarını bozdu vs :)

Bu haftasonu da okuldan önceki son haftasonumuz inşallah. Bakalım nöbet günüm ne olacak :) ona göre yine ilbilge ile pzt sendromu yaşarız belkim :)

Çocuğu büyük olanlarla bir araya gelmek şstemiyorum.
Hiç okul modunda değilim inan ki. İki gündür evle uğraşıyoruz. Mutfakta bir iki kullanacak şey bırakıp gerisini yerleştirdik. Vestiyeti taşıyıp yerleştirdik. Bir de il mem seviye tespit yapmamızı istiyor. Onun belirtke tablosu hazırlanıp sınav analizi yapılacakmış.Bir sürü okul işi var. Yarın onları yapmam gerek. Perşembem boş. Nöbet günüm belli değil.

Canım benim okulun ilk haftası zaten yoğun olur seninki ekstra yoğun olmuş bi de taşınma tuz biber. Ama 2-3 hafta sonra herşey güzel olacak inşallah. Bizim prog daha belli değildi o yüzden ne boş günden ne de nöbetten haberdarım. Ama 16 saat dersim olduğu için programdan ümitliyim

Selam kızlar ceylinde burun akıntısı öksürük hapşırma var. Zaten hıc şaşmaz her okul açıldıgında mutlaka hastalanır. Neyse hamdolsun
Herkese iyigeceler
destiny çok geçmiş olsun. inşallah sonuclarda güzel çıkar
Cok saol canım inşallah
Siz de akademili oldunuz hayırlı olsun:)

İnşallah canım
Bekleyişe devam
Cok saolasın
Hayırlı olsun hayatım 40 km çok bir sey değil sayılı gun gecer sende en kısa zamanda gelirsin kocişinin yanına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…