Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Coldmix bize iyi geldi canımcım. Bi de hergün bi bardak ballı limonlu ılık su içirdim. 3 güne toparladı çok şükür.

Aysecikle gun dogmadan kalktik. Herkese gunaydiiiin!

Universiteden arkadaslarla kahvaltiya gidicez bugun, cok mutluyum.

Herkese hayirli huzurlu bi gun ve haftasonu diliyorum.

Günaydın canikommmmm. Çok sevindim senin adına :) iyi eğlencelerrrrr.

Herkese günaydınlarrrrrrrr. Güzel bir haftasonu olsun inşallah

destiny bizimkilerde de başladı. şu an sadece burun akıntısı ama kızda öksürükde başlıyor. iburamin veriyorum şimdilik. inşallah ilerlemeden atlatiriz.

nfk, ye iç keyfine bak. born doğum yapmadan keşke bizde bulussaydik. onunda doğum yaklaşmış maşallah

bizim bugün kalan kırtasiye alışverişi, yarına yemeğe misafir çağırdım onun hazırlığıyla geçer

16 saat mi süperrrrr. Ben 22 saat gireceğim. Tabi kendim istedim. Süt izni kullanan çok olduğu için bizim program iyi olmaz diye. Şimdi bile arada boşluklar var.

Nfk demek gezmek tozmak demek.

bizim bugün kalan kırtasiye alışverişi, yarına yemeğe misafir çağırdım onun hazırlığıyla geçer
Tatlı koşuşturmaca...

Kızlar selamlar , nAsılsınız , hafta sonumuz güzel geçer insallah, Pazartesi büyük gün, okullar açılıyo istanbulun trafik çilesi de artacak , yarın akşamı bulmadan buradan kaçmamız lâzım yoksa yolda perişan olabiliriz..

Destiny , geçmiş olsun Ceylin kuzusuna , işin o kısmını tamamen unutmuştum okul demek öksürük ve bitmeyen burun akıntısı demek ); yazın rahattık ne güzel..

Cansel senin kuzucuklara da geçmiş olsun , insallah ilerlemeden kesilir...

Aryam , hayırlı olsun tayin işiniz, insallah tamamen yerleşik düzeninizi hayırlısı ile kurarsınız ...

Nfk, iyi eğlenceler (; born den ve cansel den teklif var , sen bu organizasyon işini halledersin insallah :)

Ilbilge pembiş pazartesiden itibaren sizlere iki katı enerji ve güç versin Allah , kolaylıklar (;

Hepinize hayırlı huzurlu günler :)

busmai, zaten doğal güzelliğin var. hafif renk kat yeter.
Ver gazı ver :)
Foto çekinemedim yaa
Daş var ,daş var :)
Güzel olcak güzel :)
Büyük çocuklar bizim veletleri oyalıyor aslında

Ohh, ne iyi geldi dostlarla muhabbet
Simdi eminonunde biraz magaza bakinip vapur keyfiyle eve donucem

İstanbuldaki arkadaslar cansel, seker portakalimm, pamuk helva, destiny born dogurmadan ayarlayip bulusaliiiiim!

Ohh, ne iyi geldi dostlarla muhabbet
Simdi eminonunde biraz magaza bakinip vapur keyfiyle eve donucem

İstanbuldaki arkadaslar cansel, seker portakalimm, pamuk helva, destiny born dogurmadan ayarlayip bulusaliiiiim!
valla ben daha da iki cocukla cok zor.cikarim hatta sanirim cikamam uzun bi sure simdik tam zamani havalarin bunalticiligi da azaldi nerede ne zaman derseniz ben nasilsa calismiyorum sadece esimin getirebilecegi uygun bi zaman dilimi olursa ki seker portakali calistigi icin zaten haftasonu olur o zaman da sorun olmaZ siz ne diyosunuz

kızlar bende uyarım yeri ayarlayin malum bana her iki yerde uyar. hatta karşıya çocuk bırakmak daha kolaycogunluga uyarimm.

Owwwww çete buluşuyor bol foto çekmeyi unutmayın

Nfkcım iyi vakit geçirmene çok sevindim. Ah ben de oğlumu şöyle birilerine satıp koca bir günü arkadaşlarımla veya kendimle geçirsem :)

Busmai aşkolsun sana ya. Dedim sana iki bebenle foto çekin diye okadar

İki bebesiyle bi fotosu var ig de, hem de cok guzel bi foto

Born, eniste hangi gunler musait?
Seker portakalim, sana hangi gunler uyar?..

Bu gece inşallah yatak bariyeri ile uyuyacağız. Yalnız bariyerin alt kısmı yatağın altı ahşap olduğu için kayıyor oğlum yüklendikçe. İnşallah gece bi sakatlık çıkmaz. Kaydırmaz alıcam sanıyorum bir sonraki bazanın altı da böyleyse. Bu kadar iyi firmanın bunu düşünememiş olması çok ilginç. Yatağın altına giren kısım kısa yani.

nfkcm henuz ders programlari netlesmedigi icin haftaici hangi gunler olur bilmiyrm ama haftasonlari da genelde.musait oluyo yarin yine konusurum onla su anda uyuyor kendileri :)) sizin de programa gore uydurmaya calisirim ama bu sefer bu yakada olsn dicem de.benden baska bu yakada kimse yok galiba :))))
pembisim tahta korkuluklar vardi biz yatak.alirken ona carpar acitir diye.mi.oyle bisey almadin yasir en basindan beri alisti artk daha az carpiyo simdiye dek.hic de dusmedi bizimki arabali azcik bisinde yanlarda cam.gb bisiler var her gece.bu stresle uyumak sinir bozucu
bu arada destinycim cok gecmis.olsn yaa su anda farkediyrm inan
ilbilge senin isler ne durumda ins tez vakitte kolaylarsn
aryacim sizinde atamaniz hayirli olsn ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…