Canikom canı acır diye tahta korkuluk istemedim. Kumaş daha mantıklı geldi ama şimdilik hiç memnun değilim. Çünkü az önce bir baktım oğluş yatakta 180 derece dönmüş ve tabi bu sırada bariyerle yatak arası bir karış açılmışnfkcm henuz ders programlari netlesmedigi icin haftaici hangi gunler olur bilmiyrm ama haftasonlari da genelde.musait oluyo yarin yine konusurum onla su anda uyuyor kendileri :)) sizin de programa gore uydurmaya calisirim ama bu sefer bu yakada olsn dicem de.benden baska bu yakada kimse yok galiba :))))
pembisim tahta korkuluklar vardi biz yatak.alirken ona carpar acitir diye.mi.oyle bisey almadin yasir en basindan beri alisti artk daha az carpiyo simdiye dek.hic de dusmedi bizimki arabali azcik bisinde yanlarda cam.gb bisiler var her gece.bu stresle uyumak sinir bozucu
bu arada destinycim cok gecmis.olsn yaa su anda farkediyrm inan
ilbilge senin isler ne durumda ins tez vakitte kolaylarsn
aryacim sizinde atamaniz hayirli olsn ins
Size de iyi yolculuklar canımmmm şimdidenGünaydın hepinize hayırlı huzurlu bir gün. Olsun insallah
Herkese günaydın. Bizim yatakta tahta korkuluk var. Çarpma yönünden pek sıkıntı olmuyor ama arada sırada ayakları sıkışıyor, çıkaramayıp bizi çsğırıyor.Canikom canı acır diye tahta korkuluk istemedim. Kumaş daha mantıklı geldi ama şimdilik hiç memnun değilim. Çünkü az önce bir baktım oğluş yatakta 180 derece dönmüş ve tabi bu sırada bariyerle yatak arası bir karış açılmışhemen sandalye getirip dayadım. Çocuk ürünlerini yaparken ne kadar salakça düşünüyorlar. Gecenin şu vakti sinirim zıpladı
Herkese günaydın. Bizim yatakta tahta korkuluk var. Çarpma yönünden pek sıkıntı olmuyor ama arada sırada ayakları sıkışıyor, çıkaramayıp bizi çsğırıyor.
Kızlar, sizin bebişler günde kaç saat uyuyor. Toplam olarak gece -gündüz?
Bir de bir şey daha soracağım mutfak dolabı içlerine ne seriyorsunuz? Benim kapitoneden örtülerim var. Onlar sanki çok kayıyor. Yine onları serdim ama...
Biz de toplamda 10 genellikle nadiren 11 saat uyuyoruz. Az mı diye düşünüyordum.Gündüz uyumuyor zaten. Akşam üzeri 5-6 gibi uyumak istiyor. O zamanda biz uyutmuyoruz. Bazen yarım saat kadar kestirmesine izin veriyoruz.Benim oğluş çok deli yatıyır ya. Kvye çekmişşaka bi yana o da lisedeyken bile düşüp dururmuş yataktan, ranzadan :)
Gündüz bazen 1 bazen 2 saat uyuyor. Gece de 9 saat uyuyo nerdeyse. Tabi arada 1-2 kalkıyo ama yanına yatınca geri uyuyo yani üzmüyo.
Valla ben apar topar taşınırken şu meyve desenli örtüler var ya 1-2 liraya satılan rulo halinde olan; işte onlardan almıştım ve onlar duruyo. Bazı raflarda da kaydırmaz var. Zaten hala istediğim gibi yerleştiremedim şu mutfağı iki yıl oldu
Ben de ballı limonlu ılık ıhlamurla aferın verıyorum. Bugun bıraz daha ıyı gıbı. İnşallah yarına daha ıyı olurColdmix bize iyi geldi canımcım. Bi de hergün bi bardak ballı limonlu ılık su içirdim. 3 güne toparladı çok şükür.
Gecmiş olsun canım sanada. Tam hastalık mevsımıdestiny bizimkilerde de başladı. şu an sadece burun akıntısı ama kızda öksürükde başlıyor. iburamin veriyorum şimdilik. inşallah ilerlemeden atlatiriz.
Saol canım. Napalım beterınden sakınsın rabbim.Kızlar selamlar , nAsılsınız , hafta sonumuz güzel geçer insallah, Pazartesi büyük gün, okullar açılıyo istanbulun trafik çilesi de artacak , yarın akşamı bulmadan buradan kaçmamız lâzım yoksa yolda perişan olabiliriz..
Destiny , geçmiş olsun Ceylin kuzusuna , işin o kısmını tamamen unutmuştum okul demek öksürük ve bitmeyen burun akıntısı demek ); yazın rahattık ne güzel..
Cansel senin kuzucuklara da geçmiş olsun , insallah ilerlemeden kesilir...
Aryam , hayırlı olsun tayin işiniz, insallah tamamen yerleşik düzeninizi hayırlısı ile kurarsınız ...
Nfk, iyi eğlenceler (; born den ve cansel den teklif var , sen bu organizasyon işini halledersin insallah :)
Ilbilge pembiş pazartesiden itibaren sizlere iki katı enerji ve güç versin Allah , kolaylıklar (;
Hepinize hayırlı huzurlu günler :)
Ayy bekarlık gunlerınden bir gın çalmışsın resmen ne guzelOhh, ne iyi geldi dostlarla muhabbet
Simdi eminonunde biraz magaza bakinip vapur keyfiyle eve donucem
İstanbuldaki arkadaslar cansel, seker portakalimm, pamuk helva, destiny born dogurmadan ayarlayip bulusaliiiiim!
:)) deli kadire bariyer mi dayanır. Deli deli yatıyor:)Canikom canı acır diye tahta korkuluk istemedim. Kumaş daha mantıklı geldi ama şimdilik hiç memnun değilim. Çünkü az önce bir baktım oğluş yatakta 180 derece dönmüş ve tabi bu sırada bariyerle yatak arası bir karış açılmışhemen sandalye getirip dayadım. Çocuk ürünlerini yaparken ne kadar salakça düşünüyorlar. Gecenin şu vakti sinirim zıpladı
Gunduz 1 saat bazeb 1,5 saat uyuyor. Gece de 9-10 saat. Bi kaç kez uyanıyor. Yanına yatınca uyuyor tekrarKızlar, sizin bebişler günde kaç saat uyuyor. Toplam olarak gece -gündüz?
Ben bardak tabak koydugum raflara bir sey sermiyorum. Sadece alt rafta lavabo altına orda pekmez tursu vs var o yuzden şu rulo satılanlardan kesip serdim. Cekmece ıclerınede serıcem bir gun inşallahBir de bir şey daha soracağım mutfak dolabı içlerine ne seriyorsunuz? Benim kapitoneden örtülerim var. Onlar sanki çok kayıyor. Yine onları serdim ama...
Ya sana üç çocukla kim geliyo hiç anlamıyorum valla!! Eline koluna sağlık canım.pembis bizimde misafir gelecek yemek telasindayiz. neyseki dunden chescaki yaptım. yoruldum ya moladayim
Canım benim ya kıyamamkizlar hamileligin ortasinda gelen dis agrisi yeniden hortladi cok ama.cok feci bi agrim var son zamanlar oldugu icin dise asla.mudahele de etmiyolar ne olur dua edin cok.zor.durumdayim(
Ben de ballı limonlu ılık ıhlamurla aferın verıyorum. Bugun bıraz daha ıyı gıbı. İnşallah yarına daha ıyı olur
Gecmiş olsun canım sanada. Tam hastalık mevsımı
Saol canım. Napalım beterınden sakınsın rabbim.
Bugun aksam itibarıyle yollar ana baba gunune döner. Hayırlı yolculuk canım
Ayy bekarlık gunlerınden bir gın çalmışsın resmen ne guzel
Ben gelirim ama borna katılıyom şu ders programlarını bı görek hele. Karşı olursa gelemem sanırım
:)) deli kadire bariyer mi dayanır. Deli deli yatıyor:)
Gunduz 1 saat bazeb 1,5 saat uyuyor. Gece de 9-10 saat. Bi kaç kez uyanıyor. Yanına yatınca uyuyor tekrar
Ben bardak tabak koydugum raflara bir sey sermiyorum. Sadece alt rafta lavabo altına orda pekmez tursu vs var o yuzden şu rulo satılanlardan kesip serdim. Cekmece ıclerınede serıcem bir gun inşallah
Hımmm, anladım. Herkes aşağı yukarı aynı şeyleri kullanıyor demek ki..,ilbilge ikeada şeffaf rulolar var bardak bölümüne sadece ondan kullanıyorum. diğerlerine kullanmıyorum.
kizlar hamileligin ortasinda gelen dis agrisi yeniden hortladi cok ama.cok feci bi agrim var son zamanlar oldugu icin dise asla.mudahele de etmiyolar ne olur dua edin cok.zor.durumdayim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?