Herkese hayırlı bayramlar canlar. Kuzularımızla nice bayramlara inşallah.
Sabah uyandım 7 de küs oldugumuzu unutmuşum:). Kocamı dürttüm kalk la namaza gec kalacan dıyıvermişim:) o da barıstık zannedip beni öptu. Uyku sersemliğim gecince suratına bi daha bakmamaya basladım:)
Namazdan geldi bayramlaşmaya calısıyo benim elimi öptu harclık vermeye calısıyo:). Ben de sen o parayı kenara koy da kı.ına girenleri ödersin dedim:). Sonra kahvaltı yaptık hepberaber. Sonra nasıl olduysa kendımı kocamla sohbet ederken buldum:). Uzatmıyım barıştık:)
Evden cıktık önce anneme sonra mezarlığa gittik. Soonra kocam babasıyla kurbana gittiler. Biz de ceylinle kayıvalideme gittik. Akşam geldik eve. Ceylin sıızdı arabada.
Biz bu sene kurbanı et ve balık kurumunda kestık. Vekalet verdık. 6 dan sonra dağıtıma baslıcaz dediler. Eve teslim edeceklerdi. Şu saat oldu et falzn gelmedı. Herifi arıyoz teli kapatmış:)
Çok hoş:)
r
Aryaya acil şifalar çok gecmiş olsun.
Duzelecek duzelecek. Bu kavga ona yaklasık 1000 kağıda mal oldu. Beraber az önce hesapladıkta:). Kayserılı olma faktörunu de eklersek bence bundan sonra ayagını denk alır:)
Ben yıne insaflıyım. Benim bı arkadasım vardı. Kocasıyla kavga edince evin butun perdelerını değiştirip tergandan da 3 çift ayakkabı alırdı. Hem cok guler hem cok kızardım. Bekardım o zamanlar:). Şimdi çok iyi anlıyom onu:)
Aynen ben ceyline ceyız yerıne pata biriktirmeyı dusunuyorum. Kendi zevkine göre alsın. Barıstık barıstık:)
Sabah uyandım 7 de küs oldugumuzu unutmuşum:). Kocamı dürttüm kalk la namaza gec kalacan dıyıvermişim:) o da barıstık zannedip beni öptu. Uyku sersemliğim gecince suratına bi daha bakmamaya basladım:)
Namazdan geldi bayramlaşmaya calısıyo benim elimi öptu harclık vermeye calısıyo:). Ben de sen o parayı kenara koy da kı.ına girenleri ödersin dedim:). Sonra kahvaltı yaptık hepberaber. Sonra nasıl olduysa kendımı kocamla sohbet ederken buldum:). Uzatmıyım barıştık:)
Evden cıktık önce anneme sonra mezarlığa gittik. Soonra kocam babasıyla kurbana gittiler. Biz de ceylinle kayıvalideme gittik. Akşam geldik eve. Ceylin sıızdı arabada.
Biz bu sene kurbanı et ve balık kurumunda kestık. Vekalet verdık. 6 dan sonra dağıtıma baslıcaz dediler. Eve teslim edeceklerdi. Şu saat oldu et falzn gelmedı. Herifi arıyoz teli kapatmış:)
Çok hoş:)
r
Canımm hosgeldin anlasılan bayagı yogunsun. Allah kolaylık versinHerkese iyi bayramlaaaarrr!!!! Rabbim daha nice bayramlara sağlıklı huzurlu ermemizi nasip etsin inşallah...
Kızlar hiiiç giremedim bakamadım 1 ayı buldu heralde okumayalı. İg den 12 gördüm bişiler buluşma olayınız falan vardı. Ne yaptınız ne ettiniz ben yokken bakim? İnş herşey yolundadır. Born, anladığım kadarıyla henüz doğum olmamış, hayırlısı olsun canım panik yapma. Önceden okurdum iyi kötü, bu sefer ona bile fırsat bulamadım ya.
Mazeretimi bildireyim; eşimin tayini çıkmıştı hatırlarsınız, daha yakın bir okula 1 yıllığına gidiş geliş yapacaktı, olmadı o işimiz. Eşimle ayrıyız okul açıldığından beri. Haftasonları görüşebiliyorduk, birde hafta içi 1 kez gelebilirse. Öyle olunca da hem ana hem baba olduk iyi mi aryacığaşaka bi yana zor oluyor kızlar, okuldan kalan bütün vaktimi ona ayırıyorum nerdeyse. E önceden akşam uyurdu, bende işlerimi yapsr kendime zaman ayırırdım, şimdi 9 da anca uyuyor. E bende pert oluyorum iyi kötü 1-2 işimi de halledip uyuyorum hemen. Evimize geçtik geçeli tv izlemedim daha, öyle yoğunum, oturamadım. Önce evi temizle toparla işleri, sonra kış hazırlıklarına giriştim. Okulum da yoğun bu yıl, 4. Sınıf okutuyorum nefes alacak vaktim olmuyor, diğer 4. Sınıfın öğretmeni yok onlarla da ben ilgileniyorum zaten okulds canım çıkıyor, son enerjimi de aryaya verip günü bitiriyorum.
Bu arada nfk cım çok geçmiş olsun, ateşi düşmüştür inş, yemesine takılma, iyileşince toparlar canım benim. Bizimki de hasta p tesiden beri, son azılardan ilki pstlama durumunda. Grip, öksürük, ateş, iştahsızlık hepsi mevcut. Bu sefer baya da ağır geçiriyor, bi çıksaydı dişimiz.
Bu arada birde odaları ayırdık baya zorlu geçti alışması, biliyorsunuz arya hep bizim yatakta uyuyordu, birden oda ayırmak zorladı.
Bizden haberler bunlar, sizler bi özetleyin bakim?
Aryaya acil şifalar çok gecmiş olsun.
Ay bilmiom ki pembişim. Viaporta gidince gözüme ilk linens geldi:)o sinirimle daldım içeri:)Destinycim çılgınsın senhayır yani alacak başka bişi yok muydu da kendini pikeye nevresime verdin??? :) iyi günlerde kullanın aldıklarını. Erkek milleti sonuçta kazmalık diz boyu ama düzelecek işte napıcannnnnn?? :)
Duzelecek duzelecek. Bu kavga ona yaklasık 1000 kağıda mal oldu. Beraber az önce hesapladıkta:). Kayserılı olma faktörunu de eklersek bence bundan sonra ayagını denk alır:)
Canım senınde bayramın kutlu olsun. Ek kasa vay bee.bayramınız mübarek olsun. biz sabahın altısinda ayaktaydik yine. dün annemlere geldik. saat dokuz gibi avm ye geldim. kalabalık hafiflemisti ama lcw yine ana baba günü. adım atacak yer yok. ek kasalar acmislar Ona rağmen kuyruk vardı. kaçtım ordan h&m den aldım kalan eksikleri de.
Saol canım:)gonlumu aldı sayılır. Özür diledidestiny esin gerçekten çok ayıp etmiş. umarım bugün gönlünü alır. ceza olayina da çok güldüm. Güle güle kullan aldıklarını
Senin de bayramın kutlu olsun canım. Acaba daha geniş bir şeye dökseydın içi pişermiydı. Onu bi poşete koyup kedi ve köpeklerin bol oldugu bir yere bırakabılırsın canımhayırlı sabahlaaar!!!
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hayırlı huzurlu bayramlar diler..
bu kaçıncı bilemedim, ama daha birlikte çok bayramlarımız olsun inş...
kahvaltımızı yaptık, eşim kurban kesimine gitti. biz de ayşecikle evi toparlayalım.
öğleden sonra ziyaretlere gideriz..
pembişim, şu peynirli kekten yapayım dedim sabah. buzluktan beyaz peynir çıkarmıştım.
öyle göz kararı koydum içine. sonra farkettimki, 1 bardaktan fazla oldu. kaşar koymadım ama ununu fazla
koydum, katı bi hamur oldu, az yağlı peynirdi, böylelikle toparlar diye düşündüm ama öyle olmadı
içi nemli kaldı, pişmemiş gibi. ben de hiç ortaya çıkarmadım. başka börek kızarttım. ama bilmiyorum o ne olacak?
Ben yıne insaflıyım. Benim bı arkadasım vardı. Kocasıyla kavga edince evin butun perdelerını değiştirip tergandan da 3 çift ayakkabı alırdı. Hem cok guler hem cok kızardım. Bekardım o zamanlar:). Şimdi çok iyi anlıyom onu:)
İnşallah varmışsınızdır sağlıklaHayırlı bayramlar kuzular ve güzel anneleri , anneme doğru gidiyoruz , akşam 5 te de uçakta olacağız insallah ... Herbirinize, yavrularınız, eşiniz ve sevdiklerinizle nice güzel günler görmeyi nasib eylesin Allah , insallah evde baklava börek yapıp torunlarımızı bekleyeceğimiz günleri de görürüz sağlıkla
Cansel. Çok geçmiş olsun İpekciğe. Tam da yolculuk üstü insallah ilerlemeden atlatır ...
Nfk, çok sevindim Ayşemin daha iyi olmasına ... Allah sağlıktan ayırmasın ...
Destiny. Şaka yaptım 20-25 yıl sonrası için çeyiz olmaz beğenmezlerGerçi sağ olsun benim annem çarşaf pike ne varsa doldurmuş ben 4-5 yaşlarında iken.. Şimdi de; eski desenler, güller falan moda oldu ya, benim pikeler de country tarzını yansıtıyo Hepsini güle güle kullanın , bence de bayramlaşın harçlığını versin eşin barışın, erkeklerin hangisi kıymet biliyo ki 1000 şey yapsan görmezler, eksik olan 1001 . için laf ederler...
Aryam, yoğunluğun çokmuş, Allah kolaylık versin ... Aryamı öperim yatağını da ayırmış kocaman abla olmuş artık maşallah...
Born, hayırlı doğumlar canım, insallah sağlıkla kucakla prensesini....
Nfkcım. Kusuruma bakma nolur şimdi gördüm yazdığını , ben ; mutfakfelsefem . com adresinden kremalı poğaça tarifine , ekstradan 1 yumurta ve bir küçük kase yoğurt ilave ederek yaptım .. Yumuşak oldular çocuklar çok sevdi ...
Pembişim. Şekerportakalım , colicos, nfk, eagle, Cansel, aryam, dilanaz , Ecrin, born ve unuttuklarım varsa, hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı bayramlar dilerim... Çarşamba günü görüşene kadar Allah'a emanet olun...
Aynen ben ceyline ceyız yerıne pata biriktirmeyı dusunuyorum. Kendi zevkine göre alsın. Barıstık barıstık:)
İyi bayramlar canım sanadaHerkese iyi bayramlar...
Geçmiş olsun canım. İlk defa duydum bu hastalığıherkese iyi bayramlar yeniden...kurban telaşı var her yerde Allah kabul etsin...biz bu sene kesmedik ama yıllardır kesmenin huzuru varken bu yıl huzursuzum kısmet seneye inşallahüveit ikiz annelerinde yorgunluk ve stresten sık rastlanıyormuş ve bağışıklık sistemi hastalığıymış bende malum sedef ve üveit bağışıklık sistemi hastalıkları mevcut...allah dermansız dert vermesin öpüyorum hepinizi...
Sanada iyi bayramlar canımHerkese mutlu bayramlar
Eşim gitti biz evdeyiz. Annemler de istanbulda, yarın müstakbel gelinle tanışacaklar
Bugün benim için çok sakin yani. Kerem öğle uykusunda. Mert bey de kucağımdan inince uyanıyor napayım o şekilde kitap okuyorum ben de.
Hahaa çok alemsin
Lcw aldı yürüdü valla
Hadi bakalım :)