ay ne güzel,kesınlıkle rahatlarsın.Şekerportakalım çok korktum inşallah iyi sonuçlar alacaksın duamızdasın
Geldim geldim
Birkaç gündür Mert çok huysuz, Kerem de dolayısıyla.. Ben de çok bunalmıştım. Dün görümcemi arayıp çağırdım, hemen atladı geldi sağolsun.. Dışarı çıkıp Keremi parka götürdük çocukları oyaladı falan.. İyi geldi.
Yarın da büyük görümcem 2 kat altımızdaki daireye taşınıyor. Biraz rahatlarım inşallah..
kıs filmin dibine vuruyonuz pembiş sen nfk daha ne istionuzMesela az önce olan olayı anlatayım
Kerem öğle uykusundaydı merti emzirirken filmin sonunu izledim
Sonra mert uyudu wc ye gittim
Wc deyken Mert çıldırmış gibi ağlamaya başladı evin taa öbür ucunda sesine kerem uyandı
Daha yemek yapacaktım
Bi wc ye gitmem nelere mal oldu
Hahaha kuzum benimmm aferinOğluşla iki ayrı parka gittik. Sonra sebze meyve almaya pazara gittik. Birkaç iş makinası izledik. Sonra apartmanımızın yanındaki kum havuzunda oynadık. Komşunun çocuğunu kıl ettik :) sonra kedi sevip öptük!! (Küçük bir busmai oğlum sanırım) sonra eve gelip yemeğimizi yedik. 2 gibi de uyudu oğluş ben de dizi izliyom :) muhtarıma raporumdur
Keremle tanışsınlar kesin kızlarını verirler.Hahaha kuzum benimmm aferin
İşin kötüsü benim oğlum babasına çekmiş kedi kovalıyo
Bu arada mommy night daha eğlenceliydi
Ay bazı söyleyeceklerimi unutuyorum
Annemler 10 gündür istanbulda bgün dönüyorlar
Gelinin ailesiyle fln tanışmışlar onlar da kasımda buraya gelcekmiş
Sonrası isteme nişan vs
Aman onlar formaliteKeremle tanışsınlar kesin kızlarını verirler.Kereme bahçe cücesi kıyafeti alan dayı mı bu??
oyyyy ne fenaaa olmuş. senin için moral bozucu bir durum olmuş yaa. tam ohhh beee diyecekken..Mesela az önce olan olayı anlatayım
Kerem öğle uykusundaydı merti emzirirken filmin sonunu izledim
Sonra mert uyudu wc ye gittim
Wc deyken Mert çıldırmış gibi ağlamaya başladı evin taa öbür ucunda sesine kerem uyandı
Daha yemek yapacaktım
Bi wc ye gitmem nelere mal oldu
niyee yaaa beni öpmicenmi yani zekai tunca dinlemiyorum diyeee.Zekai tuncaciymis benim guzel topigim yaaaa! Gelin kiz opucem sizi
eaglee, cok gecmis olsun. İki hasta bebeyle isin zor, Rabbim acil sifalar versin. Omer grip icin hangi ilaci kullaniyor?
evet yaa haklısın bi kurutma makinası şart aslında ama kırıştırıyorsa daha zulüm sanki. yaaa yanlış hatırlamıyorsam eskiden çamaşır makinaları kurutmalıydı yanlışmı hatırlıyorum acaba. yani tam kurutmazdı ama ıslakta çıkarmazdı.Selam kızlar. Sabahtan beri yazcam yazcam bi turlu yazamadım. Evi topla süpür. Çamasır at ser. Ancak yani. Çamaşır kurutma makinası almak istiyorum ama cok kırıştırıyor dıyolar. Kış gunu çamasır kurutmak zulüm. Hele nevresimler kocaman kocaman.
Hala aktifiz bencede bravo bıze. 2015 temmuz anneleride damlamış demek. Bızım kuzular da kocaman oldu şaka maka
Geçmiş olsun her ikisinede. Ayşecik daha yeni duzeldiydi oysa
Oyy çok severım. İnşallah aksilik çıkmaz gidersiniz. Konser nerde
Hadi bakalım gule gule kullan sarı gacı:)
zahmetli ancak güzel ve sağlıklı. uğraşmaya değer.sahi cansel hosgeldın evıne canım
ceylin uyudu ben de totomu ancak koydum yere. yorulmuşum.bir de cumartesılerı süt geliyor kaynat kavanozlara doldur eskılerı ısıt yoğurt yap falan.cıkan bulaşıklarını yıka.zahmetli.
karşıdaymış.eğlenceli olacak
geçmiş olsun canım.ben de bayılırım bu sarkısına ama başka sarkıalrını da severım mesela üzgünüm leyla,endülüste raks,git gidebilirsen,hayat sevılınce güzel vs..
http://www.youtube.com/watch?v=Y9PEIXYn_bo
anlaşabiliyorsanız ne mutlu sana. ama ben aslaaaa aile yakınında olmak istemiyorum.Şekerportakalım çok korktum inşallah iyi sonuçlar alacaksın duamızdasın
Geldim geldim
Birkaç gündür Mert çok huysuz, Kerem de dolayısıyla.. Ben de çok bunalmıştım. Dün görümcemi arayıp çağırdım, hemen atladı geldi sağolsun.. Dışarı çıkıp Keremi parka götürdük çocukları oyaladı falan.. İyi geldi.
Yarın da büyük görümcem 2 kat altımızdaki daireye taşınıyor. Biraz rahatlarım inşallah..
canımmm çok geçmiş olsun. tez zamanda atlatın inşallah. booool boool limon ye iç bide.selam hatunlar ...grip bize de geldi hiç atlamaz zaten ömer antibiotiğe gülsüm soğuk algınlığı ilacına başladı. doktorumuz polen ve arı sütü gereksiz ve çok erken dedi ama bağışıklık destekleyici şurup önerdi.sezonu açtık valla mideme taş oturdu...yine de buna da şükür diyeceğim şeyler gördüm hiç bahsetmeyeyim...
dans şarkımız...ey gidi gençlik
herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?