Oo süperBenim de aşım olmalı. Okuyunca aklıma geldi. Ama ne zaman hiç bilmiyorum. Karta bir bakayım.taşınma, yerleşme derken tamamen uminutmuştum. İyi ki yazdın canım benim .
Okurken çok duygulandım. Tekrar gözünaydın canım.
Bizde de var öyle bir kuzen. Valla ne söyleyeyim, çooook işime yarıyır. Bayramda eşim harçlık verirken en küçük o diye en az ona verecekti. Sakın dedim. En fazla ona vermelisin dedim. Öyle de yaptık. Ben de bol bol hediye almaya çalışıyorum. İstediği ama almadıkları şeyleri alıyorum. Bizim kuzen gezmekten çok hoşlanıyor. Neredeyse gittiğimi her yere götürüyoruz.
Ne asısı kızBoş günlerimde iş güce dalınca yazamıyorum valla.
Aşımı oldum bu arada kızlar. Bu sefer acı veya ağrısı yok gibi; öncekilerde şişmişti kolum, üstüne yatamamıştım.
Cok iyi olmuş valla senın ıcınSelam kızlar
Yoğun günler geçiriyorum Mert beni sürekli hazırolda tutuyor Kerem zaten malum
Görümcem bu apartmana taşındı dedim ya, öğretmen. 10yaşındaki kızı 2 gün okuldan erken çıkıyor bana geliyor annesi evde olmuyor. Sağolsun baya oyalıyor keremi. Bugün de beraber burgerking e gittik. Eğlenceli yenge olmaya çalışıyorum :) hahaha hoşuma gidiyor bana da atraksiyon oluyor
Bazen de keremi onlara yolluyorum kafa dinliyorum kerem de eğleniyor 5 yaşında oğlu var kreşe giden.
10 yaşında bi kız nelerden hoşlanır fikri olan var mı başka
Bu arada şekerportakalında kaldı aklım...hala gelmedi
Kv nin iğne vurmasını anlatmıştın ya önceden çok gülmüştüm :)
Üff berbattı ya benim ikinci daha çileli oldu
Ben tetanoza devam ediyorum ama kolum her sefer ağrıyo valla
Bu ara çocuğun biraz düzeni bozulacak şımaracak falan ama sonra sen oturtursun
Bebek yokmuş gibi davranın bence
Ahahahaha uzun bi süre olmaz heralde
Sıradaki kim olacak ben de çok merak ediyorum :)
Canım hayırlı ugurlu olsun. Sağlıkla buyut inşallahEwt ilk hamis kim olcak bende merak ediyorum :) bende dikislerden bu defa cok rahatsiz oldum yuruyemiyorm dogru duzgun yasir evde surekli ses yaptigi icin kiz dogru duzgun uyuyamiyo simdi annem var ama cok kalmicak o ve esim baya oyaliyo ama o gidinCe nasil oluck hc bilmiyrm daha bisi yazcktm ama unuttum :)))))
Ne kadar güzel bir ortam ya mis gibi. Siz de inşallah şöyle güzel ve bahçeli bir ev bulursunuz da bahçenden toplarsın canikom bol bol. Hatta bize zeytin yapar yollarsınGünaydın hanımlarrr. sabah sabah ağaçtan mandalin topladım. okadar güzel tatlanmışlarki.bahçeler hertaraf adım adım mandalin ağacı dolu. geçen eşimle bahçenin birinden nar kopardık. burda kimse kimseye alma demez. zaten dönüp bakmıyorlar bile. içi kızarmamış ama çok tatlıydı. şimdi zeytin zamanı ağaçların kolları kırılacak zeytinden ama toplamıyorlar o başka. çok garip yaa. bize başka biryerden teklif geldi. çok sayıda zeytin ağacı varmış gelin toplayın götürün diye. bi hafta sonu şirketten arkadaşlarla zeytin toplmaya gideceğiz bakalım. yşil zeytin burda salamura yapıyorlar kv çok iyi bilir o işleri. onada yarım çuval kadar başka biryerden geldi çok iri ve güzeldi. zahmetli ama değer bence. tektek bıçakla çizmek yada kırmak gerekiyormuş. portakal greyfurt ve limon ağaçlarındakilerde henüz tam büyümemişler.. ya buranın ençok bu özelliğini seviyorum..
Şimdi öyle bir ortamda oğlumu hayal ediyorum ve hemen kabustan uyanıyorum :)Gunaydin canlar. Dun telefon sarjimi annemde unutmusum relefonum kapanmak uzere. Laptopun da sarji tamirde. Bugun daha giremem saniyorum. Ogleyin aysecikle yakindaki bi camide sohbet var ona gitmeyi dusunuyorum. Tam uyku vaktine geliyor. Onceden gidip orada uyutabilirsem cok guzel olacak. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum. Cumaniz mubarek olsun.
yaa bide aşı için hastaneye gitcem bende. artık hafta başına kaldı. PEMBEE devlet hastanelerinde yapılıyor du değilmi bu aşı..Destinycim tetanoz aşısı.
zeytin göndermeyi düşünmedim değil canım walla aklımdan geçti. gönderirim elbette.Ne kadar güzel bir ortam ya mis gibi. Siz de inşallah şöyle güzel ve bahçeli bir ev bulursunuz da bahçenden toplarsın canikom bol bol. Hatta bize zeytin yapar yollarsın
Seninde cuman mubarek olsun. ne güzel bende severim böyle sohbetli tasavvuflu ortamları. insanın gönlü açılıyor.Gunaydin canlar. Dun telefon sarjimi annemde unutmusum relefonum kapanmak uzere. Laptopun da sarji tamirde. Bugun daha giremem saniyorum. Ogleyin aysecikle yakindaki bi camide sohbet var ona gitmeyi dusunuyorum. Tam uyku vaktine geliyor. Onceden gidip orada uyutabilirsem cok guzel olacak. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum. Cumaniz mubarek olsun.
Canım çabuk atlatırsın inşallah. sana yardımcı olacak birisi şart ama iş başa düşersede benim gibi idare edersin mecburen. iki çocukla daha zor olacak tabi. inşallah bi yardımcı çıkar.Ewt ilk hamis kim olcak bende merak ediyorum :) bende dikislerden bu defa cok rahatsiz oldum yuruyemiyorm dogru duzgun yasir evde surekli ses yaptigi icin kiz dogru duzgun uyuyamiyo simdi annem var ama cok kalmicak o ve esim baya oyaliyo ama o gidinCe nasil oluck hc bilmiyrm daha bisi yazcktm ama unuttum :)))))
Doğumdan sonra takip etmen gerekiyordu sağlıkocağında her yıl vurulacaktın şimdi olmaz.yaa bide aşı için hastaneye gitcem bende. artık hafta başına kaldı. PEMBEE devlet hastanelerinde yapılıyor du değilmi bu aşı..
6 ekimdeymişşşşşşşşş.İlbilgecim senin aşı da bu zamanlardadır sanıyorum. Benim hala ağrı veya acı yok kolumda. İnşallah sizlerin de böyle basit geçer aşıları
Busmai hemde ne kuşak farkı var kızımmmmmmmm!!ben kitap okumayı çok severdim. Yani kitap alabilirsin sevdiği bir sanatçının albümü de olabilir. Sonracıma kıyafet yada odasına bişi de olabilir. Çok kıskanıyorum seni ve ilbilgeyi haaaaaa!!!!!!
Yeni bir başlangıç diyorsun. Kızımdan sonra bana da sanki zamanı verimli kullanamıyormuşum gibi gelmeye başladı. Kitap ancak boş derslerimde okuyorum. Bazen de uyumadan önce. Kur'an okumayı yeni öğrendim ama bu taşınma nedeniyle onu da boşladım. Kıldığın namaz işte...selam hatunlar.. n'aptınız bensiz bakalım?
ben bugün epeyce angarya işimi hallettim. internetsiz ve tv siz evin hikmeti,
100 küsür sayfa da kitap okudum.. çok salmışım kendimi yaaa
kendime bi plan hazırladım. okuduğum kitabı bitiriyorum ve hatim başlıyorum, her gün okuyacağım inş.
biraz maceralı olacak ama cumaları da bu yakındaki sohbete gidicem. yoksa benim adam olacağım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?