Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pembişim alemsinn :)
Bugün çok yoruldum Kerem eve girmek istemedi falan.. Şimdi Allahın sonsuz merhametiyle ikisi de uyudu ,hemen yatışa geçicem :)
Oo süper
Çak dostum!
İyi yapmışsınız. Asıl zahmet çekene hediye alınır.
Biz onunla baştan beri iyi anlaşırız hatırlıyorum da ben nişanlanırken 4-5 yaşlarındaydı :)

Ben de bugün migrostan kız kıyafeti tasarlama kitabı vardı ondan aldım hazır çıkmışken, sevdi sanırım "arkadaşımda da var" dedi..
Kendim o yaşlarda ne severdim hatırlamaya çalışıyorum ama malum arada nesil farkı var :)
Sinemaya gideriz mert ek gıdaya geçince. İnşallah.
Avm'de seveceği birşey olmaz heralde belki üstüne bişeyler bakmak dışında. Zaten çok süslü kızlardan değil ,sıkılır
 
İlbilgecim senin aşı da bu zamanlardadır sanıyorum. Benim hala ağrı veya acı yok kolumda. İnşallah sizlerin de böyle basit geçer aşıları

Busmai hemde ne kuşak farkı var kızımmmmmmmm!! ben kitap okumayı çok severdim. Yani kitap alabilirsin sevdiği bir sanatçının albümü de olabilir. Sonracıma kıyafet yada odasına bişi de olabilir. Çok kıskanıyorum seni ve ilbilgeyi haaaaaa!!!!!!
 
Ewt ilk hamis kim olcak bende merak ediyorum :) bende dikislerden bu defa cok rahatsiz oldum yuruyemiyorm dogru duzgun yasir evde surekli ses yaptigi icin kiz dogru duzgun uyuyamiyo simdi annem var ama cok kalmicak o ve esim baya oyaliyo ama o gidinCe nasil oluck hc bilmiyrm daha bisi yazcktm ama unuttum :)))))
 
Günaydınlar herkeseeeeeee :) haftanın son günü hayırlı ve uğurlu olsunnn.

Borncum minik Zümra henüz sesten falan etkilenmez daha çok küçük. Tabiki annen gidince zorlanacaksın ama devreye birazcık da babaaneyi falan soksan iyi olur. Okadar yakın oturmanın bi karşılığı olsun canım :)
 
Gunaydın herkese yazamıyorum bı kaç gundur
Nfk gecmiş olsun canım
Boş günlerimde iş güce dalınca yazamıyorum valla.

Aşımı oldum bu arada kızlar. Bu sefer acı veya ağrısı yok gibi; öncekilerde şişmişti kolum, üstüne yatamamıştım.
Ne asısı kız
Cok iyi olmuş valla senın ıcın
Canım hayırlı ugurlu olsun. Sağlıkla buyut inşallah
 
Gunaydin canlar. Dun telefon sarjimi annemde unutmusum relefonum kapanmak uzere. Laptopun da sarji tamirde. Bugun daha giremem saniyorum. Ogleyin aysecikle yakindaki bi camide sohbet var ona gitmeyi dusunuyorum. Tam uyku vaktine geliyor. Onceden gidip orada uyutabilirsem cok guzel olacak. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum. Cumaniz mubarek olsun.
 
Günaydın hanımlarrr. sabah sabah ağaçtan mandalin topladım. okadar güzel tatlanmışlarki.bahçeler hertaraf adım adım mandalin ağacı dolu. geçen eşimle bahçenin birinden nar kopardık. burda kimse kimseye alma demez. zaten dönüp bakmıyorlar bile. içi kızarmamış ama çok tatlıydı. şimdi zeytin zamanı ağaçların kolları kırılacak zeytinden ama toplamıyorlar o başka. çok garip yaa. bize başka biryerden teklif geldi. çok sayıda zeytin ağacı varmış gelin toplayın götürün diye. bi hafta sonu şirketten arkadaşlarla zeytin toplmaya gideceğiz bakalım. yşil zeytin burda salamura yapıyorlar kv çok iyi bilir o işleri. onada yarım çuval kadar başka biryerden geldi çok iri ve güzeldi. zahmetli ama değer bence. tektek bıçakla çizmek yada kırmak gerekiyormuş. portakal greyfurt ve limon ağaçlarındakilerde henüz tam büyümemişler.. ya buranın ençok bu özelliğini seviyorum..
 
Ne kadar güzel bir ortam ya mis gibi. Siz de inşallah şöyle güzel ve bahçeli bir ev bulursunuz da bahçenden toplarsın canikom bol bol. Hatta bize zeytin yapar yollarsın
 
Şimdi öyle bir ortamda oğlumu hayal ediyorum ve hemen kabustan uyanıyorum :)
 
offf görüşmelerim vardı henüz yeni geldim şirkete. hiç bukadar yorulmazdım ne oluyor bana yaaa yaşlanıyormuyum ne yorgunluk var üzerimde enerjim düştü sanki. sanırım iyileşemedimde. herzamanki geleneğimle bi türk kahvesi içeğim. kendime geleyim biraz. bu arada katalog çekimleri haftaya kaldı yaa.
Akşam eşimle biraz mobilya baktım. renk seçiminde kararsızım. koltuklar ne renk olsa ki kafam karıştı. mobilyayı beyaz düşünüyorumda koltuk perde seçimi için acele etmicem. yatak odasınıda komle beyaz düşünüyorum. zaten çok parçalı birşey almıcam. olabildiğince sade olmalı. çok eşya çok işş. Batu için de yatak baktık. arabalı modeller çok güzel ama yaylı yatağı içine çok gömülüyor. aşağı inerken özellikle karanlıkta takılır düşer diye endişelendim. sanırım baza alcam hiç olmazsa sandığınıda pike yorgan tarzı şeyler koymaya çok yarar. kıyafetleri için bi dolap belki alçak dolaplardan yeter gibi. 3-4 çekmeceli de ayrıca koyarım biter. internetten de beyaz eşyalara bakıyorum bir taraftan. daha tabak çanak ıvır zıvır işi bütçeyi biraz sallıyacak.
 
Ne kadar güzel bir ortam ya mis gibi. Siz de inşallah şöyle güzel ve bahçeli bir ev bulursunuz da bahçenden toplarsın canikom bol bol. Hatta bize zeytin yapar yollarsın
zeytin göndermeyi düşünmedim değil canım walla aklımdan geçti. gönderirim elbette.
 
Seninde cuman mubarek olsun. ne güzel bende severim böyle sohbetli tasavvuflu ortamları. insanın gönlü açılıyor.
 
Arkadaşlar kaçtır sorcam, merak ediyorum. ŞEKER PORTAKALI ndan haber varmı. ne olduğunu yazdıda ben mi göremedim acaba. bi gelişme varmı melisa iyimi. nesi var ki. çoktandır topiğede girmiyor.
 
Canım çabuk atlatırsın inşallah. sana yardımcı olacak birisi şart ama iş başa düşersede benim gibi idare edersin mecburen. iki çocukla daha zor olacak tabi. inşallah bi yardımcı çıkar.
 
yaa bide aşı için hastaneye gitcem bende. artık hafta başına kaldı. PEMBEE devlet hastanelerinde yapılıyor du değilmi bu aşı..
Doğumdan sonra takip etmen gerekiyordu sağlıkocağında her yıl vurulacaktın şimdi olmaz.
Zaten her tetanoz şüphesinde tekrar vuruyorlarmış, ben aşılıyım desen de..
 
6 ekimdeymişşşşşşşşş.
 
selam hatunlar.. n'aptınız bensiz bakalım?



ben bugün epeyce angarya işimi hallettim. internetsiz ve tv siz evin hikmeti,
100 küsür sayfa da kitap okudum.. çok salmışım kendimi yaaa


kendime bi plan hazırladım. okuduğum kitabı bitiriyorum ve hatim başlıyorum, her gün okuyacağım inş.
biraz maceralı olacak ama cumaları da bu yakındaki sohbete gidicem. yoksa benim adam olacağım yok.




 
Yeni bir başlangıç diyorsun. Kızımdan sonra bana da sanki zamanı verimli kullanamıyormuşum gibi gelmeye başladı. Kitap ancak boş derslerimde okuyorum. Bazen de uyumadan önce. Kur'an okumayı yeni öğrendim ama bu taşınma nedeniyle onu da boşladım. Kıldığın namaz işte...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…