Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeee.
Oğluşum dün okadar çok kalktı ki!! Kabus geri döndü sandım. İki yıl nasıl katlanmışım yahu?? Bi de düşünün ki şimdi bebeğim olsa yada hamile olsam! Oyyyyy Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ve inşallah herkesin gönlüne göre olan zamanda olsun

Nfkcım yolun açık olsun canım. İnşallah planların gerçekleşir. Sevabın bol olsun inşallah :) bi de muhtar olarak şekerportakalımıx ile bi görüşsen de içimize su serpsen :/

İlbilgecan yerleştin mi kız iyice??? Yeni ev bana ilkzamanlar bi tuhaf gelir nedense. Alışamam vs. Alışkanlıklarımdan zor vazgeçiyorum zannımca :) aşını da ol çok geçmeden

Colicoscum doğumdan sonra da aşı devam etti ve öyle tamamlandı sağlık ocağında. Sen ara verdiysen başka bişi yapmalı sanıyorum. Bi konuş bakalım.

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)

Günaydın tatlişkolarımmm. iyisinizdir umarım. saat 10 da toplantım var. sonrası iş vs. hafta sonu evde olanlara çok özeniyorum. gerçi evde iş güç dahamı çok yoruluyor insan. akşam gene mobilya baktım. ama yine karar veremedim. eşim kafayı yiyecek niye beğenmiyorsun diye. aslında istediğim çok abartı bişey değil. zaten burada evler çok küçük olduğu için bide yazlık yer olduğundan enine boyuna düşünüp karar vermek lazım. birde evime geldiğimde içim açılsın istiyorum. sıcak renklerden seçmek istiyorum. tamamen ruhsal sanırım. ben mesela akşamdan giyeceklerimi hazırlarım sabah tekrar değiştiririm. o anki psikolojim öyle ama sabah o renk seçtiğim kıyafaeti giymem. bu durum hergün aynı olmasada renkler beni etkiliyor. neyse sizinde tavsiyenizi bekliyorum kızlar.

ben doğumdan sonra aşı olmadım. ancak geçen sağlık kontrolünden geçtiğimizde dr bu aşıyı yaptırmamı söyledi. yani zamansız yine yapılıyor demekki.

Doğumdan sonra takip etmen gerekiyordu sağlıkocağında her yıl vurulacaktın şimdi olmaz.
Zaten her tetanoz şüphesinde tekrar vuruyorlarmış, ben aşılıyım desen de..
bir sorayım bakalım. hastane işlerini hiç sevmiyorum bea.

Çok sık giremiyorum ama sensiz olmuyor şekerim.
kitap konusunda aynı benim gibisin. başladımmı bırakamıyorsun demekki. bende bi fırsatını bulsam mevlanayı anlatan bi kitap vardı ona başlamayı düşünüyorum. hatim çok güzel allah kabul etsin. ben arapça okuyamıyorum harfleri ezbere bilsemde. tek tek anlıyorum birleştirince okuyamıyorum. türkçesi daha kolay geliyor.

mobilyadan bahsediyorum ya buradaki sayfa mobilya reklamları doldu ne komiiik.

Bazen aynı şeyi ben de düşünüyorum. 2 saate bir kalk, emzir. Şimdi çok geliyor.
Yerleştim canım ama eksiklerimiz var. Banyo halısı aldık, gelmedi. Konsol üstü aksesuarlarım hiç yok. Aynam bile. Daha doğrusu evde aksesuar yok. Kızımın odssının duvar kağıdını aldık ama henüz yapılmadı. Cam balkon yapılacak. Çyle ıvır zıvır iş var canım.

bir sorayım bakalım. hastane işlerini hiç sevmiyorum bea.
Bildiğim kadarıyla hamile olmana gerek yok. İstediğin zaman ilk dozdan başlayabiliyorsun.

mobilyadan bahsediyorum ya buradaki sayfa mobilya reklamları doldu ne komiiik.
Ne güzel işte sana yardım ediyorlar.

Dün eşim balığa gitti annemde kaldım..
Bugün annem sonunda "ben kızımı siz canına okuyun diye mi doğurdum?!" dedi bebelere, hahahaha

Ahhh ahh iki saatte l
Dün eşim balığa gitti annemde kaldım..
Bugün annem sonunda "ben kızımı siz canına okuyun diye mi doğurdum?!" dedi bebelere, hahahaha
:)))))))) ben yanarim yavrum sana yavrum yanar kuzusuna durumlari...
Ben de ateslendim ama feci titriyorum sanirimsut atesi yasirde de olmustu ama fena haldeyim kolum kalkmiyo yasir de hasta acaba ondani gecti kiza gecmese bari (

slm canlar.. herkese güzel bi haftasonu diliyorum.

öğleyin bi avm turu yaptım. (ve artık çenemden kurtuldunuz) siyah bi çanta aldım.
bi tane de vişne çürüğüüüü bayram harçlıklarımı kullanmak ne zevkli bi şeymiş yaaaa

born, geçmiş olsun canım ya.. inş grip değildir diyicem, çünkü o daha da zarar verir.
daha zümra çok küçük acaba biraz boşaltsan, sağsan rahatlar mısın?..

busmai, bornun yorumuna aynen katılıyorum. herkes kendi yavrusunu düşünüyor.
küçük büyük farketmiyor

colicos, ben elif şafak ın aşk ına ba-yıl-dııım! okuduğum en güzel romanlardan biri, belki de en iyisi.
konu zaten cezbedici, ancak anlatım hele kurgu harikulade. etkisinden çıkmak güç. kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben de nazan bekiroğlunun şu nar ağacı romanını okumak istiyorum, bakalım nerden bulucam. olmazsa alıcam artıkın..

Ok

Selam canlar. Acilden geliyoruz. Sabahtan beri hoplayan oynayan cocuk sat 9.30a doğru mızırdanmaya basladı. Ateşi de yok. Sonra sarımsak yağı verdım bir cay kasıgı ardından corba yedirdim. Sonra ateşini ölçtum yıne ateş yok ama ağlamaya basladı sonra gözler kaymaya basladı. Birden bi halsizlik uyuma isteği çocukta. Uyutmamaya calısıyorum ama gözleri gidiyor. Cok korktum. Ağlıyor bi taraftan. Gündüz bizim yatagın uzerınde oyun oynamıştık. Sırtıma cıkıyodu ordan yatağın üzerine dusuyodu. Guluyoduk. Aklıma kötu kötu seyler gelmeye basladı ama öyke sert zemine falan kafasını vurmadı hiç. Acile gittik apar topar. Doktor boğazları kırmızı dedi antıbıyotik verdi. Atesı falan yok ama dedim. Ateş sonradan olur dedi. Hala kafam karısık. Şimdi uyuyor. Arabada bayıldıydı. Eve girince bi uyandı o arada calpol verdim ama cok korktum hiç böyle birsey yasamamıştım. Hala da korkuyorum.

Destinycim çok şaşırdım canım geçmişler olsun. Allah beterinden korusun. Hiçbirimizi yavrularımızla imtihan etmesin inşallah.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar olur inşallah. Babamız bugün öğleden sonra ankaraya maça gidiyor. Akşama kadar kopuşlardayız yani

destiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.

Öncelikle herkese günaydın.
Geçmiş olsun canım.kafasını sert zemine çarpmadıysa çarpma ile ilgili bir durum durum değildir. Yatak yumuşak sonuçta. Bir şey olmaz.endişelenme canım.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar olur inşallah. Babamız bugün öğleden sonra ankaraya maça gidiyor. Akşama kadar kopuşlardayız yani
Efe ile annesi baş başa...

Geçmiş olsun .

Geçmiş olsun canımcım ya. Valla ben şu an akıl sağlığımı zor koruyorum; senin gibi üç çocuk anası olsam bi de dönüşümlü hasta olsalar tadımdan yenmez

Alemlere akıcaz hava feci soğuk. Evde pinekleme mode on.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…