ben doğumdan sonra aşı olmadım. ancak geçen sağlık kontrolünden geçtiğimizde dr bu aşıyı yaptırmamı söyledi. yani zamansız yine yapılıyor demekki.Günaydınlar herkeseeeeeee.
Oğluşum dün okadar çok kalktı ki!! Kabus geri döndü sandım. İki yıl nasıl katlanmışım yahu?? Bi de düşünün ki şimdi bebeğim olsa yada hamile olsam! Oyyyyy Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ve inşallah herkesin gönlüne göre olan zamanda olsun
Nfkcım yolun açık olsun canım. İnşallah planların gerçekleşir. Sevabın bol olsun inşallah :) bi de muhtar olarak şekerportakalımıx ile bi görüşsen de içimize su serpsen :/
İlbilgecan yerleştin mi kız iyice??? Yeni ev bana ilkzamanlar bi tuhaf gelir nedense. Alışamam vs. Alışkanlıklarımdan zor vazgeçiyorum zannımca :) aşını da ol çok geçmeden
Colicoscum doğumdan sonra da aşı devam etti ve öyle tamamlandı sağlık ocağında. Sen ara verdiysen başka bişi yapmalı sanıyorum. Bi konuş bakalım.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
bir sorayım bakalım. hastane işlerini hiç sevmiyorum bea.Doğumdan sonra takip etmen gerekiyordu sağlıkocağında her yıl vurulacaktın şimdi olmaz.
Zaten her tetanoz şüphesinde tekrar vuruyorlarmış, ben aşılıyım desen de..
Çok sık giremiyorum ama sensiz olmuyor şekerim.selam hatunlar.. n'aptınız bensiz bakalım?
ben bugün epeyce angarya işimi hallettim. internetsiz ve tv siz evin hikmeti,
100 küsür sayfa da kitap okudum.. çok salmışım kendimi yaaa
kendime bi plan hazırladım. okuduğum kitabı bitiriyorum ve hatim başlıyorum, her gün okuyacağım inş.
biraz maceralı olacak ama cumaları da bu yakındaki sohbete gidicem. yoksa benim adam olacağım yok.
Bazen aynı şeyi ben de düşünüyorum. 2 saate bir kalk, emzir. Şimdi çok geliyor.Günaydınlar herkeseeeeeee.
Oğluşum dün okadar çok kalktı ki!! Kabus geri döndü sandım. İki yıl nasıl katlanmışım yahu?? Bi de düşünün ki şimdi bebeğim olsa yada hamile olsam! Oyyyyy Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ve inşallah herkesin gönlüne göre olan zamanda olsun
Nfkcım yolun açık olsun canım. İnşallah planların gerçekleşir. Sevabın bol olsun inşallah :) bi de muhtar olarak şekerportakalımıx ile bi görüşsen de içimize su serpsen :/
İlbilgecan yerleştin mi kız iyice??? Yeni ev bana ilkzamanlar bi tuhaf gelir nedense. Alışamam vs. Alışkanlıklarımdan zor vazgeçiyorum zannımca :) aşını da ol çok geçmeden
Colicoscum doğumdan sonra da aşı devam etti ve öyle tamamlandı sağlık ocağında. Sen ara verdiysen başka bişi yapmalı sanıyorum. Bi konuş bakalım.
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum :)
Bildiğim kadarıyla hamile olmana gerek yok. İstediğin zaman ilk dozdan başlayabiliyorsun.bir sorayım bakalım. hastane işlerini hiç sevmiyorum bea.
Ne güzel işte sana yardım ediyorlar.mobilyadan bahsediyorum ya buradaki sayfa mobilya reklamları doldu ne komiiik.
Hahaaaaa, teyzem haklı. Doğru söze ne denir.Dün eşim balığa gitti annemde kaldım..
Bugün annem sonunda "ben kızımı siz canına okuyun diye mi doğurdum?!" dedi bebelere, hahahaha
:)))))))) ben yanarim yavrum sana yavrum yanar kuzusuna durumlari...Dün eşim balığa gitti annemde kaldım..
Bugün annem sonunda "ben kızımı siz canına okuyun diye mi doğurdum?!" dedi bebelere, hahahaha
slm canlar.. herkese güzel bi haftasonu diliyorum.
öğleyin bi avm turu yaptım. (ve artık çenemden kurtuldunuz) siyah bi çanta aldım.
bi tane de vişne çürüğüüüübayram harçlıklarımı kullanmak ne zevkli bi şeymiş yaaaa
born, geçmiş olsun canım ya.. inş grip değildir diyicem, çünkü o daha da zarar verir.
daha zümra çok küçükacaba biraz boşaltsan, sağsan rahatlar mısın?..
busmai, bornun yorumuna aynen katılıyorum. herkes kendi yavrusunu düşünüyor.
küçük büyük farketmiyor
colicos, ben elif şafak ın aşk ına ba-yıl-dııım!okuduğum en güzel romanlardan biri, belki de en iyisi.
konu zaten cezbedici, ancak anlatım hele kurgu harikulade. etkisinden çıkmak güç. kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben de nazan bekiroğlunun şu nar ağacı romanını okumak istiyorum, bakalım nerden bulucam. olmazsa alıcam artıkın..
[/QUOTE
Aşk güzeldi ama Nar Ağacı muhteşem. Süper bir kitap. Aldığına pişman olmazsın.Ben Sinan Yağmur'dan Kimya Hatun'u da okudum. Aşk ile konu aynı ama ele alışları çok farklı.
Öncelikle herkese günaydın.Selam canlar. Acilden geliyoruz. Sabahtan beri hoplayan oynayan cocuk sat 9.30a doğru mızırdanmaya basladı. Ateşi de yok. Sonra sarımsak yağı verdım bir cay kasıgı ardından corba yedirdim. Sonra ateşini ölçtum yıne ateş yok ama ağlamaya basladı sonra gözler kaymaya basladı. Birden bi halsizlik uyuma isteği çocukta. Uyutmamaya calısıyorum ama gözleri gidiyor. Cok korktum. Ağlıyor bi taraftan. Gündüz bizim yatagın uzerınde oyun oynamıştık. Sırtıma cıkıyodu ordan yatağın üzerine dusuyodu. Guluyoduk. Aklıma kötu kötu seyler gelmeye basladı ama öyke sert zemine falan kafasını vurmadı hiç. Acile gittik apar topar. Doktor boğazları kırmızı dedi antıbıyotik verdi. Atesı falan yok ama dedim. Ateş sonradan olur dedi. Hala kafam karısık. Şimdi uyuyor. Arabada bayıldıydı. Eve girince bi uyandı o arada calpol verdim ama cok korktum hiç böyle birsey yasamamıştım. Hala da korkuyorum.
Efe ile annesi baş başa...Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar olur inşallah. Babamız bugün öğleden sonra ankaraya maça gidiyor. Akşama kadar kopuşlardayız yani
Geçmiş olsun .destiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.
Geçmiş olsun canımcım ya. Valla ben şu an akıl sağlığımı zor koruyorum; senin gibi üç çocuk anası olsam bi de dönüşümlü hasta olsalar tadımdan yenmezdestiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.
Alemlere akıcazÖncelikle herkese günaydın.
Geçmiş olsun canım.kafasını sert zemine çarpmadıysa çarpma ile ilgili bir durum durum değildir. Yatak yumuşak sonuçta. Bir şey olmaz.endişelenme canım.
Efe ile annesi baş başa...
Geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?