- 8 Ağustos 2011
- 12.583
- 14.837
- 498
methini duymuştum, sen de harika diyorsun madem. ilk fırsatta alıp okumalıyımYazıklarım gitmiş. Nfk, Aşk güzeldi ama Nar Ağacı muhteşem. Aldığına pişman olmazsın. Mutlaka okumalısın.
geçmiş olsun canım, bugün nasıl ceylin?Selam canlar. Acilden geliyoruz. Sabahtan beri hoplayan oynayan cocuk sat 9.30a doğru mızırdanmaya basladı. Ateşi de yok. Sonra sarımsak yağı verdım bir cay kasıgı ardından corba yedirdim. Sonra ateşini ölçtum yıne ateş yok ama ağlamaya basladı sonra gözler kaymaya basladı. Birden bi halsizlik uyuma isteği çocukta. Uyutmamaya calısıyorum ama gözleri gidiyor. Cok korktum. Ağlıyor bi taraftan. Gündüz bizim yatagın uzerınde oyun oynamıştık. Sırtıma cıkıyodu ordan yatağın üzerine dusuyodu. Guluyoduk. Aklıma kötu kötu seyler gelmeye basladı ama öyke sert zemine falan kafasını vurmadı hiç. Acile gittik apar topar. Doktor boğazları kırmızı dedi antıbıyotik verdi. Atesı falan yok ama dedim. Ateş sonradan olur dedi. Hala kafam karısık. Şimdi uyuyor. Arabada bayıldıydı. Eve girince bi uyandı o arada calpol verdim ama cok korktum hiç böyle birsey yasamamıştım. Hala da korkuyorum.
hadi bakalım, kop kop kooop!Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar olur inşallah. Babamız bugün öğleden sonra ankaraya maça gidiyor. Akşama kadar kopuşlardayız yani
çok geçmiş olsun. bi eve hastalık girince herkesi sıradan dolaşıyor zaten..destiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.
Azmine hayranım pembişim.Ne babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)
Yarın okuldaki bir görev dolayısı ile sabahtan okulda olmalıyım. Ne yemeğim var ne bişi. Sabahın köründe kalkıp yapıcam inşallahhhhh.
Azim değil kız mecburiyettttttttt :)Azmine hayranım pembişim.
Bu kuzucuklar babaya pek bir düşkün.
Dedtiny canim cok gecmis olsun dr havale olabileceginden bahsettimi belirtiler cok benzuyor agustos ayinda kuzenim yasadi bu durumu yanimda carpmda diyimce acaba dedim havaleyide tetikleyen bir durum cunkuSelam canlar. Acilden geliyoruz. Sabahtan beri hoplayan oynayan cocuk sat 9.30a doğru mızırdanmaya basladı. Ateşi de yok. Sonra sarımsak yağı verdım bir cay kasıgı ardından corba yedirdim. Sonra ateşini ölçtum yıne ateş yok ama ağlamaya basladı sonra gözler kaymaya basladı. Birden bi halsizlik uyuma isteği çocukta. Uyutmamaya calısıyorum ama gözleri gidiyor. Cok korktum. Ağlıyor bi taraftan. Gündüz bizim yatagın uzerınde oyun oynamıştık. Sırtıma cıkıyodu ordan yatağın üzerine dusuyodu. Guluyoduk. Aklıma kötu kötu seyler gelmeye basladı ama öyke sert zemine falan kafasını vurmadı hiç. Acile gittik apar topar. Doktor boğazları kırmızı dedi antıbıyotik verdi. Atesı falan yok ama dedim. Ateş sonradan olur dedi. Hala kafam karısık. Şimdi uyuyor. Arabada bayıldıydı. Eve girince bi uyandı o arada calpol verdim ama cok korktum hiç böyle birsey yasamamıştım. Hala da korkuyorum.
Saol canım. Ben de cok korktum. Dudağımda ucuk cıktı korkudanDestinycim çok şaşırdım canımgeçmişler olsun. Allah beterinden korusun. Hiçbirimizi yavrularımızla imtihan etmesin inşallah.
Saol canım sanada gecmiş olsun. Dediğin gıbı allah beterınden saklasındestiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.
Bugun sabah antıbıyotıgını verdım. Sabahtan keyıfsızdı ates de en fazla 37,5 oldu. Aksama doğru canlandı. Gayet ıyı ne antıbıyotık verdim nede ates dusurucu. Bana göre boğaz enfeksıyonu değil bu. Aklıma diş geliyor. İnşallah öyledir. Suanda hersey normalgünaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi pazar diliyorum.
pamuk helvacım, nerelerdesin kuzum?
kahvaltı yaptık, eşim işleri için çıktı. biz de ayşecikle evi toparladık.
şimdi koruya yürüyüşe gidicez..
methini duymuştum, sen de harika diyorsun madem. ilk fırsatta alıp okumalıyım
geçmiş olsun canım, bugün nasıl ceylin?
bana kalırsa da başını vurmasıyla alakası yok gibi görünüyor.
zaten yumuşak zemin. ne kadar yüksekten düşerse düşsün, başı ciddi darbe almaz.
bir de öyle bi durum olsa, anında bi tepki olur. yani saatler saat sonra olduğuna göre
başka bi rahatsızlığın belirtisi olabilir. bizimkinin de ateşi öyle seyrediyor. önce
mızıldıyor, ağlıyor. gözler baygın bakıyor. ama ölçsen ateş normal. sonra birden fırlıyor.
hadi bakalım, kop kop kooop!
çok geçmiş olsun. bi eve hastalık girince herkesi sıradan dolaşıyor zaten..
Hay masallah tü tü nazar değmesin:)Ne babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)
Yarın okuldaki bir görev dolayısı ile sabahtan okulda olmalıyım. Ne yemeğim var ne bişi. Sabahın köründe kalkıp yapıcam inşallahhhhh.
Doktor daha önce havale gecırıp gecırmediğini sordu. Ama şuanda gayet ıyı. Havale yuksek atesten olmazmı. Bunun atesı de yok ki zatenDedtiny canim cok gecmis olsun dr havale olabileceginden bahsettimi belirtiler cok benzuyor agustos ayinda kuzenim yasadi bu durumu yanimda carpmda diyimce acaba dedim havaleyide tetikleyen bir durum cunku
Yok olmaz canim 36 bile geciren vr soguk havale deniliyorSaol canım. Ben de cok korktum. Dudağımda ucuk cıktı korkudan
Saol canım sanada gecmiş olsun. Dediğin gıbı allah beterınden saklasın
Bugun sabah antıbıyotıgını verdım. Sabahtan keyıfsızdı ates de en fazla 37,5 oldu. Aksama doğru canlandı. Gayet ıyı ne antıbıyotık verdim nede ates dusurucu. Bana göre boğaz enfeksıyonu değil bu. Aklıma diş geliyor. İnşallah öyledir. Suanda hersey normal
Nar ağacını mutlaka okumalısın. Nazan bekiroğlunun dedesinin gercek öykusuymuş
Hay masallah tü tü nazar değmesin:)
Doktor daha önce havale gecırıp gecırmediğini sordu. Ama şuanda gayet ıyı. Havale yuksek atesten olmazmı. Bunun atesı de yok ki zaten
Bunuda ilk kez duydum. Sanırım havale turu bır sey değildi. Bır de sarımsak yagı vermiştim öncesinde. Acaba tansıyonunu falan mı dusurdu de öyle kayıp gıttı. Bırden halsizleştiYok olmaz canim 36 bile geciren vr soguk havale deniliyor
Suan iyi olmasuna cok sevindim bililenin aksine normalhayata donus saglanabiliyor
Cok gecmis olsun arkadasimBunuda ilk kez duydum. Sanırım havale turu bır sey değildi. Bır de sarımsak yagı vermiştim öncesinde. Acaba tansıyonunu falan mı dusurdu de öyle kayıp gıttı. Bırden halsizleşti
Amin aminCok gecmis olsun arkadasim
Illa farki anlarsin durum ole olmus olsydi rabbimtum evlatlrimizikorusun
ahahahahah! bu veletler bizle dalga geçiyor ya. yemekti, uykuydu, oyundu, gezmeydi hepsi bizleNe babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)
hoşgeldin, nerelerdesin yahu?Dedtiny canim cok gecmis olsun dr havale olabileceginden bahsettimi belirtiler cok benzuyor agustos ayinda kuzenim yasadi bu durumu yanimda carpmda diyimce acaba dedim havaleyide tetikleyen bir durum cunku
şeker portakalından iyi haberler var. konunun uzmanı dr a gitmişler ve dr onlara korktukları gibi bi durum veŞeker portakalından haber yokmu arkadaslar. Aklımızı bulandırdı gitti. İnşallah hersey yolundadır
kız herkese başka bi şey nasıl yapıyon yaaa?!Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Bebeler de hasta olmasın inşallah :)
Sabahtan kıymalı kabak yemeğimi yaptım. Bu tarz şeyler yemeyen kocacana kıymalı kaşarlı ve beyaz peynirli gözleme yaptım. Oğluşuma da sigara böreği sardım mı okula hazırlanabilirimboynum tutuk sola dönemiyorum bu arada bana bravo diyenler; siz de evinizde herbişiyinizi yapıyosunuz yahu ben gibi sabaha bırakmıyosunuz ki o daha iyi bence
çok ayrıntı bilmiyorum ama evet, okula başlasın demiş dr.Gunaydın canlarım
Born şimdi iyi canım. Senin kuzu nasıl
Pembiş gece yatmam tum işi yaparım ama sabah kalkıp dürtsen yapamam yemek falan. Daha kırışığım açılmadan :) o yemek yanar:)
Nfk cok sevındım şeker portakalına. Okulamı baslaması gerekiyomuş kuzunun.
Ben bimin kurufasulyesını kullanıyorum hep. Hiç ıslatmam gerek yok. Bi kez haslayıp üzerınede soguk su döküyorum altını kapatınca şişsin diye. Sonra yallah dudukluye. Lokum gibi oluyor. Bimin fasulyesi hem uygun hem de lezzetli hem de guzel pişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?