Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi pazar diliyorum.
pamuk helvacım, nerelerdesin kuzum?

kahvaltı yaptık, eşim işleri için çıktı. biz de ayşecikle evi toparladık.
şimdi koruya yürüyüşe gidicez..

Yazıklarım gitmiş. Nfk, Aşk güzeldi ama Nar Ağacı muhteşem. Aldığına pişman olmazsın. Mutlaka okumalısın.
methini duymuştum, sen de harika diyorsun madem. ilk fırsatta alıp okumalıyım

geçmiş olsun canım, bugün nasıl ceylin?
bana kalırsa da başını vurmasıyla alakası yok gibi görünüyor.
zaten yumuşak zemin. ne kadar yüksekten düşerse düşsün, başı ciddi darbe almaz.
bir de öyle bi durum olsa, anında bi tepki olur. yani saatler saat sonra olduğuna göre
başka bi rahatsızlığın belirtisi olabilir. bizimkinin de ateşi öyle seyrediyor. önce
mızıldıyor, ağlıyor. gözler baygın bakıyor. ama ölçsen ateş normal. sonra birden fırlıyor.

Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel bir pazar olur inşallah. Babamız bugün öğleden sonra ankaraya maça gidiyor. Akşama kadar kopuşlardayız yani
hadi bakalım, kop kop kooop!
destiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.
çok geçmiş olsun. bi eve hastalık girince herkesi sıradan dolaşıyor zaten..

Ne babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)

Yarın okuldaki bir görev dolayısı ile sabahtan okulda olmalıyım. Ne yemeğim var ne bişi. Sabahın köründe kalkıp yapıcam inşallahhhhh.

Azmine hayranım pembişim.
Bu kuzucuklar babaya pek bir düşkün.

Dedtiny canim cok gecmis olsun dr havale olabileceginden bahsettimi belirtiler cok benzuyor agustos ayinda kuzenim yasadi bu durumu yanimda carpmda diyimce acaba dedim havaleyide tetikleyen bir durum cunku

Destinycim çok şaşırdım canım geçmişler olsun. Allah beterinden korusun. Hiçbirimizi yavrularımızla imtihan etmesin inşallah.
Saol canım. Ben de cok korktum. Dudağımda ucuk cıktı korkudan

destiny çok geçmi olsun. Allah beterinden saklasin. e
bizimkilerde de viral enfeksiyon var. önce kerem'deydi şimdi ipege geçti.
Saol canım sanada gecmiş olsun. Dediğin gıbı allah beterınden saklasın
Bugun sabah antıbıyotıgını verdım. Sabahtan keyıfsızdı ates de en fazla 37,5 oldu. Aksama doğru canlandı. Gayet ıyı ne antıbıyotık verdim nede ates dusurucu. Bana göre boğaz enfeksıyonu değil bu. Aklıma diş geliyor. İnşallah öyledir. Suanda hersey normal
Nar ağacını mutlaka okumalısın. Nazan bekiroğlunun dedesinin gercek öykusuymuş
Hay masallah tü tü nazar değmesin:)

Dedtiny canim cok gecmis olsun dr havale olabileceginden bahsettimi belirtiler cok benzuyor agustos ayinda kuzenim yasadi bu durumu yanimda carpmda diyimce acaba dedim havaleyide tetikleyen bir durum cunku
Doktor daha önce havale gecırıp gecırmediğini sordu. Ama şuanda gayet ıyı. Havale yuksek atesten olmazmı. Bunun atesı de yok ki zaten

Şeker portakalından haber yokmu arkadaslar. Aklımızı bulandırdı gitti. İnşallah hersey yolundadır

Yok olmaz canim 36 bile geciren vr soguk havale deniliyor
Suan iyi olmasuna cok sevindim bililenin aksine normalhayata donus saglanabiliyor

Yok olmaz canim 36 bile geciren vr soguk havale deniliyor
Suan iyi olmasuna cok sevindim bililenin aksine normalhayata donus saglanabiliyor
Bunuda ilk kez duydum. Sanırım havale turu bır sey değildi. Bır de sarımsak yagı vermiştim öncesinde. Acaba tansıyonunu falan mı dusurdu de öyle kayıp gıttı. Bırden halsizleşti

Bunuda ilk kez duydum. Sanırım havale turu bır sey değildi. Bır de sarımsak yagı vermiştim öncesinde. Acaba tansıyonunu falan mı dusurdu de öyle kayıp gıttı. Bırden halsizleşti
Cok gecmis olsun arkadasim
Illa farki anlarsin durum ole olmus olsydi rabbimtum evlatlrimizikorusun

Destinycim cok gecmis olsn simdi iyi degil mi bende cok endiselenirdim goturerek iyi yapmissin insan o endiseyle duramiyo zaten

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. Allah'ım tüm hastalara şifa versin. Bebeler de hasta olmasın inşallah :)

Sabahtan kıymalı kabak yemeğimi yaptım. Bu tarz şeyler yemeyen kocacana kıymalı kaşarlı ve beyaz peynirli gözleme yaptım. Oğluşuma da sigara böreği sardım mı okula hazırlanabilirim boynum tutuk sola dönemiyorum bu arada bana bravo diyenler; siz de evinizde herbişiyinizi yapıyosunuz yahu ben gibi sabaha bırakmıyosunuz ki o daha iyi bence

günaydııın.. herkese hayırlı huzurlu bi hafta diliyorum.
arya, pamuk helva, dilanaz, ecrin, eaglee inş bugün yazarsınız, yoksaaaaaaa

ahahahahah! bu veletler bizle dalga geçiyor ya. yemekti, uykuydu, oyundu, gezmeydi hepsi bizle
yine baba yine baba
Allah kavuştursun. başımızdan eksik etmesin inş..

hoşgeldin, nerelerdesin yahu?
hiç sesin çıkmıyor. ateşsiz havaleyi de senden duyuyorum. Allah korusun.

ben de şuan o verdiği sarımsak yağından şüpheleniyorum. belki de ağır geldi, böyle bi tesir yaptı

Şeker portakalından haber yokmu arkadaslar. Aklımızı bulandırdı gitti. İnşallah hersey yolundadır
şeker portakalından iyi haberler var. konunun uzmanı dr a gitmişler ve dr onlara korktukları gibi bi durum ve
rahatsızlık olmadığını söylemiş. melisacığı okula başlaması için yönlendirmiş.. sanırım bugün başlıyor.
Rabbim çocuklarımıza sağlık sıhhat versin..

kız herkese başka bi şey nasıl yapıyon yaaa?!

bize siz de öylesiniz diyosun da, ben kuru fasulyeyi sabah kahvaltı hazırlarken ısladım

Gunaydın canlarım
Born şimdi iyi canım. Senin kuzu nasıl
Pembiş gece yatmam tum işi yaparım ama sabah kalkıp dürtsen yapamam yemek falan. Daha kırışığım açılmadan :) o yemek yanar:)

Nfk cok sevındım şeker portakalına. Okulamı baslaması gerekiyomuş kuzunun.
Ben bimin kurufasulyesını kullanıyorum hep. Hiç ıslatmam gerek yok. Bi kez haslayıp üzerınede soguk su döküyorum altını kapatınca şişsin diye. Sonra yallah dudukluye. Lokum gibi oluyor. Bimin fasulyesi hem uygun hem de lezzetli hem de guzel pişiyor

çok ayrıntı bilmiyorum ama evet, okula başlasın demiş dr.
zaten evde bakıcı teyze bakıyordu, şimdi mini mini arkadaşlarla okulda oynar

bimin fasulyesini en son aşure yapacağım zaman kullanmıştım sanırım. o zaman da diğer malzemelerle
akşamdan ıslamıştım. bu yaptığım ispir fasulyesi, 2-3 saat ıslamak yeterli, sonra zaten çok güzel pişiyor.

pembişim, senin boynun neden böyle sık tutuluyor? yoksa ben karıştırdım, o başka biri miydi?
geçenlerde yine birinin boynu tutulmuştu da..

Günaydın kızlar , cuma Cumartesi çaya misafirlerim vardı , hazır ev derlenip toplanmışken iki grup üst iste çıksın dedim

Born , çok geçmiş olsun canım , ben 1 kez oldum süt sıtması, antiyotiksiz geçmemişti benimki. Bir de bol bol emzirerek ve sağarak rahatlatmıştım göğsü..Baygın gibi yatmıştım ateşim çok yükselmişti ..

Destiny , geçmiş olsun canım , bugün daha iyidir insallah kuzucuk ..

Cansel, kuzucuklarına acil şifalar diliyorum ..

Şekerportakalım'dan hiç haber yok mu Melisa kuzucuk nasıl ?

Aryam ne zamandır yazmıyor merak ettim ben de..

Son düzenleme:
ben de geceden fasulye ıslatayım dedim , bir yemek sitesinde sütle ısladığını okudum , haşlamaya başlayınca taştı bütün ocağım süt ve fasulye oldu ya Nasıl temizlenecek şimdi o Ocak ..

Pembiş ellerine sağlık cnm , esasında sabah erkenden işi gücü bitirmek en güzeli , kuzucuklara daha bol vakit kalabiliyor böylece ..

Şekerportakalım dan hayırlı haber gelmesine çok sevindim , hayırlı olsun melisacık okulunu arkadaşlarını çok sever insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…