- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
O bendim sanırım. Cnm. ,pembişim, senin boynun neden böyle sık tutuluyor? yoksa ben karıştırdım, o başka biri miydi?
geçenlerde yine birinin boynu tutulmuştu da..
kötü olmuş yaa.. sütü de ocaktan temizlemek illetben de geceden fasulye ıslatayım dedim , bir yemek sitesinde sütle ısladığını okudum , haşlamaya başlayınca taştı bütün ocağım süt ve fasulye oldu ya Nasıl temizlenecek şimdi o Ocak ..
Pembiş ellerine sağlık cnm , esasında sabah erkenden işi gücü bitirmek en güzeli , kuzucuklara daha bol vakit kalabiliyor böylece ..
yaşlılıkla alakası yoktur ya. bu sebepten dr a gittin mi hiç?O bendim sanırım. Cnm. ,
Boynumda öyle çok ciddi bi problem yok ama güzel dinlenemediğim zaman kas spazmı oluyor taş gibi sertleşiyo bazen de o tutulma fena bir baş dönmesine neden oluyo ); yaşlanıyorum sanırım );
Ben duş alıp saçımı kurutmadan dolaşırsam hem boynum tutulur hemde başağrısı oluyor işte dün olduğu gibi. zorrr yaa.O bendim sanırım. Cnm. ,
Boynumda öyle çok ciddi bi problem yok ama güzel dinlenemediğim zaman kas spazmı oluyor taş gibi sertleşiyo bazen de o tutulma fena bir baş dönmesine neden oluyo ); yaşlanıyorum sanırım );
batu da bana çok düşkün. babayı çok sever ama evde hep beni arar. lavaboya gittiğim zaman kapıyı tıklatıyor anneeee diye. burdayım oğlum deyince rahatlıyor. kapıyı aç diyor bu seferde.Ne babaymış arkadaş!! Yatana kadar ağladı durdu veletcan. Sabah artık kavuşur inşallah biricik babasına :)
Yarın okuldaki bir görev dolayısı ile sabahtan okulda olmalıyım. Ne yemeğim var ne bişi. Sabahın köründe kalkıp yapıcam inşallahhhhh.
İstanbulda hava güzeldi galiba. bu sabah dondum resmen burada. şimdi güneş çıktı öğleyin iyice ısınır hava. bu bir sıcak bir soğuktan nefret ediyorum. dengem bozuluyor resmen. erzuruma kar yağmış. artık kış kendini göstermeye başlar.günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi pazar diliyorum.
pamuk helvacım, nerelerdesin kuzum?
kahvaltı yaptık, eşim işleri için çıktı. biz de ayşecikle evi toparladık.
şimdi koruya yürüyüşe gidicez..
methini duymuştum, sen de harika diyorsun madem. ilk fırsatta alıp okumalıyım
geçmiş olsun canım, bugün nasıl ceylin?
bana kalırsa da başını vurmasıyla alakası yok gibi görünüyor.
zaten yumuşak zemin. ne kadar yüksekten düşerse düşsün, başı ciddi darbe almaz.
bir de öyle bi durum olsa, anında bi tepki olur. yani saatler saat sonra olduğuna göre
başka bi rahatsızlığın belirtisi olabilir. bizimkinin de ateşi öyle seyrediyor. önce
mızıldıyor, ağlıyor. gözler baygın bakıyor. ama ölçsen ateş normal. sonra birden fırlıyor.
hadi bakalım, kop kop kooop!
çok geçmiş olsun. bi eve hastalık girince herkesi sıradan dolaşıyor zaten..
Çantanı güle güle kullan şekerim. renk seçimin çok güzel. siyah çanta her kıyafete uyar. olmazsa olmaz zaten.slm canlar.. herkese güzel bi haftasonu diliyorum.
öğleyin bi avm turu yaptım. (ve artık çenemden kurtuldunuz) siyah bi çanta aldım.
bi tane de vişne çürüğüüüübayram harçlıklarımı kullanmak ne zevkli bi şeymiş yaaaa
born, geçmiş olsun canım ya.. inş grip değildir diyicem, çünkü o daha da zarar verir.
daha zümra çok küçükacaba biraz boşaltsan, sağsan rahatlar mısın?..
busmai, bornun yorumuna aynen katılıyorum. herkes kendi yavrusunu düşünüyor.
küçük büyük farketmiyor
colicos, ben elif şafak ın aşk ına ba-yıl-dııım!okuduğum en güzel romanlardan biri, belki de en iyisi.
konu zaten cezbedici, ancak anlatım hele kurgu harikulade. etkisinden çıkmak güç. kesinlikle tavsiye ediyorum.
ben de nazan bekiroğlunun şu nar ağacı romanını okumak istiyorum, bakalım nerden bulucam. olmazsa alıcam artıkın..
Vışşş ispir fasulyesi ha. İş değişir o zamançok ayrıntı bilmiyorum ama evet, okula başlasın demiş dr.
zaten evde bakıcı teyze bakıyordu, şimdi mini mini arkadaşlarla okulda oynar
bimin fasulyesini en son aşure yapacağım zaman kullanmıştım sanırım. o zaman da diğer malzemelerle
akşamdan ıslamıştım. bu yaptığım ispir fasulyesi, 2-3 saat ıslamak yeterli, sonra zaten çok güzel pişiyor.
Saolasın canımGünaydın kızlar , cuma Cumartesi çaya misafirlerim vardı , hazır ev derlenip toplanmışken iki grup üst iste çıksın dedim
Born , çok geçmiş olsun canım , ben 1 kez oldum süt sıtması, antiyotiksiz geçmemişti benimki. Bir de bol bol emzirerek ve sağarak rahatlatmıştım göğsü..Baygın gibi yatmıştım ateşim çok yükselmişti ..
Destiny , geçmiş olsun canım , bugün daha iyidir insallah kuzucuk ..
Cansel, kuzucuklarına acil şifalar diliyorum ..
Şekerportakalım'dan hiç haber yok mu Melisa kuzucuk nasıl ?
Aryam ne zamandır yazmıyor merak ettim ben de..
Süt mü. İlk kez duydumben de geceden fasulye ıslatayım dedim , bir yemek sitesinde sütle ısladığını okudum , haşlamaya başlayınca taştı bütün ocağım süt ve fasulye oldu ya Nasıl temizlenecek şimdi o Ocak ..
Pembiş ellerine sağlık cnm , esasında sabah erkenden işi gücü bitirmek en güzeli , kuzucuklara daha bol vakit kalabiliyor böylece ..
Geçmiş olsunGünaydınlaaaaar. Sabah 5 te bir baş ağrısıyla uyandım. birdaha uyuyamadım. ilerleyen saatlerde iyice şiddetlendi. sabah 7:30 da bir kahvaltı yapıp ağrı kesici aldım. şimdi iyiyim çok şükür. etkisini yeni gösterdi. dün hava çok güzel olmakla birlikte aşırı derecede rüzgarlıydı. sanırım ondan oldu. bende sünüzit olduğu için hiç gelemiyorum böyle rüzgara.
Birkaç ev baktık. birtane dublex bulduk ama 1500 kira istedi. sonra site içinde bir ev baktık. 2+1 eve 1000 tl kira istiyor. çok istiyorlar yaa. evleride görseniz kutu gibi. sonra akşam eşimin arkadaşı aradı. evi henüz görmedim ama 700 tl ye 2+1 ev buldu. bakalım beğenirsek o evi tutmayı düşünüyoruz. 700tl nin altında ev bulmak bizim oturduğumuz civarda zok zor. eşim kaçırmayalım diyor. bahçe içerisindeymiş. temiz bakımlı bir evse bende kaçırmak istemiyorum bakalım.
Ceylin de aynısı ya. Yanından ıkı dakıka ayrılsam anne anne dıye arıyor evın ıcınde beni. Çok bunalıyorum bazen. Gunde kaç defa anne dediğini sayıcambi gün. Her sferinde efendim kuzum burdayım annem demekten bı hal oluyorumbatu da bana çok düşkün. babayı çok sever ama evde hep beni arar. lavaboya gittiğim zaman kapıyı tıklatıyor anneeee diye. burdayım oğlum deyince rahatlıyor. kapıyı aç diyor bu seferde.
Evet yaa doğru söylemiş. destek güzeldi ama he hee.Dün eşim balığa gitti annemde kaldım..
Bugün annem sonunda "ben kızımı siz canına okuyun diye mi doğurdum?!" dedi bebelere, hahahaha
Bugun buz gibi. Ben de kısa elbise ve ınce corapla dondum vallaİstanbulda hava güzeldi galiba. bu sabah dondum resmen burada. şimdi güneş çıktı öğleyin iyice ısınır hava. bu bir sıcak bir soğuktan nefret ediyorum. dengem bozuluyor resmen. erzuruma kar yağmış. artık kış kendini göstermeye başlar.
geçmiş olsun canım. hiç olmadım. ama çooook ter attım lohusalıkta. inşallah geçici bişeydir. lohusalığın boyunca devam etmesinde.Ahhh ahh iki saatte l
:)))))))) ben yanarim yavrum sana yavrum yanar kuzusuna durumlari...
Ben de ateslendim ama feci titriyorum sanirimsut atesi yasirde de olmustu ama fena haldeyim kolum kalkmiyo yasir de hasta acaba ondani gecti kiza gecmese bari(
Bazen bende çok bunalıyorum. özellikle çok yorgun yada rahatsızsam. 5 dakika da olsa rahat bırakmıyor. gidiyorum korkusu var işte. hiç yanından ayrılmamı istemiyor çocuk. eve geçtikten sonra kreşe vercem batuyu. orada bir düzene alışır artık. arkadaş ortamı oyun v.s. evde benim kadar üzerine düşen olmadığından çocuk bana bağımlı resmen.Vışşş ispir fasulyesi ha. İş değişir o zaman
İnşallah melisa için guzel olur hersey
Saolasın canım
Süt mü. İlk kez duydum
Geçmiş olsun
Ev aramak ne kadar sıkıntılı iş. Tasınmak toplanmak yerleşmek. Off. Kolay gelsin canım
Ceylin de aynısı ya. Yanından ıkı dakıka ayrılsam anne anne dıye arıyor evın ıcınde beni. Çok bunalıyorum bazen. Gunde kaç defa anne dediğini sayıcambi gün. Her sferinde efendim kuzum burdayım annem demekten bı hal oluyorum
Sağol canım, neyse ki kurumadan temizledim kolayca, ocağa taşan süt zor çıkıyor, en zoru da kurumuş sütkötü olmuş yaa.. sütü de ocaktan temizlemek illet
sütle ıslanınca ne avantajı oluyor? nasıl oldu tadı?
yaşlılıkla alakası yoktur ya. bu sebepten dr a gittin mi hiç?
boyun tutulması ve baş ağrısı diyince aklıma tansiyon geldi, öyle bi problemin yok di mi?
belki yastığın ya da yatağın fazla yumuşaksa etkisi olabilir.
eşim silikon yastıkta yatınca rahat ediyor mesela. bense mümkün değil yatamıyorum, boynum ağrıyor.
yün ve sert yastık olacak. bi tanıdıkta boyun fıtığı var, epey sıkıntı çekti, çekiyor.
tutulmalar ve ağrıları oluyor, boyun egzersizleri yaptığını söylemişti.
Geçmiş olsun sana da canım.Ben duş alıp saçımı kurutmadan dolaşırsam hem boynum tutulur hemde başağrısı oluyor işte dün olduğu gibi. zorrr yaa.
Ayy dün biz de bahar havasında giyinmiştik ki eve dönüp çocukların kışlık montlarını aldım ... Sen de bugün bayağı üşüyeceksin Allah kolaylık versin ... Kuzucukların da bizden başka kimseleri yok ki ; hem anne hem bakıcıları hem oyun Arkadaşlarıyız..baba çok geç geldiği ya da seyahatte olduğunda ; bir de babalık ekleniyor bu listeye tabii );Bugun buz gibi. Ben de kısa elbise ve ınce corapla dondum valla
Sabah 7 derece gösteriyordu telefon. Aman üşütme dikkat etcolicos, geçmiş olsun canım. belliki rüzgar çarptı seni.. kızkardeşimde migren falan yok ama
çok hassastır. soğuk bi yana, az bi rüzgar essin, mutlaka hasta olur, karnı ağırır, mide bulantısı, baş ağrısı olur.
yaz günü bile yün atlet giyer yani..
istanbulda da hava adam akıllı soğuk. ama şuan güneş var, sıkı giyinip bi park yapalım ayşecikle..
dönene kadar 2 sayfa ödev size, ona göre!
Kreş için erken değilmi canım. Bakacak kimse varsa verme. Cocuk hem evinden hem anneden uzak kalıyor.Bazen bende çok bunalıyorum. özellikle çok yorgun yada rahatsızsam. 5 dakika da olsa rahat bırakmıyor. gidiyorum korkusu var işte. hiç yanından ayrılmamı istemiyor çocuk. eve geçtikten sonra kreşe vercem batuyu. orada bir düzene alışır artık. arkadaş ortamı oyun v.s. evde benim kadar üzerine düşen olmadığından çocuk bana bağımlı resmen.
Walla canım şu evden ayrılmayı okadar istiyorum ki sokak sokak dolaşsam zor gelmez bana inan. ancak eşya işi zorlayacak gibi. alınacak çok şey var ve sıfır düzen.
o bahsettiğin şeylerden bende de sırt ağrısı kaldı. Sırtım tutuluyor zaman zamanSağol canım, neyse ki kurumadan temizledim kolayca, ocağa taşan süt zor çıkıyor, en zoru da kurumuş süt
Doktora birkaç kez gittim , en son mr istendi bayağı detaylı bakıldı, hatta o zaman baş dönmesi ve hafif denge problemi yaşadığım için ms hastalığından şüphelenmişti Dr. Ama mr da birşey görmediler , boyun düzleşmesi çok hafif derecede başlamış ben mr sonuç kağıdından okudum onu da, kayda değer birşey çıkmadı ..
Çocukların yeni doğan döneminde , lohusalığın da tesiri ile sanırım ; ağladıkları zaman uykudan uyanıp aniden yataktan fırlardım hep... böyle ani hareketler , emzirirken yanlış pozisyonda oturmak ya da yatmak.. Bunlar hasar bıraktı boynumda, bir de colicos un dediği gibi; benim de saçımı kurutma alışkanlığım hiç yoktur , o ıslak saç da boynuma zarar vermiş hep , ben yeni fark etsem de ...
Allah sağlık şifa versin bütün hastalara , yakınını da Allah kolaylığını versin , zor ya boyun kafayı beyni onca ağırlığı taşıyor neticede.. Egzersiz faydalı oluyo gerçekten ama ihmâl ediyorum hep );
Geçmiş olsun sana da canım.
Bahsettiğin evler çok pahalıymış gerçekten, insallah fiyatı size uyan ve gönlünüze de yatan bir ev bulacaksınız...
Mobilya konusunda ne kadar çok bakarsan o kadar çok kafası karışıyor insanın. Bence varsa orada mobilyacılar çarşısı , gez dolaş vitrinde gözüne çarpan en beğendiklerini al kullan (;
Bizimoturma odasında şu an bir tane 3 lü koltuk var, onu üst kata çatıya ya i çocukların oyun odasına koyup buraya da bir köşe koltuk almak istiyorum , dün mobilya çarşısına gittim . Vitrinde bir modele aşık oldum resmen (; çok şirindi... Genelde ilk görüşte beğendikleri aklında kalıyor insanın zaten ...
Ayy dün biz de bahar havasında giyinmiştik ki eve dönüp çocukların kışlık montlarını aldım ... Sen de bugün bayağı üşüyeceksin Allah kolaylık versin ... Kuzucukların da bizden başka kimseleri yok ki ; hem anne hem bakıcıları hem oyun Arkadaşlarıyız..baba çok geç geldiği ya da seyahatte olduğunda ; bir de babalık ekleniyor bu listeye tabii );
Nfkcım, en az 3 sayfa yazıcaz tamam , zaten bu ara en sık yaptığımız şey , Ela Lale el ele, Talat tel alBi de ezberlemiş eşek dün akşam kitaba bakacağına diyo ki, neydi o çocuğun adı Talat dan bahsediyo
Fasulyeyi henüz tatmamakla beraber, daha yumuşak ve lezzetli olduğunu iddia etmiş yapan arkidiş.. Bakalım göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?