- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
uyku tulumu mu alıyorsun. çok şirinmiş. batu sıcaktan nefret ediyor. malum aslan burcu. gece kaç kez örtüyorum yine aynı. bende artık uzunkollu pijama giydiriyorum.http://mobil.e-bebek.com/baby-kids-tavsan-uyku-tulumu_14KBABKTLM1043SMN
benimkinden kalmamis ama bu tarz. hatta markada buydu galiba
nfk banada dönemsel geldi. kerem'de de bi ara bana aşırı bağlılık vardı. dışarı bile çıkarken babasıyla benimde gelmemi istiyordu. şimdi arkasına bile bakmadan gidiyor
geldim ama sen yoksunn.Nerdesiniz be ya
çene çalasım var
yanlış alıntımı yaptım. pardon canım.colicos ben degil destiny alıyor. ben geçen yıl almıştım
selamlar canlarım, cumanız mübarek olsun..Nerdesiniz be ya
çene çalasım var
gece gündüz kavramını mı anlatıyor faaliyet?..Bunlarda bızım dunkü çalışmalarımız
ah ne güzel söyledin ya.. bizimkisi koşarken arkasına bakıyor sürekli. ben geliyor muyum..Bu kuzular kendilerinin birey oldugunu farkedince bizim de birey oldugumuzu farkediyor ve endiseleniyorlarmis onlarsiz etkunlik yapariz diye ve pacamiza yapisiyorlarmis bu donemde.benimkiler zaten hic gitmez bir degisiklik yok yani.annem bakmasina ragmen biz gelince hayatta bizi birakmazlar ozlemelerinin etkisiyle.
Bir de kosarken etrafi goremezlermis o yuzden carparlarmis dikkatsizlikten degil gozleri gelismedigindenmis
adem hoca annelerin de birey oldugunu kabul etse iyi olur
geçmiş olsun canım.. ders aralarında sıcak bi şeyler içersen, biraz yumuşar inş..Günaydınlar herkeseeeeeee. Haftanın son günü de hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün malum nöbet günümmmm. Dün sabahtan beri boğazım feci acıyor. Pastil vs aldım ama işe yaramadı. Bakalım bugün okulda ders ve nöbetle birleşince ne olacak :/
Güzel bir gün olsun inşallah :)
inş.. bağımlı bir çocuk olmasın da..nfk banada dönemsel geldi. kerem'de de bi ara bana aşırı bağlılık vardı. dışarı bile çıkarken babasıyla benimde gelmemi istiyordu. simdi arkasına bile bakmadan gidiyor
Canım sıkıldı. Rotasyon kapıda. Kabul edilirse beni de vuracak. Yerımızden yurdumuzdan ediyorlar resmen. İnsanda çalışma şevki bırakmıyorlar.
fotosunu bı görseydim. E bebekti dimi. Bi bakayım e bebek sitesine
hey gidi zaman.. ne kadar çabuk geçiyor. biz de aynı sona doğru gidiyoruz..eve misafir geldiğinde batu, özellikle bayansa benden çok ona ilgi gösteriyor. beni hiç gözü görmez bile. içten içe kızıyorum bende öyle olmasına.
akşam kp min ölüm yıldönümüydü. oturduk yasin okuduk, dua ettik. videolarını izledik bol bol andık. insan bir garip oluyor. çok severdim kendisini.
evet yaa malesef zaman çok hızlı akıyor. amin canım.selamlar canlarım, cumanız mübarek olsun..
erkenden annemin dr randevusuna gittik. sonra ayşecikle bi park yaptık.
şimdi döndük eve.. sizler nasılsınız, ne var ne yok?...
gece gündüz kavramını mı anlatıyor faaliyet?..
ah ne güzel söyledin ya.. bizimkisi koşarken arkasına bakıyor sürekli. ben geliyor muyum..
ya da başka biri onu kovalıyor mu? öyle olunca bana fenalıklar geliyor, ay düşecek çarpacak diye..
3 yaşından sonra kendilerini kurtaracaklar inş..
geçmiş olsun canım.. ders aralarında sıcak bi şeyler içersen, biraz yumuşar inş..
ilbilgemle sana kolaylıklar diliyorum..
inş.. bağımlı bir çocuk olmasın da..
hay Allah. şu eaglee nin başına gelen durum değil miydi bu?
dur bakalım, belki senin için daha güzel sonuçlanır. belki daha yakına gelirsin..
bir yaşa doğru çalışmıştım uyku tulumu giydirmeye ama olmadı.
hediye gelmişti bana. biraz hantal bi şey miydi, yoksa tüm uyku tulumları mı öyle bilmiyorum.
alırken dokunmak en iyisi. yeğenimin var mesela, kumaşın türü sıcak tutacak gibi polarlı mıydı, içi miflonlu muydu..
bizimki şişme gibiydi, hani içinde dolgulu olanlardan..
hey gidi zaman.. ne kadar çabuk geçiyor. biz de aynı sona doğru gidiyoruz..
biz bile tanımadan sevdik kayınpederini.. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inş.
çok saol, amin canım.Allah rahmet eylesin canım
evet yaaa bu çocukların elinden birşey almak ne kadar zorrr. bende çok uğraşırım almak için. sanki benden kuvvetli.yap anacım tavsıye ederim:) kerem de yapar bi ver eline:). Ama yapıştırıcıyı ellerinden almak mesele tabi
Saol pembişcim. kp anarken benim babamda geldi aklıma. gözyaşı sel tabi. ankaradaki patronum izin vermişti. son zamanlarını evde geçirmişti oda. bizde yanındaydık.Colicoscum tekrar başınız sağolsun.
Aaaa negüzelll. keşke bende tatill olsam. ne tatili bu yaa 29 ekim resmi tatilimi.haftaya salı yarım gün, çarşamba tüm gün tatilmiş ya, nedense bi sevindim bi sevindimmm
inş hava güzel olur da, program yaparız..
Grip olmazsın inşallah. önlem almaya bak. ilerlemez umarım.Günaydınlar herkeseeeeeee. Haftanın son günü de hayırlı ve uğurlu olsun. Bugün malum nöbet günümmmm. Dün sabahtan beri boğazım feci acıyor. Pastil vs aldım ama işe yaramadı. Bakalım bugün okulda ders ve nöbetle birleşince ne olacak :/
Güzel bir gün olsun inşallah :)
Yaa eaglecim en korktuğum şey bu yaaa. koşarken düşmeleri. geçen anlatmıştım avm deki çocuğun batuya nasıl çarpıp düşürdüğünü. içim gitti. kreşte de aynı şey olursa birisi batunun gözüne kalem sokarsa, yada ısırırsa v.s v.s birsürü şey geliyor aklıma. birde geniş oyun alanları varya, ya salıncak çarparsa kafasına bizimki çok koşar çünki ya dikkat etmezlerse diye düşünmekten de kafayı yiyecek gibi oluyorum.Bu kuzular kendilerinin birey oldugunu farkedince bizim de birey oldugumuzu farkediyor ve endiseleniyorlarmis onlarsiz etkunlik yapariz diye ve pacamiza yapisiyorlarmis bu donemde.benimkiler zaten hic gitmez bir degisiklik yok yani.annem bakmasina ragmen biz gelince hayatta bizi birakmazlar ozlemelerinin etkisiyle.
Bir de kosarken etrafi goremezlermis o yuzden carparlarmis dikkatsizlikten degil gozleri gelismedigindenmis
adem hoca annelerin de birey oldugunu kabul etse iyi olur
ahahh al bizdende okadarrrr.. yeterki gezmek olsun.bizde bana çok bağlı zaten.ama gezme olsa gider.beni görünce herkesin işi bitmiştir.
ben de nöbetçiyim.
Günaydın herkese.
oyyy oyyy çok tatluuuu. maaşallah ona.Bunlarda bızım dunkü çalışmalarımız
Oooo tebrik ederim annesi ne güzel yapmışsınız. maaşallah ayşeciğe.ilk faaliyet; elma agaci- yirtma yapistirma.
(Yirtmayi pek beceremiyor. Bi tarafindan o bi tarafindan ben tuttum da yirttik. Ama yapisticiya fena sardi, elinden almak zor..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?