Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk bizde kocamla gitcez birazdan o filme. Fragmanı izledim guzele benziyor
Ceylin nerdeeeeee?????

Kocacanım dışarı çıktı. Ben de arkasından bağırıp ağlayan oğluyla uğraşmamak için uyutma çalışmalarındayım.

Kadim dostum diye bi dizi izliyodum foxta. Fani değildi. Meğer finali yapılmış. Bana hicran de dizisini de izliyodum ki o da kaldırılmış. Niye izlediğim diziler yayından kalkıyo yaaaaa ???

evet evet buluşmaya ben de gelmeyi çok istiyorum üstelik kuzuları almadan felenkten bir gün çalıcam...haftayı söylermisin busmai? bana yaka farketmez deniz ulaşımına yakın olsun yeter Eminönü yada karaköyden vapur yapabilirim...hatta pamukhelvayla buluşur öyle geliriz

Oo katılım artıyor iyice stres oldum
Kasımın 29unda nişan, o gün yoğun olacağımı sanmam,bence olabilir. Neyse daha çok var buluruz bi orta nokta inşallah

İlbilgecim ben de balık almıştım kerem sürekli dokunmak beslemek istiyordu :) verdim kurtuldum
Sonra canselin tavsiyesiyle robofish aldım onu da halletti :) biraz büyüse çok hevesliyim tavşana kuşa

Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar..

Esim dogalgazi acti, an itibariyle kalorifer peteklerinin havasini aliyor. Kis sezonunu actik.

Destiny, film nasildi?..

Pembis, tatil gununde erken kalkmak ne zor ya?! Efe kacta uyaniyor Allahasen?

Nfk bunu cok begendi

Gunaydın millet.
Pembişim anneme bıraktıydım uyutup. Bi geldim filmden uyanmış ağlamış. Tekrar uykuya dalması zor oldu. Gitcem zanneti sanırım. Film zehir oldu

Bu arada film guzeldi. En cokda esir kampına geldiklerinde çocukları ayrıbir yere gönderdikleri sahneden etkilendim.

Gunumuz aydin, cumamiz mubarek olsun canlar..

Esim dogalgazi acti, an itibariyle kalorifer peteklerinin havasini aliyor. Kis sezonunu actik.
Ben coktan actım sezonu. Hadi hayırlı olsun sana. Seninde cuman mubarek olsun canım
Destiny, film nasildi?..

Pembis, tatil gununde erken kalkmak ne zor ya?! Efe kacta uyaniyor Allahasen?
Guzeldi ağladım cok. Kocam ağlamadı:)
Ama konu birz üstünkörü işlenmiş gibi geldi. Ayrıca nazilerin zulmüne ugrayan sadece yahudiler değilmiş onu öğrendim.

Günaydın.
Bizimki balığın yüzüne bile bakmadı. Avm'de şurada burada görünce ayrılmak istemeyen, ağlayan çocuk hiç itibar etmedi. Sıpa dedim, anlamadaydım keşke.

evet ya.. doğum sahnesinde tüylerim ürperdi.. hani kalkıp şarkı söylemeye başlıyor ya insanlar..
seninki benimkinin üst modeli demek, ahahahahahah

filmin asıl konusu malum.. ana tema o aşk hikayesi olmadığı için filmin tümüne yayılmamış.
ama çoğunluğunda anlatılıyor. ben de naziler sadece yahudilere zulmetti sanıyordum, oysa öyle değilmiş..
bir de kafkas ve türklerden 1 milyona yakın insan diyor filmin başında..
ne zorluklarla gelinmiş şu günlere.. ama hala devam ediyor savaşlar, çatışmalar..
insan varoldukça da devam edecek korkarım..

Günaydın.
Bizimki balığın yüzüne bile bakmadı. Avm'de şurada burada görünce ayrılmak istemeyen, ağlayan çocuk hiç itibar etmedi. Sıpa dedim, anlamadaydım keşke.
aaa? gerçekten mi söylüyorsun? çok şaşırdım. hani parkta başka çocuğun elindeki oyuncak gibi yani..
evdeyken yüzüne bakmaz, dışarıdaki ilginç

Nfk sultan oğluşum 7 gibi kalkıyor. Ama ben memnunum valla. Eskiden 5te hortlardık kabus gibi :)

Destinycim keşkem ceylincan uyanmasaymış ama olsun değişiklik oldu size de. Yalnız ben nazi filmine gidememmm. Yüreğim kaldırmıyor olanları

Buluşma ile ilgili sinir bir durum var :/ o hafta öğretmenler günü büyük ihtimalle o haftasonu kutlanır iki veda yemeğimiz var yani. Tarihi belli olunca söylerim ama bugün aklıma geldi ve gıcık oldummm. Şimdiden diyim de sonra bizi gaza getirdi kendi gelmedi demeyin

ben de şimdiden ağlamaya başlıyorum o zaman..

pamuk helvacım az önce yazarken iş girdi araya. kısmet olursa bugün söylerim.

Gunaydin yagmurlu tekirdagdan sakin bir kat nobetinden. Muhtar tukkani acmadan:)

Benim tel yarim akilli ya gorememis tukkan coktan acilmis
günaydın canım. bana da oluyor. hangi sayfada kaldıysan, en son hangi mesajı gördüysen
onu görüntülüyor. tekrar yenilemek gerek sayfayı.. sakin bi günmüş, inş çabucak biter de evine dönersin..

burada da epey soğuk hava. geceden beri yağıyor, rüzgar da çok kuvvetli. kış birden geliverdi..
kaloriferlere çamaşır serme sezonu da açıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…