kaloriferlere as, acil olanlar hemen kurur.. ütü de basabilirsin, çoğu nemini alır.gun bugun cok erken aydi bizde artik en gec 6.30da kalkiyo yasir zumrayi da tam o saatte yatirmis oluyorm yarin da misafirler var sehir disindan neyseki iki gunlugune de olsa ananemiz geliyor babamiz da evde daha ne isteyelim...
saf gibi camasirlarini attim makinaya zumranin nasil kurucaksa bu havada
ben kullanmiyorum ama kullananlar cok memnun genelde baya bi yer tasarrufu oluyomus ben bu yil bya bi yastik cikardim evden kaynanam ve annem o kdr cok.vermiski.artk yer kalmamisti biraz bozuldular ama biraz onunkinden biraz digerinden cikardm evden en az yirmi tane yastik vardi bizimkiler haric napicaksam o kadariKızlar şunlardan kullanan var mı ?
http://www.vakumluposet.com/pinfo.asp?pid=13
Kullanılmayan Yorgan yastık için almak istiyorum, bir de dantel vs hiç elimi sürmediğim çeyiz eşyalarını koymak için..
Ben kızımda , ıslak mendili ılık su ile sabunlayıp durulayıp kullanıyordum büyük tuvaletinde...destiny,eaglee ve tuvalet eğitimi vermiş diğer kız anneleri..
kuzuları tuvaletten sonra nasıl temizliyorsunuz?
ben kakadan sonra ıslak mendille siliyorum, çişini yapınca da çoğunlukla tuvalet kağıdı kullanıyorum.
ama eksik ya da yanlış mı yapıyorum acaba?o klozette otururken, taharet musluğuyla altını temizlemek güç.
zaten hava soğuk ve su da öyle.. her seferinde altını soyundurup banyoda popo yıkamak mı lazım acaba?
Âynen, yün yorganlar yastıklar ,ben kullanmiyorum ama kullananlar cok memnun genelde baya bi yer tasarrufu oluyomus ben bu yil bya bi yastik cikardim evden kaynanam ve annem o kdr cok.vermiski.artk yer kalmamisti biraz bozuldular ama biraz onunkinden biraz digerinden cikardm evden en az yirmi tane yastik vardi bizimkiler haric napicaksam o kadari
Benimle ilgili olan ne ya hu, kötü birşey mi iyi bir şey mi anlayamadım, yukarıda değindiğin konunun, bana yazdığın bu mesajla bir ilgisi var mı Colicos? Olayı açıklığa kavuşturabilir misin gelipcanımm özelden mesaj göndercem sana söylemek istediğim birşey var. sanada güzel bir gün diliyorum.
Vakumlar cok deforme ediyor bir sene kislik kaldirdim bin pisman oldum hurc yerine kullaniyirum simdi
pamuk helva dantelleri çok kiristirir. yorgan ve kıyafetler için daha uygun. evde var hala kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?