- 8 Ağustos 2011
- 11.833
- 9.640
- 448
sinemanın büyüsü başka tabi, ama nete düşünce mutlaka izle :)Çok merak ettim kız. Kocacın bile ağladıysa... Ay benimki o tarz filme gitmez ki. Zaten birlikte gidebileceğimiz vakit de yok ama netten şeyettirelim bari.
hadi nöbeti sana devrediyorum. ben işlere girişeyim..sabahtan işlerim var dı giremedim.
Oh oh sefanız olsunBiz de bu yorumu, klibi ve türküyü bunlardan diliyoruz oğluşlaoh oh modu :)
geçen gün sinemada 'birleşen gönüller'e gittim. son zamanlarda izlediğim en güzel türk filmiydi..
o aşk hikayesine takılıp kaldım. hani felsefesi başka falan diye düşünür de sinemaya gitmezseniz
-ki bence büyük kayıp olur- mutlaka tv ye, internete düşünce izleyin, bu söylediğimi hatırlarsınız.
teknik anlamda kamera açıları, çekimleri özellikle savaş sahneleri falan çok etkileyiciydi..
müzikler hakeza.. zaten filmi gösteren onlar..
amerikan filmlerinden aşağı kalmaz, bizim bu kadar iyi iş yapabileceğimizi düşünmezdim.
eşim övünce abartıyorsun demiştim ama sinemadan çıkınca acayip oldum yani.. iyiki bolca mendil almışım yanıma.
şahsım adına tek eleştirim; bir iki bölümde fazla duygusallık var, onlar da kusur olsun :)
not: eşimi 5,5 senedir tanıyorum. beraber çok film izledik.
ben çoğusunda salya sümük olurum da onun ilk kez ağladığını gördüm.
Sağolasın canım ,canımm özelden mesaj göndercem sana söylemek istediğim birşey var. sanada güzel bir gün diliyorum.
hadi nöbeti sana devrediyorum. ben işlere girişeyim..
nöbeti şimdi devralabilirim tatlım. işim çok ama ara vereyimde biraz laf yetiştireyim. adamakıllı oturup yazamadım.hadi nöbeti sana devrediyorum. ben işlere girişeyim..
Hadi dinlen guzel guzel:) inşallah uyuyabilmişsindir bugunDip boyası canım.
Önce uyu sonra gez, dolaş.
Uyku candır can.Maşallah kuzuma.
Evet, bugün evdeyim.
Hay masallah. Hıc sırtına cıkan kaka görmedim ben çunku yemiyoki:)gunaydinlarr..okuyorum aralarda ama yazmaya baslayinca bisey ckiyor birakiyorum..herkesler iyidir umarim..umarim madencilerden bugun guzel haberlerini aliriz ya..
biz de bugun keremin 2ayini dolduruyoryz..hamdolsun yok bi skinti..gazimiz var ama masaj yagimiz isini goruyor..bende rezene anason cayi icince bugunki gibi sirtimiza kadar kakisimizi yapiyoruz:)born cum nasil gidiyor zumracikla gunler..ayni seyleri yasiyoruz..bizimde abimiz salincak keyfi yapmak istiyor ama fazla uzatmiyor neyseki
Buluşalııııııım. Tenhalarda menhalarda:)herkese günaydın.. hayırlı huzurlu bi gün olsun inş..
eşim sen kalkma ben bi şeyler atıştırıp giderim dedi. gönlümdeki yerini sağlamlaştırdı
ayşecikle 9a kadar uyumuşuz, şimdi deli bi kahvaltı yaptık. öyleki nefes alacak yerim yok
bugün evi sil süpür yapıcam inş. yıkanacak çamaşırlar var da bakalım nasıl kuruyacaklar..
busmai, seni strese sokmak istemiyoruz ama bak sen sebep olmazsan, bu grubu toplanacağı yok anacağım.
her şey topiğin bekası için, ahahahahahahah
Ben de kurdum. Annemin bahçesindeki biberlerden. 2,5 3 kglik pilastik bidona. Annem söyledi ben yaptım. İlk defa kurdum güzel oldu. Biberleri bıçakla çizdirdi annem. Gövdesinden 3cm kadar. Sonra bi baş sarımsagı soydum. Ama senin biberin daha fazla sanırım 2-3 bas soyabilirsin sarımsagın zararı olmaz dedi annem. Biberleri sarımsakları bidona teptim. Üstüne tuz. Kalın tuz yoktu ince tuzda olur dedi. Sonra üstüne. Ya kaynamış sogumuş su yada dinlenmiş su koydurdu. Tamamen biberlerin üstünü kapatacak su. Tuzuna bak. Yemek tuzundan biraz daha fazla olacak. Agzını kapatıp 3-4 gun takip et. İlk zaman suyu tasıyor altına bi tabak koy. Sonraki gunlerde takip et ara ara. Üsttekiler suya gömülmemiş olabilir. Üstünden bastırıp suyun içine göm. Ha bu arada limon dilimi kereviz yapragı da atabilirsinbabamın bahçesinden biber aldım. turşu koymak istiyorum da..
annem biberleri iğneyle del dedi. siz nasıl yapıyorsunuz?
bir de küçük kavanozlardan ziyade 3-4 kg lık bi plastik bidon gibi bi şey var, ona kursam olur mu?
ben ilk kez denicem, murdar olmasın malzeme
Oy severim neviKarşıda mı anadoluda mı olcak nişan. Ay uyuz busmai hiç açıklama yapmıyo ne dinir dimi
Kuafördeyim ve nev çalıyor; sükutu hayal. Yüksek sesle söyleyesim var güzel sesimle :)
Biz de gidek kocamla barigeçen gün sinemada 'birleşen gönüller'e gittim. son zamanlarda izlediğim en güzel türk filmiydi..
o aşk hikayesine takılıp kaldım. hani felsefesi başka falan diye düşünür de sinemaya gitmezseniz
-ki bence büyük kayıp olur- mutlaka tv ye, internete düşünce izleyin, bu söylediğimi hatırlarsınız.
teknik anlamda kamera açıları, çekimleri özellikle savaş sahneleri falan çok etkileyiciydi..
müzikler hakeza.. zaten filmi gösteren onlar..
amerikan filmlerinden aşağı kalmaz, bizim bu kadar iyi iş yapabileceğimizi düşünmezdim.
eşim övünce abartıyorsun demiştim ama sinemadan çıkınca acayip oldum yani.. iyiki bolca mendil almışım yanıma.
şahsım adına tek eleştirim; bir iki bölümde fazla duygusallık var, onlar da kusur olsun :)
not: eşimi 5,5 senedir tanıyorum. beraber çok film izledik.
ben çoğusunda salya sümük olurum da onun ilk kez ağladığını gördüm.
Ay heycanlandım. Buluşak beaaaBen geldim herkes gitmiş
Sabah merti doktora götürdüm
1 hafta sonra gel kilo alımına bakalım dedi ona göre tahlil isteyecek
Ama belli yani zayıf 4 aylık 6200 gr.
boyu iyi 66 cm
Ek gıdaya başlamak istiyorum ama yiyeceğinden şüpheliyim yutmuyor tükürüyor ne zor işmiş.. Yoruldum ya
Neyse işte sağlık olsun
Buluşma yorumlarına çok güldüm hahha
Nfk pembiş ecrinn pamukhelva
Kızın evi anadoluda ama bizim ev avrupada. Kızın evine nişana gidicez cumartesi. Sonra tekrar karşıya geçmeyiz ki..
Cumartesi belki buluşabiliriz öğle vakitleri.. Arabayla gelmeyi düşünüyoruz yani avrupaya geçmeden olabilir belki.
Geçen sefer zar zor kardeşim yetiştirmişti beni buluşmaya :) çok zor oluyor başakşehirden gelmek yoksa.
hah işte ne güzel.. şeker portakalı, cansel, destiny, ben buradayız. pembişin görümce de bu yakada.Ben geldim herkes gitmiş
Sabah merti doktora götürdüm
1 hafta sonra gel kilo alımına bakalım dedi ona göre tahlil isteyecek
Ama belli yani zayıf 4 aylık 6200 gr.
boyu iyi 66 cm
Ek gıdaya başlamak istiyorum ama yiyeceğinden şüpheliyim yutmuyor tükürüyor ne zor işmiş.. Yoruldum ya
Neyse işte sağlık olsun
Buluşma yorumlarına çok güldüm hahha
Nfk pembiş ecrinn pamukhelva
Kızın evi anadoluda ama bizim ev avrupada. Kızın evine nişana gidicez cumartesi. Sonra tekrar karşıya geçmeyiz ki..
Cumartesi belki buluşabiliriz öğle vakitleri.. Arabayla gelmeyi düşünüyoruz yani avrupaya geçmeden olabilir belki.
Geçen sefer zar zor kardeşim yetiştirmişti beni buluşmaya :) çok zor oluyor başakşehirden gelmek yoksa.
yok bacım, busmailerin nişan kasım sonu gibi galiba. en iyi ihtimalle birkaç hafta sonrasından bahsediyoruz yani.. :)Buluşalııııııım. Tenhalarda menhalarda:)
Ama bu pazarmı. Oruc tutacaktım. Olmazsa pzts salı tutarımmuharrem 10 11
Ben de kurdum. Annemin bahçesindeki biberlerden. 2,5 3 kglik pilastik bidona. Annem söyledi ben yaptım. İlk defa kurdum güzel oldu. Biberleri bıçakla çizdirdi annem. Gövdesinden 3cm kadar. Sonra bi baş sarımsagı soydum. Ama senin biberin daha fazla sanırım 2-3 bas soyabilirsin sarımsagın zararı olmaz dedi annem. Biberleri sarımsakları bidona teptim. Üstüne tuz. Kalın tuz yoktu ince tuzda olur dedi. Sonra üstüne. Ya kaynamış sogumuş su yada dinlenmiş su koydurdu. Tamamen biberlerin üstünü kapatacak su. Tuzuna bak. Yemek tuzundan biraz daha fazla olacak. Agzını kapatıp 3-4 gun takip et. İlk zaman suyu tasıyor altına bi tabak koy. Sonraki gunlerde takip et ara ara. Üsttekiler suya gömülmemiş olabilir. Üstünden bastırıp suyun içine göm. Ha bu arada limon dilimi kereviz yapragı da atabilirsin
Oy severim nevi
Biz de gidek kocamla bari
Ay heycanlandım. Buluşak beaaa
Güle güle oynasın minik kuş :)Evde temizlik vardı. Biz de kızımla kendimizi avm'ye attık. Bir de balık aldık, sürekli balık sayıklayan bıdığıma.
ohh sefanız olsun.. ne güzel yaptınız.. bizimki de balık delisi, babasının da etkisi var tabi.Evde temizlik vardı. Biz de kızımla kendimizi avm'ye attık. Bir de balık aldık, sürekli balık sayıklayan bıdığıma.
bu daha iyi bi seçenek galiba. borna da kolaylık olur. ben her türlüsüne varım dostuuum!Güle güle oynasın minik kuş :)
Bornum ben de gelmeyi planlıyorum bu buluşmaya inşallah. Ama şimdiden eşimi işleme çalışmalarındayım yani :)
Busmai valla nişanın olduğu gün acaip hengame oluyor. Sanmıyorum ki buluşabilelim. Yani bi de sende iki minik tospağa var. Düşün bende bi tane varken canım çıkmıştı. O yüzdennnnnn şöyle bişi olabilir; biz karşıya geliriz olmaz mı pazar günü??
eşin elinden geldiğince yardım ediyorsa ne güzel.. sonuçta babaanne anneanne kısa vadede yardımcı..kizlar yazilanlari okuyup bir turlu yazamiyorum ikisi de ayni anda uyumasi denkgelmisken yaziyim dedim biri uyanir her an ..oncelikle destekleriniz icin cok tsk ederim zamanla rayina oturacagina dair inancim artti gercekten ins su kirk olayi da bi ciksa havalarda bi garip herkes de cikma diyo.hos ciksam da iki bebekle nereye gitcem.annem haftasonlari gelcekmis belli bir sure hic degilse onla gorusmek iyi.gelicek saolsun esim de cok destek.oluyo zamanla asilcak ins bu surec bulusma konusuluyo yine tam tarih.ne zaman ben de gelmeyi coj isterim ama tam anlamadm karsidami.olucak bu tarafta mi olayi tam.cozemedim.bi de.pembia de mi.geliyo ben uykusuzluktan sacmaliyomuyum :))
vizyonda şuan neredeyse hiiiç film yok diyebilirim. yani iyi film. bi cem yılmazın pek yakında sı var.hee bide vizyondaki tum filmlere bende gitmek istiyorummm(
Ben de küçük bir akvaryumla iki japon balığı aldık. Bizde de eşim büyük akvaryum istiyor ama bunlar yeterli.ohh sefanız olsun.. ne güzel yaptınız.. bizimki de balık delisi, babasının da etkisi var tabi.
geçen akşam petshopa gidip akvaryum malzemeleri baktık.
ben küçük bi fanus içine iki tane japon balığı yeter diyorum.
ama eşim orta ölçekli bi bi akvaryum kurayım diyor.
güya ayşeciğe yapıyor ama, aslında kendine yapacak
onun da malzemesi ayrı dert, bakımı ayrı dert. hoş bunlar beni ilgilendirmiyor ama
taşınırken zorluk olacak işte..
ecrin, taşınmamız aralığı bulur diyorlar, henüz net bi şey yok.. bekliyoruz..
bu daha iyi bi seçenek galiba. borna da kolaylık olur. ben her türlüsüne varım dostuuum!
cok sevindimmm muthis bi bulusma olucak o zmn yuppiiGüle güle oynasın minik kuş :)
Bornum ben de gelmeyi planlıyorum bu buluşmaya inşallah. Ama şimdiden eşimi işleme çalışmalarındayım yani :)
Busmai valla nişanın olduğu gün acaip hengame oluyor. Sanmıyorum ki buluşabilelim. Yani bi de sende iki minik tospağa var. Düşün bende bi tane varken canım çıkmıştı. O yüzdennnnnn şöyle bişi olabilir; biz karşıya geliriz olmaz mı pazar günü??
aa tvde cahan irmagin yeni.bi filmi var diye izlemistim yanlis mi anladim olsun srnin ovdugun filme gitsem o.zaman :/eşin elinden geldiğince yardım ediyorsa ne güzel.. sonuçta babaanne anneanne kısa vadede yardımcı..
havalar pek iyi değil ama, bence yine de bi yerlere çıkabilirsiniz. senin de havan değişir.
vizyonda şuan neredeyse hiiiç film yok diyebilirim. yani iyi film. bi cem yılmazın pek yakında sı var.
o da cazip gelmiyor.. bi şey kaçırmıyorsun yani.. akşam yasiri babaanneye bırakıp 1-2 saatliğine
falan avm ya da bi arkadaş ziyareti yapabilirsiniz.. :)
ewt bende cok sevindm yarin geliyorum deyince hafta ici cok.bunaliyorum bari haftasonu rahatliyimborn annenin hafta sonları gelmesi ne büyük nimet. bebegi emzirip yakın yerlere yemeğe bile çıkabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?