Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Anneciğin sana kıyamazzzzzzz :) napcaz yün yorganları bu arada ya?? Benim de 1 tane var ama kullandığım yok. İlerde torunlar gelince falan mı yatırıcaz
yun yorgandan nefret ediyorum aksine de esim ille ustunde agir bisey olucakmis digerleei yorgan degilmis uyusamiyoruz ama tum gece de ustu acik yatiyk ne yaman celiski bide yun yorgana surdan kilim ceyizde kv yunler tam kurumadan yuz yapmis yorgana dolaba da koydum oylece bana da.kimse demedi zamanla oyle bi fena koku sardiki o dolabi ne kadar havalandirsiysam gecmedi ay nerden nereye geldim dam ustunde saksagan gel bize bazi bazi :)))

Hahaha süper bağladın olayları ama normal yani minik bebekle :) koyun koyun kokuyodur kızzzzz dimi???
Bu arada kızına fotoğrafçı mı tuttun kız?? Sen ne fenasın sennnn iyice merak ettim valla minik kuşuuuu :)

Millet cadılar bayramı kutluyo. Kafayı yedi insanımız yeminle. Okadar acı var ülkede millet amerikan adetleri modunda. Bu arada bu araplar başımıza bela olacaklar. Akşamları buranın yegane caddesine çıkılmıyormuş. Resmen Türkten çok onlar varmış. Bayanların bir kısmı da kötü yollarda ilerlemeye başlamış Allah'ım sen koru Rabbim.

Kızdırmayın muhtarımııı
Aramizda face ig kullanmayan var diye hatirliyorum. Zamanlama ve pamuk helvaya ayri veda manidar. Pamuk sin gunlerde pembisle ne sohbeti yaptiniz hatirla bakalim.
Yani en son ev muhabbeti vardı ama yalanını yakaladım falan yazmış o ne için olabilir ki
Aryamm bak uzun zamandır yoksun olaylar olaylar olaylar valla :)
Aryammm geri dönebilirsin colicos gitti :)
Üfff valla ben de bıktım ya
Bi kendi özümüzde kalamıyoruz
kimmis o mikemmel hayatı olan bakim
kerem 2 de uyudu halada uyuyor
Benim kerem 7-8 gibi kalkar 11-12 gibi öğle uykusuna yatırırım akşam 9-10 gibi yatırıyorum ama zorla valla

Muhabbete dahil olmak istiyorum ama fena uykum var.
Esim uyudu bile, ben kizi bekliyorum. Uyusa da ben de yatsam.. Herkese hayirli geceler..

Kv ye geldim sütlaç yedirdik bebelac ın. Yedi mert. Meme emmemek için boğuşuyor benle ve 5 saat aç duruyor. Uykuda emiyor sadece. Anlaşılan ek gıda şart oldu. Emzirmeye insan üstü savaş verdim yarın tanıdığımız bi yaşlı dedemiz var ona okutucam son çare :)

Kız bu velet sonradan gurme belli :) bence geçecek bir haftaya. Belki de büyüme atağıdır?? Yada çocuğum dünya nimetlerine çabuk geçmek istiyordur şaka bi yana hiçemmeyen bebekler var.

N
Canım benim benim miniğim de neredyse sadece uyurken emdi. 3-4 ay diye hatırlıyorum. Sonra düzeldi, 20 ay emdi. Mert de emer inş.

M-1h
a ha haaaaaa geldim

Ayyy aynı süreci ben çok yaşadım ve çok gerildim şuan allah sabır versin canım, kaç aylık oldu mert şimdi? 5 saat durur kız daha ne? Büyümüştür, arya daha 40 günlükken 4-5 saat duruyodu.

Bu arads herkese günaydınnn...
. Kv deyiz, sık sık uyandım boğazım fena, hastalık geliyo anlaşılann..
Amaaan bugün bi planımız da yok, adet olacağım içinde kime çatsam modundayım:) hava da kapalı püfffff....

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)
Oğluş bugün 7:30da kalktı çok mesudummmm. Bugünleri göreceğim hiç aklıma gelmezdi farklı tonlarda "baba" diyerek babasına seslendi ama babası lavabodaydı duymadı. Sonra bi anne dedi hemen gittim. Şimdiden çocuğumu işliyorum anneler yetişir diye hahhaha :)

Aryamm sarma kız etrafa. Koskoca memleket; avmye falan git inşallah ilerlemeden geçer boğazın. Benim hala öksürük ve tahrişim var. Oğluş da bi öksürüyo dolu dolu. Bugün arkadaş tavsiyesi ile incirle kaynatılmış süt içiricem. Balgam sökücüymüş inşallah.

Herkese güzel bir haftasonu olsunnnnnn :)

Ha bi de yarın kocacım yine maç yolcusu. Biz de mi takılsak karar veremedim daha. Oğluş öksürüyo ya o bakımdan. Kalmak da istemiyorum... Kafam çok karışıkkkkkkk

Gunaydın herkese. Kısacık bi cee yaypıp gitcem
Misafirim var. Bu misafirim gidecek öğlene yenisi gelecek:)
Optum herkesi

Hoş geldin topiğine.
Avm gez, alışveriş yap bir şeyin kalmaz.
Git git...

Optum herkesi
Bu ne yoğunluk böyle.

busmai bizim kerem'de 6:30-7:30 arası kalkar ona rağmen 13:00 den aşağı uyumaz dün daha geç uyudu öğle uykusunu. bi ara uyutmuyordum ama daha zor oldu sanki. küçüğüde uyandırıyor.

Hoş geldin topiğine.
Avm gez, alışveriş yap bir şeyin kalmaz.

Git git...

Bu ne yoğunluk böyle.

Kendimi kaldıracak halim yooook. Havalar da hiç cesaret verici değil öğretmenler günü yemeğine giyecek bişiyim de yok aslında alışveriş de yapmış olurum ama dediğim gibi yayık modum daha ağır basıyooooooo.

herkese selamlar sevgiler.. güzel güneşli bi gün ve haftasonu olsun inş..
ben de yüncüyüm. yastığım yorganım yün olacak, oooh sıcacık..
eşim silikon yastık ve pamuklu yorgancıydı, benden oldu

yün tam kurumadan yapılır mı yaa? sittin sene çıkmaz onun kokusu.
tekrar yıkanıp kurutulacak da anca. dolaba ne çare bilmiyorum..
millet manyadı.. gerçekten bak.. Allah korusun..
fatihte de suriyeliler. gecenin bi vakti hepsi sokakta. ne yapıyorlar nereye gidiyorlar hiiç anlamadım.
kız tatlı cadııııı, sen yok musun seeeen?!
vardır bunda da bi hikmet. sonuçta elinden geleni yapıyorsun sen...
Bu Ayşecan da iyice kuduruk oldu haaaaa :) totosunu ısır annesiiiiii :)
ısıracak et mi var kız? avuç içi kadar toto. hiç annesine benzemedi bu kız, ahahhahahahah
M-1h

a ha haaaaaa geldim
hoşgeldin bacııııııım! Allah ayırmasın..
bana çatabilirsin:)
haftasonu bi güzellik yapmış deli kadir..
yarım saat olsun fazla uyumak, geç kalkmak nasıl da memnun ediyor insanı..
geçmiş olsun ikinize de, inş incirli süt şifa olur.. incir hikmetli bi mevye..
Optum herkesi
tüm gruba gelebilecek misafir potansiyelini destiny bugün tek başına ağırlayacak
kolay gelsin, yoğun ama güzel bi gün olacak..
aman beah.. yayılın işte.. gardroptan bi şey uydurur giyersin..:)

Sabah dedeciğe gittik okudu biraz, 3 gün gideceğiz bakalım ama zaten başladım ek gıdaya katiyen emmiyor
Doktor ek gıdaya başladığımı duyunca kızacak ama çok zayıfladı ve annemle kv sıkıştırıyo :)
Kız bu velet sonradan gurme belli :) bence geçecek bir haftaya. Belki de büyüme atağıdır?? Yada çocuğum dünya nimetlerine çabuk geçmek istiyordur şaka bi yana hiçemmeyen bebekler var.
Büyüme atağı olsa çok emer ya bu tam tersi
Memeyi reddediyor güzel güzel emerken niye böyle oldu anlamıyorum hamile miyim yoksa sütün tadı değişti puhahaha
N

Canım benim benim miniğim de neredyse sadece uyurken emdi. 3-4 ay diye hatırlıyorum. Sonra düzeldi, 20 ay emdi. Mert de emer inş.
3-4 ay mı amanııınnnn
M-1h

a ha haaaaaa geldim
hoşgeldinnn
Ayyy aynı süreci ben çok yaşadım ve çok gerildim şuan allah sabır versin canım, kaç aylık oldu mert şimdi? 5 saat durur kız daha ne? Büyümüştür, arya daha 40 günlükken 4-5 saat duruyodu.
4 aylık canım
Ben diyeyim 4-5 saat sen de 5-10 saat
Arya da emmemişti di mi
Neyse işte başladık bişeyler vermeye kaşıkla yiyor sıpa. Yesin de napalım.. Sütümü uyurken emer artık yapcak bişey yok
Babacılar kervanına katıldı efe
Oh oh
busmai bizim kerem'de 6:30-7:30 arası kalkar ona rağmen 13:00 den aşağı uyumaz dün daha geç uyudu öğle uykusunu. bi ara uyutmuyordum ama daha zor oldu sanki. küçüğüde uyandırıyor.
Ay hiç sorma uyutsan bi dert uyutmasan bi dert :)

Aryada hep sıkıntılıydı emzirme zaten de, 5-6 ay ancak emdi zaten. Ama ben hep duyuyorum ara ara emmeyi reddedenleri. Hiç üzülme, ek gıdayı yiyorsa ver ne yapıcaksın, geçici bir dönemdir, eskiye döner diye düşünüyorum. Birde yediklerini bi gözden geçirebilirsin, yoğun kokulu vs bişi yiyorsan bu ara belki onun etkisi vardır. ( sucuk, karnıbahar vs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…