Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hrr sabah okulun karsında kahvaltı yaptıgım yer var. Sıgara içtiğimden dısarda oturuyom. Bi kedi var. Banada poğaça ver diye dizime atlıyor. Bense cırlaş bağırış. Millet bize bakıyor. Yan masalar strese giriyor
Salak kedi.

Bu çocuklar sabah sabah ne içiyolar acaba kafaları guzel. Ondan banada verseler:)
Demin biri gelmiş tören varmı hocam dıye soruo
Ne töreni yavrum
Tören var cocum dicen beklicek dışarda soğukta:)

Gunaydinlarr..gunesli bi sabaha uyandik..sanirsam soguktur disarisi ama..dun ki negatifligim yazimada gecmis valla simdi okudumda..bi kac defa yazdigim da gidince ortaya boyle bisey cikmis kusura bakmayin kizlar..alt dikislerimden bahsediyorum bu arada..3-4 dikis oldumu8-9 dikis..kesilip dikildi yeniden..uyutuldum neyseki

Sebepse dikislerden birinde et pirtlamasi oldu..rahatsiz edince gosterdim gecen hafta.sonuc tada buna karar verildi..sindi daha iyiyim hamdolsun..bi kac gunede iyice duzelir umudundayim..
Destiny ..kangurunu cok begendim..ehli olunca guzel olmasi kacinilmaz zaten..
Bugun esim oruc aksam yemegini bende dusunuyorum pembis..kopya cekebilirmiyim hocam sizden:)

Canım gecmiş olsun
Affına sıgınıyorum. Ben yeni duydum hayırdır ne oldu

Ya aklimda unutuyorum yazmayi hep..sekerportakalinin melissadami bi problem oldu..kacirmisim ben sanirim..insallah simdi duzelmistirde..

Gecmiş olsun canım ya
Iltıfatlar ıcın tesekkur ederım daha guzeli size olsun

ayşecik beni öldürdü ya.. kalktığından beri 4 kez kakam geldi dedi, tuvalete gittik.
ilk ikisinden boş kalktı, 3. de oturdu sadece pırtladı, 4. sünde anca rahatladı..

ay o masaların ayaklarında dolaşan kediler beni iğreti ediyoor!
tiksiniyorum zaten kedilerden, bi de yüzsüz oluyor onlar.. kovuyorsun, korkutuyorsun gitmiyor..

Kıs kim demiş mantıyı açacan diye. Alıvercen hazır açılmışını:)
mantıya para verirken acıyom kız!

Bu çocuklar sabah sabah ne içiyolar acaba kafaları guzel. Ondan banada verseler:)
Demin biri gelmiş tören varmı hocam dıye soruo
Ne töreni yavrum
Tören var cocum dicen beklicek dışarda soğukta:)
ah yavrum benim.. öyle deme ya, günleri karıştırmış belliki
canım çok geçmiş olsun, enfeksiyon olabilir ALLAH korusun. çok iyi yaptın.
inş bu sefer sıkıntı olmaz, çabucak iyileşir..

Ya aklimda unutuyorum yazmayi hep..sekerportakalinin melissadami bi problem oldu..kacirmisim ben sanirim..insallah simdi duzelmistirde..
son zamanlarda hiçbir iletişimim olmadı malesef. melisanın iyi olduğunu biliyorum.
başta çekindikleri bi ihtimal rahatsızlık vardı, ama uzman dr a gitmişler, olmadığına emin oldular.
ve bildiğim kadarıyla okula başlayacaktı. böyle anlatınca karışık oldu, ama en iyisini şeker portakalımm anlatır..

Günaydın herkese. Bugün çoooook mutluyum çünkü dün akşam d. Gazımız açıldı. Sıcak sıcak uyuduk.
gözün aydın.. soğukta ne kadar kıymetli oluyor di mi doğalgaz?
şuncağız şeyin yokluğunu yaşayınca, varlığı nasıl mutlu ediyor.

haftasonu Eyüp Sultan Hz ne gittim, hepinize ayrı ayrı dua ettim.
Rabbim bebeklerize sağlıklı uzun ömür versin, evlerinizden huzur eksik olmasın inş..

mantiya ben hep para veriyorum
nfk sagol valla Allah kabul etsin
bugun yemek derdi bende de vat. dun hamburger yaptim ben. bugun dolaptan barbunya yada bamya yaparim

ecrinn cok cok geçmiş olsun
ilbilge hayırlı ugurlu olsun. faturaların az gelsin inşallah

Yemek düşünenlere bizdeki menü: pide lahmacun hahhahah. Akşama da et sote ve bulgur pilavı yapıcam inşallah. 1de kaş bıyık randevum var. Sonra biraz caddeye akıcam inşallah

Eaglecan hayırlı olsun instagramınnnnnn :) artık bi dilanaz kaldı. Bırakalım topiği oralara akalımmmm

Günaydın herkese. Bugün çoooook mutluyum çünkü dün akşam d. Gazımız açıldı. Sıcak sıcak uyuduk.
Ay canım hayırlı olsun. Bol sıcak gunler:) az faturalar:)
ayşecik beni öldürdü ya.. kalktığından beri 4 kez kakam geldi dedi, tuvalete gittik.
ilk ikisinden boş kalktı, 3. de oturdu sadece pırtladı, 4. sünde anca rahatladı..
Cımcımeye bak:) yavrum anlayamamıştır pırtlamamı kaka mı:) küçük kuzular ya her halleri olay her halleri çok tatlı:)
Evet elinden geliyosa acıyo paraya insan ama bazen ver gıtsın :)
Genclik gazozuna uyku ilacı atılmış genc kız gıbı yemın ederım( bi yazarın sözu) ayakta uyuyup otel parası verıyolar:) ( bu da anonim) :)
mantiya ben hep para veriyorum
nfk sagol valla Allah kabul etsin
bugun yemek derdi bende de vat. dun hamburger yaptim ben. bugun dolaptan barbunya yada bamya yaparim
Bugun bende de balık var yoksa mantı işi banada yattıydı
Afiyet olsun canım
yeni, izolasyonlu ev. minimumda bile yansa güzel ısınırlar, azıcık öderler. inş. :)
Insallah darısı bize:)
Yemek düşünenlere bizdeki menü: pide lahmacun hahhahah. Akşama da et sote ve bulgur pilavı yapıcam inşallah. 1de kaş bıyık randevum var. Sonra biraz caddeye akıcam inşallah
Pardon derse ne ara gıdıcen kuzu:)
Menu guzelmiş. Lahmacunlar dışarıdan dımı

Kız bugün benim boş günüm ya :) gerçi sabahtan gittim iki saat sınav yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…