Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Annem "akillar nazar almaz" der. Cunku herkes kendininkini begenir.

Erkek cocuklar icin baba cok onemli. Oyuna gelince; bizimki bile aksam babasina bi cilveler bi nazlar. Bi basliyorlar oynamaya. Oyun degil bogusma mi, kavga dovus mu, gures mi anlamazsin. Manasiz sesler, bagrislar, gulmeler.. Yuz ifadeleri keza oyle.. Kosturmalar, yuvarlanmalar, gidiklamalar, bazen hizini alamayip cimdiklemeler.. Sonra bakarsin aysecik boya kalemiyle babasinin gozlerine makyaj yapiyor.

Aynen, dun haber aldim; universiteden bi arkadas vefat etmis. Daha 30 bile degildi. Bitti.. Allah hayirli uzun omur ve dedigin gibi sirali olum versin. Boylelerine can dayanmiyor cocuk sahibi olunca bu haberlerden daha cok etkilenmeye basladim.

pembiş cevap vermiş zaten, bir de istediğin kişiye özel bildirim gitmesini istiyorsan
etiketleme yapabilirsin, bunun için kişinin isminin önüne @ işareti koymalısın, @pembiş gibi

Sağ olun kızlar.
Nfk, dua için ayrıca teşekkürler.
Dünden beri 55 derecede yakıyoruz. Peteklere el değmiyor. Terleyene kadar yakacağım.
ah canım beniim.. kaç gündür ne sıkıntı çektin kimbilir.. bir de çocuk olunca..

uzmanından dinlemiştim, evde kaloriferi çok yakıp incecik bluzle, shirtle dolaşmayın.
yeteri kadar yakın, üstünüze kazak, ayağınıza çorap giyin diyordu.
odanın sıcaklığını bir derece düşürmek bile %10 tasarruf sağlıyormuş.
hem enerjiden, hem paradan tasarruf. :)

bizim ev zaten küçük, sadece salon, ve yatak odasını yakıyorum şimdi.
şuan çok soğuk olmadığından minimumda yaktığım halde ısınıyor hamdolsun,
ama kolidor gereksiz büyük, ölü alan fazla. o yüzden
ısı kaybını önlemek için kapıları kapalı tutuyorum.
inş yeni izolasyonlu bi evimiz olursa kışın da bütün oda kapıları açık ve sıcak bi evimiz olur.

Herkese selamlar. Bu hafta kacamak haftam.okuldan hemen eve donmuyorym ve yarin kocamla sinemaya kacicaz. Hafta sonu bomba ist. Programim var insallah. Yasasin kendinw vakit ayirmalar yasasin cocuklu gezmeler. Kisa sarj edeyim kendimi son bahardan kalma gublerde. Uzun zamandir tembellikteb gitmiyordum biyere malum bende canta hazirlama takintisi var. Yedeklerin yedegi bile yapiyorum

Hiç sorma, ne çektim nfk:)))))
Allah gönlüne göre versin canım.

Hadi iyi gezmeler.

nfk nehir'i kaçıran kişiyi bu çocuk görmüş diyorlardi. haberi izleyemedim bi bilgin varmi

pamukhelva lavanta çok güzel fikir teşekkür ederim. ilk fırsatta alacağım

çocuklar için en faydalı oyunlar taklit oyunlarıymış bu dönemde bilim adamları öyle diyor...ömer lahmacun ustasını gülsüm ise beni taklit ediyor:)

Gunaydın herkese bugun boş gun. Kocamda evde. Fazla yazamayabilirim
Pist kediiii :)

Perşembe de boş canımcım. Söylemesi ayıp iki tam günüm boş
Gözun çıkmaya pembiş
Ya yıkılırsa pamukcum. Gercı ceylin şimdilik öyle her yere tırmanan bı cocuk değil ama. Eve mısafır cocuk falan gelse mesela allah korusun.
Lavantayı biliyodum canım. Lavanta antıbakterıyel zaten. Pıskurtmeli bi şişenin içine su koyup içinede lavanta yagı damlatılırsa. Al sana oda spreyi. Ve mıkropları kırıyor. Ayrıca kullandıgımız sıvı sabunların içine bir tatlı kasıgı lavanta yagı koyunca antıbakterıyel sabun oluyor. Aynı şekilde çamasır yıkarlen deterjan haznesinede koyulabılır. Bir de buhurdanlıklar var ya. Bı kaba su koyup ıcıne de lavanta yagı damlatınca yune havayı temızlıyor. Suyun altında bir mum yanıyor sureklı. Ve lavantalı suyun buharlaşmasını sağlıyor. Hem ev guzel kokuyor. Bunlarda benden olsun:)
Evet akıl almayı ben de sevmem:) yanı gereksizce henuz danışmadan ben akıl verılmesınden hoslanmam. Ama bazı önemlı seylerde mutlaka istişare yaparım. Hem peygamberımızın de tavsıyesı ve sunnetı. Karar verırken istişareye cok önem verırmış

Gunaydin canlar. Nenedeyiz bugun, ogleden sonra da buyuk nenemize gidicez.

Pamuk helvacim, selimin hali beni de mahsun etti. Allah kavustursun. Ama babasi hic gelmeyenler, gelemeyecek olanlar var. Karamandaki 18 isci hala gocuk altinda
Cok zor bir durum allah isyan ettirmesin
O mont cocuga ait değil demişlerdi ya off
İmtihanın en zoru bu olsa gerek. Bazen kafayı yıyecek gıbı oluyorum. Çocuklarımız buyuyor ve bı yerden sonra bizim kontrolümüz azalmaya baslayacak. İşte o zaman naparız bılmıyorum. Rabbım hayırlılarla karsılastırsın cumlesinin evladını. İçlerinde benımkınıde ayırmasın

Akıllar nazar almaz cok ıyı ya:)
Aysecık babaya mskyaj mı yapıyor puhahaha:) adamı kötu yola dusurcek yafss:)
Aynen, dun haber aldim; universiteden bi arkadas vefat etmis. Daha 30 bile degildi. Bitti.. Allah hayirli uzun omur ve dedigin gibi sirali olum versin. Boylelerine can dayanmiyor cocuk sahibi olunca bu haberlerden daha cok etkilenmeye basladim.
Basın salolsun canım. Allah sıralı versın dediğin gıbı
Ev sıcaklığı 22 dereceden asagı dusmuyor bizde
Oh iyi gezmeler canım
eaggle pastırma sıcaklarida geldi şanslisin.
Ay nasıl mutluyum:)
Pastırms yapacam:)
Soguk havayı sevmiomben
çocuklar için en faydalı oyunlar taklit oyunlarıymış bu dönemde bilim adamları öyle diyor...ömer lahmacun ustasını gülsüm ise beni taklit ediyor:)
Sonra napıyolar peki:)
Ben de ceyline doktor malzemeleri alayım dıyorum. Pek meraklı muayene etmeye:)

Bılıuosunuz rotasyon maduru bu garıp arkadasınız. Gecen hafta esımın amcası gelmişti durumdan bahsetmiştim. Adam doçent ve bana dediki niye halk eğitim dusunmuyosun. Hem parası iyi hemde rahat. Ve bende bır ampul yandı o an.

Sonra basladım arastırmaya. Bı arkadas vardı halkegıtımde onu aradım. Kadın anlattıkca mest oldum. Dusunsenıze kulüp yok rehberlik yok sınav yok nöbet yok ıvır zıvır toplantı seminer yok artı kreş varmış. Çocugunla yanyana odalarda olacaksın. Her istediğinde cocugunu göreceksın. Süper. Cennet gibi.

Nasıl hamallık etmişim lisede 10 yıldır ya. Sanki madalya verdiler

günaydın canlar.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
gece bi sivrisinek musallat oldu, bi uyutmadı bizi. ışık kapanınca başlıyor 'vııız!' diye..
lambayı açınca ortada yok. neredeyse tüm gece ışık açık uyuduk. ama sabah namazında yapacağını yaptı
ve ayşeciği birkaç yerinden ısırıp sesiyle uyandırdı. peşindeyim! bi bulayım intikamım acı olacak!

vuhuuu!!! bu haftasonu senin bacım!
nfk nehir'i kaçıran kişiyi bu çocuk görmüş diyorlardi. haberi izleyemedim bi bilgin varmi
4-5 haber sitesine baktım, yeni bi haber göremedim ben

bi de dün tv de izledim. hani geçen aylarda istanbulda kaybolan bi çocuk vardı ya, 3 yaşında pamir.
komşu villanın havuzunda boğulmuştu. savcı, onca pislik, adi suçlu varken
pamirin annesi
hakkında taksirle ölüme sebebiyet vermekten 6 yıl hapis cezası istiyormuş.. savcılar da manyadı.

ki hatırlıyorum o zaman babası, kapılara pencerelere özel kilitler taktık, güvenlik kameraları yerleştirdik demişti.

lahmacun ustası mıı? ömerin elinden fındık lahmacun yemek istiyoruum!
hatun, lavanta uzmanı çıktı iyi mii?
istişare çok mühim bir olay. inş çocuklarımızla da bunu yapabiliriz..
Rabbim onları korusun, bize bağışlasın.. inş nehir de sağ salim bulunur..

anlattığına göre gayet iyi şartları var. sonuçta saatleri falan da belli. daha az yorulursun.
ancak halk eğitime talep de çoktur sanıyorum, hani kontenjan bulup girebilirsen senin için çok güzel olur..
ceylin için de

Halk eğitim kesinlikle daha rahattır. Ergen tripleri yok en azından.
Herkese günaydın.

Sabahtan bi günaydın bile yazamadım beaaaaaa :) günaydınlar herkeseeeeeeee

Oğluş 6 gibi bi kalktı sonra geri uyuttum ve 8:15de uyandık. Şaka gibi ya düğer bişi yani :) sonra alt üst değişimi, yatakların toplanması, bulaşık makinasının boşaltılıp doldurulması, kahvaltı hazırlanması, balkon camlarının içten silinmesi ve çamaşır asılması ile bu saati bulduk. 10:30 gibi yakındaki kuaföre deneme amaçlı fön çektirmeye gidicem inşallah. Sonra da arkadaşımla buluşup önce yemek yiyeceğiz sonra alışverişe çıkacağız. Bizden haberler dinledinix :)

Destiny bence de halkeğitim süper olur. Özellikle senin vereceğin eğitimi almak isteyen insanlara hitap etmek paha biçilemez. İnşallah gönlüne göre olur canım.

Nfk şok oldum Pamir olayına. Yani resmen annenin yarasına tuz basma ötesinde yarayı deşme hareketi bunlar. Allah bildiği gibi etsin.

evet pamir olayını bende duydum. Allah'im evlatlatimizla sinama bizi. Kadın evladına mi yansın, suçlu goruldugune mi? zaten vicdan azabı yetiyordur

destiny lavanta be müthiş bir şeymis inşallah unutmam hafta sonu alirim
halk eğitim gerçekten daha mantıklı. Özellikle çocuk yönünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…