Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

evet ya, teyzem patatesi de rendeliyor böreğe, ha-ri-ka oluyor. benimkinin onunla yakından uzaktan alakası yok
http://www.tantitoni.com.tr/pembe-renkli-3lu-kek-kalibi-seti

3 lü kek kalıpları da çok ucuzlamış ..
Kelepçeli kalıbım kenarından akıtmaya başladı, bir de onun fiyatına bakayım ben(;
evet, epeyce düşmüş fiyatlar. ben kelepçeli kalıbı tantitoniden almıştım, 30 liraya..
şimdi nedir fiyat bilmiyorum.
hoş o zaman da indirimli haliydi yani..

Şu anda da 29 küsür , benim eski kelepçeli kalıbı bernardodan almıştım , hep de elde yıkadım, itinalı kullandım.
nasıl olduysa çemberi gevşemiş, bir gün hamuru boca ettim baktım yan kısımdan foşur foşur akıyor , insallah bunda da olmaz böyle sıkıntı ..

e geri götür.. o kadar para verip itinalı kullandığın halde böyle bi sorun olduysa, üretim hatası olmalı..
ben olsam şansımı denerdim, büyük markalardan neden alışveriş yapıyoruz?...

geçenlerde vicco panduf aldım ayşeciğe.
keçe gibi bi malzemeden yapılmıştı, çok güzeldi.
iki kez giydi, ayakkabıların birbirlerine sürten iç kısımları tiftiklendi..
götürdüm geri, bana bu malzemede bu tip aşınma normaldir falan dediler.
ben de o zaman üzerine kullanım talimatına dikkat tiftiklenebilir diye uyarı yazmalılar dedim.
sorumlu müdürü falan çağırdılar, onunla da konuştum, sonunda değiştirdiler..

Ben de düşündüm aynı şeyi , dediğin gibi gidip pazardan almak yerine 3 katı Fiyatla güvendiğimiz markalardan alıyoruz ,
Ama o gün kek hamuru taştı her yer battı , bi de misafir gelecekti, ben de kalıbı da attım gitti o sinirle çöpe.. );
Şikayetimi yazacağım ama yine de, belki ürünü incelerler, ne kadar çabuk deforme oluyor öyle ...

dün akşam banyoya gittim, çıkarken kapıyı açmaya çalıştığımda daha ilk hamlede kapı kolu elimde kaldı
kapıya vurdum, eşim geldi hemen. o saniyede ilk aklıma gelen, ayşecikle gündüz evdeyken
başıma böyle bi şey gelseydi
ne yapardım? bir de daha önce belirti vermiş bi şey de yok,
sadece açarken kaparken biraz güç kullanmak gerekiyordu. ama olabilecekleri düşününce
sanırım evdeyken telefonu cebime koymalıyım..

Ayşe ile evdeyken kapıyı kapatma zaten. Yani ben öyle yapıyorum ve ikimiz yalnızken asla banyoya girmiyorum. Tabi benim sebebim daha çok oğlumun kuduruk olmasından kaynaklanıyor

Burnumuz akıyo teyzeleriiiii. Sümüklü böcek oldukkkkk ilaçları kullanmaya yine mi başlasam bilemedim. Aktardan aldığım şurup da işe yaramıyo bence. Hatmi çiçeği alsaydım keşke ilk niyetimde olduğu gibi. Neyse artık bi daha yolum düşerse dicem adama iki güne geçer dediniz geçmedi diye.

kızım, nerdesiniz siz?! ben kapıdan siz bacadan
çarşıda dolandım durdum, herşeye baktım, hiçbişey almadım
madame coco ve english home da indirim vardı, nevresimler ve havlulara karşı zaafım var benim yaaa
çok zor çıktım oralardan..
tencere al dediniz diye esse ye girdim, orada da %50 indirim varmış,
iyi rastgeldi çok güzel bi tencere aldım..

bende bi hal var, atamadım. hediye alırken kendime kıyıp almadığım eşyayı, başkasına alıyorum ya..
ama yeni eve taşınayım, kendime de alcam!

genelde öyle oluyor da, bazen farkında olamıyorum kapatıyorum.

sadece burnu akıyorsa önemli değil de hala hatmi çiçeği dediğine göre öksürüyor da..
ilaçları bi denesen?..

Bence tencere ya da nevresim diyecektim ama almışsın zaten.

Oy kıyamam, geçmiş olsun.

Güle güle kullansın. O bende de var. Millete iyisini alıyorum, kendime gelince kırk kez düşünüyorum.

saaat 10.00dan beri yazmayanlar mazeret bildirsin bakim!!
ben evi toplayayım, dönücem size

Güle güle kullan canımcımmmmm. İnşallah yeni eve geç belkim güzel güzel hediyeler de gelirrr :)

Ben de dediğin gibi hep telimi yanıma alıyorum. Allah korusun yani.

Öksürüyo da evet pazardan kızılcık tarhanası da aldım. Sarımsaklı olarak onu da yapıcam inşallah. İlaçların biri peditus ki iyi değilmiş dendi burda. Diğeri ventolin şurup ki dr arkadaşım onun etkisi geç oluyo; burundan fısfıs olanı kullanmalı dedi. Otrivin burun spreyine başlıyım dedim ki başladım (dr vermişti) ama yine dr arkadaşım bu yaşa kullanılmadığını söyledi sonuç olarak hiçbişi kullanmıyoruz şuan. Arkadaşımdan öneri bekliyorum.

Ben geldim
Cadılık falan yaptığım yok ya siz de çok alemsiniz
İçimdeki cadıyı zincire vurdum bekliyorum bakalım kim özgür bırakacak
Güzel konuştuk gezdik yedik içtik gittiler. İyi geçti hatta ben daha sıcakkanlıydım diyebilirim ;kendimi tebrik ediyorum:)
Sonuçta onlar mutlu olsun başka bi beklentimiz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…