günaydın canım.Gunaydın canlar. Yazamadım haftasonu. Kızkardesim geldi. Aşılama yaptırmıştı ikinci çocuk için. Hamileymiş çok sevindik:) ilk çocuk da aşılamayla olmuştu.
Pazar gunu de annemin diş ağrısıyla uğraştık. Apar topar hastaneye. Dişi cekildi. Sonra gelip ev temizledim. Yogun bı haftasonuydu
Umarım sizlerde iyisinizdir
Anam gecmiş olsundün akşam banyoya gittim, çıkarken kapıyı açmaya çalıştığımda daha ilk hamlede kapı kolu elimde kaldı
kapıya vurdum, eşim geldi hemen. o saniyede ilk aklıma gelen, ayşecikle gündüz evdeyken
başıma böyle bi şey gelseydi ne yapardım?bir de daha önce belirti vermiş bi şey de yok,
sadece açarken kaparken biraz güç kullanmak gerekiyordu. ama olabilecekleri düşününce
sanırım evdeyken telefonu cebime koymalıyım..
Hadı hayırlı olsun bakalımBen geldim
Cadılık falan yaptığım yok ya siz de çok alemsiniz
İçimdeki cadıyı zincire vurdum bekliyorum bakalım kim özgür bırakacak
Güzel konuştuk gezdik yedik içtik gittiler. İyi geçti hatta ben daha sıcakkanlıydım diyebilirim ;kendimi tebrik ediyorum:)
Sonuçta onlar mutlu olsun başka bi beklentimiz yok :)
Gecmiş olsun cok kötu olmuş. Allah beterınden sakınsınnfk, eski evde ben kaldim icerde çocuğun biriyle. diğeride icerde. sirtimdan soğuk terler aktı. komsuya arattrirdim eşimi hemen geldi.
Ay sormaaŞu pazar günleri iş hiç bitmiyor ya!
Bızım öksurukte gecmedi. Ciğerlerde bişey yokmuş ama bu gıdısle ciğere inecek. Su hatmi çiçeğini deniyim ben deOğluşum sümüklü böcek modunda olup öksürmeye devam edince yine doktora gittik. Çok şükür ciğerlerde bi sıkıntı yokmuş. Aferin şurup ve burun spreyi yazdı nöbetçi doktor. Artık bitsin şu öksürük yahuuuuuuu.
Donut hamuru hazırladım ve dinlenmeye bıraktım. Oğluşu uyuturken ben de uyuya kalmışım. İyi oldu yaniakşam menümüzde köfte patates var inşallah. Bizden haberler böyle :)
Olurken ben bile deşarz oldumbol hareketli bir hafta sonunu geride bıraktım...moral depoları dolu ama uykusuzluk fena bugün. dün akşam arkadaşımda kaldık..kuzular az nazlanıp uyudular ve rahattılar...gece 3 e kadar sohbet kahkaha...kabah 6.30 da kalk borusunu ömer çaldı ama o kadar mutlu olmuşumki ömere bile söylenmeden uykumu almış uyandım...tabi ev ahalisi de kalktı sayelerinde...öğleye kadar sohbet kahvaltı ve kürkçü dükkanına dönüş...başlasın yeni hafta ben hazırım
pembiş hatmi çiçeği bizimkilere 2 defada çok iyi geldi bilmem tesadüfmü öksürük kesildi...burun akıntıları var ama kızımın azaldı oğlumda eh işte..
Kuru fasulye pilav et kavurma varsa kurbandan hazır doğranmış et mercimek çorbası salata börek turşuCanım iyi vakit geçirmene çok sevindimmmmm
Bugün ilaca başladık bakalım suyuna karıştırarak çünkü öğürüp çıkarıyoyeni yeni uyuz adetler...
Kızlar perşembe günü öğlene yemeğe misafirim gelecek. Ne yapsam bilemedim. Eşim hazır mantı veya pide yaptırma taraftarı. Menü de oluşturamıyorum bu akşam. Bi tek etimek tatlısı yapacağımı biliyorumpide yaptırsam, öncesi için de mercimek çorbası olsa. Salata ve turşu banko zaten. Ayıp mı olur ki??? Kışın da ne pişirilir misafire yaaaa??? Karnıbahar mı
Ay seni cok iyi anlıyorum. Annem gidince depresyona girerdim. Allah kolaylık versinGunaydinn annemler gidince bi bosluk oluyo hep ama erkenden kalktik yine bugun birde okuldan arklar gelcek nasil hazirlancam cok merak ediyorum uykumm varr :/
Yatsıdan beri yatmıyonmugece yatsıya kalkmıştım, bi daha da yatamadım. zombi gibiyim!
küçük bebeli annelere, Allah kolaylık versin..
anamm!!!komşuyla nasıl iletişim kurdun?
kalitelidir eminim. annemler yakın zamanda bir sürü havlu aldılar..
oh ohh!! arada yapın gelin böyle ne güzel
öğlene misafir gelecek ve kek börek yapmayacaksın sen?
söylediğin mönü gayet güzel, maklubeye bayılırımmsevmeyen yoktur zaten.
cacığa gerek yok, bence de ayran ikram edersin.. ah sana misafir olmak vardı..
Gecmiş olsunbu arada telefonumun şarj soketi bozuldu, eşim bugün servise götürdü.
bir süre ig ve whatsapp aleminden uzağım, duyrulur.
3 kız kardeşiz:) ortanca evli çocuklu kucuk nişanlıgünaydın canım.
evlenecek bi kardeşin var onu biliyordum da bir tane daha varmış, onu da şimdi öğrendim.
hamileliğine çok sevindim. inş sağlıkla kolaylıkla kucağına alır..Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin.
diş ağrısı fenahaftasonu iyi dr buldunuz.. geçmiş olsun..
akşam kılmadan yatmıştım, gece kalktım. sonra da bi daha dalamadım..Yatsıdan beri yatmıyonmu
Gecmiş olsun
emsey şu yeni hastane di mi? elifnaz orda doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.3 kız kardeşiz:) ortanca evli çocuklu kucuk nişanlı
Emsey hastanesi yakın orda varmış ama randevuyla çalısıyolardı. Kucuk kız kardes orda hemsıre. Allahtan ardan alıverdiler
Evet canım yeni hastane. Ceyline hamıleyken açıldı. O zaman guvenememiştim dogum için. Simdi bayagı teferruatlı bi hastane. Dogum yapmamıştım ama ceylini hep oraya göturdum. Elifnaz da mı bu civarda oturuyorakşam kılmadan yatmıştım, gece kalktım. sonra da bi daha dalamadım..
emsey şu yeni hastane di mi? elifnaz orda doğum yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
daha yeni bir arkadaş orada doğum yaptı, kardeşi de hamile o da orayı düşünüyor..
sen de düşünürsen aklında olsun
aman, o konularda dayaklığım açma konuyuEvet canım yeni hastane. Ceyline hamıleyken açıldı. O zaman guvenememiştim dogum için. Simdi bayagı teferruatlı bi hastane. Dogum yapmamıştım ama ceylini hep oraya göturdum. Elifnaz da mı bu civarda oturuyor
Bravo sana gece kalkıp namaz kılmışsın. Allah kabul etsin
Allah yardım etmiş, çocukların hürmetine.nfk eski evim birinci kattaydi küçük bir siteydi. karsi apartmanda çok yakin. Kadında mutfak caminda bizim alttakiyle muhabbette. gerci o denk gelmesede kapıcı sürekli gezinirdi.
Menü süper karnım acıktı beaa
Maklubenin kızartma işi zor sen direk etli pilav yap bence, kaseyle tabağa çevirdin mi gayet şık olur
Ya da pide..
Cacık yerine de ayran koy gitsin
Öğle yemeği zaten; çok detaya gerek yok
Gunaydinn annemler gidince bi bosluk oluyo hep ama erkenden kalktik yine bugun birde okuldan arklar gelcek nasil hazirlancam cok merak ediyorum uykumm varr :/
gece yatsıya kalkmıştım, bi daha da yatamadım. zombi gibiyim!
küçük bebeli annelere, Allah kolaylık versin..
anamm!!!komşuyla nasıl iletişim kurdun?
kalitelidir eminim. annemler yakın zamanda bir sürü havlu aldılar..
oh ohh!! arada yapın gelin böyle ne güzel
öğlene misafir gelecek ve kek börek yapmayacaksın sen?
söylediğin mönü gayet güzel, maklubeye bayılırımmsevmeyen yoktur zaten.
cacığa gerek yok, bence de ayran ikram edersin.. ah sana misafir olmak vardı..
bu arada telefonumun şarj soketi bozuldu, eşim bugün servise götürdü.
bir süre ig ve whatsapp aleminden uzağım, duyrulur.
Gunaydın canlar. Yazamadım haftasonu. Kızkardesim geldi. Aşılama yaptırmıştı ikinci çocuk için. Hamileymiş çok sevindik:) ilk çocuk da aşılamayla olmuştu.
Pazar gunu de annemin diş ağrısıyla uğraştık. Apar topar hastaneye. Dişi cekildi. Sonra gelip ev temizledim. Yogun bı haftasonuydu
Anam gecmiş olsun
Kız kardeşimin basına gelmişti
Balkona cıkmış sıpada balkona kilitlemiş annesini. Balkon dısarıdan acılmıyor. Ustelik ocakta çay var. Komşuya seslenmiş eşini aratmış. Eşi gelip açmış.
Hadı hayırlı olsun bakalım
Gecmiş olsun cok kötu olmuş. Allah beterınden sakınsın
Ay sormaa
Bızım öksurukte gecmedi. Ciğerlerde bişey yokmuş ama bu gıdısle ciğere inecek. Su hatmi çiçeğini deniyim ben de
Olurken ben bile deşarz oldum
Kuru fasulye pilav et kavurma varsa kurbandan hazır doğranmış et mercimek çorbası salata börek turşu
:)
Ay seni cok iyi anlıyorum. Annem gidince depresyona girerdim. Allah kolaylık versin
Yatsıdan beri yatmıyonmu
Gecmiş olsun
Annem zeytinyagli dolma kek yapti borek de var bide cigkofte aldirsam mi diyorum az mi oldu yaah canım benim yaa, keşke yakın olaydık
annene gitmeden bi şeyler yaptırdın mı? aman yoksa, hazır al ikramı.
cok sevindim gozunuz aydin anne de uzuldum ins simdi annen iyidirGunaydın canlar. Yazamadım haftasonu. Kızkardesim geldi. Aşılama yaptırmıştı ikinci çocuk için. Hamileymiş çok sevindik:) ilk çocuk da aşılamayla olmuştu.
ay çok geçmiş olsun ya..Annem zeytinyagli dolma kek yapti borek de var bide cigkofte aldirsam mi diyorum az mi oldu ya
bu arada sabah senin yazini okudum uzuldum daha bes dakka gecmedi yasir odasinda kilitli kaldi saniyeler icindde nasil yaptiysa kendini kilitledi elimde bebek icerde o agliyo ter attim resmen anahtarda sksmis cikaramiyo kvlerden yardim istedim kapi kolunu soktuler ama yine olnadi esimj aradim artik o da marangoz fln mi cagirsak dedi ay Allah im adam tam geldi bi anda acti kapiyi anlamadm sabah sabah action yasadik daha evi temizlemem lazim bi iki saate gelir misafirler
cok sevindim gozunuz aydin anne de uzuldum ins simdi annen iyidir
saol canımdestiny çok sevindim. Sağlıkla kucağına alır inşallah.
nfk, bende emseyde yaptım çokta memnun kaldım
aman, o konularda dayaklığım açma konuyu
allah göstermesin aklımıza gelmeyenlerı basımıza getırmesın rabbımAllah yardım etmiş, çocukların hürmetine.
ben düşünüyorum da; biz son kattayız ve kv ile karşılıklı oturuyoruz.
bağırsam çağırsam, kapıya vursam anca ayşecik korkar, ağlar..
kv mümkün değil duymaz.. ama korkusu yetti bana..
saol canım:)Bi tek patates kızartıcam maklubeye. Yani aslında etli pilav olacakcacık yerine ayran ozaman.
Canım Allah kavuştursun. Gelenler keşke ellerinde bir çeşit getirseler. Sen de bi çay yapardın. Kolay mı iki çocukla misafir ağırlamak..?? Kolay geldin canım.
Öğle yemeğine gelecekler ya gün menüsü değil o yüzdenbelkim bigün misafirim olursunuz yahuuuu :)
Hemen giderilir bu durum inşallah
Canım çooook sevindim kızkardeşine. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
Hatmi çiçeği çok işe yarıyo diyolar ama bilmiyom.
Kuru fasulye nohut çok sevdiğim şeyler ama ne oğlum ne babası yemediği için bayadır yapmıyorum
allahım yarabbım,bu kadar konsutuk yasır kılıtlı kaldı.ya cok gecmıs olsun.kapı kolları topuz olanlardan mı.tum anahtarları topla ve koridorda bulundur hepsını.kendını kılıtledıgınde koridorda olduğundan acıverırsın.topuzlulardansa eger kapı kolları cok kılıtlıyolar kendılerını onlarla.kardeşimden bılıyorum.cırt cırt kılıtlıyodu kendını yegenımAnnem zeytinyagli dolma kek yapti borek de var bide cigkofte aldirsam mi diyorum az mi oldu ya
bu arada sabah senin yazini okudum uzuldum daha bes dakka gecmedi yasir odasinda kilitli kaldi saniyeler icindde nasil yaptiysa kendini kilitledi elimde bebek icerde o agliyo ter attim resmen anahtarda sksmis cikaramiyo kvlerden yardim istedim kapi kolunu soktuler ama yine olnadi esimj aradim artik o da marangoz fln mi cagirsak dedi ay Allah im adam tam geldi bi anda acti kapiyi anlamadm sabah sabah action yasadik daha evi temizlemem lazim bi iki saate gelir misafirler
cok sevindim gozunuz aydin anne de uzuldum ins simdi annen iyidir
afiyet olsun ıyı gezmelerakşama yemeğim var. ayşeciğe sütlaç yaptım şimdi. çamaşırlar yıkandı onları asıp yenilerini makineye atayım.
hava güzelken ayşecikle bi park turu yapalım. herkesi öptükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?