Kolay gelsın canımGünaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)
Bugün evde temizlik var. Mutfağa dip köşe dalıcaz inşallah. Kendinize iyi bakın yani :)
Gecmış olsun ayseyegünaydıııın!!!
gece ayşecik ateşlendi, ilaç verdim, bir saat sonra anca dalabildi.
şuan da hafif ateşli gibi, keyfi yok. inş devam etmez..
sabah eşim sağolsun sen yat dedi, biz de geç kalktık ayşecikle.
güzel bi kahvaltı yaptık. o çizgi film izlerken, ben sporumu yaptım, duşumu aldım.
şimdi de hazırlanıp önce sağlık ocağına tetanoz aşısı için, sonra da koruya ve parka
hey gidii!! efenin evveliyatını bildiğimiz için şu anlattıkların beni ne kadar şaşırtıyor.
'doğan, büyüyor' lafı doğru.. maşallah tontik efeye
bizimkinin de öyle bi muhabbeti var. önceleri ben söylüyordum, şimdi sen dur, ben diyicem diyor
''şimdi gece oldu. güneş gitti aydede geldi. yıldızlar geldi, onlar kardeş
enes, emir, öykü, adam -ada diyemiyor- (parktaki arkadaşları) uyudu, herkes uyudu.
anne seni seviyor, anne seni bırakmaz. iyi geceler, Allah raaatlık versin ''
pembişim kolay gelsin, mutfak temizliği evdeki en zor kalem bence. ince ve meşakkatli.
Ohh temız temızGeçmiş olsun kuzucuğumaaaaa. İnşallah bugün bi daha yükselmez.
Temizliğe yardıma gelen arkadaşla (3-4 yıldır geliyor o yüzden ayrı gayrımız da yoktur) sabahtan durmadık. Mutfak dolapları okadar çok vaktimizi aldı ki!!! Neyse şuan oturdum çok şükür. Mercimek kaynıyor çünkü köfte olacakkkkodum bozuk ya dinlenemiyorummm
Etkınlık çok hoş:)ayse dahada hos:) minik parmaklara yapıştırıcı yakısıyor ne kadar arıza cıkaraalarda sonrasında:)son doz tetanozu da oldum, artık bitti çok şükür.
ayşecik parkta eğlendi, koruda dolaştık.
baharda çiçekler nasıl renk cümbüşüyse, sonbaharda da yapraklar rengarenk
biz de yaprak topladık kızımla, eve gelince de faaliyete giriştik.
Eki Görüntüle 1299707 Eki Görüntüle 1299712 Eki Görüntüle 1299713
ohh, artık uzun süre rahatsın.. mercimek köftesini çok severim şöyle bol limonlu
ama sanırım onda kıvamı tutturmak güç..
İnşallah o gune veli toplantısı falan koymazlar. Yer bellimiGeçmiş olsun canımcım.
Etkinliğinize bayıldımmmmmm. Emeğinize sağlık :)
Kıvamı yaptıkça alışıyo insan. Ama bugün çok cıngıl cıngıl bir ortamdı mesela ve bulguru az koymuş bulundum. Baktım yoğrulmuyor hazır sıcakken bulgur ekledim ve sorun kalmadı
Ben çocuksuz olmasını tercih ediyorum o yüzden öyle dedimyada mesela avmde buluşacaksak önce oğluşla da sizi tanıştırırım sonra postalarım Efe varsa ben oturamam çünkü :/ nişanın olduğu gün mü buluşucaz?? Benim hafıza süper ya unuttum nişan tarihini anemmmm çok az kaldı :)
kız, sana boşuna cadı demiyoruz.Çocuksuz olur mu yaa
Nfk tarihi doğru hatırlıyosun 29u nişan
Yalnız ben 30unda boş olur muyum buluşma yerine gelebilir miyim onu da hiç bilmiyorum hahaha
sağol bacım. gündüz ateşlenmedi, ama mızmızlığı var. yine dr yolları görünmesin bizeKolay gelsın canım
Gecmış olsun ayseye
Gece uyumak ıstemıyor ceylin hala ve bızım boyle rutınlerımız yok malesef
Çunku cıldırıyor uyuyacagını anlayınca
Ohh temız temız
Etkınlık çok hoş:)ayse dahada hos:) minik parmaklara yapıştırıcı yakısıyor ne kadar arıza cıkaraalarda sonrasında:)
İnşallah o gune veli toplantısı falan koymazlar. Yer bellimi
kuru oldu su, sulu oldu un diyosunbelli bi ölçüye bile uysan her zaman garanti sonuç vermez sanıyorum.
çünkü mercimeğin bulgurun cinsine göre su kapasitesi de değişiyor.. bi gün ben de deneyeceğim inş
nişanı 29 kasım diye hatırlıyorum. eğer buluşma 30 kasımdaysa, geri sayım yapabiliriz.
buluşmaya son 18 gün
Çocuksuz olur mu yaa
Nfk tarihi doğru hatırlıyosun 29u nişan
Yalnız ben 30unda boş olur muyum buluşma yerine gelebilir miyim onu da hiç bilmiyorum hahaha
Kolay gelsın canım
Gecmış olsun ayseye
Gece uyumak ıstemıyor ceylin hala ve bızım boyle rutınlerımız yok malesef
Çunku cıldırıyor uyuyacagını anlayınca
Ohh temız temız
Etkınlık çok hoş:)ayse dahada hos:) minik parmaklara yapıştırıcı yakısıyor ne kadar arıza cıkaraalarda sonrasında:)
İnşallah o gune veli toplantısı falan koymazlar. Yer bellimi
ayşecik dolaptan fotoğraf albümlerini çıkarmış.
bir fotoğrafımı almış eline, bundan 9 sene önceki halim.
bakıp bakıp, teyze diyor. yok kızım, o benim, o anne diyorum.
ııh, o teyze diyor
haklı çocuk ne kadar değişmişim
pembis bi ara kerem'de uyumuyordu birakacak sandım. şimdi zorda olsa uyumaya başladı
bu sefer buluşma olacaksa avm değilde bi restoranda olsa daha iyi olmazmi. çocuk getirmeyi bende düşünmüyorum durmaz çünkü sürekli peşinde koşmam lazım
elbet 30 kasımda buluşaacağız. bu böyle yarııııım kalmayacak.bu sefer buluşma olacaksa avm değilde bi restoranda olsa daha iyi olmazmi. çocuk getirmeyi bende düşünmüyorum durmaz çünkü sürekli peşinde koşmam lazım
Valla benim oğlum en fazla on dakka bi yerde oturacağı için buluşmaya gelmemişim gibi oluryani skypela falan bile bağlansam daha iyi :) valla bak buluşma olacak mı olmayacak mı baştan söyleyin ona göre adama boş yere yalakalık yapmıyım hahhahah. Nişandan hemen sonra dönecek misiniz pazar günü??
Ayşeciğe geçmiş olsun canım.sağol bacım. gündüz ateşlenmedi, ama mızmızlığı var. yine dr yolları görünmesin bize
uykuya direnen bu veletler, gün gelecek bizim gibi uykuuuu uykuuuuu diye ağlayacaklar
yer belli değil daha..
Yalnız benimkilerde oğluma 4-5 saat bakma potansiyeli yok baştan diyim. O yüzden çok planlı olmalıyızelbet 30 kasımda buluşaacağız. bu böyle yarııııım kalmayacak.
çocuksuzlar etti üüüüüç
bence de bu sefer bi restaurant olsun, rahatça oturur yemek yer, muhabbet ederiz.
29sa 29, 30sa 30. ayarlayalım busmaiye göre. o da gelecek gibi hazırlansın piliiis.
ama olur da bi aksilik çıkar gelemezse, biz yine buluşuruz beah!
bir iki saat olsun temiz olsun :)Yalnız benimkilerde oğluma 4-5 saat bakma potansiyeli yok baştan diyim. O yüzden çok planlı olmalıyız
mecbur olan getirsin tabi çocuğunu, eyleriz bi şekilde. :)Öyle mekanlar var bir iki küçük çocuk idare edilir. ama 4-5 küçük çocuk bi arada zor. biz gecen kahvaltıya gittik kimse yoktu oradaki kız sadece bizimkiyle ilgilendi ona rağmen yinede rahat oturdum diyemem. ondan önce aynı yere yemeğe gittik kalabalık olduğu için kız ilgilenemedi hiç içeriye bile girmedi kerem.
Öyle mekanlar var bir iki küçük çocuk idare edilir. ama 4-5 küçük çocuk bi arada zor. biz gecen kahvaltıya gittik kimse yoktu oradaki kız sadece bizimkiyle ilgilendi ona rağmen yinede rahat oturdum diyemem. ondan önce aynı yere yemeğe gittik kalabalık olduğu için kız ilgilenemedi hiç içeriye bile girmedi kerem.
bir iki saat olsun temiz olsun :)
mecbur olan getirsin tabi çocuğunu, eyleriz bi şekilde. :)
Çok mantıklı bi kere itiraf ettttttPembiss koptum halisaha mi :))
Kizlar bnm emzirebilecegim bi alan olmasi lazim ben yasiri babaya satarim da zumra dakka basi emmek.istiyo oyle bi alan olmazsa cok.zorlanirim :/
Nfk.aysecik iyidir ins cok gecmis olsn
Ewt gercekten mantikli :))Çok mantıklı bi kere itiraf etttttt
Çok haklısın. Ama nasıl bi mekan olayını siz büyük şehirliler halledecenizzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?