Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Bugün evde temizlik var. Mutfağa dip köşe dalıcaz inşallah. Kendinize iyi bakın yani :)
Kolay gelsın canım
Gecmış olsun ayseye
Gece uyumak ıstemıyor ceylin hala ve bızım boyle rutınlerımız yok malesef

Çunku cıldırıyor uyuyacagını anlayınca
Ohh temız temız
Etkınlık çok hoş:)ayse dahada hos:) minik parmaklara yapıştırıcı yakısıyor ne kadar arıza cıkaraalarda sonrasında:)
İnşallah o gune veli toplantısı falan koymazlar. Yer bellimi

Çocuksuz olur mu yaa
Nfk tarihi doğru hatırlıyosun 29u nişan
Yalnız ben 30unda boş olur muyum buluşma yerine gelebilir miyim onu da hiç bilmiyorum hahaha
kız, sana boşuna cadı demiyoruz.
gelirsin inş, nasıl uygun olacaksa öyle ayarlayalım. sen bebelerini de getir..
gel, nasıl olursan ol, yine gel busmaiiii

Son düzenleme:
ayşecik dolaptan fotoğraf albümlerini çıkarmış.
bir fotoğrafımı almış eline, bundan 9 sene önceki halim.
bakıp bakıp, teyze diyor. yok kızım, o benim, o anne diyorum.
ııh, o teyze diyor
haklı çocuk ne kadar değişmişim

sağol bacım. gündüz ateşlenmedi, ama mızmızlığı var. yine dr yolları görünmesin bize

uykuya direnen bu veletler, gün gelecek bizim gibi uykuuuu uykuuuuu diye ağlayacaklar
yer belli değil daha..

Dene dene. Ben severim mercimek köftesini :)

Çocuksuz olur mu yaa
Nfk tarihi doğru hatırlıyosun 29u nişan
Yalnız ben 30unda boş olur muyum buluşma yerine gelebilir miyim onu da hiç bilmiyorum hahaha

Valla benim oğlum en fazla on dakka bi yerde oturacağı için buluşmaya gelmemişim gibi olur yani skypela falan bile bağlansam daha iyi :) valla bak buluşma olacak mı olmayacak mı baştan söyleyin ona göre adama boş yere yalakalık yapmıyım hahhahah. Nişandan hemen sonra dönecek misiniz pazar günü??

Oyyyyy koymasınlar ya. Bizde bi kere haftasonu toplantı oldu onda da biçok hoca rapor aldı vs derken bi daha haftasonu yapmadılar.

Kızımmmm 19 yaşındaki halimiz gibi olmıcaz tabiki!! :)

pembis bi ara kerem'de uyumuyordu birakacak sandım. şimdi zorda olsa uyumaya başladı

bu sefer buluşma olacaksa avm değilde bi restoranda olsa daha iyi olmazmi. çocuk getirmeyi bende düşünmüyorum durmaz çünkü sürekli peşinde koşmam lazım

pembis bi ara kerem'de uyumuyordu birakacak sandım. şimdi zorda olsa uyumaya başladı

İnşallah canım Efe de doğru yolu bulur :)

bu sefer buluşma olacaksa avm değilde bi restoranda olsa daha iyi olmazmi. çocuk getirmeyi bende düşünmüyorum durmaz çünkü sürekli peşinde koşmam lazım

Yada çocuklarımıza bakacak bakıcıların olduğu bi mekan olsa

elbet 30 kasımda buluşaacağız. bu böyle yarııııım kalmayacak.

çocuksuzlar etti üüüüüç
bence de bu sefer bi restaurant olsun, rahatça oturur yemek yer, muhabbet ederiz.

29sa 29, 30sa 30. ayarlayalım busmaiye göre. o da gelecek gibi hazırlansın piliiis.
ama olur da bi aksilik çıkar gelemezse, biz yine buluşuruz beah!

Yalnız benimkilerde oğluma 4-5 saat bakma potansiyeli yok baştan diyim. O yüzden çok planlı olmalıyız

Öyle mekanlar var bir iki küçük çocuk idare edilir. ama 4-5 küçük çocuk bi arada zor. biz gecen kahvaltıya gittik kimse yoktu oradaki kız sadece bizimkiyle ilgilendi ona rağmen yinede rahat oturdum diyemem. ondan önce aynı yere yemeğe gittik kalabalık olduğu için kız ilgilenemedi hiç içeriye bile girmedi kerem.

Yalnız benimkilerde oğluma 4-5 saat bakma potansiyeli yok baştan diyim. O yüzden çok planlı olmalıyız
bir iki saat olsun temiz olsun :)
mecbur olan getirsin tabi çocuğunu, eyleriz bi şekilde. :)

Hem konuşamıyolar hem kuduruklar bizimkiler dimi

bir iki saat olsun temiz olsun :)

mecbur olan getirsin tabi çocuğunu, eyleriz bi şekilde. :)

Mecbur kalmamak istiyorummmmm yani bunları salabileceğimiz bir açık alan olsa rahat olurduk aslında. Oynar, kavga ederlerdi biz rahat ederdik acaba halı saha mı tutsak bi saatliğine; biz de yanındaki kafede otururuz hahahha

Pembiss koptum halisaha mi :))
Kizlar bnm emzirebilecegim bi alan olmasi lazim ben yasiri babaya satarim da zumra dakka basi emmek.istiyo oyle bi alan olmazsa cok.zorlanirim :/
Nfk.aysecik iyidir ins cok gecmis olsn

Pembiss koptum halisaha mi :))
Kizlar bnm emzirebilecegim bi alan olmasi lazim ben yasiri babaya satarim da zumra dakka basi emmek.istiyo oyle bi alan olmazsa cok.zorlanirim :/
Nfk.aysecik iyidir ins cok gecmis olsn
Çok mantıklı bi kere itiraf etttttt
Çok haklısın. Ama nasıl bi mekan olayını siz büyük şehirliler halledecenizzzzzz :)

Çok mantıklı bi kere itiraf etttttt
Çok haklısın. Ama nasıl bi mekan olayını siz büyük şehirliler halledecenizzzzzz :)
Ewt gercekten mantikli :))
Avmler disinda emzirme odasi olan yer bulmak zor gibi bir de esim getircegi icin o da yasirle avmde ilgilenmesi lazim oyun alaninda falan yani yemek yenen bi yere gidersek sadece ne zumrayla rahat durabilirim ne de yasir durabilir yoksa mantikli tabi dediginiz de iste kucuk bebeli olunca :/

evet mecbur olanlar getirsin idare ederiz. ben mümkün olduğunca getirmemeye çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…