Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydın millet. Ceylinin öksürüğü hala gecmedi
daha önce gitmedim ama, metroyla kolayca varılıyor. beraber gideriz bacım :KK5:
Arabayla gitmeyi dusunuyorum ben. Seni de alırım uygun bi noktadan. Navigasyonu da ayarlayınca giderizsanırım. Dun kocam tarif etti biraz.
Kizlar zumranin agzi pamukcuk olmus karbonatli su ile sil dedi doktor ama cok aglarsa diye korkuyorum annem yolda onu bekliyrm gogsume de surmem lazimmis yoksa tekrar eder dedi yasirde hic olmamisti sizin hic basiniza geldimi :/
Gecmiş olsun canım. Hıc yasamadım ben. En kısa zamanda gecer inş

Arabayla gitmeyi dusunuyorum ben. Seni de alırım uygun bi noktadan. Navigasyonu da ayarlayınca giderizsanırım. Dun kocam tarif etti biraz.
oo daha güzell..:KK51:

ceyline geçmiş olsun, sıcak bi şeyler içiyor mu acaba? boğazını yumuşartırdı biraz..

Kizlar zumranin agzi pamukcuk olmus karbonatli su ile sil dedi doktor ama cok aglarsa diye korkuyorum annem yolda onu bekliyrm gogsume de surmem lazimmis yoksa tekrar eder dedi yasirde hic olmamisti sizin hic basiniza geldimi :/
benimkilerde oldu karbınatlı suyla bebekler için hazırladığımız tülbentleri suya batırarak defalarca temizledim...canları hiç yanmıyor...yakıcı bişey değil hem de kibar davranmadım iyi temizlensin diye...2 güne geçti

Gecmiş olsun canım. Hıc yasamadım ben. En kısa zamanda gecer inş

Bizim de hala geçmedi. Burnumuz da ak ak dur modunda. Deneyimli anne arkadaşım dediki "o öksürük bi başladı mı hiç bitmez. Kışın ya hiçbaşlamaz yada hiç durmaz" :D

:KK53:
nerdesiniz yaffs,haftasonu topic terkedilmiş kasaba gibi.çok huzunlenıom girince
Merhaba canlarım.
Ceylinkuşa geçmiş olsun.
Born, benim başıma gelmedi ama karbonat şle tez zamanda geçiyormuş canım.
saol canım inşallah gecer

Bizim de hala geçmedi. Burnumuz da ak ak dur modunda. Deneyimli anne arkadaşım dediki "o öksürük bi başladı mı hiç bitmez. Kışın ya hiçbaşlamaz yada hiç durmaz" :D
kızım o arkadaş kim gamlı baykuş gibi :KK45:
sen fazla takılma onlan:KK70:

Parmak boyası yaptık. Suzme yogurdu bıraz sulandırıp içinede gıda boyası koydum. Yese de olur:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    153,2 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    image.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 90
Destiny çilekli yoğurt gibi görünüyor ne güzel olmuş
Ceylinin dudaklarını büzmesi de çok şeker:)

Bugün bir arkadaşımda bebek tevhidi vardı..
babası keremi arabada oyaladı ben de hediyemi verip biraz oturup geldim
Hayatım hep koşturmaca

Salı akşamı arkadaşım ve eşi gelicek; eşimin bi arkadaşı da eşiyle gelmek istiyordu ikisini aynı güne aldık
Birbirlerini tanımıyorlar ama söyledik olur dediler
Toptan aradan çıksın.
Güzel bi menü olsun istiyorum bakalım

Gunaydın. Guzel bir pazar diliyorum herkese. Ceylinçişe kalktı geri yattı. Benim uykum kaçtı.
Destiny çilekli yoğurt gibi görünüyor ne güzel olmuş
Ceylinin dudaklarını büzmesi de çok şeker:)
:) bir işe dalınca dudakları öyle yapıyor
Yogurt yemeyenlere çilekli yoğurt dıye yutturulabilir aslında
Hayatım hep koşturmaca

Salı akşamı arkadaşım ve eşi gelicek; eşimin bi arkadaşı da eşiyle gelmek istiyordu ikisini aynı güne aldık
Toptan aradan çıksın.
Tanışırlar yav. Menü için fikir mi istiyosun. 2 tane sıpayla nasıl ugraşcan. Kolay bir şeyler yap bari. Dondurucuda hazırda bir seylerin varsa daha kolay işin

:KK53:
nerdesiniz yaffs,haftasonu topic terkedilmiş kasaba gibi.çok huzunlenıom girince
saol canım inşallah gecer

kızım o arkadaş kim gamlı baykuş gibi :KK45:
sen fazla takılma onlan:KK70:

Haha bi de samimi arkadaşım :D

Parmak boyası yaptık. Suzme yogurdu bıraz sulandırıp içinede gıda boyası koydum. Yese de olur:)

Süpersiniz etkinlikçi anne kız sizi :)

Hayatım hep koşturmaca

Toptan aradan çıksın.

Kızımmmmm ne yemekli misafiri yaaa?!?! Kolay gelsin bacımmmm :)

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Back
X