- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle mii? neden?Nfs, calliiu ve pepeyi çok önermiyorlar. Ben onları acmamaya çalışıyorum
oy maşallah, adı güzel huyu güzel kuzuyanfk canım arayacam da dakikam bitti onu bekliyorum :)). cansel canım ismin değişmiş ama tanıdım seni:) sağol canım.ismi muhammed yusuf. 3 ayımız bitti çok şükür.maşallah barekallah çok uslu bi bebk darısı diğer tüm annelere lsun.gece bile çok düzenli uykusu var şmdiden.gaz problemi hiç yaşamadık nerdeyse:)).büyüğün kıskançlığı olmazsa çok iyiyiz aslında.benim derdim hüseyinle.hiç sevmiyor benimsemiyor.hiç bir fırsatı kçırmıyor valla.tüm gün onun peşinden koşuyorum.neyse ki yardımcı işe başladı evde iki kişiyiz artık.çok rahtladım valla.ondan yazabiliyorum
colicos, kendi isteğiyle ve anlayamadığımız bir sebeple topiğe yazmayı bıraktı.gerçi net de yeni geldi onun da etkisi vardı... nfk canım colıcus yok onu merak ettim ben?
Gecmiş olsun canım. Artık sık sık yazarsınslm kızlar nasılsınız? çok oldu yazmadım biliyorum yüzde yüz kusurluyum yani.kendimce sebeplerim vardı.işyerime yakına taşındım.sonra birbuçuk ay hastanede yattım.yine bazı değerlerim sapıtmıştı o zamn.zaten yusuf da 16 gün erken doğdu[.14ağustos]sonrasında yeni bebek ve internetsiz bir evde yaşamak 2 ay boyunca.kimselerle iletişime geçemedim sosyalde. 15 gün evvel vınn ve dizüstü aldım da yeni yazabiliyorum artık.kaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum tabi çok birikmiş.doğumlar olmuş hep.çok şükür sağsalim kurtulmuşsunuz born destny.onun dışında bebeler de iyiymiş.herkes tam gaz devem etiş hayata.hepinizi öpüyorum.hakkınızı helal edin edin canlarım benim
Benım de bildiğim bişey yok ama hayırlısı:)geçmiş okumakla bitmez bacım, sen sor biz özet geçelim
busmai, ecrin ve born doğum yaptılar. destiny de özel bi durum yok, yani öyle biliyoruz. var mııı?
sana çok geçmiş olsun, şimdi iyisin, bebelerin de iyi inş..
arayayacağım demiştin ses yok. bi ara uzun bi mail bekliyorum senden.. ona göre![]()
Allah kolaylık verdın canım ya. İkinci çocuk fobim var benım de.nfk canım arayacam da dakikam bitti onu bekliyorum :)). cansel canım ismin değişmiş ama tanıdım seni:) sağol canım.ismi muhammed yusuf. 3 ayımız bitti çok şükür.maşallah barekallah çok uslu bi bebk darısı diğer tüm annelere lsun.gece bile çok düzenli uykusu var şmdiden.gaz problemi hiç yaşamadık nerdeyse:)).büyüğün kıskançlığı olmazsa çok iyiyiz aslında.benim derdim hüseyinle.hiç sevmiyor benimsemiyor.hiç bir fırsatı kçırmıyor valla.tüm gün onun peşinden koşuyorum.neyse ki yardımcı işe başladı evde iki kişiyiz artık.çok rahtladım valla.ondan yazabiliyorum
colicos emekli oldu canım topicten:)gerçi net de yeni geldi onun da etkisi vardı... nfk canım colıcus yok onu merak ettim ben?
Hayırlı olsun ayrıca da geçmiş olsun. Bundan sonra yaz artık.slm kızlar nasılsınız? çok oldu yazmadım biliyorum yüzde yüz kusurluyum yani.kendimce sebeplerim vardı.işyerime yakına taşındım.sonra birbuçuk ay hastanede yattım.yine bazı değerlerim sapıtmıştı o zamn.zaten yusuf da 16 gün erken doğdu[.14ağustos]sonrasında yeni bebek ve internetsiz bir evde yaşamak 2 ay boyunca.kimselerle iletişime geçemedim sosyalde. 15 gün evvel vınn ve dizüstü aldım da yeni yazabiliyorum artık.kaç gündür geçmişi okumaya çalışıyorum tabi çok birikmiş.doğumlar olmuş hep.çok şükür sağsalim kurtulmuşsunuz born destny.onun dışında bebeler de iyiymiş.herkes tam gaz devem etiş hayata.hepinizi öpüyorum.hakkınızı helal edin edin canlarım benim
Foto bekliyoruzzzzzzzDaha yeni geldim eve ceylinin okuma köşesini yaptım yani minderi diktim pamuklarını doldurdum falan. Çok hos oldu. Yarın da masa ve sandalyeler gelecek sanırım.
Gecmiş olsun canım. Artık sık sık yazarsın
Benım de bildiğim bişey yok ama hayırlısı:)
Allah kolaylık verdın canım ya. İkinci çocuk fobim var benım de.
colicos emekli oldu canım topicten:)
Kıs ne hamaratı bu benim işim bea:)Hamarat hatun destiny :) bitince foto beklyoruz
Bahar maşallah minik kuzuna. Ben çok kıskanıyom valla uslu kuzusu olan çocuklarıııı. Ne çektim beacolicosu da arkadaşlar açıklamış zaten.
Canselcan caillou ve pepeeyi neden tavsiye etmiyolar ben de merak ettim??
Hersey bıtınce fotolıcam canım. Ama daha var:)Hayırlı olsun ayrıca da geçmiş olsun. Bundan sonra yaz artık.
Foto bekliyoruzzzzzzz
eline sağlık hamaratsın işte, işin veya değil. yapabiliyorsun yaKıs ne hamaratı bu benim işim bea:)
Hersey bıtınce fotolıcam canım. Ama daha var:)
Rabbim Şafii ismiyle acil şifalar versin inş.. çocuklara can dayanmaz.Günaydınlar herkeseeeee. Güzel bir gün olsun inşallah.
Destinycim işin olması evde de yapacağın anlamına gelmez cicim. Hamaratsın işte kızımmmmmmm!!!
Ayrıntıları igden yazıcam ama burda okuyan ziyaretçi ve yazmayan çoğunluk için de bi konudan bahsetmek istiyorum. Dünden beri kendime gelemedim zaten. Üç kere kemo alan bi arkadaşımda dün tekrar kötü hücrelerin biçok yere yayıldığı haberini aldımcuma günü de akciğere yayılıp yayılmadığı haberi gelecek. Kırklı yaşlarında daha ve iki çocuğu var biri okullu biri daha küçük
sizden ricam kendisine dua etmeniz. Allah hepimize hastalıksız, yaşlanıp çocuklarımızın mutluluklarını göreceğimiz sıralı ölümler versin. Teşekkürler.
iyi ki söyledin bacım, çok sağolasın.. doğru, pepee de onu ben de hissediyordumKızlar Pepe ve calliou çok mız mız ve istedikleri her şey yapılıyor. Ailenin merkezinde onlar var. Sürekli şikayet eden, ağlayan çocuklar. Google yazın zararları diye göreceksiniz. Haa bazıları demiş vurdulu kirdili çizgi filmlerden iyi ama bu kıyaslama olamaz bence onlar zaten izletilmemeli.