Bu sıralar öyle oldu biraz. Sosyal ağda da muhabbet olunca ancak bu kadar.Ay kızlar acayîp formdan düşmüşsünüz heenerdesiniz yahuu??
Güle güle kullan canım.Her das, hatta kaya
hee daş, hatta kaya
pek bi şey değil ya, bi eşarp, pek kullanmadığım halde mor rengine vurulduğum bi panço,
ayşeciğe ve bana bolca çorap :)
Ben de sadece benimki sanıyordum. Benimki de giyinmek istemiyor. Peşinde koşmaktan yoruldum ben de. Oyun yapıyor bu işi.Ay bu ceylin beni deli edecek sonunda. Popo açık dolaşmaya ne meraklı ya. Giydiremıyorum bi turlu. Yarım saattir cebelleşiyoruz. Ne corap ne don ne pijama. Giymicekmiş. Hergun bu harbi yasamaktan sıkıldım ya. Sinirlerim alt üst. Üşütecek. Beldan aşağısında bir şey yok şuan
Ay bu ceylin beni deli edecek sonunda. Popo açık dolaşmaya ne meraklı ya. Giydiremıyorum bi turlu. Yarım saattir cebelleşiyoruz. Ne corap ne don ne pijama. Giymicekmiş. Hergun bu harbi yasamaktan sıkıldım ya. Sinirlerim alt üst. Üşütecek. Beldan aşağısında bir şey yok şuan
Sen de hamarat değilsen yaniiiiiiiiiii!!! Ben buzdolabına bişiler koymayı koku geliyo diye sevmiyorum. Tabi uzun süre kalınca bu durum oluyor o ayrıNfk cım güle güle giyin canım aldıklarını
Pembişim sevindim elektriğin hallolmasına. Bu arada ben senin gb hamarat olamadığım için canım kolayına kaçmaya çalışıyorum ne yapayımatayım buzluğa dursun diye. Bu tembellikle onu da yapamayağım gb zaten de:s ayrıca da destny gb biZde de aynı durum alt tamamen çıplak, hava alsın biraz diyip gezmeye çalışıyor. Giydirmeye çalışınca da başlıyor ağlama krizine! Şükret yani haline kuzucum.
Ay yol yoruyor galiba beni, eve geldim 4 gb. Yemek vs derken 5 buçuğu buldu. Ardından duş al, yarın için ( yeşil fasülye) pişirdim, evi bi süpürüp aryayla didiştim. Şimdi uyudu da bende biraz kitap okuyup uyuyacağım valla. Bugün son derste sınıfta uyukluyordum
Ben kocaaaaa bi icebergim habhahaha. zaten senin yediğin profitrolde gözüm kaldı. Bikaç kilo vereyim yiyecem inşallah
Bizim de belli olmuş ama o görevlendirme olacakmış vsvsvs. Yani karışık işler :/ sigara sağlığa zararlıdır kızımmmmm
Güle güle kullan :)
ay yalnız değilmişim:)Ben de sadece benimki sanıyordum. Benimki de giyinmek istemiyor. Peşinde koşmaktan yoruldum ben de. Oyun yapıyor bu işi.
ay corap olsa sadece canıma mınnet.anadan üryan dolaşıyor evde sıpa:)Amaneyyyyyyyyyy. Bizimki çorap çıkarıp duruyor ki ben ondan bile korkuyorum üşütecek diye. Senin durumunda olsam aynen senin gibi kafayı yerdim bacımmmm. Çözümüm yok üzgünüm
demekki bu kızlarda var bu huy.açmaya pek meraklılar:)çok civelek bizim kızlar:)Nfk cım güle güle giyin canım aldıklarını
Pembişim sevindim elektriğin hallolmasına. Bu arada ben senin gb hamarat olamadığım için canım kolayına kaçmaya çalışıyorum ne yapayımatayım buzluğa dursun diye. Bu tembellikle onu da yapamayağım gb zaten de:s ayrıca da destny gb biZde de aynı durum alt tamamen çıplak, hava alsın biraz diyip gezmeye çalışıyor. Giydirmeye çalışınca da başlıyor ağlama krizine! Şükret yani haline kuzucum.
Ay yol yoruyor galiba beni, eve geldim 4 gb. Yemek vs derken 5 buçuğu buldu. Ardından duş al, yarın için ( yeşil fasülye) pişirdim, evi bi süpürüp aryayla didiştim. Şimdi uyudu da bende biraz kitap okuyup uyuyacağım valla. Bugün son derste sınıfta uyukluyordum
evet uzun süre kalınca koku yapıyor,fazla bekletmeden tüketmek lazımSen de hamarat değilsen yaniiiiiiiiiii!!! Ben buzdolabına bişiler koymayı koku geliyo diye sevmiyorum. Tabi uzun süre kalınca bu durum oluyor o ayrı
Yol yorar tabi ya dile kolay. Pzt istanbul dönüşü kendime gelemedim 2,5 saatlik yolda. Allah kolaylık versin canım.
Canım ya Daha çok küçük. Tek çözüm o uyuyunca senin de uyuman.Yok bu kiz gece yasir de gunduz uyumuyo siyiricam artk bu saat oldu yok yani daha da uyumaz e zaten yasir kalkicak simdii ben bu kizi gunduz uyutmasam ama o zaman da resmen bayiliyo yicem kafayi siz dw biktiniz benden ama var mi bi onerisi olan(
Bu arada ne bıkacağız öyle düşünme.Yok bu kiz gece yasir de gunduz uyumuyo siyiricam artk bu saat oldu yok yani daha da uyumaz e zaten yasir kalkicak simdii ben bu kizi gunduz uyutmasam ama o zaman da resmen bayiliyo yicem kafayi siz dw biktiniz benden ama var mi bi onerisi olan(
Günaydın herkese.
Bugünlerde çok yoğunum. Misafirler, tapu işleri vs
günaydın kızlar. nasılsınız? yorgun gündüzler uykusuz gecelerle geçen şu günlerde hakikaten yoruluyorum ben de.okuyup yazamamak sohbete dahil olamamak çok üzücü.ancak fırsat buldum.hüseyin ve yusuf arasında gidip gelmekten bişiye zaman kalmıyor.duşa bile eşimi bekliyorum.born canım çok haklısın.ama az kaldı inşallah.uyku düzeni 4,ayda başlıyor.ben farketmeye başladım şimdi az da olsa.Allah kolaylık versin canım.
benim oğlum da çorap giymiyor ve ben bu sene sobalı evdeyim kabus ibi.hasta olcak diye tüm korkum.ama kimin umrunda:)...pembe destiniy nfk ecrin cansel born busmai aryam hepinizi sevgiyle selamlıyorum canlarım:kimi unuttum acep?? evet hüseyin çağırıyor gitmem lazım .aeo
He ya yoruyo gerçekten:/ bu arada dolaptaki pasta böreğin koku yapmasıyla îlgili kullanılan yağların markası etkiliyor. Aklında olsunSen de hamarat değilsen yaniiiiiiiiiii!!! Ben buzdolabına bişiler koymayı koku geliyo diye sevmiyorum. Tabi uzun süre kalınca bu durum oluyor o ayrı
Yol yorar tabi ya dile kolay. Pzt istanbul dönüşü kendime gelemedim 2,5 saatlik yolda. Allah kolaylık versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?