Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay kızlar acayîp formdan düşmüşsünüz hee nerdesiniz yahuu??
Bu sıralar öyle oldu biraz. Sosyal ağda da muhabbet olunca ancak bu kadar.

Her das, hatta kaya

hee daş, hatta kaya

pek bi şey değil ya, bi eşarp, pek kullanmadığım halde mor rengine vurulduğum bi panço,
ayşeciğe ve bana bolca çorap :)
Güle güle kullan canım.

Ben de sadece benimki sanıyordum. Benimki de giyinmek istemiyor. Peşinde koşmaktan yoruldum ben de. Oyun yapıyor bu işi.

Amaneyyyyyyyyyy. Bizimki çorap çıkarıp duruyor ki ben ondan bile korkuyorum üşütecek diye. Senin durumunda olsam aynen senin gibi kafayı yerdim bacımmmm. Çözümüm yok üzgünüm

Nfk cım güle güle giyin canım aldıklarını

Pembişim sevindim elektriğin hallolmasına. Bu arada ben senin gb hamarat olamadığım için canım kolayına kaçmaya çalışıyorum ne yapayım atayım buzluğa dursun diye. Bu tembellikle onu da yapamayağım gb zaten de:s ayrıca da destny gb biZde de aynı durum alt tamamen çıplak, hava alsın biraz diyip gezmeye çalışıyor. Giydirmeye çalışınca da başlıyor ağlama krizine! Şükret yani haline kuzucum.

Ay yol yoruyor galiba beni, eve geldim 4 gb. Yemek vs derken 5 buçuğu buldu. Ardından duş al, yarın için ( yeşil fasülye) pişirdim, evi bi süpürüp aryayla didiştim. Şimdi uyudu da bende biraz kitap okuyup uyuyacağım valla. Bugün son derste sınıfta uyukluyordum

Sen de hamarat değilsen yaniiiiiiiiiii!!! Ben buzdolabına bişiler koymayı koku geliyo diye sevmiyorum. Tabi uzun süre kalınca bu durum oluyor o ayrı
Yol yorar tabi ya dile kolay. Pzt istanbul dönüşü kendime gelemedim 2,5 saatlik yolda. Allah kolaylık versin canım.

nfk güzel günlerde gıy canım

ceylin uyudu kafamı dınlıyom,koca gelmedı henüz,anasına uğrayacak.

ah canımm ya keşke yemeseydim.ikram ettim alsaydın ya be,ne kasıyosun kendını ya.boşver ye gitsin senin karizman yeter
Ben de sadece benimki sanıyordum. Benimki de giyinmek istemiyor. Peşinde koşmaktan yoruldum ben de. Oyun yapıyor bu işi.
ay yalnız değilmişim:)
Amaneyyyyyyyyyy. Bizimki çorap çıkarıp duruyor ki ben ondan bile korkuyorum üşütecek diye. Senin durumunda olsam aynen senin gibi kafayı yerdim bacımmmm. Çözümüm yok üzgünüm
ay corap olsa sadece canıma mınnet.anadan üryan dolaşıyor evde sıpa:)
demekki bu kızlarda var bu huy.açmaya pek meraklılar:)çok civelek bizim kızlar:)

evet uzun süre kalınca koku yapıyor,fazla bekletmeden tüketmek lazım

arya ben şu böreğin peynirlisini yapıp koymuştum dondurucuya ama çiğ olarak.cıkarıncada buzunu çözdürmeden yumurtasını surup fırına verıyordum.cıtır cıtır bı börek oluyor

http://www.nefisyemektarifleri.com/patatesli-citir-borek-tarifi/

bir de poğaça koyuyordum dondurucuya,ama pişirip koyuyordum,soğur soğumaz hiç bekletmeden.
başka da bir şey koymadım canım

Yok bu kiz gece yasir de gunduz uyumuyo siyiricam artk bu saat oldu yok yani daha da uyumaz e zaten yasir kalkicak simdii ben bu kizi gunduz uyutmasam ama o zaman da resmen bayiliyo yicem kafayi siz dw biktiniz benden ama var mi bi onerisi olan (

Gunduzleri aydinlik tutuyorum bu arada netten baktim da yani ayrim yapamamsi normal su anda tamam ama o uyuyunca bende uyuyabilsem zaten oturcam ama su anda daldigaliba ondan bile emin degilim ee zaten sabah oldu yasirin uyanmasi an meselesi gercekten bu analarin hakki odenmezmis

Yok bu kiz gece yasir de gunduz uyumuyo siyiricam artk bu saat oldu yok yani daha da uyumaz e zaten yasir kalkicak simdii ben bu kizi gunduz uyutmasam ama o zaman da resmen bayiliyo yicem kafayi siz dw biktiniz benden ama var mi bi onerisi olan (
Canım ya Daha çok küçük. Tek çözüm o uyuyunca senin de uyuman.

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :)

Bornum hiç bıkar mıyız aşkolsun. Çok üzülüyorum canım ya uykusuzluk çok zor yanında biri olmadığı sürece bu iş böyle gider malesef yada Yasiri bikaç saatliğine kreşe versen anca öyle uyursun. Allah yardımcın olsun canımmmm.

Güzel bir gün diliyorum herkeseeeee :)

günaydın kızlar. nasılsınız? yorgun gündüzler uykusuz gecelerle geçen şu günlerde hakikaten yoruluyorum ben de.okuyup yazamamak sohbete dahil olamamak çok üzücü.ancak fırsat buldum.hüseyin ve yusuf arasında gidip gelmekten bişiye zaman kalmıyor.duşa bile eşimi bekliyorum.born canım çok haklısın.ama az kaldı inşallah.uyku düzeni 4,ayda başlıyor.ben farketmeye başladım şimdi az da olsa.Allah kolaylık versin canım.
benim oğlum da çorap giymiyor ve ben bu sene sobalı evdeyim kabus ibi.hasta olcak diye tüm korkum.ama kimin umrunda:)...pembe destiniy nfk ecrin cansel born busmai aryam hepinizi sevgiyle selamlıyorum canlarım:kimi unuttum acep?? evet hüseyin çağırıyor gitmem lazım .aeo

Günaydın herkese.
Bugünlerde çok yoğunum. Misafirler, tapu işleri vs

Kolay gelsin canımcım.

Sobalı ev çok zor ya küçük çocuklarla. Eskiler naparlarmış bilmem... Allah sana da kolaylık versin canımmmm.

Günaydın kızlar, çocuklardan sonra hastalık bana uğramadı derken, dün beni de vurdu geceye kadar mahfoldum ); neyse ki annem imdada yetişti çocukları yedirdi içirdi. Yoksa perişandık ailecek, şansımıza da kombi arızalandı , banyo hariç diğer odalar ısınmıyor nedense...

Destiny, güldürdü beni kuzucuk , Selim de tam aksine, üzerini değiştirmek için çıkartmaya zor ikna ediyorum , anane görmesiin, baba görmesiin, aba görmesiin, utanıyor çocuğum :)

Born, zümrayı yatırdığınız odaya koyu renk stor yaptırsan, bizde de kızım uykusuz malum , Selim Doğunca ikisi aynı anda uyumuyordu, pencereden çok fazla aydınlık geldiği icin ... Ama kalın perdeyi çekince ister istemez uykuya dalmaya başladı..... Insallah az kaldı , Zümra'nın da gece gündüzü ayırt etmesine,
gündüzleri tv nin açık olduğu aydınlık gürültülü odada yatırırdım, gece de kapkaranlık odaya geçerdik, bu şekilde zamanla uyum sağladı.. Allah güç kuvvet versin cnm , çok da tatlılar kuzucukların , komşu olsak alır bakardım birkaç saat :) gıdısını öp bizim için :)

Aryam hoşgeldin , Hayırlı uğurlu olsun yeni düzeniniz insallah ...

Bir hayalet var ya hu, iki kullanıcı diyor bi tek ben görünüyorum , kimsin sen hayalet kardeş?

Bahar, hoşgeldin cnm , kolaylıklar sana da , kuzucukları öp yerimize...

Hepinize sağlıklı günler :)

Son düzenleme:
He ya yoruyo gerçekten:/ bu arada dolaptaki pasta böreğin koku yapmasıyla îlgili kullanılan yağların markası etkiliyor. Aklında olsun

Günaydın kızlar bu arada:)
Bornum zor ya allah yardımcın olsun. Ğerde fikrini dene bi bence, daha öncede işe yaradığını duymuştum.

Destny cim sağol canım kaydettim hemen tarifi bi de başına geçersem tam olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…