Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydın canım
Benım de basıma gelmişti. Sigortalar yetersizmiş. Sigorta kutusu tümden değişmişti
Elektrikçiler gelmiş de tüm elektriği kapatıp gitmişlerdi. Şimdi de yine yarısında var yarısında yokmuş. Apartmanda bi bizim katta böyleymiş. Yeni binada sigorta yetersiz olur mu??? Gerçi burası Türkiye herşey mümkün.

Öğleden sonra bi de okula gitmem gerekiyor yazılı sorusu hazırlamaya kendimi kaldıracak halim yok valla.

Born geçen yıl bende oyleydim hamilelikte aldığın vitaminlere devam et yada Dr tavsiyesiyle başka vitamin al.

Pembişimin elektriği çabucak hallolaaa! Borncum hasta galîba, hemen toparlanaa!
Sadece bu sayfayı oluduğum için başka ne var ne yok bilmiyorum. Herkese slm lar... Bu sefer kesîn dönüş yaptım inş topiğe:))

Pembişim sigorta kaldırmıyorsa bugüne kadar nasıl kullandınız onu anlamadım? Neyse umarım yakın zamanda hallederler, aksi takdirde durum fena.

Ay kızlar bu arada taşındıkya şimdi biz; gelen gîden çok olacak haliyle. Yapıp buzluğa atabîleceğim börek, tatlı yada kurabiye tariflerine açığım:)) aklımda bişiler var ama farklı şeyler yapasım da var:) tavsiyelerinizi bekliyorummmm

Odalardan birinde varsa elektrik uzatma kablosuyla buzdolabına ve kombiye kadar uzat. Bir kaç kabloyu birbirine takarak. Yada alt ust komsudan aynı yöntemle rıca edip al. En önemli esya buzdolabı ve kombi şuanda
Sıgorta yetersız olabilir her zaman kesilmezdi benım de. Cok yuklendıgımde gıderdı bı kaç odanın elektrıgı
Canım bomba gibi dönmüşsün valla topiğe. Hosgeldın yeniden
Aklıma hıc tarif gelmedi birden. Eve gıdınce tarif defterıme bıbakayım canım

Tam çaptan düşmüşüz valla

Aryamm buzluğa bişi atma olayım yok kek börek anlamında açıkcası kek zaten çabuk olan bişi. Börek desen ben şu ara midye böreğine takmış durumdayım :)

Destinycan çok şükür gerek kalmadı uzatma kablosuna ve elektrik geldi

Okula gidip soru hazırladık. Sonra eve gelip yemek vs. Şimdi totom yer yüzü gördü ve çok mutlu :)

Ay kızlar acayîp formdan düşmüşsünüz hee nerdesiniz yahuu??
planda yoktu ama esti, bi salı pazarı yaptım bugün.
mutluyum, çünkü ilk kez çocuk odaklı değil kendime alışveriş yaptım.

bu vesileyle tekrar hoşgeldin bacım, Allah ayırmasın..

destiny555 ve cansel2002 yeğenlere tekrar geçmiş olsun,
@pamuk helva senin bebeler de bugün tamamen iyi olmuşlardır inş.
Rabbim hasta bebeklere şifa versin..

Nfk mantıyı yaptın mı kızzzz??? :)
yaptım ve dahi yedik diyetin böğrüne pıçaa saplamışım bacım
yavrum benim yaa mümkün olan zamanlarda senin de gücün olduğunca az da olsa
yasire böyle özel zaman ayırman gerek.
abi oldu ama, o da anne kuzusu..
neyse ki sorun hallolmuş. kış günü hiç idare edilmez valla.
hele de bolu gibi bi şehirde, hele de çocuklu bi evde

ben bilmem, busmai bilir
Okula gidip soru hazırladık. Sonra eve gelip yemek vs. Şimdi totom yer yüzü gördü ve çok mutlu :)
mutlu toto

Ne aldın ne aldınnnnn?? Güle güle kullan :)

Afiyet bal olsun bacımmmm daş gibi hatunsun zaten boşver diyeti

Cok sevındım elektrıklerın gelmesine:)
Yoksa elektrik mühendisi olabilirdin yani:) ben oldum da. Yan branş:)

Oy salı pazarlarına salın beni

Ne aldın bakiim anlat azıcık:)

Hıh dıyene bak:)
Ikınızde fıstık gıbısınız valla bosverın dıyetı miyeti yiyin mutlu olun:)

Nöbet benı yordu ya. Hıc boşlugum da yok aç aç gezıyom butun gun

Yenı mudurumuz debelli olmuş. Orta yaslarda bır bayanve bekarmış:) sigara içmesine sevindim şahsen:)

Her das, hatta kaya

hee daş, hatta kaya

pek bi şey değil ya, bi eşarp, pek kullanmadığım halde mor rengine vurulduğum bi panço,
ayşeciğe ve bana bolca çorap :)

Ben kocaaaaa bi icebergim habhahaha. zaten senin yediğin profitrolde gözüm kaldı. Bikaç kilo vereyim yiyecem inşallah

Nöbet benı yordu ya. Hıc boşlugum da yok aç aç gezıyom butun gun

Yenı mudurumuz debelli olmuş. Orta yaslarda bır bayanve bekarmış:) sigara içmesine sevindim şahsen:)

Bizim de belli olmuş ama o görevlendirme olacakmış vsvsvs. Yani karışık işler :/ sigara sağlığa zararlıdır kızımmmmm

Her das, hatta kaya

hee daş, hatta kaya

pek bi şey değil ya, bi eşarp, pek kullanmadığım halde mor rengine vurulduğum bi panço,
ayşeciğe ve bana bolca çorap :)

Güle güle kullan :)

Ay bu ceylin beni deli edecek sonunda. Popo açık dolaşmaya ne meraklı ya. Giydiremıyorum bi turlu. Yarım saattir cebelleşiyoruz. Ne corap ne don ne pijama. Giymicekmiş. Hergun bu harbi yasamaktan sıkıldım ya. Sinirlerim alt üst. Üşütecek. Beldan aşağısında bir şey yok şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…