- 14 Ağustos 2014
- 610
- 169
- 53
hayırlı olsun canım, inş iyi anlaşırsınız..Nöbet benı yordu ya. Hıc boşlugum da yok aç aç gezıyom butun gun
Yenı mudurumuz debelli olmuş. Orta yaslarda bır bayanve bekarmış:) sigara içmesine sevindim şahsen:)
Allah sabır versin ne diyim. bazen hakikaten illet ediyorlar insanı.Ay bu ceylin beni deli edecek sonunda. Popo açık dolaşmaya ne meraklı ya. Giydiremıyorum bi turlu. Yarım saattir cebelleşiyoruz. Ne corap ne don ne pijama. Giymicekmiş. Hergun bu harbi yasamaktan sıkıldım ya. Sinirlerim alt üst. Üşütecek. Beldan aşağısında bir şey yok şuan
o kokuyu ben pek almıyorum da, eşimin koku sensörleri fazla gelişmiş.Sen de hamarat değilsen yaniiiiiiiiiii!!! Ben buzdolabına bişiler koymayı koku geliyo diye sevmiyorum. Tabi uzun süre kalınca bu durum oluyor o ayrı
Yol yorar tabi ya dile kolay. Pzt istanbul dönüşü kendime gelemedim 2,5 saatlik yolda. Allah kolaylık versin canım.
keşke bi çözümüm olsa, yasir de olduğu için denk getiremiyorsun.. yasire bi çözüm bulmalı.Yok bu kiz gece yasir de gunduz uyumuyo siyiricam artk bu saat oldu yok yani daha da uyumaz e zaten yasir kalkicak simdii ben bu kizi gunduz uyutmasam ama o zaman da resmen bayiliyo yicem kafayi siz dw biktiniz benden ama var mi bi onerisi olan(
kolay gelsin canım, tatlı koşuşturmalar bunlarGünaydın herkese.
Bugünlerde çok yoğunum. Misafirler, tapu işleri vs
Allah kolaylık versin, sobalı evde küçük bebe büyütmek, hem de o kadar soğuk bi kentte..günaydın kızlar. nasılsınız? yorgun gündüzler uykusuz gecelerle geçen şu günlerde hakikaten yoruluyorum ben de.okuyup yazamamak sohbete dahil olamamak çok üzücü.ancak fırsat buldum.hüseyin ve yusuf arasında gidip gelmekten bişiye zaman kalmıyor.duşa bile eşimi bekliyorum.born canım çok haklısın.ama az kaldı inşallah.uyku düzeni 4,ayda başlıyor.ben farketmeye başladım şimdi az da olsa.Allah kolaylık versin canım.
benim oğlum da çorap giymiyor ve ben bu sene sobalı evdeyim kabus ibi.hasta olcak diye tüm korkum.ama kimin umrunda:)...pembe destiniy nfk ecrin cansel born busmai aryam hepinizi sevgiyle selamlıyorum canlarım:kimi unuttum acep?? evet hüseyin çağırıyor gitmem lazım .aeo
geçmiş olsun canım. hastalık eve girdi mi, herkese uğruyor.Günaydın kızlar, çocuklardan sonra hastalık bana uğramadı derken, dün beni de vurdu geceye kadar mahfoldum ); neyse ki annem imdada yetişti çocukları yedirdi içirdi. Yoksa perişandık ailecek, şansımıza da kombi arızalandı , banyo hariç diğer odalar ısınmıyor nedense...
Destiny, güldürdü beni kuzucuk , Selim de tam aksine, üzerini değiştirmek için çıkartmaya zor ikna ediyorum , anane görmesiin, baba görmesiin, aba görmesiin, utanıyor çocuğum :)
Born, zümrayı yatırdığınız odaya koyu renk stor yaptırsan, bizde de kızım uykusuz malum , Selim Doğunca ikisi aynı anda uyumuyordu, pencereden çok fazla aydınlık geldiği icin ... Ama kalın perdeyi çekince ister istemez uykuya dalmaya başladı..... Insallah az kaldı , Zümra'nın da gece gündüzü ayırt etmesine,
gündüzleri tv nin açık olduğu aydınlık gürültülü odada yatırırdım, gece de kapkaranlık odaya geçerdik, bu şekilde zamanla uyum sağladı.. Allah güç kuvvet versin cnm , çok da tatlılar kuzucukların , komşu olsak alır bakardım birkaç saat :) gıdısını öp bizim için :)
Aryam hoşgeldin , Hayırlı uğurlu olsun yeni düzeniniz insallah ...
Bir hayalet var ya hu, iki kullanıcı diyor bi tek ben görünüyorum , kimsin sen hayalet kardeş?
Bahar, hoşgeldin cnm , kolaylıklar sana da , kuzucukları öp yerimize...
Hepinize sağlıklı günler :)
Ufo'muz var Allah'tan .. Sağolasın cnm ..Pamuk helva çok geçmiş olsun soğukta nasıl yapıyorsunuz canım
canım ne bıkması keşke bır sey yapabilsek,bı yardımcı falan tutsan yanına,durumun müsaitse.rahatlarsın hıcolmazsa ya,aklıma başka bır sey gelmıyorYok bu kiz gece yasir de gunduz uyumuyo siyiricam artk bu saat oldu yok yani daha da uyumaz e zaten yasir kalkicak simdii ben bu kizi gunduz uyutmasam ama o zaman da resmen bayiliyo yicem kafayi siz dw biktiniz benden ama var mi bi onerisi olan(
ne tapusu hayırdır ılbılgeGünaydın herkese.
canım allah sızlere kolaylık versın valla,ben 1 tane doğurunca yamuldumgünaydın kızlar. nasılsınız? yorgun gündüzler uykusuz gecelerle geçen şu günlerde hakikaten yoruluyorum ben de.okuyup yazamamak sohbete dahil olamamak çok üzücü.ancak fırsat buldum.hüseyin ve yusuf arasında gidip gelmekten bişiye zaman kalmıyor.duşa bile eşimi bekliyorum.born canım çok haklısın.ama az kaldı inşallah.uyku düzeni 4,ayda başlıyor.ben farketmeye başladım şimdi az da olsa.Allah kolaylık versin canım.
benim oğlum da çorap giymiyor ve ben bu sene sobalı evdeyim kabus ibi.hasta olcak diye tüm korkum.ama kimin umrunda:)...pembe destiniy nfk ecrin cansel born busmai aryam hepinizi sevgiyle selamlıyorum canlarım:kimi unuttum acep?? evet hüseyin çağırıyor gitmem lazım .aeo
oyy kıyamam ya,utanıyo oğlana bak,devır dondu tersıne,sımdı erkekler utanıyor:)Günaydın kızlar, çocuklardan sonra hastalık bana uğramadı derken, dün beni de vurdu geceye kadar mahfoldum ); neyse ki annem imdada yetişti çocukları yedirdi içirdi. Yoksa perişandık ailecek, şansımıza da kombi arızalandı , banyo hariç diğer odalar ısınmıyor nedense...
Destiny, güldürdü beni kuzucuk , Selim de tam aksine, üzerini değiştirmek için çıkartmaya zor ikna ediyorum , anane görmesiin, baba görmesiin, aba görmesiin, utanıyor çocuğum :)
Born, zümrayı yatırdığınız odaya koyu renk stor yaptırsan, bizde de kızım uykusuz malum , Selim Doğunca ikisi aynı anda uyumuyordu, pencereden çok fazla aydınlık geldiği icin ... Ama kalın perdeyi çekince ister istemez uykuya dalmaya başladı..... Insallah az kaldı , Zümra'nın da gece gündüzü ayırt etmesine,
gündüzleri tv nin açık olduğu aydınlık gürültülü odada yatırırdım, gece de kapkaranlık odaya geçerdik, bu şekilde zamanla uyum sağladı.. Allah güç kuvvet versin cnm , çok da tatlılar kuzucukların , komşu olsak alır bakardım birkaç saat :) gıdısını öp bizim için :)
Bir hayalet var ya hu, iki kullanıcı diyor bi tek ben görünüyorum , kimsin sen hayalet kardeş?
rıca ederım canımDestny cim sağol canım kaydettim hemen tarifibi de başına geçersem tam olacak.
adem güneşin ustunu zorla gıydırmeyın dedıgını bılıyorum da,yanı efil efil gezsin mi:) bı görcen halımızı,peşinden gidiyorum elımde kıyafetler kaçıyor,sonra öbür tarafa yallah,bi gülüyor,cok keyif alıyor,oyun zannediyor:)slm canlar.. annemin bazı işleri vardı, onlarla ilgilenmekten yazamadım.
şimdi pembişin tarifiyle havuçlu tarçınlı kek yaptım fırında, annem de börek açıyor. büyük nenemize gidicez inş.
herkes afiyettedir inş..
hayırlı olsun canım, inş iyi anlaşırsınız..
Allah sabır versin ne diyim. bazen hakikaten illet ediyorlar insanı.
yaklaşık 1,5-2 aydır külotlu çorap giydiriyorum. üstüne de kısa havlu çoraplardan.
bazen o kısayı çıkarıyor, biraz anlatıyorum. bak benim de çorabım var, patiğim var.
ya çorap giyeceksin ya pandufları diye, bazen kabul ediyor, bazen inatlaşıyor.
sakin anını gözleyip giydiriveriyorum. ama ceylin iyice abartmış.
bi de adem güneşi okuyorum, çocuklarınızın üstünü asla zorla giydirip soyundurmayın diyor.
haklı. ancak bazen olmadık bi şey için öyle inat ediyor ki, acayip sabrım zorlanıyor..
bizimki de bi ara tamamen soyunuyordu biliyor musunuz?
mesela öğle uykusu için yatağa bırakıyorum. çıkıyorum.
uyumuş mu diye kontrol etmeye gidince bakıyorum anadan üryan
oynarken de bi iki kez yaptı, Allahtan babasına rastlamadı öyle.
külotlu çorap harici, giysilerini kendi giyiyor bizimki. kolunu belini ben düzeltiyorum tabi.
kendi yapmaya heves ettiği için giymicem diye inat ettiğinde bile, hadi giy bakalım nasıl giyiyorsun, aferin falan diye alkış tutunca, biraz zaman alıyor ama işe de yarıyor.
ceylini de biraz teşvik et bakalım..belki işe yarar.
o kokuyu ben pek almıyorum da, eşimin koku sensörleri fazla gelişmiş.
o yüzden hiç öyle bi şeyler koyamıyorum. bazen ayşeciğe kek yapıp bir parça da dondurucuya atıyorum
ama çıkınca bi dilim bile yemiyor eşim, kokuyormuş. oysa iki üç buzdolabı poşetine koyuyorum. anlamadım.
keşke bi çözümüm olsa, yasir de olduğu için denk getiremiyorsun.. yasire bi çözüm bulmalı.
yine şükürler olsun ki, eşin full time çalışmıyor. Allah dağına göre kar veriyor, ama anneyi en çok zorlayan
uykusuzluk. yemeden oluyor da, uyumadan ııh
kolay gelsin canım, tatlı koşuşturmalar bunlar
Allah kolaylık versin, sobalı evde küçük bebe büyütmek, hem de o kadar soğuk bi kentte..
geçmiş olsun canım. hastalık eve girdi mi, herkese uğruyor.
eşin şuan yok bildiğim kadarıyla, annene gidin kalın derim.
o halinle bi de soğukta nasıl idare edeceksin..
o hayalı selimi seveyim ben, maşallah sarı kuzuya
okuyan kullanıcı meselesine gelince ben hiç göremiyorum. bi şey diyemicem.
ama pro üyelerin ve moderatörlerin gizli gezinme hakları var diye biliyorum.
Aryam,nfk sağolun geçmiş olsun dilekleriniz icin :)
Kızlarda minikten başlıyor menapoz ateşi gibi galiba :) benim de kızım hiç sevmiyor giyinmeyi , patik, çorap,Yelek, bot gibi şeyleri giyinmekten haz etmiyor :)sıkıntı basıyor çocuğu..
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar, çocuklardan sonra hastalık bana uğramadı derken, dün beni de vurdu geceye kadar mahfoldum ); neyse ki annem imdada yetişti çocukları yedirdi içirdi. Yoksa perişandık ailecek, şansımıza da kombi arızalandı , banyo hariç diğer odalar ısınmıyor nedense...
Günaydın herkese.canım ne bıkması keşke bır sey yapabilsek,bı yardımcı falan tutsan yanına,durumun müsaitse.rahatlarsın hıcolmazsa ya,aklıma başka bır sey gelmıyor
ne tapusu hayırdır ılbılge
canım allah sızlere kolaylık versın valla,ben 1 tane doğurunca yamuldum
oyy kıyamam ya,utanıyo oğlana bak,devır dondu tersıne,sımdı erkekler utanıyor:)
rıca ederım canım
adem güneşin ustunu zorla gıydırmeyın dedıgını bılıyorum da,yanı efil efil gezsin mi:) bı görcen halımızı,peşinden gidiyorum elımde kıyafetler kaçıyor,sonra öbür tarafa yallah,bi gülüyor,cok keyif alıyor,oyun zannediyor:)
ben de dıyorum hadı kızım kendın gıy o zaman,yer mi bizimki.en sonunda cızgıfılımı acıyorum ona dalıyor ve ben öyle gıydırıyorum.kısa corapları külotlu corapların ıcıne gıydırıyorum.kısa corapları çıkarıyor yoksa:)
Hayırlı olsun canım güle güle otur evindeGeçmiş olsun canım.
Günaydın herkese.
Ev aldık ya canım. Taşındık hatta ama tapuyu yeni alıyoruz.
Canım gecmiş olsun. Yazmak için alıntılamışım ama yazmamışım. Kafa gidik benim.Aryam,nfk sağolun geçmiş olsun dilekleriniz icin :)
Kızlarda minikten başlıyor menapoz ateşi gibi galiba :) benim de kızım hiç sevmiyor giyinmeyi , patik, çorap,Yelek, bot gibi şeyleri giyinmekten haz etmiyor :)sıkıntı basıyor çocuğu..
Sabir sabir ya sabir, belki de akillanir.Cok yorgunum ya. Ceylin uyusada ben de zıbarıp yatsam.
Babamız geldı. Her zamanki yatak odasında yatagın üstünde kudurmaca oynuyorlar. Bırazda kafayı gözu vurup gelir ceylin
Hayırlı olsun canım güle güle otur evinde
Ben de son dakika uyanınca vicdan yapıyorum.Herkese günaydınnnn:)) akşam 9 gb uyudum, uykumu aldım hah haa:))
Kahvaltımı yaptım aryacık hala uyanmadı. Birazdan da çıkıp giderîm inş son dakka uyanmaz:/ o daha kötü oluyor çünkü. Montumu mu giyeyim, onun bezine mi bakayım, dişîni mi fırcalatayım, ağlamasın diye teselli mi edeyim şaşırıyorum valla.
Ben hiç dizi izlemiyorum nedense. Bir yalan dünya izliyordum. Onu da önce 23.00'e aldılar sonra sayayından kalktı.Dizi maratonu yapıyorum oğluşu uyuttuğumdan beri. Urfalıyam ezeldeni bitirdim şimdi de kaderimin yazıldığı gündeyim. Nerde damar dizi var ben ordayım hahahhah.
Destinycim boşver tepinsinler ya. Baba çok özleniyor bu veletler tarafından.
Nfk sultan keki beğendiniz mi bakıyım?? Şekerini azaltmadın inşallah?!?!?!
Hele ben! Yaz tatilinden beri tv hiç izlemiyorum diyebilîrim. Haberlerden bile haberîm yok. Tlfondan da kopmuştum bayadır da neyseki döndüm:) medyadan uzak kendi hayatıma yoğunlaştım heralde:/Ben hiç dizi izlemiyorum nedense. Bir yalan dünya izliyordum. Onu da önce 23.00'e aldılar sonra sayayından kalktı.
Ben de telefonuma mesaj gelmese haberlerden bihaberim.ama canım kardeşimin sıkı takipçisiyim. Arada da baby tv .Hele ben! Yaz tatilinden beri tv hiç izlemiyorum diyebilîrim. Haberlerden bile haberîm yok. Tlfondan da kopmuştum bayadır da neyseki döndüm:) medyadan uzak kendi hayatıma yoğunlaştım heralde:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?