- 8 Ağustos 2011
- 12.542
- 14.654
- 498
kızlar hangi baston puseti aldınız?
eşime birkaç kez söyledim ama gereği var mı, zaten yaşını doldurunca yürüyecek diyoo
ama havalar iyi olunca çıkarım ben.. diyorum..
yoooo, yalnız olmaz diyoo
oğluş önceden hep 11 gibi yatardı.. istanbula gittik uçak geceydi ancak 2 de eve vardık ,uyuyabildi.
o gün bugundur gece 10 gibi yatıyor 11 de uyanıyor, sonra ancak 1 de yatıyor tam olarak
uykusunu nasıl geri çekerim fikri olan?
Yaaa silikon kaşık iyi fikir.Ben de hep metal kaşıkla veriyordum, gerçekten tadı ve kokusu iğrenç.Verdikten sonra kızımın elini yüzünü siliyorum ama yine de çocuk pas gibi kokuyor.Meme derken emzik mi veriyorsun?Çünkü en az yarım saat süt almaması gerekiyor.
ah kardeeeeş! o işin sırrına vakıf olan varsa, formülü bana parayla bile satabilir
benim kız en erken 12.30da yatıyor çünkü.. ne yaptıysam erkene alamadım uyumasını..
gece uykusu hamdolsun iyi, hani uyanıp uyanık kalmıyor, emip uyuyor.. ama geç yatıyor işte..
akşam belli bi saatten sonra uyutmayayım, erken yatsın dedim..
ıııh :100:
agresifleşiyor, hatta krize giriyor.. yine aynı saatlerde yatıyor,, gece 2ye kadar yolu var..
kan ilacını benim kızım da tiksinerek içiyordu.çay kaşığıyla veriyordum.1-2 defa tadına baktım.iğrençti.sanırım metal kaşık tadını daha da kötüleştirdi.silikon kaşıkla denedim tadı çok kötü değildi.ardından hemen meme veriyorum.şimdi gayet iyi alıyor.başka şeylere de karıştırabiliriz.ama karıştırdığımız şeyin hepsini tüketebiliyor olmalı.yoksa tam dozunda almamış olur.
ben yanlış anladım galiba meme derken emzikten bahsediyordun sanırım :) pardon :)
kızlar hangi baston puseti aldınız?
eşime birkaç kez söyledim ama gereği var mı, zaten yaşını doldurunca yürüyecek diyoo
ama havalar iyi olunca çıkarım ben.. diyorum..
yoooo, yalnız olmaz diyoo
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581057-komik-kadinlar-kulubu-uyesi.html
kızlar bunu söyleyeceğimi düşünmezdim ama..
en komik üyeye aday gösterilmişim..
bari oy verin de 'maskara' olmayak
oğluş önceden hep 11 gibi yatardı.. istanbula gittik uçak geceydi ancak 2 de eve vardık ,uyuyabildi.
o gün bugundur gece 10 gibi yatıyor 11 de uyanıyor, sonra ancak 1 de yatıyor tam olarak
uykusunu nasıl geri çekerim fikri olan?
benim oğlum da çok düzenli uyurdu en geç 10.30 11 şaşmazdı gece uykusu da çok iyiydi ama memlekete gittim orda uyku düzeni bi şaştı geldiğimden beri 1 haftadır çocuk 2yi görür oldu ve de uyanınca sadece emip de uyumuyor uyuyup uyansa da tüm gün tam uykusunu alamadığı için çok gergin oluyor ben de sürekli uykulu olmaya başladım ilk doğduğu zamanlara döndük uykusuzluktan gözlerim kanlandı bilmiyorum ne yapmalı benimki de zorlayınca krizlere giriyo uyumayınca da krizlere giriyo varsa bir fikri olan buyursunn :44:ah kardeeeeş! o işin sırrına vakıf olan varsa, formülü bana parayla bile satabilir
benim kız en erken 12.30da yatıyor çünkü.. ne yaptıysam erkene alamadım uyumasını..
gece uykusu hamdolsun iyi, hani uyanıp uyanık kalmıyor, emip uyuyor.. ama geç yatıyor işte..
akşam belli bi saatten sonra uyutmayayım, erken yatsın dedim..
ıııh :100:
agresifleşiyor, hatta krize giriyor.. yine aynı saatlerde yatıyor,, gece 2ye kadar yolu var..
benim oğlumda zaten bağırsak tembelliği var gaz var kolik var kan damlası da onu iyice kabız yaptı çatlayacaktı çocuk Allah korusun yapana kadar ıkın ıkın bir hal oldu doktor da 3 hafta ara vermemi söyledi p.tesi kontrolümüz var o zmn soracağım ben de metalde veriyorum ayrıca slikon kaşığım boş boş bekliyodu iyi oldu burada bu muhabbetin dönmesi tekrar başlatırsa onunla vericem sağlık ocağındaki hemşire de kesinlikle bırakmamam gerektiğini söylemişti 1 yaşında bi kan testi yapılıyomuş özellikle onda düşük çıkar vermezsen falan dedi ama bilmiyorum bakalım doktorumuz ne önerecekkan ilacı kullanıyormusunuz ya ben kullanmıyorum bir kere verdim ağladı ondan başka da vermedim
teşekkür ederimben verdim hayırlı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?