Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar hangi baston puseti aldınız?
eşime birkaç kez söyledim ama gereği var mı, zaten yaşını doldurunca yürüyecek diyoo
ama havalar iyi olunca çıkarım ben.. diyorum..
yoooo, yalnız olmaz diyoo

oğluş önceden hep 11 gibi yatardı.. istanbula gittik uçak geceydi ancak 2 de eve vardık ,uyuyabildi.
o gün bugundur gece 10 gibi yatıyor 11 de uyanıyor, sonra ancak 1 de yatıyor tam olarak
uykusunu nasıl geri çekerim fikri olan?

eşime birkaç kez söyledim ama gereği var mı, zaten yaşını doldurunca yürüyecek diyoo

puset şart canım,avmlerde gezersiniz hiç olmazsa. 1 yaşında neredeyse yürümeyi yeni öğreniyorlar. ben oğlumda 4 yaşına kadar kullandım çünkü onlar bizim kadar çok yürüyemiyorlar hemen yorulup kucak istiyorlar :) hangi puset dersen pratik olması şart hafif aynı zamanda

ah kardeeeeş! o işin sırrına vakıf olan varsa, formülü bana parayla bile satabilir
benim kız en erken 12.30da yatıyor çünkü.. ne yaptıysam erkene alamadım uyumasını..
gece uykusu hamdolsun iyi, hani uyanıp uyanık kalmıyor, emip uyuyor.. ama geç yatıyor işte..
akşam belli bi saatten sonra uyutmayayım, erken yatsın dedim..
ıııh :100:
agresifleşiyor, hatta krize giriyor.. yine aynı saatlerde yatıyor,, gece 2ye kadar yolu var..

kızlar evde yapılabilecek bir bebe bisküvisi tarifi buldum. hem besleyici hem de gereksiz katkı maddeleri yok içinde.

Pekmezli Bebe Bisküvisi (40-50 mini adet )

2 çay bardağı tam buğday unu
2/3 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
3 çorba kaşığı pekmez
4 çorba kaşığı süt
100 gr yumuşak tereyağ
Yapılışı:

Karıştırma kabına pirinç unu + tam buğday unu + irmik + pekmez + yumuşak tereyağ + sütü koyup, karıştırın.
İyice toparlanan hamuru 30 dakika dinlendirin.
İki yağlı kağıt arasında merdaneyle açın.
Şekilli kalıplarla kesip, fırını önceden ısıtmadan 175 derece alt-üst ayarında pişirin.
Yaklaşık 20-25 dakika arası benim fırınımda pişti,lütfen kendi fırın ayarınızı kendiniz yapınız.

dr açken verilmesini söylemişti.emzirmeden önce veriyorum.aslında evet kalsiyum demirin etkisini azaltıyormuş.meyve öncesi vermek daha iyi olabilir.

benimkide aynı ya en iyisi gündür uyutmamak ama ozamanda ağlama krizi geçiriyor

karlar düşeeer...

düşer düşer ağlarıııııım

hep igdaaaaş faturasını anarıııııııım

kızlar bebişlere pekmez veriyor musunuz?25 inde 6 aylık oluyoruz o zaman verebilir miyim?yoksa 6 ay bitince mi?

ben meyve suyuna karıştırarak veriyorum. yoksa kan ilacını tek başına asla almıyor. ama meyve suyunun tamamına değil, kaşığa biraz meyve suyu alıyorum üzerine damlatıyorum. hepsini içmiş oluyor. hem meyve suyunun tamamının tadı da bozulmuyor. bir de gerçekten metal kaşık o iğrenç damlanın tadını daha da kötüleştiriyor.

bende alacağım fikri olan varsa söylerse iyi olur kolay kullanım bir şey istiyorum maclaren hoşuma gidiyor kullanan varmı acaba

kan ilacı kullanıyormusunuz ya ben kullanmıyorum bir kere verdim ağladı ondan başka da vermedim

benim oğlum da çok düzenli uyurdu en geç 10.30 11 şaşmazdı gece uykusu da çok iyiydi ama memlekete gittim orda uyku düzeni bi şaştı geldiğimden beri 1 haftadır çocuk 2yi görür oldu ve de uyanınca sadece emip de uyumuyor uyuyup uyansa da tüm gün tam uykusunu alamadığı için çok gergin oluyor ben de sürekli uykulu olmaya başladım ilk doğduğu zamanlara döndük uykusuzluktan gözlerim kanlandı bilmiyorum ne yapmalı benimki de zorlayınca krizlere giriyo uyumayınca da krizlere giriyo varsa bir fikri olan buyursunn :44:
kan ilacı kullanıyormusunuz ya ben kullanmıyorum bir kere verdim ağladı ondan başka da vermedim
benim oğlumda zaten bağırsak tembelliği var gaz var kolik var kan damlası da onu iyice kabız yaptı çatlayacaktı çocuk Allah korusun yapana kadar ıkın ıkın bir hal oldu doktor da 3 hafta ara vermemi söyledi p.tesi kontrolümüz var o zmn soracağım ben de metalde veriyorum ayrıca slikon kaşığım boş boş bekliyodu iyi oldu burada bu muhabbetin dönmesi tekrar başlatırsa onunla vericem sağlık ocağındaki hemşire de kesinlikle bırakmamam gerektiğini söylemişti 1 yaşında bi kan testi yapılıyomuş özellikle onda düşük çıkar vermezsen falan dedi ama bilmiyorum bakalım doktorumuz ne önerecek

ben verdim hayırlı olsunn
teşekkür ederim

bu arada sen uzundere mi demiştin görev yaptığın yer için?
dün babama sordum uzundere neresi diye, çıkaramadı..:44:
köy deği mi uzun dere, eski ismi var mı?
daha çok eski isimleriyle bilinir köyler

Son düzenleme:
Merhaba Hanımlar,

Aylar sonra aktif kullanıcı olacak vaktim oldu bir anda temmuz yazan heryerden sesimi duyurmaya çalışır oldum :))

aylardır herkes gibi bizimde bir sürü sıkıntımız oldu çaresizlikten şaşmıştım bilseydim burdan sizinle bir çok şey paylaşabilirdim deneyimleriniz faydalı olabilirdi kendimi o kadar eve kapatmışımki bilg ı açacak vaki olmamış aylardır nitekim doğum iznim biti bebişim artık annemde bende işten fırsat buldukça göz gezdiriyorum

sesimi duyan varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…