Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

çocuğun ayağında çorap durmuyor siznde öylemi :44:
aynen bizdede durmuyo yaa ama sanırım ayağını tutup çekiştirdiği için

çocuğun yanında bırakıp gitmiş sanırım pervane çarşafla etkileşip yanmış. :18:

ayy yemek konusu ve devit aynı durum bende de var dr cilalaması da dahil

kan ilacını benim kızım da tiksinerek içiyordu.çay kaşığıyla veriyordum.1-2 defa tadına baktım.iğrençti.sanırım metal kaşık tadını daha da kötüleştirdi.silikon kaşıkla denedim tadı çok kötü değildi.ardından hemen meme veriyorum.şimdi gayet iyi alıyor.başka şeylere de karıştırabiliriz.ama karıştırdığımız şeyin hepsini tüketebiliyor olmalı.yoksa tam dozunda almamış olur.

çakmak mahalellesinde babamın kirada bi dairesi vardı..
yeni boşaldı.. ama kiracıdan illet oldu babam, satıcam diyip dolaşıyor ortada..
az ilerisinde soyak bambu evleri var, bilir misin , blmyrm..
o bölgede çok yeni bina var, bakarsan babama sorayım..

soyak evlerini biliyorum o bölgede istiyoruz aslında cumartesi bakmaya gideceğiz site varmıki site olsa çok daha iyi olur ama siteler pahalı sanırım soyak bambu ya baktim 1300 tl

benim bebişimde doğsaydı artık bnde anlataydım neler yaptığını son günler geçmiyor uyuyamıyorum.....

Yaaa silikon kaşık iyi fikir.Ben de hep metal kaşıkla veriyordum, gerçekten tadı ve kokusu iğrenç.Verdikten sonra kızımın elini yüzünü siliyorum ama yine de çocuk pas gibi kokuyor.Meme derken emzik mi veriyorsun?Çünkü en az yarım saat süt almaması gerekiyor.

hadi ya bende hemen 5 dk sonra mama verdim

günaydınlar temmuz annelerii
biz oğluşumla dün akşam güne gittik çok seviyo benim bebeğim gezmeyi.
aslında oğluma uygun değil kadın ortamı ama babamızın da toplantısı olduğundan
mecbur kaldık. gece 12.30 da uyuyup sabah 7 de kalkınca uykusu geldi tabii şu anda
uyuyo beyimiz. sizin ballı bebekleriniz ne yapıyor bakalım.

Son düzenleme:

günaydın canım demek günlere gittiniz ohhh eee napıcaksın ufaklıklar büyüyesiye kadar eteklerimize yapışık vaziyette heryere gelicekler bizimle bizimkisi de yeni kalktı karnını doyurdum şimdi yere serili döşeginde bıdı bıdı konuşuyor bende yemegimi koydum pişior arada temmuz anneleri ne yapıor diye bakınıorz işte

bende silikon kaşıkla veriyorum ama emzirmeden hemen önce yada hemen sonra verilmemesi gerekiyor canım,2 beslenme arası verilmeli kan damlası.Süt demirin etkisini öldürüyor buna dikkat et canım.Doktorlarda bu şekilde uyarıyor zaten

ben yanlış anladım galiba meme derken emzikten bahsediyordun sanırım :) pardon :)

kızımı bugün doktora götürecektim kontrolümüz ve rota aşımız vardı.Bir güzel hazırlandık ama hastaneye gitmek için taksi bulamadık yaa,yarım saat apartmanın içinde bekledik sora eve çıktık geri.kar yağıyor diye taksi yok,yarında yağarsa nasıl gidicez biz hastaneye hastane çok uzak değil yürüme mesafesinde ama bu soğukta bebişi kucağımda götürmeye tırstım

Slm kızlar nasılsınızz bayadır yoktum yaa benım kızım uykusu gelınce sınırlenınce dıkkat edıyoum hep sol kulagını tutuyo neden acaba
ayşecik de uykusu gelince hemen gözlerini ovuşturuyor..
bence uykusu gelince yaptığı bi şeydir.. uyku işaretidir..

Hoşgeldin hayatım.. Kim aday göstermiş söyle bakalım bana?
Ohh afiyet olsun canım benim. çekte resmini paylaş bizimle.. görelim hamaratlığını
hoşbulduk cicimm
sanırım aday olmak için birden fazla kişinin önermesi gerekiyor,,
yakaladımmmm! biri de sensin

bööörek talan oldu şekerim yeni yemek yapınca çekerim resmini

soyak evlerini biliyorum o bölgede istiyoruz aslında cumartesi bakmaya gideceğiz site varmıki site olsa çok daha iyi olur ama siteler pahalı sanırım soyak bambu ya baktim 1300 tl
canım o bölgede bir iki site var, geri kalan hep bağımsız tek binalar..

günaydın kızlar çok şiddetli yağmur yağıyor inş.sel olmaz.
burada kar yağıyor, tutmuş da..

benim bebişimde doğsaydı artık bnde anlataydım neler yaptığını son günler geçmiyor uyuyamıyorum.....
her ne kadar vakit geçmiyor diye düşünsen de..
sayılı zaman tık tık geçip gidiyor.. uykusuz gazlı gecelerde hatırlarsın bu dediğimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…