Benimki de aynadan kendine gülüyor.Yerim ben bu pıtırcıkları.her gecen gun degıl, her gecen saat yapabıldıklerı artıyor. maşallah kuzularımıza...
rabbim ayırmasın diğer kızlamı evleniyor ne oluyor sonda
benimkli geri geri gidiyor bayağııBenimki de aynadan kendine gülüyor.Yerim ben bu pıtırcıkları.Bu kuzular ne zaman emeklemeye başlıyor?Bilgisi olan var mı?Totolarını sallaya sallaya emekleseler de ben de ısırsam.
Eşim üniversite çalışıyor.Bugün de ikinci öğretim dersi var.Bir bakıma gececi yani.Seninki polis sanırım.Sizin işiniz daha zor.
eşin gececimibenim ki yarın gececi herkesin kocası evde oluyor gıık oluyorum [/QUOTE
Memlekette olsak akşam olmadıklarında hemen annemize koşardık.
benimkli geri geri gidiyor bayağıı
Eki Görüntüle 587882
2 günde bir yok evde
Canım doğum hikayeni okuyacaktım ama bulamadım.Bu arad maşallah kızına, yakında emekler bence.Bir ara benimki de az az gidiyordu ama şu sıralar hiç yapmıyor.Tembel benim kız tembel azıcık.
Eki Görüntüle 587882
2 günde bir yok evde
Allahım yaa maşallahh çoook
tatlı yaa yemeklik sosiss yaa
Sen de bize takılıyorsum hımmmmmm.Öğrencilik böyle bir şey demek ki.benim hatırladığım kadarıyla öyle oluyo ama kitabı okuyalı bayaa oldu.
bu arada ben pc başında ödev yapıyorum babası da oğluşuma bakuıyoo maşallahh
Sen de bize takılıyorsum hımmmmmm.Öğrencilik böyle bir şey demek ki.Eşin gelirse hemen ödev sayfasını aç canım.
eşim yattı. ayşecik de şekerleme yapıyo..Ayyy niye kimse yok ya.Eşim evde değil.Kızım da uyudu.Gerçi 10 dakika sonra uyanır cadım.Canım sıkıldı, forumda da kimse yok.Ben de kendime süt ısıtıp içeyim en iyisi.
bizimki de aynadaki görüntüye bi gülücükler atıyor..he he bızımkı aynayı kesfettı. bakıp bakıp guluyor. bır de sarkılar soyluyrkı sormayın hiç...
bildiğim kadarıyla 7-8 aylıkken emekliyor bebekler..Benimki de aynadan kendine gülüyor.Yerim ben bu pıtırcıkları.Bu kuzular ne zaman emeklemeye başlıyor?Bilgisi olan var mı?Totolarını sallaya sallaya emekleseler de ben de ısırsam.
öğrenci olmak varmış heee!!!Sen de bize takılıyorsum hımmmmmm.Öğrencilik böyle bir şey demek ki.Eşin gelirse hemen ödev sayfasını aç canım.
Eki Görüntüle 587882
maşallah senı yerım ben... saçlara bak hele... maşşallah...
bütün gün sadece nakaratını bildiğim bu şarkı dilimdeydi..
nereden dolandıysa, töbeee
İbrahim Tatlıses Şarkıları Dinle - Yallah Şöför Türküsü
Canım doğum hikayeni okuyacaktım ama bulamadım.Bu arad maşallah kızına, yakında emekler bence.Bir ara benimki de az az gidiyordu ama şu sıralar hiç yapmıyor.Tembel benim kız tembel azıcık.
ah canım beniiim, saçlara bakın hele..
oy maşallah, kocaman gülmüş bi de..
bızımde babamız bugun erken yattı cokk yorgunmus bende bı bakım dedım aksamları hıc gıremezdım aynen tatlımm bızımde maraton 01.00 de bıtıyo :)))) oğluşumla benım ıcın uzulme ızlıyoruz :))eşim yattı. ayşecik de şekerleme yapıyo..
ben de ayaktayım.. mesai 01.00de bitiyor bizim :100:
bizimki de aynadaki görüntüye bi gülücükler atıyor..
bildiğim kadarıyla 7-8 aylıkken emekliyor bebekler..
şaka maka bizim de iki ayımız var..
emeklemesi güzel şey de, artık bıraktığımız yerde olmayacakları için..
bu daha fazla koşuşturma ve yorgunluk demek oluyoo
öğrenci olmak varmış heee!!!
adam ders yapıyo sanıyo, bu topikte tur atıyoo
yok annem ben almıyım, 24 yaşında kapattım ben o defteri
kızlar hangi bebek bezini kullanıyosunuz ben molfixi denemeyı düşünüyorum
nasıl sızce ?
prima aktif bebek kullanıyodum
sızıntı yapıyor
yanlışmı baglıyorum dedım ama degıl bezden kaynaklanıyor
bı turlu bez sorununu cozemedım
hugg denedım oda çok kucuk geldı
canım benim işyerim küçükyalıda çekmeköyde oturuyorum ama küçükyalıya hayranım buralardan ev almak istiyorum ama çok pahalı
pazarıda çok keyifli oluyor iş stresinden çıkıp her perşembe bir pazar yapıyorum ohhh valla normalde hiç almam dediğim şeylere bile saldırıyorum heleki bu ara meleğim nedeniyle alışverişe gidemeyen biri olduğumdan bari gün içerisinde bulduğum fırsatı kaçırmayayım diyorum :))
sen küçükyalıda mı otuyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?