Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydinlar benim bebegim bu gece Nolduysa uyuyamadi bı türlü aslında uslu bı bebekte. 10 da emer yatar 11.30 da tekrar emer 2.30 da tekrar ve 6 gibi tekrar. Herhalde artık doymuyor bebisim.sık kalkıyor. Sabah bezini aldığımda nerdeyse 1 kilo oluyo:)) ama hic sizdirmiyor. Primi premium care kullanıyorum. Ama 3 numara hala. Erkenden geçmenin uygun olmadıgını düşünüyorum. O yüzden sizdirmis olabilir sizinkiler.

Günaydın hanımlar ve çok tatlı bebişleri
Benim kızımda adını söylediğimizde o minnak kafayı çeviriyor
Kızım 4 gündür baba diyor
Bilinçsiz bile dese babasının ağzı kulaklarında
Çok eğlenceli bir dönem
Kızımın yanımdan bir saniye ayrılasım gelmiyor
Kızım gece uykusunu yatınca bir sonraki günün yemeğini yapıyorum
Gündüz uyuduğunda da ev işlerini yapmaya çalışıyorum
Bir sene sonra işe başlayacağım
Şimdiden nasıl olscak diye düşünüyorum
Çok şükür sağlıklı, mutlu, huzurlu
Bir anne daha ne ister ki

Günaydın güzel anneler.bence çoğumuzun ortak sorunu diş çıkarma. Alt islatmaya gelince bizimde bezimiz eskisi gb cok agir olmuo doymuyomu bilmiom dr una sordum ben pipisinden yapamiomu diye korktum da dr yok dedi biraz dar ilerde zorlana bilir bahar gb yaptir dedi.ek gidaya cok ağır gec sutun yeterli dedi.poposunda anal fitus gecmedi.acil degil ama müsait bi zamanda cocuk genel cerrah gorsun bio ne diycek dedi.kilomuz boyumuz gayet iyi.Rabbim dert vermesin hepimizin bebislerini korusun.bu aradabizim oglanda parmaklarini ağzının sol arkasina sokuo.belki bebeklerde genel biseydir dis mevzusu konusulmusya..karakiz tamda anlamadim ama insaallah düşündüğün gb bi hastalığı yoktur yavrunun...bu son farz namazlardan konusulmus.nihat hatipoglu ndan dinlemistim.telefonla sormustu kadin bebegimden namaza yetişemiyorum sadece farzlarini kilsam olurmu diye.olur demisti.Allah herseyin en güzelini bilir hepimizin ibadetlerinin kabul olmasi dileğiyle

Hastalanir üşütür diye korkuyorum ama Allah korusun insallah. Gece bezini acmamaya calisoyorum cnku uykusundan uyaniyor aciliyor kudurmaya basliyor bu sefer.

Ben ilk baslarda kullaniyordum prima ama hc memnun klmamistim, her bez her totoya farkli muamele yapiyor glba
3 bize cok kucuk geliyordu bariz sekilde belliydi oyden gectik 4e, kucuk olsa szede sende anlarsinzaten.

bende gaz çıkarmıyorum güzdüzde gecede artık rahatız şükür emziriyorum daha yatırmadan patır patır patır :) gaz çıkarmak için kucağıma almak istediğimde adımlamak için atılıyo eee büyüdü kuşum artık adım atmak ayakta durmak istiyor ama hanüz erken die fazla ayakta tutmamaya özen gösteriyorum

canım cekmekoyde meselipark varmış bilgin varmı oraya ilgili site guzel geldi bize ama çevresi nasil bilmiyoruz tabi

canım oğlumda ilk başta odasında beşikteydi sonra 4. ayda korkmalar başladı gibi geldi yanımıza aldık beşiğini 3 hafta önce falan çok sık uyanıyor herhalde korkuyor die yanıma aldım eşimi şutladık ama bu durum beni çok rahatsız etti yazık adamcağıza diğer odayada gitmek istemedi yer yatağı yap demezmi öyle yer yatağımızda yok evde katkat yorganları dizip yattı 2 gece vicdanım el vermedi tuttum yeni bir dizayn yaptım oturma odamız var hem yatak odasından daha sıcak oluyor pofuduk bir çekyatımız var onun önüne çektim beşiğimizi böylelikle bir yanımda eşim bir yanımda miniğim beraber uyuyor gibiyiz hem oğlum rahat hem biz maşallah uyanmıyorda eskisi gibi kokumu alıyor sonuçta ya bide elimi tutmaya başladı uyurken elimi tutmadan dalmıyo uykuya gündüzleri güzdüz uykusuna yatıyor ama kokumu aldığı an illa elimi tutacak elini uzatıp mızıldanıyo beşik yanıbaşımda olunca elini tutuyorum rahatça uyuyor kuzum

bide son 1 haftadır yeni bir hareket başladı kucağımda sırtı bana dönük oturuyor mesela bir anda kendini geri atıyor dudağını yanağıma yapıştırıyor sanki öpecek duruyor o şekilde bi kaç sn tekrar dişk oturuyor oyy kuzum özlüyor tabi annesini sırtı dönük oturdupğunda bile sevgisini gösteriyor meleğim benim

o sıkıntı bende de var çok iyi bilirim benimkinde azalma olsada doğumdan sonra hep vardı işe yararsa bana da haber et emii
gecemiz aynıymış zombiler gibiyim burda okuyunca şaşırmıştım arkadaşlar ağlayarak uyanıyo diyince demekki benimki de modaya uydu bi bağırırarak uyanıyoki uyut uyutabilirsen meme falan da kar etmiyıo gözler kapalı ağlayıp duruyo

ahan da benim durumum

ayy negüzel sen bi çözüm bulmuşsun vala benmde acil çözüm üretmem lazım vala bizimkini kesmez öle el tutmalar beşiğide kocaman öle odadan odaya taşıncak durumda degil sürekli düşünüorm bakalım bi çözüm bulmam şart canım yaa..

zengin olduuuuuuuuuuk!

ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:

slm temmuz anneleri. bende 3 temmuzda biricik kızımı dünyaya getirdim. ancak haftaya işe başlıycam ve süt sağıp bırakcam. yanlız benim kuzum 40 cc süt içti normalmi bu. siz denedinizmi nekadar içiyorlar. bana az gibi geldi. biberondan da hazetmiyo.

Buarada arkadaslar biz ek gıdaya Pazartesi doktorumuzun söylediği sekilde başladık. İlk elmanın suyunu rendeleyip tablette sıkıp verdim. 2. Ve 3. Gün posasında verdim bence en bastan puturlu seylere alışsınlar Cokda rahat yuttu.ama doğup duymadığını anlamıyorum ben. Gittikçe arttırdım ama midesini bulandırmak ya da soğutmak istemiyorum.
Bı de su önlük meselesine gelince salyalandigi icin önlük islandikca duru suda yıkayım kurutup tekrar kullaniyodum. Fakat ek gıdada lekeler çıkmamaya başlıcak. Hadi önlükten çıkmasında üst bası napicagimi. 30 derecede leke çıkmazki. Bazen kusmuk lekesi bile çıkmıyor.siz ne yapıyorsunuz?

zengin olduuuuuuuuuuk!

ayşecikin ağzında iki tane inci gördüüüüm :118::124:
yuppiii haydi gözünaydın darısı bizlere maşallah ayşecike altta mı çıktı üstte mi canım
Bende bugün oğlumla ilk başbaşa gezmemi yapcam, yakında br alışveriş merkezi var oraya gıtcez. Paşam uyuyor şimdi hazrlandm uyanmasını bekliyorm bende.

benim de çıkıp gidesim var hava çok güzel bugün ama cesaret edemiyorum iyi gezmeler ana oğul iyice gezin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…