Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ben de soracaktım bunu.. laf geldi, iyi oldu..
gündüz emzirdikten sonra gazını çıkarıyorum ayşecikin..
ama gece emzirip yerine koyuyorum,, çünkü gözü kapalı emiyor..
hamdolsun gaz problemimiz sizinki kadar yok. ama acaba yanlış mı yapıyorum..

siz nasıl yapıyorsunuz?

evet aynı oktay ustanınki gibi yaptım
ben mantar sevdiğim için mantarsız eksik kalır bence ama sen
sevmiyosan koymadan dene bakalımm

herşey var yarım dönme var tam yok birde mam değil mem diyor

tarhana yaptım az baharatsız vardı şapşup yedi demin kurban olurum onu verenee

rabbim evlat acısı göstermesin

ben artık çıkarmıyorum
çok şükür ki çok da problem olmuyo

canım bişi dicem bu feyza bilal nicki huzur sokağındanmı alıntı

yok canım benim ve eşimin adı

bende çekseydim keşke resmini
ıspanak graten de güzel oldu tavsiye ederimmm
Eşim bir ara karnıbahar graten yapmıştı.Hiç beğenmemiştim.Eline sağlık deyip zorla yemiştim.Lokmaları çiğnemeden yuttum.O günden beri her türlü gratene biraz mesafeliyim.Ama belki ıspanaklı güzel olabilir.Denemek gerek.

Ayyy niye kimse yok ya.Eşim evde değil.Kızım da uyudu.Gerçi 10 dakika sonra uyanır cadım.Canım sıkıldı, forumda da kimse yok.Ben de kendime süt ısıtıp içeyim en iyisi.

Ayyy niye kimse yok ya.Eşim evde değil.Kızım da uyudu.Gerçi 10 dakika sonra uyanır cadım.Canım sıkıldı, forumda da kimse yok.Ben de kendime süt ısıtıp içeyim en iyisi.

eşin gececimi benim ki yarın gececi herkesin kocası evde oluyor gıık oluyorum

Eşim üniversite çalışıyor.Bugün de ikinci öğretim dersi var.Bir bakıma gececi yani.Seninki polis sanırım.Sizin işiniz daha zor.

Bu aralar benimkide çok sık kalkıyo emmeye cnm 5.ayını doldurdu benimkisi sanırım artık büyüdükleri için anne sütü tam doyurmuyor eskiden gece 5 saat kesintisiz uyurdu şimdi mümkün değil 10 kerede kalksa gece 6. aydan önce ek besine başlamıcam kararlıyım

ben resmine tav oldum inankii oktay ustanın sitesinde
varr ayrıca vivaldide iyiymişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…